كليه نمايندگان فن اوا از جمله نيونت اجازه دادن پورت يك مگ به مشترك ندارندنقل قول:
ارائه پورت يك مگ بدون هيچ مدرك خاصي بطور مستقيم از طريق فن آوا امكانپذيره
اوكينقل قول:
Printable View
كليه نمايندگان فن اوا از جمله نيونت اجازه دادن پورت يك مگ به مشترك ندارندنقل قول:
ارائه پورت يك مگ بدون هيچ مدرك خاصي بطور مستقيم از طريق فن آوا امكانپذيره
اوكينقل قول:
من بالاخره برای شبانه چیکار کنم؟
شما نگفتي از كجا سرويس داري ؟ منظورم نام شركت و ادرس سايتشهنقل قول:
چه سرويسي ازشون گرفتي ؟ نام سرويس يا نوع و محدوديتشو بگو
نام كاربريتم بده برات اكاننتو چك كنم
------ معمولی بازم معلوم خواه بود حتی اگه از ------ استفاده کنید که url رو رمزی کنه باز محتواش معلوم خواهد شد.نقل قول:
اما اگه از v.p.n و ssh استفاده کنید داده های رد و بدل شده و همچنین آدرس سایتهایی که بازدید کردید محفوظ خواهد ماند. چون اولا پروتکل v.p.n و ssh با http کلا فرق داره و ثانیا اگه چیزی که توی ibs ثبت بشه آدرس مبدا (کامپیوتر شما) و مقصد (سرور) و حجم ترافیکی خواهد بود انتقال یافته.
من که گفتم!!!نقل قول:
ایناهاش
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5129796&postcount=1016
واسه من چرا پینگش این قدر افتضاح شده؟؟
واسه همتون همین جوریه؟؟
برای من که یه چند ساعتی بالا بود.:18:نقل قول:
ولی خوب شد!!:27:
عزيز سايتش باز نميشه ببينم چه سياستي اعمال كردندنقل قول:
اما كليه سرويس هايش يك ماهه شش گيگ ها شبانه رايگان داره ميزنه
نام كاربريتو بده چك كنم سيستم براي شما چه گروه كاربريو در نظر گرفته . شبانه داري يا نه
بله امروز در تهران تا48 ساعت اينده چند منطقه مخابراتي از جمله وليعصر و بهشتي مشكل دارندنقل قول:
بخاطر تعميرات خوده مخابراته
به شما توصيه ميكنم برنامه پروكسفايرمتر رو نصب كنيد بعد از طريق وي jd hk وصل بشيد در انتها لوگ فايلتون ببينيد كليه سايتهايي كه ديديد اي پيش هست خوب وقتي اين نرم افزار براحتي ميتونه ثبت كنه فكرشو كنيد نرم افزار سرور هم ميتونه كاملا ارتباط شما رو ببينهنقل قول:
اما اگه از v.p.n و ssh استفاده کنید داده های رد و بدل شده و همچنین آدرس سایتهایی که بازدید کردید محفوظ خواهد ماند.
پس هيچوقت فكر نكنيد بصرف استفاده از ------ يا و پ ن امنيت كامل اطلاعات داريد و شناسايي نميشد
خوب بچه ها اگر من اين سرويس به بچه هاي اينجا با اين قيمت ارائه بدم حاضريد بگيريد اين سرويسو با توجه به قيمت هاي فن اوا براي سرعت يك مگ حاضريد ؟
سرعت 1024/512
ترافيك1 گيگ ماهانه (ماهي 22تومن) - ترافيك 2 گيگ ( ماهي 27.500 تومن)
دانلود از ساعت1تا 8 صبح نيم بها
هزينه هر گيگ اضافه 5.500 تومن
نكته مهم ميمونه اين وسط
1. نبايد به پشتيباني زنگ بزنيد در مورد سرويستون ولي كسي خواست من شماره خودمو ميدم بايد كاراي پشتيباني و شارژ از طريق خودم انجام بديد چون لو بريم يا لو برم سرويس غير غيرمجاز دادم اخراج ميشم
2. دومابگم من تضمين نميدم كارتونو سريع انجام بدم ممكنه براي يك شارژ ساده يه موقع يك روز طول بكشه و يك روز قطع بمونيدا.
3. كندي سرعت يا قطع و وصلي ديگه دست من نيست بررسي ميكنم براتون ولي اينكه مثل پشتيباني از منم انتظار پشتيباني داشته باشيد نه
4. ضمنا اگر الان از فن اوا سرويس داريد بايد هزينه تغيير پورتو به 1024 بديد كه10.000 تومن در واقع انگار يكبار ديگه بخواهيد رانژه كنيد. اينم دليش اينه كه من بايد برم مخابرات بگم شما جمع اوري زديد و وصل مجدد كه بتونم بدون اينكه شركت بدونه تغيير پورت بدم از اونجاچون از خوده شركت نميتونم بنابراين هزينه منحوس رانژه بايد به مخابرات وزين پرداخت بشه
5. تضمين ميدم لو بريم لينك شما جمع نميشه و هيچ هزينه اي نميديد البته اگر نكات فوق رعايت بشه مشكلي نداريم
حالا ببينم اگر 10 نفر باشيد خوبه ارزش داره ريسك كنم كيا حالا هستند ؟
نقل قول:
وقتی شما به وی پی.ان وصل میشید کلیه کانکشنها و ارتباطات شما از طریق وی پی ان صورت میگیره حتی نرم افزاری که شما گفتید.شما نمیتونید قبل از اینکه داده ها از طریق وی پی ان ارسال بشه روی کامپیوتر خودتون با یک نرم افزار چک کنید بگید بله همه سایتها معلومه و مشخصه...
اگر داده هایی که از طریق وی پی.ان یا ssh ارسال بشه قابل رویت باشه کلا بحث امنیت اطلاعات توی اینترنت زیر سوال میره!
بهتون توصیه میکنم بیشتر مطالعه داشته باشید.
من موافقم به شرط اینکه شبانه رو رایگان کنید. نیم بها نمی صرفه.چون همین الانم کافی نت ها که برای مشتری فایل دانلود می کنن برای هر گیگ 1500 تومن میگیرن نه 5500 تومن. حالا اگه از ساعت 1 تا 8 بشه رایگان دانلود کرد نه اینکه نیم بها باشه خیلی عالیه و من هستم خفن انگیزناکنقل قول:
می دونید چرا؟ چون من اینترنت رو بیشتر برای شبانه رایگانش می خوام. کلا کارم دانلوده.البته نه اینکه روزانه اصلا استفاده نکنم. روز ها هم حدود 100 مگ مصرف می کنم ولی شب ها بیشتر برام مهمه.
برای همین اگه بتونید شبانه رایگان بدید که از 1 تا 8 بشه با 128 کیلوبایت دانلود کرد عالیه
اگه موافقید ادامه رو با pm با هم توافق کنیم. اینجا صلاح نیست
دوم این که مطمئنید گیر نمی افتید؟
[QUOTE=gtaexcess;5151193]عزيز سايتش باز نميشه ببينم چه سياستي اعمال كردند
اما كليه سرويس هايش يك ماهه شش گيگ ها شبانه رايگان داره ميزنه
نام كاربريتو بده چك كنم سيستم براي شما چه گروه كاربريو در نظر گرفته . شبانه داري يا نه
ممنون دوست عزیز
سایتش فعلا که داره کار میکنه.ممنون میشم یه نگاه بندازید.:8:
شبانه هم ندارم.:13:
:46:
باتشکر
من پروتكل ssh نگفتم ولي از طريق و پ ن مطمئن باش هموني كه من گفتم وجود دارهنقل قول:
بهرحال بحث نكنيم بهتره ولي اگر تهراني و دوست داشتي شماره موبايلتو بده يه روز دعوتت ميكنم بياي اينجا بهت نشون بدم كه سرور هاي و پ-ن هم هيچ امنيتي براي كاربر تظمين نميكنه
خوب شرمنده براي بخش رايگان نميتونم من فعالش كنم اينم كه شبانه نيم بها زدم چون بايد بطور دستي خود ساعت 1 شب بيام گروه كاربريتونو بكنم نيم بها ولي رايگانا دست من نيست براي همين نميتونم ضمنا دقت كني گفتم 1تا8 بهرحال همين از دستم برميادنقل قول:
لو برمم مشخص نيست به كيا سرويس دادم بنابراين شما خيالتون راحت باشه
راستي فقط تو تهران ميتونم اينو جور كنم
[QUOTE=hafez_ice;5153133]والا بازم باز نميشهنقل قول:
ادرسشو چك كن درست دادي ؟ من تو گوگل سرچ كردم بازم باز نميشد سايتش
من بازم چک کردم باز میشه!!!نقل قول:
ادرسشم درست دادم اینه
بازم ممنون:40:کد:http://www.asreonline.com/
سلام دوست عزیزنقل قول:
من 5 ماه از فن اوا شارژ گرفتم با این مشکلات بر خوردم هرچی زنگ میزدم می پیچوندند شماره ی تهران رو بگیر ازشون زنگ بزن ولی بهترین کار اینه که شرکتتو عوض کن
شما شبانه داريد اگر سرويست s2 باشه پيگيري كنيد موضوع شبانه رانقل قول:
اگر ميتوني بزنگ بهشون و بگو قرارداد من زماني بوده كه شبانه رايگان داشتيد و الان برام داره حساب ميكنه
اگر قبول نكردند بزنگ فن اوا بخش نمايندگان بگو شكايت دارم برات فرم پر كنند
حتما بگو زمان عقد قرارداد يا شارژ اين ماهت كي بود
البته بايد زمان شارژ اين ماهت قبل از يك تير وگرنه حق با شركت ميشه
اگر مايلي نام كاربريتو بده اگر از نمايندگي داري اسم نمايندگي رو هم بده برات چك كنمنقل قول:
معمولا تو شركت اولين شاخص اثبات افت سرعت ميانگين دانلود 24 ساعت هست مثلا اگر سرعتت 4 باشه و سرويست 128 بايد تو سرويس شبانه شبي حدود 300 مگ بگيري اگر كمتر باشه حرف شما درسته اما اگر همين حدود باشه نه ديگه
راستي با ويندوز ديگه اي تست كردي ؟ منظورم ويندوزت اصلا عوض كردي از وقتي سرويس گرفتي ؟
فايروال غير فعال كردي
dns ست كردي ؟
فايروال مودمتو خاموش كردي ؟
خیلی خیلی بد شد. خب به جاش یه کار دیگه میشه کردنقل قول:
من هر شب یعنی از ساعت 1 تا 8 می شینم دانلود می کنم که حدود 3 گیگ میشه با خط 1 مگی که خودتون گفتین، شما هم فردای همون شب که اومدین سر کار 3 گیگ رو به حسابم اضافه کنید.دیگه هم احتیاج نیست ساعت 1 نصفه شب بیاین شرکت. و این طوری کسی هم چیزی نمی فهمه.
یعنی هر روز شما به ما 3 گیگ میدین ماهم شب ها خرجش می کنیم، انگار شبانه رایگان داره
خب؟؟؟؟
دوستان برای night@fanava مشکلی پیش اومده؟؟؟ 2 شبه از یک شرکت جدید adsl گرفتم ولی یوزرو پسورد شبانه اینو بهم داده .قبلش از رایان دانا گرفته بودم اونا هم همینو داده بودن ولی وصل میشد / شما میتونید وصل شید؟؟؟ بنظر شما مشکل چیه؟میتونه از تنظیمات مودم باشه یا نه؟؟؟؟
زنگم میزنم میگه مشکلی نیست . خواهشا کمک کنید همش ارور 691 میده:41::9::44:
عزيز اينطوري بود كه هزينه شارژ هر گيگ نميگرفتم ازتون اصلا براي زدن شارژ تو سيستم ثبت ميشه موقع زدن شارژ هم دو راه داره اول ثبت فيش دوم توضيحات كه مثلا توش بايد بنويسي چرا شارژ زدي من هر شب اينكارو بكنم بعد چهار روز پنلمو ببينن ميگن هر روز واسه اين مشترك به چه بهانه اي شارژ زدي؟نقل قول:
بله الكي نيست بابا فن اوايي گفتنا
نه شرايط همونه بهتر نميشه من هرچقدر تونستم از سر و تهش زدم
اين سرويسو الان بخواهيد از خوه فن اوا بگيريد ماهي 70تومن بيشتر ميشه شبانه هم بده باز 710 تومنش در نمياد كه
شما ولي اين سرويسو بگير بعد باهاش كار كن مثلا سفارش دانلود بگير
هیچ کس نیست جوابمو بده :44::37:
با روزانه راحت وصل میشه ولی شبانه که میگیرم ارور 691 میده .چه طوری میشه این مشکل را حل کنم :13:
[QUOTE]=gtaexcess;5155883شما شبانه داريد اگر سرويست s2 باشه پيگيري كنيد موضوع شبانه را
اگر ميتوني بزنگ بهشون و بگو قرارداد من زماني بوده كه شبانه رايگان داشتيد و الان برام داره حساب ميكنه
اگر قبول نكردند بزنگ فن اوا بخش نمايندگان بگو شكايت دارم برات فرم پر كنند
حتما بگو زمان عقد قرارداد يا شارژ اين ماهت كي بود
البته بايد زمان شارژ اين ماهت قبل از يك تير وگرنه حق با شركت ميشه
ممنون ولی چند تا سوال
- منظورتون از سرویس s2 چیه؟
- با کدوم قسمت شرکت تماس بگیرم؟ (پشتیبانی یا...)
- شارژ این ماهمم قبل از تیر بوده چون 4 روز دیگه بیشتر نمونده!!
چرا فن اوا این طوری شده؟ یهو قطع میشه. بعضی مواقع هم قطع نمیشه ولی در هر صورت هیچ سایتی رو باز نمیکنه. پینگ هم رفته بالا.
واحد خرابی میگه اشکال از مخابرات هست ولی الان یه هفته ای هست که این طوریه.
از همه بدتر شبانه خراب شده. قبلا هر شب 900 مگ رو دانلود می کردم ولی الان که فردای هر شب بیدار میشم می بینم یه بار 300 مگ دانلود کرده، یه بار 500 مگ، یه بار 400 مگ. توی ibs می نویسه بارها و بارها قطع و وصل شده در طول شبانه. اعصاب ادمو خراب می کنه
برای دوستان هم همین طوره؟
با يوزر پسورد روزانه کانکت شو بعدازساعت2خودشون فري ميکنن البته ازپشتيبانيش سوال کني مطمئن شي بهتره.نقل قول:
---------- Post added at 11:44 PM ---------- Previous post was at 11:42 PM ----------
براي منم چن روزيه همينجوريه من يه شب 1.5گيگ دان کردم حالا اشکمو داره درميارهنقل قول:
بچه ها بله متاسفانه در تهارن براي 8 مركز مخابراتي مشكل بوجود اومده البته همش ماله سرور هاي فن اوا نيست از خوده مخابرات در 8 منطقه تهران دارند پورت تلفن اضافه ميكنن بنابراين قطعي داريم معمولا قطعي هم حدود ساعت4و يكبارم حدود 6 بايد باشه افت سرعتم هم همينطور ممكنه ديده بشه عجله نكنيد و نگرانم نباشيد تا شنبه قول داده شده درست بشه
راستي احتمالا جمعه شب وضعيت خيلي بدتر بشه چون قراره براي شنبه درست بشه
در ضمن اگر ميذاريد خودش دانلود كنه ممكنه بعد از اتصال مجدد برنامتون بازم دانلود نكنه
بهترين راه حل اينه كه وقتي ديديد قطع شده و چيزي بالا نمياد اگر از ppoe استفاده ميكنيد قطع كنيدش و 30 ثانيه صبر كنيد مجدد وصل بشيد به احتمال 70درصد مشكلتون برطرف ميشه
اينم بگم از dns موقع بروز مشكل استفاده نكنيد
يه چيز ديگه ممكنه حدود ساعت 2تا5 عصر هم قطعي بده اگر كسي داره اعلام كنه با ذكر منطقه مخابراتيش چون اونم در حال بررسيه
سلام من از اریانیک سرویس 256 دارم پینگ تایمم بالا رفته واسه گیم به درد نمیخوره کاری میتونم بکنم؟؟
نه متاسفانه در دو هفته اخير همه سرور هاي گيم رو بسته ايم البته دليلش ترافي هست كه روي سرور ها ايجاد ميكنه ولي خوب شايد منطقي نباشه ولي هيچ كاري فعلا نميشه كردنقل قول:
بچه ها این فن آوا چه جور شرکتی هست؟
خوب؟ بد؟
خدماتش؟
در مقایسه با آسیا تک وصبانت چطور ؟
خواهشن کمی من رو روشن کنید.
شرکت خوبیه،بد نیست :دینقل قول:
قیمتاش به نسبت سایر شرکت ها بالاتره
منتها سرعتش ثابته،یعنی میگه 256 امگان نداره بالاتر یا پایین تر باشه
ضمنا اینکه واقعا قطعی نداره
من الان یک ساله حدودا سرویس دارم ،فقط 3 یری از طرف مخابرات قطعی داشتم و یک سری هم از طرف شرکت که اونم فک کنم سرتاسری بود،یعنی همه ی شبکه ها ISP ها گرفتارش بودن
ضمنا شبانش هم تا حالا واسه من نشده مسخره بازی ربیاره یعنی همیشه سرعت همون 256 هستش و اصلا هم دیسکانکت و اینها نداره(حداقل واسه من اینطوری بوده)
فن آوا از چند لحاظ خوبه از چند لحاظ افتضاح !
مزیت : قطعی خیلی خیلی کمه ! همینطور سرعت خیلی به ندرت میاد پایین و همیشه در حد عادی هستش .
معایب : پشتیبانی افتضاح ! شبانه هم اکثرا برداشتن دیگه خبری نیس !
مرسي درستهنقل قول:
تنها عيب فن اوا شايد قيمتش باشه
اما بزرگترين سرويس دهنده در كل كشور بعد از پارس فن اوا هست
امكان نداره يك ريال در اكانت شما اشتباه بشه
امكان نداره سرعتتون دزدي بشه و كمتر بهتون بدن
قطعيم چون فن اوا خودش ديش داره خيلي كمه
كم لطفي نكنيد فن اوا بزرگترين بخش پشتيباني با 250 اپراتور داره حتي پارس انلاين با60 نفر و شاتل با فكر كنم100 نفرنقل قول:
يكبار به شاتل زنگ بزنيد ببيند چطور كار انجام ميدن
بشصه نديدم كسي از پشتيباني فن اوا شكايتي داشته باشه
ما حتي وقتي كسي براي نصب ميفرستيم بعدش تماس ميگيريم ببينيم رفتارش چطور بوده
نقل قول:
اینم من اضافه کنم که عیب دیگش پینگ بالاش و خسیس بودنشون هست. مثلا شاتل و بعضی از شرکت های دیگه به مناسبت تولد امام علی 2 گیگ به همه هدیه داده بود ولی فن اوا هیچی. اینکه اکانت night رو هم قطع کردن
در ضمن منظور دوستمون از پشتیبانی ضعیف اگه اشتباه نکنم، پایین بودن سطح دانش افراد پشتیبانی بود. هر وقت زنگ بزنی فورا حسابت رو reset می کنن و می گن اگه مشکلتون بازم حل نشد باید ثبت خرابی کنی :31:
حالا من دوتا سوال دارم:
1. فن اوا مال کیاست دقیقا که 250 نفر اپراتور داره؟
2. من مرکز مخابراتی توکلی تهرانم. بعضی موقع ها اپ استریم و داون استیریم م صفر میشه و چراغ adsl مودمم به حالت چشمک زن میره. بعضی مواقع مثل دیشب تا چند ساعت ادامه پیدا می کنه . اعصابم خورد شده بود دیشب می خواستم فرداش (یعنی امروز) بگم سرویسم رو جمع کنم برم وایمکس بگیرم. ولی خب الان سالمه
پشتیبانی هم طبق معمول سرویسمو reset کرد فقط ولی...
ممنون میشم جواب بدین
خیلی جالبه من فکر کردم فقط مال من اینطوریه همه چیزییی که گفتی مو به مو بره منم هست هروقتم زنگ میزنم ریسته بعدازپایان شارژم خطمو جم میکنم میرم ازجای دیگه سرویس میگیرم چندروز پیش هم زنگ زدم ساعت 3نیمه شب بود هرچی از دهنم دراومد بارطرف کردم به همه فن اوایی ها تسلیت میگم بابت این سروس.نقل قول:
برای شما هم شده اپ استریم و داون استریمتون صفر بشه (چراغ adsl مودمتون چشمک بزنه) و وقتی زنگ بزنین پشتیبانی بگن خطتون نویز داره؟نقل قول:
چندین بار وهمین دیروز جمعه نیمساعت منتظر بودم چراغ ثابت بشه هی هم میگن نویز داره وایرادهای الکی که ادمو بفرستن دنبال نخود سیاه دنبال اینن که هی ایراد رو ازطرف مشترک بگیرن که خوب اینم بخاطره مشتری مداریه دیگه:31: !همه چیز حول محورمشتریه خودشون هیچ ایرادی ندارن!!!!!!نقل قول:
زمانيكه خطتتون از رانژه در مياد اصلا به فن اوا ربطي ندارهنقل قول:
چندین بار وهمین دیروز جمعه نیمساعت منتظر بودم چراغ ثابت بشه هی هم میگن نویز داره وایرادهای الکی که ادمو بفرستن دنبال نخود سیاه دنبال اینن که هی ایراد رو ازطرف مشترک بگیرن که خوب اینم بخاطره مشتری مداریه دیگه
ببينيد پورت شما تو مخابرات مشكل داره مثلا مخابرات ميخواد يه كاري بكنه پورتارو دستكاري ميكنه و موقع برگشت درست نمي بنده اين ميشه كه خطتتون اينطوري ميشه
دومي مشكل تلفن داخلي خانه شما
سعي كنيد روي سيستمي كه مودم داريد اصلا اسپيليتر و تلفن وصل نكنيد و خط تلفن مستقيم به مودم بزنيد
دوم اگر امكانشو داريد از اونجايي كه سيم تلفن اومده تو خونتون نيم ساعت به اينترنت وصل بشيد ببينيد تفاوت كيفيت سرعت داريد كه معمولا در90 درصد مواقع همين هست
اگر بله بدونيد سيم كشي داخل ساختمانتان عيب دار
مثلا عبور سيم تلفن و برق در كنار در سيم كشي داخلي ساختمان باعث نويز ميشه رو خط
در كل از رانژه در اومدن اصلا به فن اوا ربطي نداره
بله فن اوا در ساعات 8صبح تا4 عصر در حدود 250 اپراتور داره اين تعداد براي كل ايرنه و بجز اصفهان براي اصفهان مركز جدايي در خوده اصفهان دارند
در كل ببينيد كمترين نارضايتي مشتركا بين سه سرويس دهنده بزرگ ايران يعني پارس - شاتل- صبا و فن اوا
ماله فن اوا هست ديگه اينو من نميگم ميتونيد تو همه فوروم ها بريد ببينيد معمولا ميزان نارضايتي از كدام سرويس دهنده بيشترين هست
حالا نكته جالب بگمنقل قول:
در ضمن منظور دوستمون از پشتیبانی ضعیف اگه اشتباه نکنم، پایین بودن سطح دانش افراد پشتیبانی بود. هر وقت زنگ بزنی فورا حسابت رو reset می کنن و می گن اگه مشکلتون بازم حل نشد باید ثبت خرابی کنی
اما تمام اپراتور هاي فن اوا از جمله خوده من موقع استخدام يه ازمون داديم كه كلي مسئله شبكه بود بود توش جالبترين نكته اينه 10 سوال اخر اين بود كه
ايا از اينترت پرسرعت استفاده كرديم - ايا نحوه كانفيگ مودم و سرور بلديم- اينكه چند وقت از كدوم شركت سرويس داشتيم ميزان رضايتمون چطور بوده در مورد اپراتور ها كم لطفي نكنيد ولي كاري كه از دست ما برمياد همينه ببينيد در بيشتر مواقع مشترك نميتونه درست بگه مشكلش چيه نه اينكه اپراتورها كم سواد باشن همينجا ادمايي هستند كه خودشون يه پا متخصص شبكه هستند ونشستند با حقوق چند غاز با مشتركي كه حتي نميدونه فرق اتو كانكت با نقطه به نقطه چيه سر و كله ميزنن
نذاريد نارضايتي از سرويس باعث نديدن حقايق بشه
اينم مثل دانشگاه ازاد كه چون پول زياد ميگيره همه ميگن بده هيچكس نميگه خوب اگر اين دانشگاه نبود الان اين جمعيت همشون الاف و بيكار تو كوچه بودن بعدم زوري كه نبوده خودشون اومدن دانشگاه
حالا اينم قضيه اونه
سلام
من یه چند روزیه افتضاح سرعت باز شدن صفحاتم اومده پایین
جوری که هر صفحه رو باید 5-6 بار بزنم تا بیاد بالا
کسی میتونه راهنمایی کنه ؟
ممنون
احتماا شبا اينطوري ميشه درسته ؟نقل قول:
شما كدوم منطقه مخابراتي و كدوم شهر هستيد ؟
كانكشن شما اگر نقطه به نقطه هست هر بار اينطوري شد يكبار ديسكانكت كنيد و وصل بشيد درست ميشه اگر با اينكار بعد از قطع و وصل كردن سرعت درست ميشه و نيازي نيست ديگه چندبار ريفرش كنيد مشكل از ويندوزتونه و بايد ويندوز عوض كنيد تكرار ميكنم عوض تعميرش كار ساز نيست
اگر ميتونيد ويندوزتونو عوض كنيد ببينيد باز اين مشكل ادامه داره يا نه
نويز خط هم تاثير داره
گفتم بازم مگيم سعي كنيد از پريزي كه به مودم وصله اسپيليتر و تلفن متصل نكنيد
دوستان مگه رسم این نیست که وقتی از رسیلری خرید میکنیم باید قیمت پلن ها از قیمتی که خود شرکت میده پایین تر باشه؟
اما من از جایی که میگیرم الان متوجه شدم که دارم قیمت بالاتری رو میدم. آیا میتونم مستقیما از خود شرکت خرید کنم؟ نیاز رانژه مجدد هم نباشه
با سلام خدمت دوستان
من چند روز پیش اکانتم رو charge کردم.(البته با کلی دردسر!!)
ولی برای اولین بار توی این چند وقت با افت سرعت شدید مواجه شدم!انگار که بجای سرعت 512 بهم 256 دادن!!
زنگ زدم پشتیبانی زنگ زد مخابرات و گفت همه چی درسته و مشکل از خودتونه!!
درحالی که تمام تنظیمات(نرم افزاری و سخت افزاری)مثل قبله.ولی بازم من ویندوز رو عوض کردم و مشکلم هنوز حل نشده.
حالا من باید چیکار کنم؟
اینو توی مرورگرتون وارد کنید :نقل قول:
با سلام خدمت دوستان
من چند روز پیش اکانتم رو charge کردم.(البته با کلی دردسر!!)
ولی برای اولین بار توی این چند وقت با افت سرعت شدید مواجه شدم!انگار که بجای سرعت 512 بهم 256 دادن!!
زنگ زدم پشتیبانی زنگ زد مخابرات و گفت همه چی درسته و مشکل از خودتونه!!
درحالی که تمام تنظیمات(نرم افزاری و سخت افزاری)مثل قبله.ولی بازم من ویندوز رو عوض کردم و مشکلم هنوز حل نشده.
حالا من باید چیکار کنم
19.168.1.1
ببینید اونجا روبروی down stream چند نوشته؟
اگه عددش معادل سرویستون بود که اشکال از کامپیوتره ولی اگه کمتر بود اشکال ممکنه از هزار جا باشه. شرکت، مخابرات، سیم کشی، همه چی. ولی تنها نکته که باید بدونید اینه که همه این مشکلات فقط از طریق شرکت حل میشه. البته میتونید برای شروع یه کارایی مثل تعویض اسپلیتر، جدا کردن تلفن ها، وصل شدن به اینترنت از دم در و ... رو شروع کنید ولی بی فایدست.چون با تغییر سرویس این بلا به سرتون اومده
پس بچسب به تلفن و شماره 88338833 . تلفنو از دستت جدا نکن
موفق باشی. چون میدونم راه سخن و طولانی پیش روته