خليلي: فوتبال كه دلبخواهي نيست، بايد ببينيم مربي چه ميخواهد
محسن خليلي ازجمله بازيكناني است كه در صدرنشيني امروز سرخپوشان نقش بسزايي دارد. مرد هفتگله سرخپوشان، البته چهار هفتهاي است كه همه را از ديدن گلهاي زيبايش محروم كرده است و حالا در هفته چهاردهم برابر تيم سابق خود قرار ميگيرد.
خليلي درباره اين بازي با سايت رسمي باشگاه پرسپوليس گفتوگويي داشت كه از نظر شما ميگذرد.
* بالاخره به بازي ميرسي؟
تمام تلاشم را ميكنم كه برسم. سرماخوردگيام شديد است اما اميدوارم بيشتر از اين كار دستم ندهد.
* بازي با سايپا براي تو با حس خاصي همراه است؟
الان واقعا نميدانم چه حسي خواهم داشت. بايد وارد زمين بشوم.
* چند سال براي سايپا بازي كردي؟
هشت سال در آنجا بودم. خودش يك عمر است. سالها در آزادي با پيراهن شماره 9 نارنجي مقابل پرسپوليس و استقلال بازي كردهام و حالا بايد با پيراهن 9 پرسپوليس جلوي تيم سابقم قرار بگيرم.
* علي دايي هنوز هم هر از چندگاهي دلتنگ تو ميشود؟
او خيلي به من لطف دارد. مسوولان سايپا قدر يك مربي مثل او را نميدانند و اگر او نبود، سايپا هيچوقت نميتوانست در مسير قهرماني حركت كند. به هر حال آنها نهتنها براي اين فصل بازيكنان خوب چنداني نگرفتند، بلكه بازيكنان زيادي را هم از دست دادند كه تاثير آن را شاهد هستيم.
* راستي، طلسم گلزني از اين بازي ميشكند؟
اميدوارم! با اينكه سايپا و علي دايي را دوست دارم، يك جورهايي دلم ميخواهد گل بزنم. يعني خود گل زدن براي من مهم است تا به تيم خودم پرسپوليس كمك كنم.
* چرا يكدفعه موتور گلزني خودت را خاموش كردي؟
با تغيير پست و شرح وظايف، شرايط جديدي پيش آمد و كارم كمي سخت شد، اما سعي ميكنم از اين هفته كمي خوششانستر باشم.
* دوست نداري به سر پست قبلي برگردي؟
اتفاقا خيلي دوست دارم، ولي به دوست داشتن و دوست نداشتن من نيست. ما يك تيم هستيم. مربي نميتواند وظيفه هركس را همانطور تعريف كند كه دلش ميخواهد. دلبخواهي كه نيست. من هم بايد طوري بازي كنم كه كادر فني ميخواهد و براي من اول تامين نظر مربي كه به معناي موفقيت تيم است، اهميت دارد.
* تو در شروع فصل هم پشت مهاجم نوك (نيكبختواحدي) بودي، ولي خيلي راحتتر گل ميزدي؟
هر بازيكني ويژگي خاص خودش را دارد. نيكبختواحدي و فراز فاطمي متفاوت بازي ميكنند. در ضمن، آن موقع شرايط اينطور بود كه ما مرتب جا عوض ميكرديم، ولي الان برنامه تاكتيكي ما عوض شده است.
* تا به حال طي تمام سالهاي بازيگريات با اين همه انتقاد مواجه شده بودي؟
اصلا! چون در تيمهايي بازي ميكردم كه مثل پرسپوليس، اين چنين مورد توجه قرار نميگرفتند. اما در پرسپوليس شرايط كاملا متفاوت است. بايد در اين تيم بازي كني تا متوجه خيلي از مسائل شوي. طي اين 4 هفته اخير انتقادات زيادي از من شد، اما تمام سعي خودم را به كار گرفتهام تا به آنها بيتوجه باشم و كار خودم را بكنم.
* اما به نظر ميرسد اين انتقادات فشار رواني زيادي را برايت ايجاد كرده!
چطور؟
* در 3 بازي اخير فرصتهاي خيلي خوبي براي گلزني داشتي؟
من در اين 3 بازي، 3 موقعيت گل بالاي 80 درصد داشتم كه دو ضربهام به تير دروازه برخورد كرد و يكي از آنها نيز با واكنش عالي دروازهبان حريف مهار شد. باور كنيد تمركز لازم را دارم و اگر بدشانسي نياورم باز هم گل ميزنم. به نظر ميرسد كمي بدشانس شدهام!
مديرعامل باشگاه پرسپوليس به ديدار اهالي رسانه رفت
مديرعامل باشگاه پرسپوليس با حضور در نمايشگاه مطبوعات با اهالي رسانه ديدار و گفتوگو كرد.
به گزارش سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، حبيب كاشاني روز گذشته (سهشنبه) و در آخرين روز از نمايشگاه مطبوعات در محل كانون فكري كودكان و نوجوان حضور يافت و با اهالي رسانه، مديران و دستاندركاران مطبوعات و خبرگزاريها ديدار كرد.
در اين بازديد كه با همراهي مدير روابط عمومي باشگاه انجام شد، مديرعامل باشگاه پرسپوليس در غرفههاي سالنهای يك، دو و سه مطبوعات حضور يافت.
نكته قابل توجه در اينخصوص، همزمانی حضور دكتر محمود احمدينژاد و حبیب کاشانی در بازديد از نمايشگاه بود که باعث شد مديرعامل باشگاه پرسپوليس و رئیس جمهور کشورمان برای دقایقی با هم ديدار و گفتوگو كنند.
رئيسجمهور كشورمان كه روز آخر را براي بازديد از نمايشگاه انتخاب كرده بود، پس از مواجهه با حبيب كاشاني از او خواست تا او را در اين بازديد همراهي كند. وزير ارشاد و مديركل مطبوعات داخلي نيز رياست محترم جمهوري را در اين بازديد همراهي ميكردند.
حاشيهها:
- يكي از برنامههاي مديرعامل باشگاه پرسپوليس در جريان حضورش در نمايشگاه مطبوعات، حضور در سالن مطبوعات ورزشي بود، اما به علت همزماني اين برنامه با بازديد رئيسجمهور كشورمان، سالن مطبوعات ورزشي بسته شده بود و امكان حضور در آن براي حبيب كاشاني مهيا نشد.
- بازديدكنندگان از نمايشگاه كه متوجه حضور حبیب كاشاني شده بودند بارها و به دفعات متعدد وي را در حلقه خود قرار دادند و درباره وضعيت باشگاه پرسپوليس، دلايل تصميم اخير حبيب كاشاني بر كنارهگيري از باشگاه و مسائل متعدد ديگر از او سوال ميكردند. مديرعامل باشگاه پرسپوليس نيز با صبر و حوصله به تمامي سوالات پاسخ داده و درباره مسائل روز فوتبال ديدگاه خود را ارائه كرد.
- اكثر هواداراني كه با حبيب كاشاني مواجه ميشدند از شنيدن تجديدنظر او در تصميم به كنارهگيرياش ابراز خوشحالي ميكردند و با بيان اين مساله كه پرسپوليس در اين فصل شرايط بسيار خوبي را تجربه ميكند و نتايج كمنظيري را كسب كرده است، حمايت خود را از مديرعامل باشگاه پرسپوليس اعلام و از عملكرد وي ابراز رضايت ميكردند.
- روزنامه خبر ورزشي تنها روزنامه ورزشي بود كه مديرعامل باشگاه پرسپوليس در آن حضور يافت. دليل اين مساله هم اين بود كه غرفه اين روزنامه در سالن 2 و در كنار روزنامههاي اجتماعي، فرهنگي و سياسي گنجانده شده بود و در سالن روزنامههاي ورزشي قرار نداشت. سالن روزنامههاي ورزشي ديروز بسته شده بود و امكان بازديد از آن وجود نداشت.
- مديرعامل باشگاه پرسپوليس پس از بازديد از غرفههاي مطبوعات و خبرگزاريها در مراسم اختتاميه نمايشگاه مطبوعات نیز حضور يافت.
چند جابجایی برای انتخاب ترکیب اصلی
به نظر میرسد بازیکنان پرسپولیس بواسطه محرومیت سپهر حیدری، با چند تغییر، روز جمعه مقابل سایپا کرج صف آرایی خواهند کرد.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، در تمرین صبح امروز، افشین قطبی سعی داشت با چند جابجایی، بهترین تصمیم را در خصوص انتخاب یازده بازیکن اصلی خود در دیدار روز جمعه اتخاذ کند.
بر این اساس او در ابتدا ترکیب اصلی را این گونه انتخاب کرد؛ حسن رودباریان، نبیا... باقریها، محمد نصرتی، شیث رضایی، پژمان نوری، عباس آقایی، الونگ الونگ، حسین بادامکی، محسن خلیلی، علیرضا نیکبخت واحدی و فراز فاطمی.
پس از دقایقی با تشخیص قطبی، الونگ جانشین باقریها در خط دفاعی شد تا رضا مامانی در خط میانی کنار عباس آقایی به بازی گرفته شود. در هر حال آنچه که مشخص بنظر میرسد این است که هنوز کادر فنی پرسپولیس تصمیم نهایی خود را در خصوص انتخاب ترکیب اصلی اتخاذ نکرده و سعی دارد با آزمایش بازیکنان در پستهای مختلف بهترین ترکیب را به مصاف سایپا بفرستد.
گفتنی است که در تمرین صبح امروز، تیم اصلی زیر نظر افشین قطبی و بازیکنان ذخیره زیر نظر حمید استیلی تمرین کردند.
|
استيلي: يعني اينقدر بيتجربهام كه زير بليت بازيكن بروم؟!
براي موفقيت پرسپوليس نوع ارتباط افشين قطبي و حميد استيلي، فاكتوري تعيينكننده تلقي ميشود و به همين دليل از ابتدا اين مساله زير ذرهبين بوده و زمزمهها درباره آن به بروز شايعات بسيار و بزرگنماييهاي خاصي منجر شده است.
حوادث اخير جدا از تمام آثار قابل بررسي، حداقل اين يك ويژگي را داشت كه اين دو نفر به همراه مرزبان با دقت بيشتر درباره اين مساله اقدامهاي اصلاحي لازم را انجام دهند تا شرايط با شفافيت بيشتري پيش برود و از ترديدها بكاهد.
در واقع مشكلات پيش آمده با افزايش انسجام داخلي اعضاي كادر فني نشان داد كه بين اين سه نفر پيش از آنكه نيروي دافعه وجود داشته باشد، نوعي همگرايي حكمفرماست.
استيلي روز سهشنبه در اقدامي غافلگيرانه هنگام جلسه با بازيكنان، ناگهان دست به قرآن گذاشت و اعضاي تيم را قسم داد كه اگر با او ارتباط خاصي در آن نوع كه طي روزهاي گذشته در نشريات مطرح شد، داشتهاند، اعلام كنند.
استيلي خود در اينباره ميگويد: متاسفانه در ماههاي گذشته مرتب اتهامهايي را از خارج تيم و باشگاه به من وارد كردهاند كه ناجوانمردانه و دروغ بود. بسيار تلاش كردند تا ما را نسبت به هم بدبين كنند و از اين طريق به تيم لطمه بزنند و هيچگاه به آن دست نيافتند و چنانچه اگر موفق ميشدند ما هيچگاه تا پايان هفته سيزدهم در صدر جدول نبوديم. همچنين اتفاقات اخير هم باعث شد تا دوباره بعضيها با مستمسك قرار دادن اين جريانها مطلب را اينطور جا بيندازند كه همه مشكلات ناشي از نوع روابط اعضاي كادر فني بوده است و در اين ميان مسائلي طرح شد كه واقعا بازي با شخصيت ما بخصوص من بود. من هيچوقت منكر تفكرات متفاوت بين خودمان نبودهام اما بارها گفتهام كه مطلب براي من تمام شده است، پس وقتي آقاي قطبي بهعنوان سرمربي تصميم نهايي را اعلام ميكند، بحث همانجا تمام ميشود، ولي متاسفانه بعضي اتهامهايي را وارد ميكنند كه هضم آن براي من ممكن نيست. از روز اول گفتهاند كه من با تعدادي از بازيكنان ارتباط دارم و آنها از من خط ميگيرند! يعني واقعا من اينقدر بيچاره شدهام كه بعد از سالها حضور در پرسپوليس و تيم ملي اينطور عمل كنم؟! آيا من با اين همه سال تجربه، ميآيم خود را به اين شكل زير دين چند نفر از بازيكنان ببرم. بارها نوشتهاند، اين موضوع براي به دست گرفتن هدايت تيم است. آخر اگر يك مربي اينطور زير بليت بازيكنش برود، اصلا ميتواند كار كند؟
حميد استيلي درباره اهداف تيم و همچنين بازي در مقابل سايپا ميگويد: ما هدفي به نام قهرماني داريم و اين حاصل نميشود مگر اينكه با هم متحد باشيم. اگر اجازه بدهيم بين ما فاصله بيفتد به نتيجه دلخواه نميرسيم. ما در كادر فني به اين تفكر واحد رسيدهايم و بازيكنان هم بايد بيش از اين مراقب باشند. براي تيمي كه در صدر جدول است، ليگ با گذشت هر هفته سختتر ميشود. سال قبل هم اگر در بازي رفت برابر همين سايپا به پيروزي ميرسيديم، الان قهرمان ايران بوديم. پس اگر الان هوشيار نباشيم، افسوس فردا، سودي ندارد. بازيكنان بايد با تمام وجود اين مساله را درك كنند و من مطمئن هستم كه چنين خواهد بود.
پرسپوليس و 4 بازيكن دو اخطاره
به گزارش سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، 4 بازيكن پرسپوليس 2 اخطاره بوده و در صورت دريافت كارت زرد در ديدار با سايپا قادر به همراهي اين تيم در مسابقه با برق شيراز نخواهند بود.
حسين بادامكي، شيث رضايي، كريم باقري و احسان خرسندي؛ 4 بازيكني هستند كه خطر محروميت را احساس كرده و بايد در ديدار حساس پرسپوليس مقابل سايپا نيمنگاهي به وضعيت خود داشته باشند.
پرسپوليس روز جمعه هفته جاري در ورزشگاه يكصدهزار نفري آزادي ميزبان تيم سايپا كرج خواهد بود.
قطبي: با گلي رويايي سايپا را شكست داديم
به گزارش خبرگزاري فارس، افشين قطي پس از پيروزي يك بر صفر برابر سايپا اظهار داشت: تمام هواداران و تماشاگران ديدند كه در يك لظحه رويايي به گل رسيديم. وقتي بازي چنين پايان احساسي دارد، مربي فقط ميتواند از تمام بازيكنان و هواداران تيمش تشكر كند كه تا آخرين ثانيه فوتبال را تعقيب كردند و نااميد نشدند.
وي افزود: در نيمه اول بازي تحت كنترل ما بود و موقعيت هاي زيادي براي گلزني داشتيم؛ اما در نيمه دوم بازي تقريبا برابر شد و سايپا هم موقعيت هايي براي گلزني داشت.
قطبي با اشاره به شكست ناپذيري پرسپوليس در ليگ برتر هفتم عنوان كرد: چهارده هفته است كه بدون باخت در صدر جدول قرار داريم و چنين تيمي شايسته قهرماني در ليگ است و ميتوانيم اين عنوان را كسب كنيم.
سرمربي پرسپوليس درباره تعويضهايي كه انجام داد، گفت: احساس كردم تيم به انرژي بيشتري نياز دارد به همين دليل خيرخواه، آشوبي و خرسندي را به ميدان فرستادم و خوشحالم كه با اين تعويضها موفق شديم به پيروزي برسيم.
قطبي درباره ديدارهاي آينده تاكيد كرد: هدف ما در تمام ديدارهاي بعدي كسب هر سه امتياز بازي هاست.
پرسپوليس در چارچوب هفته چهاردهم با گل دقيقه 95 محسن خليلي مقابل سايپا به پيروزي دست يافت.
خليلي: از گلزني به تيم سابقم ناراحتم
به گزارش خبرگزاري فارس، محسن خليلي پس از پيروزي يك بر صفر برابر سايپا در جمع خبرنگاران اظهار داشت: تمام تيمها برابر پرسپوليس با انگيزه ظاهر ميشوند و ميخواهند نتيجه بگيرند، سايپا هم از اين قاعده مستثني نبود و بازي خوبي انجام داد.
وي بازي تيم پرسپوليس را هجومي خواند و تصريح كرد: خيلي خوشحالم كه با گل من به پيروزي رسيديم، البته به دليل آنكه به تيم سابقم گلزني كردم احساس ناراحتي ميكنم.
خليلي ادامه داد: سربلندي و موفقيت پرسپوليس براي من مهم است و براي رسيدن به اين هدف تمام تلاش خود را به كار خواهم بست.
كاشاني: پيروزي مقابل سايپا ارزشمند بود
به گزارش خبرگزاري فارس، حبيب كاشاني پس از پيروزي يك بر صفر برابر سايپا در جمع خبرنگاران اظهار داشت: به دليل اينكه تيم خوب نتيجه نميگرفت استعفا كردم و اين حق طبيعي من بود. استعفايم را تقديم محمد عليآبادي رئيس سازمان تربيت بدني كردم؛ اما ايشان آن را نپذيرفت، بنابراين با قدرت به كار خود ادامه ميدهم.
وي افزود: سايپا تيم خوبي است و مربي و بازيكنان ارزندهاي هم دارد. پيروزي در اين ديدار حاصل زحمات كادر فني و بازيكنان بوده و بسيار ارزشمند بود.
كاشاني ادامه داد: تمام تيمها برابر پرسپوليس با انگيزه ظاهر ميشوند. قبلا هم گفته بودم ليگ هفتم ليگ پويايي است و بازيكنان ما نيز فقط براي پيروزي و كسب سه امتياز به ميدان ميروند.
كاشاني در خصوص اينكه چرا پس از پايان مسابقه به سمت علي دايي رفت اظهار داشت: دايي از دوستان قديمي من است و ميخواستم به او خسته نباشيد بگويم.