مدیران بارسا بزن بزن راه انداختن. سر گواردیولا . خیلی مخالف داره.
آنری تازه داره آدم میشه میخاد اخراجش کنه.
بقیه هم که اخراجن. فقط پویول میمونه و ژاوی
امیدوارم موفق بشه
مدیران بارسا بزن بزن راه انداختن. سر گواردیولا . خیلی مخالف داره.
آنری تازه داره آدم میشه میخاد اخراجش کنه.
بقیه هم که اخراجن. فقط پویول میمونه و ژاوی
امیدوارم موفق بشه
شما هم با یه تیمی بیایید که حداقل تا نیمه نهایی بالا بیایید و اونجوری جلوی رم نبازید و آبروی لالیگا رو ببریدنقل قول:
اگه ما هم مث شما البت در لیگ قهرمانان شانس می اوردیم و اول با ترکیب اصلیمون و بدون محروم و مصدوم که اون بازیها حد اقل 5 تا بازیکن اصلی مون نبودند صد در صد بالا میومدیم و اگر هم با تیمی مث شالکه و .. میخوردیم الان همه بازیکنامون در صدر جدول گلزنا بودن و حاضرم شرط ببندم که به فینال میرسیدیم
خب بحث واقعا جالب شد
من در پست قبليم همه چيزو گفتم اما خب شما حق داريد طرفداريد ديگه
فقط اينو بگم :
رئال ضعيفه - رئال تيم نيست - رئال الاغه - رئال فلانه و فلونه اما ...
اما رئال تيميه كه بارسلون رو در هم كوبيد
خب شمام بارسلونايي هستيد ديگه
فقط بگم كه تيمتون رو قوي كنيد يا بهتر بگم درست كنيد
بريد اون رونالدينيوتون رو بياريد كه من نمي دونم چطور همه ي جام ها رو درو كرده
اونطوري كه من يادم مياد دو فصل در اوج بود كه بهترين جايزه اي كه برد ليگ قهرمانان اروپا بود اما رونالدينيوتون مقابل زيدان ما خورد شد جام جهاني كه يادتونه
از همه نظر ما بالاتريم از شما
از همه نظرا ... در مقابل هر بازيكنتون ما بهترينشون رو داريم
در مورد پول و سرمايه رئال كه يكي گفته بود ميريد تمام بازيكناي دنيا رو مي خريد فقط يه جمله دارم بگم اونم :
دارندگي و برازندگي
بله دوستان اينقدر هم اعصاب اين فيض رو خرد نكنيد مياد همه مون رو دنبال مي كنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا فهمیدید 4 تا گل رئال اشتباه داروری بوده ؟؟؟؟
بله مام اگه به دوتا تیم در پیت مثل سلتیک وشالکه می خوردیم میومدیم بالا خوشگل :27::27::27:نقل قول:
:27::27::27: حالا نکه شما هر فصل یه پای فینالید
دمتم اينو خوب اومدي :5:نقل قول:
اين هميشه يه پاي فينالن اما همه شون رو بعنوان توپ جمع كن استفاده مي كنن :27:
اخ اخ اخ فيض غلط كردم نزن اوي اوي اوي فيض خطرناكه نزن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اي خدا چه غلطي به خدا ديگه تكرار نميشه واي نزن آي نزن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رئاليها يي كه ... هستين مث آدم قبلا اخطار شد كه برين بيرون حالي نشد مث اينكه
[
یادتون رفته دو سال پیش رو؟ اندازه کل تیمایه جهان بودجه دارید هر چی بازیکن خفن تو دنیا هست خریدید.... میخواید قهرمان نشید؟
************************************************** *******************************
کدوم اندازه کل تیما -- بهتره به جای خفن بگی آینده ساز چون تواین یه ساله هرچی بازیکن اومد رئال منهای چند نفر ستاره نبودن بلکه ستاره شدن -- راموس -گاگو - روبینهو- هیگواین- اسنایدر- بارسام اگر عرضه داره بره بجای پیر پاتالایی مثل هانری پولشو یه جا بهتر خرج کنه وگرنه فکر نکن بودجه بارسا خیلی کمتر از رئاله ها:31:
در ضمن میگل تورس و دیارو یادم رفت :21:
آره؟!! تو بازیکن سازی که بارسا حرف اولو میزنه.نقل قول:
مسی-بوخان-ژاوی-اینیستا-پویول-فابرگاس-دوس سانتوس و...
تیم ملی اسپانیا کلا از بارسا تشکیل شده!!
کی بود که بهش میگفتن کهکشانی ها؟
زیدان-فیگو-بکهام رو کی خرید ؟ عمه من ؟
کاناوارو خیلی جوونه؟ امرسون خیلی جوون بود؟ بازم بگم؟
باشه بابا تو راست ميگينقل قول:
ما با همين پير و پاتالامون هم در هم كوبيديمتون :27: حالا جوونا بماند :21:
شما هم تو دوران کهکشانیتون 3-0 باختین. این به اون در!
من از رئالیها خواهش میکنم دیگه تو این تاپیک نیان.
اگه حرف و حدیثی دارین برین تو تاپیک خودتون هر چی دوست دارین بگین.ما که مثل شما نیستیم که همه جا سرک بکشیم.:13:
اصلا شما بهترین تیم دنیا.راضی میشین؟؟؟؟؟؟؟؟؟:27:
حقیقتش من دوران بچگیم که چیزی از فوتبال سرم نمیشد طرفدار رئال بودم.بیشترشم بخاطر این بود که تو اروپا از همه تیما بیشتر قهرمان شده بود.
:41:
ولی بعدا که خوب بازی هاشو دیدم که تو اروپا هیچکاری نمیتونست بکنه و بازی های بارسا رو هم میدیدم متوجه تفاوت شدم.:46:
وقتی که 2-3 بار پشت سر هم تو اروپا از تیمی مثل یوونتوس باخت دیگه به کل رئال رو گذاشتم کنار.اگه واقعا تیم بود با اون همه ستاره اون زمان میتونست یه کاری بکنه.:2:
بارسا هر چقدر هم که ضعیف باشه زیبا بازی میکنه.مهم نیست که نتیجه نمیاره مهم اینه که تماشاگر پسند بازی میکنه.:11::40:
اي خداااااااااااااااااااا ناسلامتي دو فصل عين آدم بازي مي كنيد
خودتون كه خوب ميدونيد قبل از اومدن رونالدينيو در رده چهاردهم بوديد
در ضمن اگه خوب دقت كنيد الان نمي دونم چند بازيه كه بارسا نتونسته رئال رو ببره دقيقا بعد از اون برد 3-0 اما در بازي بعدي يادتون نيست زيدان هم گفت رئال مي بره و رئال 4-2 بازي رو برد
اينم به اون در !!!!
اما شما امسال مقابل قدرت رئال خورد شديد
در ضمن ما هنوزم پرافتخارترين تيم جهانيم
سال آينده تو قهرمانان اروپا هم مي بينيم ...
حداقل از شما بهتريم اگه از هر تيمي هم ضعيف باشيم هميشه و تا ابد روي شمارو كم خواهيم كرد
سلام به همگی:
خوب مثل اینکه نمیشه اقا صلح اول به از جنگ اخر من از شما معذرت میخوام اصلآ شما قهرمان شما چمپیون خوبه؟
بابا اینا رو ولش کنید باید این لالیگا دوباره روبه راه بشه همین کارا رو کردیم که حالا همه واس ما شاخ شدن مث شالکه که باید یه گل بزنین و یا رم که باید ازش ببازیم ولی خدایشش رم قویه میلان رو در هم کوبید خوب من شخصآ تا الکلاسیکو بعدی با شما کاری ندارم فصل بعد میبینمتون حتمآ اماده بشید...
باشه اگه تونستید از گروهی جام باشگاه ها بیاید بالا می بینیمتون... viva barcaنقل قول:
باشه شما هم اگه تونستيد بريد باشگاههاي اروپا مي بينيمتون
هنوز كه بايد پلي آف بازي كنيد بريد بميريد
ما كه حداقل اينقدر ننگ و خفت و خواري نمي بينيم
کجای کاری رومن جان ---- اگه بارساست که این 2تا بازیشم میبازه به جای اروپا میره یوفا باتیمای در پیت بازی میکنه قهرمان میشه کلی هم لذت میبره --:31::31:نقل قول:
تازه خوبه تو کل تاریخ این تیم دوبار قهرمان شده معلوم نیست چند بار اومده فینال اما رئال با 14 بار حضور در فینال و9 بار قهرمانی ابروی اسپانیا رو حفظ کرده --:5:
شاعر میگه --- به خدا جام ندیده نیستیم -------------------------
دمت گرم ديويد جاننقل قول:
دیشب بازی بارسا چی شد؟؟؟؟؟
متاسفانـــه :نقل قول:
تا دقیقه ی 67 2-0 جلو بودیم .. اما ..کد:http://uk.eurosport.yahoo.com/football/la-liga/2007-2008/barcelona-mallorca-200103.html
:41:
تو زمین خودمون هم بوده ها ... !
یا حق
:40:
نقل قول:
چيزي نشد عزيز
بارسا يه شكست ديگه زاييد :27: اونم 3-2 :27: اونم تو زمين خودش :27:
آقا مجتبی خیلی ممنون.:11:نقل قول:
خوب چه میشه کرد.با این حساب دومم که دیگه نمیشیم.:13:
واقعا دیگه نمیدونم چی باید بگم.
به امید روزی که بارسا دوباره به اوج برگرده.:11:
مثل اینکه شما خیلی دلتون می خواد اخطار یا اینکه بن بشین.:27:نقل قول:
اگه یه پست دیگه از شما اینجا ببینم به مدیران گزارش میدم تا مثل این دوست رئالیتون بن بشید::21:
کد:http://www.p30world.com/forum/showpost.php?p=2374508&postcount=87
خواهش میکنم دیگه اینجا نیاین.:11:کد:http://www.p30world.com/forum/member.php?u=175142
اون برای اینکه توی تایپیک استقلال بوده بن شد .....نقل قول:
اگه یه پست دیگه از شما اینجا ببینم به مدیران گزارش میدم تا مثل این دوست رئالیتون بن بشید:
در ضمن من که اوممدم این جا فک کردم اومدم تایپیک رئال ....
همه از دم رئالین ...
بابا بی خیال بشین.....
فعلا که دیدیم کی امسال تو یک چهار هزار و نود و ششم نهایی حذف شد...نقل قول:
Viva Barca... barca is NOT spanish, VIVA CATALAN MEN...
میگم چطوره اسم اینجا رو بذارید: تحولات و اخبار باشگاه مادرید 2 ؟ اگه انقدر این صفحه رو دوس دارید ما بریم یه صفحه دیگه درست کنیم؟
viva barca............
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شکوه و عظمت camp nou...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من متعجبم كه اي بابك كجاست ؟؟؟
شاخ رو بكشيد و برين بيرون
از اين عرضه ها نداريدنقل قول:
اين قدر هم واسه ما شاخ و شونه نكشيد شاختون رو مي شكنيم
فعلا که دیدیم کی امسال تو یک چهار هزار و نود و ششم نهایی حذف شد...
تو هم خودتو کشتی با این چهار هزار و نود و ششم...حالا تیم عزیزتون دو بار بیشتر قهرمان نشده خوشگل بابا
حالا چه چهارده هزارم حذف شه چه نیمه نهایی شمامم حذف شدید دیگه :27::27:
اگه اینجوریه بارسام امسال با اختلاف 10000 امتیاز نسبت به رئال 3 شد یعنی اگه بتونه خودشو نگر داره :8::8:
بعد هم اگر میخواین دیگه برو بچ رئالی نیان اینجا دیگه حرف مفت نزنید :21::21: تمامممممممم --- به جای این برید به فکر اون تیم ضایع باشید که .......... دیگه بهتره نگم :5::5:
ضایع اون تیم شماست... نذار بگما... اگه به بی احترامی و بی ادبی باشه مام بلدیم فکر نکن خبریه... ما اینجا هر چی بخوایم میگیم... مام بلدیم بیایم تو پیج شما... ولی، حیف وقت که بذاریم بیایم اونجا...نقل قول:
از مديران عزيز بابت حرکتشون م م نون
در اقدامي غير منتظره از سوي لاپورتا ارائه شد
پيشنهاد نجومي بارسلونا براي كاكا
خبرگزاري فارس: باشگاه بارسلونا اسپانيا ميكوشد به مبلغ 60 ميليون يورو علاوه بر تورام، برزيلي ميلان را به خدمت بگيرد.
به گزاش خبرگزاري فارس و به نقل از ال موندو دپورتيو، اين تيم اسپانيايي حاضر است ليليان تورام را علاوه بر 60 ميليون يورو، به ميلان تحويل داده و كاكا را جذب كند.
اين در حالي است كه كاكا پيش از اين پيشنهاد 100 ميليون يورويي رئال مادريد را به دليل تعصب به ميلان رد كرده است.
اكنون كه قرار است رونالدينيو، زامبروتا، تورام، دكو و كارلس پويول هم بارسلونا را به مقصد ميلان ترك كنند، اوضاع براي كاكا بسيار متفاوت شده است
هدفي كه مدافع فرانسوي تعقيب ميكند
تورام، خروج از بارسلونا و ادامه فوتبال
خبرگزاري فارس: مدافع سابق تيم ملي فرانسه گفت: به فوتبال ادامه مي دهم و به فكر بازنشستگي نيستم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از اكيپ فرانسه، ليليان تورام عنوان كرد: با وجودي كه با بارسلونا اسپانيا قرارداد دارم؛ اما تصميم گرفته ام در پايان فصل جدا شوم. البته خروج من از بارسا به منزله خاتمه فوتبال نيست.
اين بازيكن قديمي كه مورد توجه چند تيم از جمله آرسنال انگليس، ردبول سالزبورگ و ... است، گفت: هنوز در مورد تيم بعدي تصميمي نگرفتهام. براي اين كار وقت هست و مي توانم تصميمي منطقي بگيرم.
تورام عنوان كرد: برايم آنچه در وهله نخست مهم بود، اين است كه باز هم به فوتبال ادام دهم و در تيمي باشم كه از جايگاه مناسبي برخوردار باشد.
در مورد اين مدافع باتجربه پيشين موناكو فرانسه، پارما و يوونتوس ايتاليا گفته ميشود در 2 هفته آينده اقدام به انتخاب تيم بعدي خود خواهد كرد.
در پي دريافت پيشنهاد رسمي
آدبايور: هيچ بازيكني نميتواند به بارسلونا نه بگويد
خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال آرسنال خود را در آستانه پيوستن به بارسلونا اسپانيا ميداند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از اسپورت كاتالونيا، امانوئل آدبايور متولد 26 فوريه 1984، نقش غيرقابل انكاري در موفقيتهاي آرسنال داشته و درخشش قابل توجه او باعث شد تا بارسا پيشنهادي نجومي به وي ارايه كند.
بگيريستاين، نايب رئيس بارسلونا با وكيل آدبايور در لندن ديدار كرد.
آدبايور در اين باره گفت: هيچ بازيكني نميتواند به بارسلونا نه بگويد. آرزوي قلبي من اين است كه روزي عضو اين تيم باشم.
از آقا بابک بخاطر برخورد با اون 2 نفر تشکرمیکنم.
آقا مجتبی ممنون بخاطر این اطلاعاتی که گذاشتین.
اگه کاکا بیاد که عالی میشه ولی بعید میدونم بیاد.
ولی من همین چند صفحه پیش خودم که میلان گفته بود که رونالدینیو رو نمی خواد.حالا کدومش درسته؟؟؟؟؟؟؟؟
من موندم آخه مهاجم قحطه که می خوان آدبايور رو بگیرن؟؟؟؟!!!!!!
من که دیگه امیدی به بارسا ندارم.
دلت میاد این حرفو بزنی؟ آدبایور به این خوبی.نقل قول:
من موندم آخه مهاجم قحطه که می خوان آدبايور رو بگیرن؟؟؟؟!!!!!!
ولی انگار بارسلون میخواد یه خونه تکونی درست حسابی بکنه. این همه بازیکنو میخواد پرت کنه بیرون چندتا هم میخواد بگیره.
چند وقت پیش هم گفته بوده که آلوز(مهاج سویا، نمیدونم همین بود اسمش یا نه) و فابرگاس هم میخواد بگیره.
الانم که کاکا و آدبایور میخواد بگیره. بقیشونم رو میشه کم کم.
من جا لاپورتا بودم 200 میلیون یورو میزاشتم کنار برا دروازه بان!