دوستان میشه کمی واضح تر توضیح بدین
چه طوری میتونم با خط IDSL به وسیله ps3 به اینترنت متصل بشم
باید مودم IDSL داشته باشم
یا اینکه خودش همچین همکاناتی رو داره
فقط لطفا واضح بگید
Printable View
دوستان میشه کمی واضح تر توضیح بدین
چه طوری میتونم با خط IDSL به وسیله ps3 به اینترنت متصل بشم
باید مودم IDSL داشته باشم
یا اینکه خودش همچین همکاناتی رو داره
فقط لطفا واضح بگید
بله بايد خريداري كنيد
اولن که IDSL نه ADSL
زنگ میزنی شرکتهایی که adsl میدن مثل پارس ان لاین داتم و .... که بهترینشونم پارس ان لاینه درخواست میدی میان برات وصل میکنن قیمت مودم هم 50 تونه اگه حال داشتی زنگ بزن مدلش رو بپرس بعد برو خودت از بازار بخر 10 15 تومن کمتر میشه
راستی فروشگاه Cube طرفای پارک ملت داره بازی کرایه می ده !!!
اگه کسی رفت یه آمار بده چون من فقط تبلیقشو دیده بوودم !!!
راستی قیمت بازی ها به دلار چنده ؟
امارات هم مغازه داره بریم بازی بگیریم ؟
محدودیت سنی هم داره ؟
من تبلیغاشم ندیدم،ولی نمیارزه آدم بازی کرایه کنه.من ترجیح میدم بازی ها رو بخرم.
قیمت بازی ها به دلار در اکثر موارد 60 دلار هست که اگه ادیشن خاصی باشه تا 90 دلار هم دیدم (gta Iv یه نسخه ی مخصوص داره 90 دلار)
مواظب باش امارات تو پاچت نکن!فکر نکن چون ایران نیست همه فرشتن!
محدودیت سنی بازی ها دارن،و ممکنه به زیر سن مجاز بازی نفروشن.میتونی از یه بزرگتر کمک بگیری.
سلام دوستان دوستم برای کنسولش Adsl خریده
حالا چطوری باید فعالش کنه؟
تنظیماتش رو کجا باید وارد کنه؟
باید با کابل ethernet از پشت ps3 به مودم وصل کنه بعد بره تو
network setting
internet connectoin setting
easy
dont use proxy
خودش انجام میده
دوستان من می خوام بدونم که بازیهای PS3 همگی روی بلو ری هستن یا دی وی دی معمولی هم داره ؟ آیا بازیهای PS3 رو می شه روی هارد PS3 کپی کرد و بعد اون رو به کامپیوتر وصل کرد و بازیها رو روی هارد کامپیوتر ریخت ؟
اگه میشه این کار رو کرد ، اگه حالا ما این بازیها رو روی DVD رایت کنیم و بعد دی وی دی رو روی Ps3 گذاشته و بازیها رو روی هارد اون بریزیم ، آیا می شه بازیها رو اجرا کرد ؟
آیا این کار امکان پذیره یا حتما باید بازیها رو خرید و بعدش تعویض کرد ؟
راستش من می خوام یه کنسول بگیرم ، موندم که PS3 بگیرم یا Xbox .خودم دوست دارم PS3 بگیرم اما به خاطر بازیهاش که گرونن ، دودلم .
سلام دوستان یه خبر:
شركت سونی آمریكای شمالی در اقدامی غیرمنتظره پلی استیشن های نسل جدید این شركت كه سری به روز شده پلی استیشن های ۳ هستند را رونمایی كرد.
به نقل از webwire ، سونی در حالی از پلی استیشن های جدید خود رونمایی كرد كه هنوز شش ماه بیشتر از عرضه گسترده و خارج از آمریكای پلی استیشن های ۳ نمی گذرد و همین امر نیز تعجب كارشناسان و تحلیلگران را بر انگیخته است.
شركت سونی اعلام كرد كه نسل جدید پلی استیشن های این شركت ۱۶۰ گیگ یعنی دو برابر آخرین محصول این كمپانی ظرفیت حافظه دارند و امكانات تكنولوژیكی جدیدی نیز به آن اضافه شده است.
این پلی استیشن ۱۶۰ گیگابایتی قدرت و امكان دانلود دارد و علاوه بر دسته های بازی بی سیم با برد تقویت شده و بلند از امكانات ویژه بازی نیز برخوردار است.
قیمت این محصول جدید ۱۰۰ دلار بیشتر از محصول ۸۰ گیگی یعنی ۵۰۰ دلار تعیین شده است
عزیز جان تو تعداد خوبی ایده زدی که از پایه به هیچ دردی نمیخوره،چون اگه با این پروسه ی دردناک(!) میشد بازی ها رو روی دیسک دیگه ای کپی کرد طبعا اونایی که Blu-ray Writer دارن تا حالا شعورشون رسیده بود از روش رایت کنن!OK؟نقل قول:
اگه از من میپرسی PS3 بگیر.می ارزه.
نقل قول:منبع رو ذکر کنید لطفا!نقل قول:
9. اگر مطلبي را از سايت يا وبلاگي كپي مي كنيد حتما لینک به منبع را قرار دهید، نه فقط نام سایت منبع !
خبر که قبلا در تاپیک "اخبار کنسولها" توسط یکی از کاربران اعلام شده بود!نقل قول:
:13:کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=206080&page=16
» بازیهایی که این هفته و هفته ی بعد برای این کنسول منتشر میشوند :
Vampire Rain: Altered Species
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-------
Disgaea 3: Absence of Justice
------
Tiger Woods PGA TOUR 2009
------
Mercenaries2: World in Flames
------
بچه ها واسه وصل کردن ps3 به lcd که hd ready هست کابل hdmi بهتره یا کامپوننت؟؟؟
این که سوال نداره.نقل قول:
کامپوننت به هیچ وجه به HDMI نمی رسه. ممکنه تفاوتش در بعضی بازی ها به چشم نیاد ولی مطمئن
باش HDMI خیلی بهتره.
مثلا بازی GRID روی یک TV HD ready رو یه بار با کامپوننت بزار یه بار هم با HDMI , تا متوجه تفاوتش بشی.
جواب تمام سوالات میشه نــــــــه.نقل قول:
در مورد 360 یا 3 هم اگه مایه داری حتما 3 بگیر و حالشو ببر. آیندش بسیار روشنه.
اگرم نه از قشر متوسط هستی تازه ساکن تهران هم نیستی دور و ور 3 نرو.
اولا بازیاش گرونه اگه حساب کنی میبینی که 6-7 بازی مساوی با پول کنسوله
تو شهرستان هم احتمال اینکه بتونی بازی عوض کنی و یا بفروشی خیلی کمه.
من خودم عاشقه PS3 هستم ولی به دلیل این مشکلاتی که گفتم اول همین تابستان
یه 360 خریدم.
اصلا قابل مقایسه نیستنقل قول:
من خودم اینقدر پول ندارم که برای هر بازی کنسولم برم 70 تومن پول بدم، ولی حتی اگه این پول رو هم داشتم، همچین کاری نمی کردم. به خصوص تو ایران که دیگه هیچ دلیلی برای این کار وجود نداره، تا وقتی که ps3 هم کپی خور بشه و تازه اون وقت هم صد در صد برنده بازار ایران نخواهد بود.نقل قول:
جواب تمام سوالات میشه نــــــــه.
در مورد 360 یا 3 هم اگه مایه داری حتما 3 بگیر و حالشو ببر. آیندش بسیار روشنه.
اگرم نه از قشر متوسط هستی تازه ساکن تهران هم نیستی دور و ور 3 نرو.
اولا بازیاش گرونه اگه حساب کنی میبینی که 6-7 بازی مساوی با پول کنسوله
تو شهرستان هم احتمال اینکه بتونی بازی عوض کنی و یا بفروشی خیلی کمه.
من خودم عاشقه PS3 هستم ولی به دلیل این مشکلاتی که گفتم اول همین تابستان
یه 360 خریدم.
شاید هم آینده روشنی داشته باشه ولی تا حالا که گذشته تاریکی داشته.
دوست عزيزنقل قول:
كنسولي كه اينقدر وضعش تو بازار جهانن خرابه كه SONY براي جبران ضرر ناشي از اون
خط توليد PS2 رو قطع نميكنه
و از اون ور چپ و راست عنوان هاي انحصاري خودش رو داره از دست ميده
فكر نكنم احتياجي به اين طرف داري هاي متعصبانه داشته باشه
كسي كه 360 رو فقط براي كپي خور بودنش ميخره
بايد بدونه كه حتي يك GAMER معمولي هم نيست چه برسه به PRO
در مورد قيمت هم مگه كله فروش تو ايرانه كه شما دم از كپي بودن ميزنيد
خارج از اين كشور هر دو بازي هاشون ORIG هست
حالا به جايگاهشون بدون تعصب نگاه كنيد لطفا
شدیداً با شما موافقم و از شما ممنونم.نقل قول:
دوست عزيز
كنسولي كه اينقدر وضعش تو بازار جهانن خرابه كه sony براي جبران ضرر ناشي از اون
خط توليد ps2 رو قطع نميكنه
بايد بدونه كه حتي يك gamer معمولي هم نيست چه برسه به pro
خارج از اين كشور هر دو بازي هاشون orig هست
اگه به فروش جهانی هم نگاه کنیم، این کنسول در قعر جدول قرار داره.
بچه ها من دارم این کنسول ps3 رو از چین واسم میارن پس شما میگین کابل hdmi بهتره
و نکته بعد اینکه اونجا فقط مدل 40گیگ هست و قیمتم 370 و یه دونه 80گیگ هم دیده همین قیمت بوده به نظر شما
80 گیگه مشکلی داشته؟؟؟ کلا یکم در مورد خرید و پک بودنش توضیح بدید تا من به این طرف بگم که کلاه سرش نزارن
مثلا ایا تو جعبه 40 گیگ 1 دسته هست یا 2 تا و همینطور تو جعبه 80 گیگ و اگه یدونه هست دسته دوم که باید بخره چنده و مدلش چیه؟
واینکه من 4 تا بازی گفتم بخره به نظر شما ببینید خوبه
mgs4--uncharted--pes2008--gtaIV
عجب جمله تاریخی گفتی (!) چقدر کارشناس زیاد شده !!!نقل قول:
كنسولي كه اينقدر وضعش تو بازار جهانن خرابه كه Sony براي جبران ضرر ناشي از اون
خط توليد Ps2 رو قطع نميكنه
عزیزم شما میگی سونی بخاطر ضرری که داره رو Ps3 میده هنوز خط تولید Ps2 رو قطع نکرده :31:
جوک خیلی جالبی بود. شما چطور کابر فعال شدید؟ :18:
بزار یه چیزیو برات روشن کنم. PS2 از 11 تا 17 آگوست (یه هفته) فقط تو ژاپن 10,168 و از 2 تا 9 آگوست (بازم یه هفته)
در امریکا 37,502 کنسول فروخته. من فقط دو بازار ژاپن و امریکا رو برات حساب کردم, تو این دو بازار تو یه هفته
PS2 چیزی نزدیک به 50,000 واحد فروش داشته, حالا اگه بازار آسیا و اروپا و استرالیا رو هم حساب کنی به عددی
حدود 100,000 واحد در یک هفته میرسه. یعنی چیزی نزدیک به 400,000 واحد (حالا یه کم بالا پایین) در ماه.
حالا به نظر جنابعالی سونی خر مغزشو گاز گرفته که بخواد خط تولید PS2 رو قطع کنه؟
اگر هم به مایکرو سافت نگاه کردی که دیگه xbox تولید نمی کنه, به خاطر این بود که تو نسل قبل Xbox تبدیل به
یه کنسول تقریبا مرده شده بود.
صد رحمت به بابای سونی, مایکرو سافت در بدو ورود 360 به بازار اعلام کرد کسایی که xbox دارند دیگه هیچ بازی
جدیدی برای کنسولشون نمیاد, پس بهتره سریعا کنسول خودشونو با 360 تعویض کنند و یه تخفیف جزئی هم بگیرند.
حالا سونی داره هنوز از PS2 حمایت می کنه. به نظرت این چه معنی داره؟
آقای کابر فعال (!) از شما بعیده.نقل قول:
اولا که اینجا تایپیک PS3 درسته؟ پس اولا لازم نیست حرفی در مورد 360 و موفقیت هاش زده بشه.
همه جا که اینطوره ولی مثل اینکه اینجا با همه جا فرق داره. !!!
در ثانی این حرف که عنوان های انحصاریشو داره چپ و راست از دست میده حرف فن بویهاست. معنی فن بوی هم
که میدونی؟
ثالثا بنده کی متعصبانه از PS3 حمایت کردم. حالا خوبه گفتم که خرید PS3 چه دردسرهایی داره !!!!
در ضمن باز جای تعجب داره با وجود اینکه من گفتم خودم 360 دارم شما چطور تعصب رو تو پست من کشف کردید.
این دید شما هم بر میگرده به اخلاق قشنگ ما ایرانی ها که هرچی ما خریدیم بهترینه . . . هرکی هم چیزی
گفت متعصبانه داره برخورد میکنه.
من هنوز دارم کف میکنم که شما چطور کابر فعال شدید ؟؟؟!!!نقل قول:
بايد بدونه كه حتي يك GAMER معمولي هم نيست چه برسه به
مثلا شما باید تو این انجمن ملتو بی طرفانه راهنمایی می کنید؟
میشه لطف کنی و جمله ای که من تو پستم ادعا کردم گیمر پرو هستم رو برام نقل قول کن؟
ما که ادعایی بر گیمر بودن نداریم, ولی ربط کپی خور بودن و گیمر بودن مثل ربط گودرز به شقایقه.
در ضمن بزار خدمتت عرض کنم بله من 360 رو برای کپی خور بودنش خریدم.
عاشق PS3 هستم ولی بودجه خرید بازی اورجینال رو ندارم
عاشق PS3 هستم ولی مثل بعضی ها تعصب بیجا ندارم که خودمو آزار بدم, 360 گرفتم دارم باش حال می کنم.
عاشق PS3 هستم و مطمئنم که در آینده فروشش از 360 هم بهتر میشه بنا به 100 دلیل.
عاشق PS3 هستم و هیچ ادعایی بر گیمر بودن ندارم.
دوست خوبم بزار بازم بگم اینجا تایپیک PS3 و من جواب کسی رو دادم که خودش تو ایران زندگی می کنهنقل قول:
و یحتمل یه جونیه مثل تمام جونای این مملکت آباد, می خواد یه کنسول انتخاب کنه و این سوال رو تو تایپیک
PS3 پرسیده, به نظر تو اصلا براش مهمه که کدوم کنسول تو جهان (جهانی که تمام قوانینش با ایران فرق داره)
چقدر فروخته؟ من حقیقت و براش گفتم و پستم هم متمایل به 360 بود ولی شما تعصب جلو چشماتو گرفته
اصل مطلب پست منو نگرفتی. متاسفم
شما هی بیا خارج خارج کن. عزیزم اینجا ایرانه, من , تو یا هر کس دیگه که می خواد کنسول بخره باید فکر شرایطنقل قول:
خارج از اين كشور هر دو بازي هاشون orig هست
اینجا باشه نه فروش فلان کنسول در فلان کشور. من مطمئنم 95 درصد ملت توانایی خرید بازی های PS3 رو
ندارن, پس باید برن طرف 360 . این یه حقیقته, حقیقت محض , می خوای قبول کن می خوای نکن.
وقتی بعضی وقتا قیمت بعضی بازی های PS3 تا نزدیک بیشتر از 1.5 برابر هم میره کی جرات می کنه بره طرف
PS3 که حالا شما میای دم از گیمر حرفه ای بودن میزنی.
اگه خودت توانایی خرید داری ولی فن 360 هستی و خودتو گیمر حرفه ای می دونی, فکر نکن که همه مثل خودتنو
هزینه براشون مهم نیست.
من که خیلی وقته دارم بی تعصب نگاه می کنم. دلیلشم مشخصه چون من فقط حقیقتو میگم.نقل قول:
اگه تعصب داشتم حاضر نمیشدم 360 بخرم و فروم های مختلف ازش تعریف کنم.
عزیزم شما عینک تعصبتو بردار.
گذشته به شدت تاریکی داشته کاملا حق با شماست.:27:نقل قول:
من خودم اینقدر پول ندارم که برای هر بازی کنسولم برم 70 تومن پول بدم، ولی حتی اگه این پول رو هم داشتم، همچین کاری نمی کردم. به خصوص تو ایران که دیگه هیچ دلیلی برای این کار وجود نداره، تا وقتی که ps3 هم کپی خور بشه و تازه اون وقت هم صد در صد برنده بازار ایران نخواهد بود.
شاید هم آینده روشنی داشته باشه ولی تا حالا که گذشته تاریکی داشته.
مشکل ما ایرانی ها اینه که دنبال یه برنده هستیم. من نوعی چه کار به برنده بازار دارم ؟ !
بله اگه کپی خور بشه کی می تونه از KZ2 و GOW III و LBP و TM و امثال این بگذره؟
البته بالا هم اشاره کردم که کمتر کسی توان خرید بازی اورجینال رو داره, تو اولین پستم هم به این موضوع
اشاره کردم ولی یه تعدادی از ماها مصداق این مثل هستیم :
گربه دستش به گوشت نمیرسید, می گفت تلخه.
به کسی برنخوره ولی حقیقته.
من جواب یه بنده خدایی رو دادم با فن بازی بحث و تو تایپیک PS3 کشیدید به X360 vs PS3 .
امیدوارم از حرفای من ناراحت نشید.
:11:
من جواب شما رو نميدم
ميتونيد بزاريد به حساب اين كه كم اوردم
چون ميدونم ادامه دادن از طرف من موجبات ban جفتومنو و رفتن تاپيك به trash رو فراهم ميكنه
چون همون طوري كه درك داشتي و گفتي اين جا جاي FAN بازي نيست كه بخوام باهات كل كنم
اين جا انجمنه
محل دادن اطلاعات واقعي به كاربران
در ضمن من براي كاربر فعال شدن اين جا نيستم
من براي كمك به دوستام اينجام
ولي اون كسي كه من رو كاربر فعال كرده خيالت راحت باشه كه يك چيزي ديده
شما هم ان شا الله نصيبت بشه تا اين همه اذيت نشي
ولي اين رو بدون به اندازه يك طومار 100 صفحه اي برات جواب داشتم
و حتي يك خط از حرف هايي كه الان زدي نه صحت داشت واسه من نه قانع كننده بود
چون خيلي خوب و بهتر از جنابعالي ميدونم تو دنيا چه خبره
ديگران ميتونن قضاوت رو بر عهده بگيرن
ديگه هم سعي ميكنم به اين بحث هاي حاشيه اي وارد نشم
با معذرت از همه كاربر ها
آره شک نکن HDMI بهترهنقل قول:
والا علت اینکه قیمتوشون یکیه رو من نمی دونم!
ولی 40G بازی های PS2 رو اجرا نمیکنه.
ولی 80G بازی های PS2 رو اجرا می کنه.
80G هم فقط ریجن ntsc تو بازار هست.
محتویات جعبه ها مثل همن, یک دسته هم دارن.
بازی هایی هم که سفارش دادی عالی هستن.
فرق این دو کنسول به این صورته:
40G
رنگ مشکی براق
اجرای بازی های ps1 : از طریق نرم افزار
اجرای بازی های ps2 : خیر
65nm CPU
No SACD
Yes Wifi
2 USB Ports
No cart Reader
HDD 40GB
---------------------
80G
اجرای بازی های ps1/ps2 از طریق نرم افزار
رنگ مشکی براق
Yes cart Reader
4 USB Port
Yes Wifi
HDD 80GB
ممنون ارش جان پس هر دو مدل در جعبه کنسول فقط یه دسته دارن درسته باید بهش بگم شبیه دسته ای که تو جعبش هست
یکی دیگه بگیره؟؟؟ چون من دارم از چین میگیرم قیمت جهانی 40 و 80 گیگ رو کسی میدونه اگه بگه ممنون میشم.
بعد 80 گیگ یعنی تو چین هم اگه گیر بیاد Ntsc هست؟؟ و اینکه به نظر شما ریجیون Pal در چین گیرش میاد یا نه؟؟
اگه گیرش نیومد چه ریجیونی پیشنهاد میکنید؟؟؟
ببخشید این همه سوال کردم بازم ممنون
يك سوال داشتمنقل قول:
اين بازي هاي PS2 فقط ORIGINAL رو اجرا ميكنه ديگه درسته ؟
چون شنيده بودم بازي هاي كپي رو اجرا نميكنه
قيمت ها :نقل قول:
40 gb
369.55 دلار
80 gb
499.99 دلار
در مورد region هاي PS3 زباد اطلاعي ندارم ولي به نظر من PAL بهتره
پدرام جان قیمت 80 گیگ درسته این که خیلی تفاوت داره با 40؟؟؟؟نقل قول:
من شنیده بودم 160 گیگ با این قیمت میاد تو بازار
بله پدرام جان فقط بازی های اورجینال PS2 رو اجرا می کنه. که پیدا کردنش سخته.نقل قول:
البته یه راه وجود داره که بتونی بازی کپی PS2 رو اجرا کنی که اصلا به ریسکش نمی ارزه.
چون باید دل و روده کنسولو بریزی بیرون و کسی هم که هم تخصصی و هم تضمینی این کار و انجام بده
نیست و فقط چندتا متود تو اینترنت هست که باید خودت انجام بدی.
چند نفر میشناسم که به خاطر این موضوع درایو کنسولشون رفت رو هوا.
ارهنقل قول:
اون قيمت پايه بود زماني كه RELEASE شد
الان 399 دلاره
اون 499 هم براي 160 گيگه كه قراره بياد
اره با اين حساب بايد اونهايي كه الان تو ايران 200 يا 250 تا بازي از PS2 دارننقل قول:
بازي ها رو هم همراه كنسولشون رد كنن
چون ديگه نميشه استفاده كرد ازشون
اون متود ها رو هم اره ديدم
واقعا كار بي ارزشيه :13:
بازار چین طوریه که میشه بازار سیاه توش پیدا کرد. یعنی اونا هم دنبال کپی خور کردن هستن.نقل قول:
مثلا 360 کپی خور شده هم میشه تو چین پیدا کرد.
پس احتمال اینکه PS3 هر ریجنی تو چین پیدا بشه زیاده.
البته PS3 بازی هاش به صورت ریجن فری هست و هیچ فرقی نمی کنه که چه ریجنی بگیری.
من پیشنهادم pal هست و تنها دلیلم هم عملکرد بهتر در بازی آنلاینه. چون سرورهای pal به ایران نزدیکتره
در نتیجه پینگ پایین تری هم داره.
تو انتخاب PS3 فقط باید به امکانات هر مدل توجه کنی و بعد انتخاب کنی. ریجن زیاد مهم نیست.
خب من از آدمایی نیستم که حرفم رو نزنم و بکشم کنار.نقل قول:
گذشته به شدت تاریکی داشته کاملا حق با شماست. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل ما ایرانی ها اینه که دنبال یه برنده هستیم. من نوعی چه کار به برنده بازار دارم ؟ !
بله اگه کپی خور بشه کی می تونه از KZ2 و GOW III و LBP و TM و امثال این بگذره؟
البته بالا هم اشاره کردم که کمتر کسی توان خرید بازی اورجینال رو داره, تو اولین پستم هم به این موضوع
اشاره کردم ولی یه تعدادی از ماها مصداق این مثل هستیم :
گربه دستش به گوشت نمیرسید, می گفت تلخه.
به کسی برنخوره ولی حقیقته.
من جواب یه بنده خدایی رو دادم با فن بازی بحث و تو تایپیک PS3 کشیدید به X360 vs PS3 .
امیدوارم از حرفای من ناراحت نشید.
دوست عزیز لطفاً عقاید دوره ساسانی خودت رو همه جا شرح نده. هر خانواده ای می تونه 2 میلیون تومن پول جمع کنه و بده PS3 بخره و فقط شما یکی تو ایران نیستی که این قدرت رو داشته باشی. من هم گشنه نیستم و میگم اینقدر پول ندارم، نه این که پولم نمی رسه، این خرید رو نسبت به خودم منطقی نمی بینم.
من خودم wii یا 360 هم ندارم ولی نمی گم اونها این مشکلات رو دارن.
دوستمون pedram_sad هم یک کاربر فعال هستند و این کاملاً مشخصه. حد اقل چیزی که این رو ثابت می کنه 771 پست توی این انجمنه (تا حالا که این رو می نویسم) و هر کسی که این همه فعالیت کرده باشه، مطمئناً یک کاربر فعال و عالیه.
من خودم خیلی طرفدار نینتندو هستم. ولی نمی آم به همه بگم که "برو دی اس بخر، PSP به درد نمی خوره"، و قبول هم دارم که PSP یه کنسول خیلی خوبه. یه زمانی در این باره یه کم تعصب داشتم، ولی تمام سعی ام رو کردم که این تعصب رو کنار بذارم.
شما خیلی راحت می آی به یه نفر بی طرف میگی که "اگه می تونی حتماً PS3 بگیر". دوست عزیز، اگه PS3 صد در صد بهتر از X360 بود، توی کشور های اروپایی و آمریکای شمالی، با توجه به این که بازی های X360 هم در همین قیمت هستند، مطمئناً به کنسول 360 برنده می شد و خبری از 360 نبود.
در مورد PS2، درسته که این کنسول یه کنسول رکورد داره (که دی اس حتی رکورد اون رو هم زده)، ولی تا اونجایی که من میدونم این کنسول حدودای سال 2000 یعنی هفت هشت سال پیش وارد بازار شده و یک کنسول پیر محسوب میشه، حالا هرچقدر هم که خوب باشه. و هر شرکتی، برای دادن یک محصول جدید، قدرت بیشتری رو روی اون کنسول متمرکز می کنه. این که یه شرکت، در حالی که موقعیت مناسبی هم در console wars نداره، خط تولید کنسول نسل ششمش رو متوقف نمی کنه و قدرت کاملش رو روی نسل هفتم متمرکز نمی کنه، خیلی معنی داره.
من هم گدا نیستم که اینطوری میگی گربه دستش به گوشت نمی رسه. فقط اهل پز دادن و این حرفها نیستم. من یه بحث منطقی در مورد این که اصلاً با وجود کنسول های 360 و wii چه دلیلی داره آدم PS3 بخره در همین تاپیک راه انداختم و فقط یه نفر جواب داد و من هم جواب دادم و جواب دیگه ای در کار نبود.
بذارید یه توضیح دیگه هم بدم: شما برای PS3 بازی کردن حدوداً یک میلیون پول لازم دارید:
خود کنسول 500 تومن، ده تا بازی 600 تومن. تازه با ده تا بازی که بعد از یه سال خسته کننده میشه.
با همین پول میتونید یه سیستم فوق العاده کامپیوتری ببندید، یه عالمه بازی بگیرید و تازه برنامه های مختلف رو هم به بهترین نحو اجرا کنید.
با همین پول می تونید یه کنسول 360 بگیرید با یه عالمه بازی، تازه با کیت الیت که 120 گیگ حافظه داره.
و اما باحال ترین قسمت قضیه:
با این پول شما می تونید یک wii بگیرید (با 250 یورو)، کپی خورش کنید (با 30 تومن)، و براش دسته کلاسیک رو بگیرید (با 20 یورو، تازه به قیمت اروپایی)
، یه عالمه بازی بگیرید (یکی 4 هزار تومن) و باحال ترین قسمت قضیه اینجاست که می تونید چند تا از این وسایل بگیرید که دسته توش قرار می گیره و عملاً یه دسته جدید به وجود میاد، مثل این:
دهها نوع از این وسایل وجود داره، به شکل چوب بیلیارد، فرمون ماشین، راکت تنیس، قاشق و چنگال (!)، اسلحه کمری و غیره. و شما برای هر بازی یک دسته خاص خودش خواهید داشت.
می بینید، با این پول این همه امتیاز میشه گرفت، به جای اینکه 10 تا بازی بتونید داشته باشید.
به قول معروف: چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است.
می بینید که این کنسول اونقدر که باید موفق نبوده، دیگه بحث کردن نداره.
در ضمن، من اهل پز دادن نیستم، ولی گدا گشنه هم نیستم. همین الان من دارم از فرانسه این پست رو می ذارم. نمی خوام پز بدم و صد در صد هم مطمئنم که ارزش آدم ها به این چیز ها نیست. بنابراین اینطوری با افراد صحبت نکنید.
از معذرت خواهی و گلتون هم ممنونم.
ادامه دادن این بحث اصلا صحیح نیست.
ولی چندتا نکته که اشاره کردی واقعا جالب بودن
تو رو خدا اصلا پستهای منو می خونی؟نقل قول:
دوست عزیز لطفاً عقاید دوره ساسانی خودت رو همه جا شرح نده. هر خانواده ای می تونه 2 میلیون تومن پول جمع کنه و بده PS3 بخره و فقط شما یکی تو ایران نیستی که این قدرت رو داشته باشی. من هم گشنه نیستم و میگم اینقدر پول ندارم، نه این که پولم نمی رسه، این خرید رو نسبت به خودم منطقی نمی بینم.
من کجا گفتم قدرت جمع کردن 2 تومن و خرید PS3 رو دارم؟ البته بماند که الان در ایران قیمت خود کنسول PS3 از 360 هم
پایین تره, صحبت من این بود که کمتر کسی توانایی خرید بازی اورجینال رو داره.
البته منظورم این نیست که همه ایرانیها گدا گشنه هستن, منظورم این هست خرید اورجینال, چه بازی چه نرم افزار
تو ایران فرهنگ سازی نشده, در نتیجه منی که دستم تو جیب بابامه هیچ وقت بابام نمی تونه قبول کنه 70-80
تومن بدم یه بازی بخرم (همین بازی های 5 تومنی هم کلی دردسر داره برام)
پس باید منظورمو گرفته باشی.
در کاربر عالی و فعال بودن پدرام هیچ شکی نیست.نقل قول:
دوستمون pedram_sad هم یک کاربر فعال هستند و این کاملاً مشخصه. حد اقل چیزی که این رو ثابت می کنه 771 پست توی این انجمنه (تا حالا که این رو می نویسم) و هر کسی که این همه فعالیت کرده باشه، مطمئناً یک کاربر فعال و عالیه.
ولی نمیشه به این بهانه که که ایشون کاربر فعال, همکار انجمن, مدیر انجمن یا مدیر سایت باشند حق نداشته باشیم
باهاشون بحث کنیم و یا هرچی گفتن قبول کنیم.
الان هم میگم, هرکی توانشو داره بره PS3 بخره. چون آینده PS3 بهتر از 360 خواهد بود. این حرف من نیست.نقل قول:
من خودم خیلی طرفدار نینتندو هستم. ولی نمی آم به همه بگم که "برو دی اس بخر، PSP به درد نمی خوره"، و قبول هم دارم که PSP یه کنسول خیلی خوبه. یه زمانی در این باره یه کم تعصب داشتم، ولی تمام سعی ام رو کردم که این تعصب رو کنار بذارم.
شما خیلی راحت می آی به یه نفر بی طرف میگی که "اگه می تونی حتماً PS3 بگیر". دوست عزیز، اگه PS3 صد در صد بهتر از X360 بود، توی کشور های اروپایی و آمریکای شمالی، با توجه به این که بازی های X360 هم در همین قیمت هستند، مطمئناً به کنسول 360 برنده می شد و خبری از 360 نبود.
حرف کارشناسای خیلی خبرست. شما برو مصاحبه کارمک و ریلی رو در مورد آینده فروش کنسول ها بخون تا دلیل
این پیشنهاد منو بیشتر درک کنی.
در ضمن او بی طرف که اینجا سوالشو پرسید, شما مطمئن باش خودش به PS3 تمایل داشته که سوالشو تو تایپیک
PS3 پرسیده. می تونست سوالشو تو تایپیک 360 یا PS3 vs X360 مطرح کنه. پس اشتباه اول رو شما انجام دادید
که تو این تایپیک بحث رو باز کردید.
هزار یک دلیل وجود داره که باعث میشه هر انسان عاقلی آینده PS3 رو بهتر پیش بینی کنه, به خاطر اینکه دوباره دچار
سوتفاهم نشی, توجه کن گفتم پیش بینی هیچ قطعیت و تضمینی برای این حرفا وجود نداره, هر لحظه امکان
داره مجموعه اتفاقات طوری رقم بخوره که همه چیز عوض بشه.
من تولید کننده ژیان, جدیدا هم یه مدل ژیان جدید داریم میزنیم بیرون, ولی هنوز فروش مدل قدیمیه ژیانمنقل قول:
در مورد PS2، درسته که این کنسول یه کنسول رکورد داره (که دی اس حتی رکورد اون رو هم زده)، ولی تا اونجایی که من میدونم این کنسول حدودای سال 2000 یعنی هفت هشت سال پیش وارد بازار شده و یک کنسول پیر محسوب میشه، حالا هرچقدر هم که خوب باشه. و هر شرکتی، برای دادن یک محصول جدید، قدرت بیشتری رو روی اون کنسول متمرکز می کنه. این که یه شرکت، در حالی که موقعیت مناسبی هم در console wars نداره، خط تولید کنسول نسل ششمش رو متوقف نمی کنه و قدرت کاملش رو روی نسل هفتم متمرکز نمی کنه، خیلی معنی داره.
قابل قبوله, چرا تولید مدل قدیمیه ژیانم رو متوقف کنم؟ Just give me a reasonable idea
واقعا با وجود wii چه دلیلی داره آدم بره PS3 بخره.نقل قول:
من هم گدا نیستم که اینطوری میگی گربه دستش به گوشت نمی رسه. فقط اهل پز دادن و این حرفها نیستم. من یه بحث منطقی در مورد این که اصلاً با وجود کنسول های 360 و wii چه دلیلی داره آدم PS3 بخره در همین تاپیک راه انداختم و فقط یه نفر جواب داد و من هم جواب دادم و جواب دیگه ای در کار نبود.
البته این قسمت از پست شما هم برمیگرده به سوتفاهمی که در مورد حرفای من پیدا کردید.
ای بابا !!!!!!!!!!نقل قول:
بذارید یه توضیح دیگه هم بدم: شما برای PS3 بازی کردن حدوداً یک میلیون پول لازم دارید:
خود کنسول 500 تومن، ده تا بازی 600 تومن. تازه با ده تا بازی که بعد از یه سال خسته کننده میشه.
با همین پول میتونید یه سیستم فوق العاده کامپیوتری ببندید، یه عالمه بازی بگیرید و تازه برنامه های مختلف رو هم به بهترین نحو اجرا کنید.
با همین پول می تونید یه کنسول 360 بگیرید با یه عالمه بازی، تازه با کیت الیت که 120 گیگ حافظه داره.
شما پست های منو کامل خوندید؟
همه حرف منم این بود که در حال حاظر تو ایران نباید PS3 خرید, چون هزینه هات سر به فلک میکشه. مگه
اینکه بچه مایه دار باشی.
البته با 1 تومن هم که نمیشه سیستم زیاد مالی بست. البته در مقایسه با PC High End گفتم.
در ضمن شما مطمئن باش که اگه من به این نکته ای که اشاره کردی اشراف نداشتم الان یه الیت نخریده
بودم. گرفتی؟
در مورد حرفایی که در مورد wii هم زدی, من جوابی ندارم, هر کی سلیقه ای داره
wii اصلا با گروه خونی من جور در نمیاد, البته این نکته رو تا حالا نگفتم چون من همیشه جنگ کنسول ها رو بین
360 و PS3 حساب می کنم. در مورد wii هم که به نظر من برنده مطلق این نسل شده, ولی همیشه ترجیح
دادم نظری در مورد wii ندم. الان هم مثل همیشه.......
یه چیز دیگه تو گلوم گیر کرده در مورد wii , بزار بگم:31:
به نظر من کنسول هایی مثل wii وقتی اینطوری به فروش بالایی می رسن, نتیجه ای جز کند کردن روند پیشرفت
بازی ها رو دربر ندارن. این نظر منه لطفا جواب ندید که یه بحث جدید راه بیوفته.
در ضمن من هیچ جا توهین به فرد خاص یا خانواده های ایرانی نکرده, در کل منظورم این بود که اینطور فرهنگ
سازی نشده که من 60 تومن پول بازی بدم, مطمئنا دیگه هرکی می تونه 2-3 تومن و جور کنه ولی آیا می تونه
این 2-3 تومنو به راحتی خرج PS3 کنه؟ قطعا نه.
شما که فرانسه هستید, نمی دونم با شرایط اینجا آشنا هستید یا نه, ولی مطمئن باشید تعداد خیلی معدودی
هستن که بتونن برای بازی که اکثر پدر و مادرها اونو بچه بازی می دونن همچین پولهایی خرج کنن.
:11:
ادامه دادن که هیچی، شروع این بحث هم درست نبود.
من فقط در حد چند خط توضیح میدم و می رم. چو بحث کردن با شما هیچ فایده ای نداره. ناراحت نشید، ولی کلاً طرفدار های سونی، خیلی هاشون افراطی هستند. من هم حرف دلم رو زدم. طرفدار های نینتندو معمولاً متعادل تر هستند. گفتم معمولاً.
شما میاید سه بار تو یه پست می گید "چجوری تو کاربر فعال شدی". معملومه که هر حرفی رو نباید قبول کرد ولی اینطوری صحبت کردن یه بحث معمولی نیست.نقل قول:
در کاربر عالی و فعال بودن پدرام هیچ شکی نیست.
ولی نمیشه به این بهانه که که ایشون کاربر فعال, همکار انجمن, مدیر انجمن یا مدیر سایت باشند حق نداشته باشیم
باهاشون بحث کنیم و یا هرچی گفتن قبول کنیم.
با منطق خودتون جلو بریم: این که یه نفر خبره است یا خیلی وارده، دلیل نمیشه که ما همه حرفاش رو عین وحی منزل قبول کنیم.نقل قول:
الان هم میگم, هرکی توانشو داره بره PS3 بخره. چون آینده PS3 بهتر از 360 خواهد بود. این حرف من نیست.
حرف کارشناسای خیلی خبرست. شما برو مصاحبه کارمک و ریلی رو در مورد آینده فروش کنسول ها بخون تا دلیل
این پیشنهاد منو بیشتر درک کنی.
ما اصلاً بحثی راه ننداختیم. شما به یه نفر گفتی که صد در صد PS3 بهتر از 360 اگه آدم پولش رو داشته باشه. اگه همه اینطوری به افراد جواب بدند، اعتبار این تاپیک ها به خطر میفته و این برای فروم و فروم باز ها خوب نیست. این هم که یه نفر بیاد تو تاپیک ps3 بگه من ps3 بخرم یا 360، به این معنی نیست که میخواد بشنوه که ps3 بهتره. وگرنه که اصلاً مطرح نمی کرد.نقل قول:
در ضمن او بی طرف که اینجا سوالشو پرسید, شما مطمئن باش خودش به PS3 تمایل داشته که سوالشو تو تایپیک
PS3 پرسیده. می تونست سوالشو تو تایپیک 360 یا PS3 vs X360 مطرح کنه. پس اشتباه اول رو شما انجام دادید
که تو این تایپیک بحث رو باز کردید.
فکر کنم هرچقدر توضیح بدم فایده نداره.نقل قول:
من تولید کننده ژیان, جدیدا هم یه مدل ژیان جدید داریم میزنیم بیرون, ولی هنوز فروش مدل قدیمیه ژیانم
قابل قبوله, چرا تولید مدل قدیمیه ژیانم رو متوقف کنم؟ Just give me a reasonable idea
بله خب معلومه، یه کنسول که پیشرفت می کنه جلوی روند پیشرفت کنسول های رقیب رو می گیره دیگه، این اصلاً فلسفه ی console wars اِ.نقل قول:
به نظر من کنسول هایی مثل wii وقتی اینطوری به فروش بالایی می رسن, نتیجه ای جز کند کردن روند پیشرفت
بازی ها رو دربر ندارن. این نظر منه لطفا جواب ندید که یه بحث جدید راه بیوفته.
خب فکر کنم pedram_sad کار درستی کرده بودند که جواب شما رو ندادند.
اگه جواب این پست من رو هم بدید، خودتون رو خسته کردید چون من نمی خونم. بحث کردن با شما فایده نداره و من هم نمیخوام بحث تاپیک منحرف بشه یا مشکلی برای تاپیک پیش بیاد چون عاقبت این بحث مشخصه.
بحث اگه منطق داشته باشه مشکل نداره.
من حاظرم این بحث رو تا جایی که میشه ادامه بدم, مطمئن هم هستم آخرش هیچی بلایی سرم نمیاد.
چون اولا منطقی حرف می زنم, ثانیا هیچ وقت به کسی توهین نمی کنم.
کسی که از منطق خودش مطمئن نیست سعی میکنه بحث رو ادامه نده.
به هر حال . . . . . . هر طور راحتی
من بحث هاي هر دوي شما رو دنبال كردمنقل قول:
ارش شما هم يكي ملايمتر صحبت كني بهتره
چون اينجا فرومه و محدوديت هاي خودش رو داره
مطمنا اگه جايي مثل پارك يا خيابان بود و رو در رو با هم بحث ميكرديم خيلي راحت تر بودم
حد اقل واسه من اينجوريه
چون اينجا و تو محيط مجازي بحث معني نداره
شما هم دقت كن تو نوشته هات به خصوص قسمت قرمز رنگ
چون همين يك خط حرفت تنش زاست و ميتونه سر اغازي بر جنجالي پايان ناپذير باشه :5:
اين بحث رو هم هممون همين جا تموم ميكنيم :10:
و هر كسي ازاده با عقايد خودش زندگي كنه
من با MS
شما با SONY
imakbari عزيز هم با NINTENDO :10:
موفق باشيد
اولین برنامه برای PS3 !!!
این برنامه امکاناتی داره مثلا ویرایش فایل ها و... ولی مهم ترین ویژگیش شبیه ساز NES هست ...
آموزش نصب:
*
Unzip the ps3filer.zip archive
*
Copy NES ROMs to the AVCHD directory
*
Copy the AVCHD directory to the root of a USB/Flash drive
* Go to the device in the XMB video menu and launch “AVCHD”
دانلود:
کد:http://dl.qj.net/dl.php?fid=22485
ببخشید میخواستم ببینم پشته جعبه پیش اون کره زمینه رده 3 چه رجیونی میشه؟؟؟؟
و اینکه دسته ارجینال ps3 چنده تو ایران و خارج؟؟؟؟؟؟