فقط واسه امضام پست دادم
فقط واسه امضام پست دادم
سلام
من یه اسپیکره 1.5 دارم میخوام ازش استفاده کنم ولی این optical audio که شما معرفی کردی 2 تا ورودی میخوره!!! باید چی کار کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوست عزيزنقل قول:
يه ذره بيشتر توضيح ميدي كه مي خواي چيكار كني :31:
خب 2تا ورددي برا صدا مي خواد شما خروجي اسپيكرت از اين 1دونه هاست
در ضمن با چه كابلي مي خواي وصل كني ؟
سلام رفیقنقل قول:
من یه اسپیکر 1.5 hessle دارم که 4 تا ورودی 2 تایی داره که من از 3 تاش استفاده میکنم . یدونه 2 تایی برای 2 تا اسپیکر front و یه 2 تایی برای surround و یه دوتایی دیگه برای center و sub . حالا من چطوری میتونم از ps 3 یه صدای دالبی بگیرم ؟؟؟؟ شما تو اموزش ها optical audio رو معرفی کردین که 2 تا ورودی میخوره و یه صدای استریو میده. باید چه کار کنم؟؟؟؟؟؟؟
ممنون :11:
اهاننقل قول:
من فكر نكنم بتوني از همش بتوني صدا بگيري اگه بتوني از يكودوم از فيش هاي 2تايي صدا بگيري كه هر كدومو دوست داري
منم باندم از اين چند تيكه هاست كه از Surruound فقط صدا مي گيرم
حالا شايد دستگاهي باشه كه همه ي اين خروجي ها رو بكني توش و يه دونه يا دو تا ازش سيم بگيري كه وصلشون كني
ولي فكر نكنم باشه ولي باز بپرس
خواهش مي كنم :11:
دوستان یه مشگلی
دوستان ps3 گرفتم مشگل ورود hmdi و av نداره یعنی با هم وصل میشه و اون مشگلی که گفتید نداره نمی دونم چرا !!!!
بعد وقتی کابل av رو به اسپیکر وصل میکنم و hdmi رو به مانیتور وصل کنم هیچ صدایی نمی اد ( در هیچ صورت نمیاد). به جایی که خریده بودم زنگ زدم گفت hdmi , av با هم نمیشه گفت فقط av رو وصل به tv ولی من میخوام به مانیتور وصل کنم, حالا من چکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزيز اول گفته بودي Optical Audio من فكر كردم مي خواي Xbox و وصل كني ولي الان كه گفتي AV شك كردم پست قبليتو ديدم گفتي PS3 اون عكسيو كه شما ديده بودي گفتي 2 تا جاي ورودي داره اون براي Xbox استنقل قول:
حالا ايني هم كه مي خواي صدا از AV بگيري مي توني طرف بهت چرت گفته من خودمم امتحان كردم
شما بايد بريزي تو تنضيمات Display تو Ps3 اونجا وقتي تصوير و گذاشتي رو Hdmi بعدش تنضيمات صدا مياد كه مي زاري رو كابل خود Ps3 همون AV كه منظور فيش قرمز و سفيد براي صدا است
مانیتور من 2285 samsung است که 2ms نیز هست اما موقع اجرای pes (با ps3) وقتی صحنه سریع جابجا میشه صفحه تار میشه .؟؟؟ میتونه از کابل hdmi باشه آخه مارکش معروف نیست . موقع خرید کابل کل پاساژ ایرانیانو گشتم خیلی مارکهای زیادی بود قیمت هم که هر کی هرچی دلش میخواست میگفت یه مدلو یه جا 9 تومان میداد یه جا 24 تومن ! دیگه همینو گرفتم؟
2-ps3 هد ست مخصوص داره که بشه باهاش آفلاین بازی کرد نه برای لایو ؟ یا یه هدست با کیفیت معرفی کنید.
من شنیده بودم تو این جور موقع ها صفحه یه جوری میشه که برای مانیتور های 5ms اینطوری بود حالا برای شما که 2ms است و میگین صفحه تار میشهنقل قول:
خب کابل ها جنسشون فرق داره حالا سر تصویر دادن یکی از بچه های همین فروم یه کابل درست و حسابی خریده بود تصویر نمی داد و یه دونه از این کابل های ارزون خرید تصویر اومد :31:
سوالتم اینجا مطرح کن که برای PS3 است
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=526217
سلام
بچه ها یه کابل مخصوص 360 ازینا که فروشنده گفت توی ساختش طلا به کار رفته( آره تو ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )خریدم 34 تومن
تصویر ردیف شد
ولی ازون جا که مانیتوره خروجی صدا داره میخوام صدارو از مانیتور بگیرم ولی وقتی فیش اسپیکر رو وصل میکنم صدا نداره
چچچچچیییییییییککککککککککک اااااار کنم؟
راستی از همه ی بچه هایی که کمک کردن ممنون
بابا بگید دیگه
پیشاپیش ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کابلو که نمیدونم چیه :31:نقل قول:
فقط در صورتی می تونی صدا بگیری که HDMI باشه
با سلام میخوام بدونم اگه xbox رو با hdmi به مانیتور وصل کنم وصدا رو به طور جدا یعنی با کابل اصلی خودش به اسپیکر وصل کنم برای دستگاه مشکلی پیش میاد؟ (یعنی همزمان کابل hdmi برای تصویر و avi برای صدا به دستگاه وصل باشن مدل دستگاه من slim 4G هست)
راستی چرا اصلا ماکروسافت ته این کابل سه فیش رو(زرد و قرمز و سفید) یه تیکه اضافه براش گذاشته که نمیشه کابل hdmi رو همزمان با اون وصل کرد؟ توی slim رو میگم
حتما جواب بدین
برای اتصال xbox به لپ تاب چی کار باید بکنم؟؟؟؟؟
شما اگه با HDMI وصل کنی صدا هم بهت میده دیگه احتیاج به کابلو این چیزا نیستنقل قول:
سوال بعدیتم تو صفحه ی اول است که باید کابلو 2تیکه کنی تا با هم جا بره که اگه احتیاج به این کار نیست چون HDMI هم تصویر میده هم صدا
نمی تونی چون ورودی نداره خروجی داره مگر اینکه برای شما ورودی داشته باشه که فکر نکنمنقل قول:
سلام کسی میدونه از کجا میتونم بازی rumble roses xx رو برای xbox بگیرم؟ (چه سایت چه مغازه)
واقعا جاش این جائه؟نقل قول:
مدیران لطفا رسیدگی کنند:13:
سلام :19:
توروخدا اگه کسی شیرازیه به من بگه که از کجا کابل hdmi to vga پیدا کنم . هیجا نیست:41:
مرسی:11::7::42::42::42::42::42::42::42::42::42 ::42::42::42::42::42:
من یه مانیتور ips 226v به تازگی تهیه کردم که پشتش پرت HDMI /VGA/DVI و یه پرت خروجی صدا (هدفن) هم داره
مادربردم Z68AP-D3 گیگابایت هست که گرافیک انبرد به صورت اتصال Hdmi داره
فعلا سیستمم با کابل HDMI به مانیتورم وصله اما من میخوام اگه بشه XBOX رو هم باکم ترین هزینه ممکن به مانیتورم وصل کنم/
دو راه حل داره یا با استفاده از سوییچ چند پرت به یک پرت HDMI که شیراز از هر کی پرسیدم یا نداشت یا تموم کرده بود یا نمیدونست اصلا چیه و یا از این طریق که سیستم رو با تبدیل hdmi به dvi به مانیتور وصل کنم که نمیدونم کیفیتش خوب میشه یا نه و xbox رو با Hdmi که در این صورت یه مشکل دیگه دارم و اون صدا هست یعنی صدا ی xbox رو باید از خروجی پشت مانیتور بگیرم وصدای سیستم رو از کارت صدای مادربرد که در این صورت هی باید سیم اسپیکر رو عوض کنم که ستمه و نمیدونم تبدیلی برای این کار باشه یا نه
ازتون میخوام بهترین راه کار رو پیشنهاد بدید به نظر خوردم اگه گیر بیاد سوییچ Hdmi بهتره در مقایسه با dvi/اگه این سوییچ گیر میاد که هیچ ولی اگر نیست لطف کنید در مورد اتصال به شکلی که تا جای ممکن کیفیت افت نکنه و من رو جهت استفاده از این روش یا روشهای دیگر راهنمایی کنید.
سلام دوستان.
من یه مانیتور 20 اینچ lg دارم که رزولوشن 900*1600 داره.ولی تو xbox همچین گزینه ای برا تنظیمات خروجی نیست.(کمترش و بیشترش هست)
رو کدوم بذارم تا بهترین تصویرو بگیرم؟
اقا سلام من کابل hdmi به هزار زور پیدا کردم اخرشم نشد که نشد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:41:
اصلا تصویر نداد که بخواد صدا بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:18:
مانی تورمم flatron wide LG LCD هست>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
چه کنممممممممممممممممممممممم ممممممممممممممممممممممممم ممم؟>؟>؟>>>>>؟
سلام
من یه مانیتور flatron e20 50s دارم که hdmi هم نمیخوره باید vga بگیرم
میخوام xbox بخرم میخوستم ببینم مانیتوره خوبه برای بازی کیفت بالا هست یا اگه نیست عوضش کنم
ممنون
سلام من یه مانیتور سامسونگ LED S22A360H خریدم و کابل HDMI و DVI میخوره اما خروجی صدا یا بلندگو نداره و وقتی xbox 360 رو با کابل HDMI بهش وصل میکنم صدا ندارم.مشکل من الان داشتن صداس.آیا کابل HDMI داریم که دو سرش HDMI باشه و خروجی صدا به صورت AV داشته باشه؟ (همون کابل قرمز و سفید) یا کابلی که با HDMI به XBOX 360 وصل بشه و با DVI که صداش جدا شده باشه به مانیتور وصل بشه؟ من همون کابل AVG xbox 360 رو باز کردم تا کنار کابل hdmi جا بشه و بتونم هر دورو وصل کنم.کابل HDMI رو به xbox 360 و سر دیگرش رو که بازم HDMI هست رو به ورودی HDMI مانیتور وصل کردم و کابل AVG xbox 360 رو کنار کابل hdmi به دستگاه وصل کردم اما تصویر نمیاد و سیاهه و وقتی کابل زرد و قرمز صدای کابل hdmi رو به بلندگو وصل کردم هیچ صدایی نمیاد.کابل AVG خود ایکس باکس من از این 3 رشته ای قرمز و زرد و سفیداس.راهنمایی کنید لطفا که چجوری میتونم صوت داشته باشم با کابل hdmi
سلامنقل قول:
شما از پشت اسپیکرت یه عکس بزار
اسپیکر من جدیده و دو فیش قرمز و سفید میخوره ومشکلی بابتش ندارم که بخوام تبدیل وصل کنمنقل قول:
من به شما میگم عکس بزارید از پشت اسپیکر چون میخوام بهترین اتصال رو براتون ببندمنقل قول:
طبق گفته خودتون شما الان به اینا احتیاج دارید :
1-کابل 3 رنگ-2سر
2-آداپتور صدای Xbox360
اونوقت کابل HDMI وصله واسه تصویر؟
اون سرجای خودش باقیهنقل قول:
قیمتش چنده؟
سلام دوستان.مانیتور من samsung s20h310b هست.اسپیکرم مال 6 سال پیشه.کابل hdmi to dvi گرفتم واسه تصویر.واسه صدا به مشکل برخوردم.عکس کابل اسپیکر و پشت اسپیکر میذارم.لطفا راهنمایی کنید چجوری میتونم از اسپیکر هم برای pc صدا دشته باشم هم کنسول؟خودم یه فکرایی دارم ولی اول اگه کسی پیشنهادی تست شده داره بگه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ندارم , باید حضوری سوال کنید.نقل قول:
شما اول به من بگو فیش سبز رنگ ( Aux ) با فیش 2 رنگ مدل سونی برای کدوم دستگاه داره استفاده میشهنقل قول:
.یک سیم بیشتر نیست.اون دو فیش قرمز و سفید یه طرف سیمه که به اسپیکر وصل میشه,سبزه اونطرف سیمه که به کیس وصل میشهنقل قول:
خواهشا یکی راهنمایی کنه.کچل شدم از بس دنبال کابل و تبدیل گشتم!:24:
مانیتورم led 20 اینچه و حداکثر رزولوشن 1600*900 رو ساپورت میکنه و پورت dvi و vga داره.میگن کنسول رو به پورت vga وصل کنم زیاد کیفیت تصویر جالب نیست اما برای داشتن صدا لازم نیست زیاد هزینه کنم.اگه هم بخوام با پورت dvi وصل کنم کابل hdmi to dvi 10000 تومنه که برای داشتن تصویره. برای گرفتن صدا از اسپیکر هم مجبورم کابل optical audio که تو اولین پست معرفی شده بگیرم که میگن فقط اورجینالش موجوده اونم 45000 تومنه!!:19:
کسی راه حلی نداره برای اتصال کنسول به مانیتور که ارزونتر و مطمئنتر باشه؟زورم میاد 45000 پول بدم واسه یه کابل صدا!
یه سوال مهم دیگم اینه که اگه با این تبدیل هایی که عکسشو این پایین میزارم بخوام از اسپیکرم هم برای کنسول استفاده کنم هم کامپیوتر کیفیت صدا خیلی پایین میاد؟اسپیکرم قدیمیه و اون فیش دو به یک که یه سرش سبزه و یه سرش قرمز و سفید میخوره به پشت اسپیکرم.
خلاصه راهنمایی کنید اگه همه این تبدیلا رو برای داشتن صدا بگیرم آخر نتیجه میگیرم؟:20:
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
توضیح در مورد اون رابط فیش که جای سه تا فیش سه سر داره بگم که فیش اسپیکر میخوره به یه ردیفش..فیش دوسری که به کابل آپتیکال وصله میخوره به یه ردیف دیگش..فیش کیس هم میخوره به اون ردیفش!اینجوری هرسه بهم وصل میشن!البته فکر کنم اینطور بشه!!
سلامی گرم و صمیمی بر همه ایکس باکس بازها...
مخلص همه هم هستیم
بنده کوچیک همه شما بعد از سالها تجربه بازی با PC یه چند روزی به جمع ایکس باکس باز ها پیوستم .
دو روز پیش یه دستگاه XBOX 360 slim 4G به همراه کینکت خریدم و کلی بازی .
بسیار راضی هستم و هر بازی که خریدم رو اجرا کرده .
اما تجربه سالها بازی با گیم های PC با کارت گرافیک های مختلف و بهترین آنها G-force GT سری 8000 و 9000 و خروجی تصویر آنها من رو کمی نگران کرده ...
از این بابت که خروجی تصویر XBOX slim باید 1080p باشه ولی الان که من دارم بازیهایی چون NFS run و HAWX 2 احساس میکنم نه تنها گرافیک عالی به من نمیده بلکه گرافیک آن کمتر و بسیار کمتر از کارت گرافیک جی فورس من هست .
مثلا ساده ترین افکتی مثل رفلکس و بازتاب در بدنه خودرو در بازی ران وجود نداره .
LCD من مدلی از سامسونگ هست که نه قدیمی و نه زیاد جدیده . و کابل های اتصال گرافیک همان کابل های موجود در خود جعبه ایکس باکس هستند .
انتظار کیفیت 1080 رو ندارم ، ولی با یه lcd با کابل خود ایکس باکس باید گرافیک نسبتا خوبی رو دریافت کنم ...
دوستان خواهشا راهنماییم کنید که چه کنم بهترین کیفیت تصویر رو از XBOX بگیرم ...
چرا هیشکی جواب نمیده؟!:19:
اصلا تبدیل های صدا واسه همزمان استفاده کردن اسپیکر و xbox و کامپیوتر بیخیالش!
اینو جواب بدین حتما باید کابل optical بگیرم؟
میتونم کابل vga مخصوص کنسول بگیرم که خروجی صدا داشته باشه..بعد یه تبدیل بگیرم که vga رو به dvi تبدیل کنه؟اصلا همچین تبدیلی هست؟اگه هست کیفیت dvi رو بهم میده؟
خواهشا راهنمایی کنید.کلافم کرده این قضیه.دارم رو تلویزیون لامپی ایکس باکس میزنم:13:
عکس سوم و پنج برای کارتون استفاده میشه. البته عکس پنج یک مدل دیگه داره که باید اون سر نرینگی 3.5 mm هم فیش سونی باشه و باید ازش 2 تا تهیه کنید که هم PC و هم 360 رو با استفاده از تبدیل بهش وصل کنیدنقل قول:
Optical Cable برای چی ؟!؟! اسپیکر شما اصلا پورت این کابل رو نداره دوست عزیز !
از اونور هم ما Optical از 10 تومن داریم تا الی ماشالا , بسته به جنس و طول کابل .
در مورد تبدیل 3 به 1 هم اینها فقط به صورت جداگانه کاربرد دارن شما نمیتونی همزمان 2 تا دستگاه با خروجی صدای متصل به یک اسپیکر واحد رو روشن کنی امکان آسیب بالاست.
سلام عزیزمنقل قول:
شما تنظیمات تصویر کنسول رو از منوی setting چک کن.
[QUOTE=samgun;7054618]عکس سوم و پنج برای کارتون استفاده میشه.
Optical Cable برای چی ؟!؟! اسپیکر شما اصلا پورت این کابل رو نداره دوست عزیز !
حالا اپتیکال نیاز دارم یا نه؟!عکس سوم که همون اپتیکاله!من فکرم این بود که اون رابط دوبه دو (اخرین عکس)یه طرفش بخوره به اسپیکر و اونطرفش بخوره به کابل اپتیکال یا بخوره به اون رابط سه به یک.
از اونور هم ما Optical از 10 تومن داریم تا الی ماشالا , بسته به جنس و طول کابل .
همه مغازه های الکتریکی یزد رو گشتم ولی هیچکدوم ندارن و میگن باید تهرون پیدا کنی! مغازه ای که ازش کنسول گرفتم کابل رو داره و میگه چون اورجیناله 45 تومن!
در مورد تبدیل 3 به 1 هم اینها فقط به صورت جداگانه کاربرد دارن شما نمیتونی همزمان 2 تا دستگاه با خروجی صدای متصل به یک اسپیکر واحد رو روشن کنی امکان آسیب بالاست.
همزمان نمیخوام کنسول و کامپیوتر روشن کنم.منظورم اینه وقتی کامپیوتر خاموشه بتونم از اسپیکر برای کنسول استفاده کنم و برعکس.این حالت که مشکلی نداره؟
یه راه حل جدید به ذهنم اومده که تو پست قبلی گذاشتم.نظرت راجع به اون چیه دوست عزیز؟:20:
اونم میشه ولی منم جواب رو دادم عزیزم , شما باید به صورت جدا جدا کار کنی یعنی وقتی هر 3 رو وصل میکنی فقط یکی روشن باشه.نقل قول:
البته من اینارو از نزدیک ندیدم اگه Switch داشته باشن دیگه مشکلی نیست شما هر کدوم از دستگاهها رو که خواستی ازش صدا بگیری Switch میکنی روش اینطوری مشکلی نداره.
مانیتور من پورت دی وی آی داره و اسپیکرم هم یه سرش که به کیس می خوره از نوع سبز رنگه و تبدیل میشه به سفید و قرمز که به اسپیکر میخوره
حالا با این همه توضیحات تبدیل های لازم رو بگیرم حله؟؟؟
salam va khaste nabashid man 1 moshkeli dashtam khastam bedonam in modele lcd behesh xbox vasl mishe model:ps-42v6s man alman zendegi mikonam va inja natonestan mano rahnamai konan mam non misham azatoon
سلام دوستان مانیتور من ال سی دی سامسونگه و فقط ورودی vga داره چطوره کابل dvi رو بهش وصل کنم؟؟؟
ممنون میشم از راهنماییتون
فقط فوریه مرسی عزیزان