هیچ کدوم به درد نمی خوره .
Printable View
هیچ کدوم به درد نمی خوره .
سلام دوستان...
من یه ویوا خریدم زده رو جعبه اس ساخت چین... از پرشین تلکام هم گرفتم... اما شنیدم تایوانی هم داره! اره؟ تفاوت کیفیتشون تابلوه؟ ناراحتم اگر آره!!!
کمک کمک
من میخوام برم گوشی امنیا رو بخرم کسی آدرس جایی رو داره که مطئن باشه. یعنی دست 2 نده به اسم نو و مهلت تست هم بده و همه رنگ ها رو هم داشته باشه .:10::11::40:
دوست عزیز قوانین رو رعایت کن..شما این پست را در دو جا گفتید...هم اینجا هم کلوپ امینا...نقل قول:
دوست عزیز مگه عیبی داره؟ تو یکجا که دوبار نپرسیدم. اونجا جواب نگرفتم اینجا پرسیدم:37:نقل قول:
نه عزیز . موردی نداره . عشق مدیریته ! ...نقل قول:
بچه ها از سایتهای اینترنتی سفارش داده بودن ، راضی هم بودن .
شما اگر بگین کدوم شهر هستین خوب خیلی راحت تر میشه راهنمایی داد بهتون .
ارادتمندیم آقا تا حالا کجا بودی؟:40: من تهرانم الانم فقط لنگ اینم که از کجا بخرم...... اگه راهنماییم کنید ممنمون میشم. یکم میترسم همینطوری برم علاالدین یا پایتخت بخرم....نقل قول:
درسته. خرید اینترنتی هم مطمئن و خوبه. قیمت هم نسبت به شهرستان خیلی مناسب در میاد.
نه هیچ فرقی ندارهنقل قول:
شرکت htc هیچ وقت با تولید جنس بی کیفیت خودش رو بد نام نمیکنه
چین همونطور که جنس درجه 4 داره جنس درجه 1 هم داره
htc هم یکی از درجه 1 هاست
دوست عزیز همون برو از نمایندگی مرکزی مایکروتل تو جمهوری بخر.نقل قول:
آخه نمیخوام پول گارانتی بدم پول زوره اگه با گارانتی میخواستم که مشگلی نبود.... خداااااا چرا فریاد رسی نیست؟نقل قول:
اما i900 امکان (مردن)death شدن داره و اگه گارانتی نداشته باشی گوشیت به هیچ وجه درست نمیشه.
از دارنده های i900 بپرسی بهتره
والا من که شنیده بودم ماکروتل پول میگیره و درست میکنهنقل قول:
دوست عزیز شما که میخاهی بدون گارانتی بخری تو علاءالدین و مجتمع پایتخت تو میرداماد از یه جایی خرید کن که پک اکبند حداقل 4 تا داشته باشه و شما هم با اطمینان بخری.نقل قول:
تو ویندوز موبایلها هم گوشی رو وقتی برای اولین بار روشن میکنی دیرتر بالا میاد و بعد از تنظیم ساعت و حساسیت تاچ گوشی که باید روی علامت + ها کلیک کنیو بعدا مرحله نصب رام روی گوشی و... که معلوم میکنن گوشی اکبند هست یا نه.
در کل شما سعی کن از یه جای مطمئن گوشی رو بخری. و به نکات بالا دقت کنی که جنس دست دوم بهت نندازن.
موفق باشی .
آقا دمت گرم ... من اینو نمیدنستم که گوشی از اول کالیبره نیست... و اینکه رام بعد از اولین روشن کردن نصب میشه رو گوشی...فقط یکی به من بگه کدوم این جاها که شما گفتید واسه خرید بهتره؟نقل قول:
مجتمع کامپیوتری پایتخت اکثرا برای خرید گوشیهایی مثل ایفون خوبه.نقل قول:
شما همون از علاءالدین بخری بهتره چون اونجا بالاخره مرکزش هست و راحت میتونی خرید کنی.
من همش میترسم بهم بندازن. یکم وسواس گرفتم ولی خداییش تو گوشی فروختن زیاد میندازن به آدم...شما لطف میکنی کل چیزایی که باید واسه خرید بدونم رو بگی:10:نقل قول:
اول تو تاپیک خود امنیا از دوستان بپرس که تو پکش باید چه چیزهایی باید باشه.نقل قول:
در کل با توجه به مواردی که قبلا اشاره کردم که گوشیهای پاکت پیسی کمی طول میکشه تا بالا بیان و مثل گوشیهای سیمبین یا جاوا نیستن که درجا روشن بشن.رو رعایت کنی بهت دست دوم نمیندازن.
شما مگه تو تهران نیستی؟اگه تو تهران هستی که بهترین جا برای خرید گوشی همون علاءالدین هست.
موفق باشی.
سلام!
یه پاکت پی سی می خواستم بگیرم تلفن داشته باشه بین 400 تا 600 تومن
حافظش می خوام زیاد باشه مثلا 8 گیگ
لظفا هر کی میدونه 7-8 تا معرفی کنه!!!
htc diamond
این 2 تا از بهترینا هستن که می تونی انتخاب کنی..
البته شما باید نیازهاتون هم بگید...مثلا به کیبورد احتیاج دارید یا نه...اندازه ی ال سی دی براتون مهم هست یا نه..قیافه و ...
توی این رنج قیمتی که شما گفتید کلی گوشی هست..و انتخاباتون زیاده...اینجاست که باید ببینی نیازت چیه.
تو این قیمت xperia x1 هم بدون گارانتی همین 590 باید باشه ، رم 4 گیگ تو جعبش داره تا 16 هم هست اما باید بخری، اگه حافظه واست مهمه سراغ diamond نرو چون 4 گیگ داره نمیشه هم اضافه کرد.i900 هم که دوستمون گفت؛ این 2 تا بهترین هستن که اگه نیازاتون رو بگید معلوم میشه،
1. داشتن کیبرد xperia ، سبکی i900
2.حافظه داخلی بالا i900
3. دوربین i900
4.کیفیت lcd اکسپریا
5.شتاب سنج i900
6. رم و رام بیشتر xperia
7.کیفیت صدا اکسپریا، بلندی صدا i900
و....
ممنون
من بيشتر واسه يادگيري زبان پاكت رو لازم دارم يعني اولويت اول واسم نرم افزار هايي مثل ديكشنري و فلش كارته.. وديگه اينكه سال 4 مهندسيم و خوره كامپيوتر هم هستم. ويرايش آفيس و كد هم تا حدي لازمم ميشه. عشق فيلم و موسيقيم هستم. يه سري نرم افزار كاربردي مثل ماشين حساب و ......... هم كه لازممه.تا حدي هم اينترنت ولي نه زياد در حد مسنجر و گاهي سايت باز كردن ولي خوب اينترنت هم مهمه. پي دي اف هم گاهي اوقات مجبورم رو پاكت باز كنم. به نظر شما امنيا واسم بهتره يا اكسپريا.. من واقعا خودم نميدونم.
با سلام . من تازه عضو شدم. میخواستم بپرسم آیا مشکل باتری htc diamond حل شد یا نه. با تشکر
من فکر میکنم اکسپریا...چون یه سر و گردن بالاتره امنیا..برای کارهای مهندسی که می خوای انجام بدی اگه یه کیبورد خوب داشته باشی مطمئنا کارت خیلی سریعتر و لذت بخش تر انجام می شه....در ضمن x1 هم تا یکی دو هفته ی دیگه قیمتش پایین تر از اینی که هست هم میاد..
با وجود اینکه مقایسه touch pro و xperia معقولانه تره ...من تاپیک یا بحثی در این مو رد پیدا نکردم......اگه ممکنه منو راهنمایی کنین تا بین این دو گوشی کیبرد دار یکیو انتخاب کنم ....مرسی
سلام.چند تا سوال مهم داشتم. درباره touch hd.
ایا امکاناتش به قیمتش می ارزه؟875 تومن
از وقتی که ارزه شده تا حالا چقدر افت قیمت داشته ؟
تا 2 ماه دیگه چقدر افت میکنه؟چه مقدار مثلا؟در این رده گوشی افت قیمت زیاده؟(مدلهای قبلی)
کلآ گوشی خوبه به نظر شما(کار کرد"ظاهر"مارکش)؟
من میخوام بخرم ولی اخه خیلی گرونه؟میترسم بخرم افت قیمت شدید داشته باشه در اینده!!!!
خواهشا راهنماییم کنین.
سلام.چند تا سوال مهم داشتم. درباره touch hd.
ایا امکاناتش به قیمتش می ارزه؟875 تومن
از وقتی که ارزه شده تا حالا چقدر افت قیمت داشته ؟
تا 2 ماه دیگه چقدر افت میکنه؟چه مقدار مثلا؟در این رده گوشی افت قیمت زیاده؟(مدلهای قبلی)
کلآ گوشی خوبه به نظر شما(کار کرد"ظاهر"مارکش)؟
من میخوام بخرم ولی اخه خیلی گرونه؟میترسم بخرم افت قیمت شدید داشته باشه در اینده!!!!
خواهشا راهنماییم کنین.
htc touch hd میشه گفت یه گوشی کامل و بدون نقص میباشد و ارزش خرید داره.نقل قول:
در اوایل با قیمت 950 تومن اونم با گارانتی یاس و پرشین تله کام وارد بازار ایران شد و با گذشت حدود 3 ماه تازه اینقدر افت قیمت داشته.(که افت قیمتش خیلی کمه)در کل برند htc افت قیمتش خیلی کمه و مشتری رو راضی نگه میداره همین htc touch pro هم وقتی وارد بازار ایران شد قیمتش 850 تومن بود که بعد از گذشت چندین ماه افت قیمتش فکر کنم 40 یا 50 تومن بوده که در مقایسه با سایر برندها میشه گفت عالیه.
تا دو ماه هم ممکنه افت قیمتش خیلی ناچیز باشه و اصلا به چشم نیاد.مثلا در این رده میتونم گوشی سونی اریکسون اکسپریا رو مثال بزنم که قیمتش از 1.200 تومن رسیده به 600 تومن و حتی کمتر ولی گوشیهای htc افت قیمتشان خیلی کمه.
در کل اگه بخواهی ازش کار بکشی گوشی با امکانات عالی هست.ظاهرش هم بستگی داره به خودتون که ازش خوشتون بیاد یا نه که کلا سلیقه ای هست.
اگه هم میخواهی گوشی تو همون رده و با قیمت معقول بخری میتونی روی اکسپریا و تاچ پرو حساب بری.
موفق باشی.
من بخوام با این پول بخرم حتما تاچ پرو میخرم.نقل قول:
کیبرد کامل یه امتیازه واقعا.
:12:
کسی نیست ؟نقل قول:
سلام. پیشنهاد شما چیه؟
می خواهم این امکانات رو داشته باشه :
تاچ اسکرین با صفحه بزرگ و سنسور چرخشی
فارسی رو حتما ساپورت کنه
قیمت مناسب
بشه نرم افزارهای مهندسی روش نصب کرد
به نظرتون سیمبیان بگیرم بهتره یا ویندوز موبایل
صفحه اش کیفت خوبی داشته باشه با امکانات مالتی مدیا
نظرتون چیه ؟
ممنون
داره....Wi-Fi 802.11b/gنقل قول:
نقل قول:
کد:http://www.gsmarena.com/htc_touch_viva-2527.php
قیمت بده...تا چقدر می خوای هزینه کنی؟؟؟نقل قول:
کیبورد هم برات مهمه؟؟؟
اگه می خوای نرم افزار مهندسی نصب کنی ویندوز موبایل خیلی بیشتر برات کاربرد داره.
یعنی چی نرم افزار مهندسی؟ من خودمم سال چهارم متالورژیم و میگم بهت که خیلی در زمینه نرم افزار مهندسی توقع از گوشی یا پاکت نداشته باش. پاکت یا گوشی سیمبین حکم لنگه کفش تو بیابون رو داره. یکم نیاز هاتو دقیق تر بگو و بگو چقدر میتونی پول بدی.نقل قول:
میشه دقیق تر بگی؟ حدودا تا چند میاد پایین؟نقل قول:
هم رشته ای سلام ! ...نقل قول:
آخه مهندس جان ، متالورژی رو چه به رایانه ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
( حالا تازه من خودم توی یک شرکت نرم افزاری مهندسی مواد دارم کار میکنم ! ولی ربط خاصی ندیدم ! )
اگه تا 600 می تونی خرج کنی و کیبورد هم نمی خوای دیاموندرو بگیرنقل قول:
ببین گوشیای سونی اریکسون و نوکیا همیشه این قاعده رو داشتن...همیشه با افت قیمت شدید روبه رو هستن...من موقعی که n95 رو خریدم هیچوقت فکرشم نمی کردم که 400 تومن ضرر کنم!!!....نقل قول:
قبل از اینکه n95 وارد بازار بشه تبلیغات زیادی براش انجام شد...ویکی اینکه یکی از متفاوت ترین گوشیای نوکیا تو سال 2005 بود...برای همین هم ملت استقبال زیادی کردن و قیمتش خیلی زود به زود افت کرد..
x1 هم الان حکم n95 رو داره...تبلیغات زیادی براش شده..یکی از متفاوت ترین گوشیای سونیه..با استقبال خوبی روبه رو شده..و...
من فکر میکنم که x1 تا یکی دو ماه بعد از عید قیمتش به 400 هم برسه..اینو همینجوری نمیگم...تجربه ی عوض کردن 5-6 تا گوشیه کلفت در زمان خودشون و دارم...البته اگه تعرفه واردات گوشی بالا نره حتما قیمتش به 400 می رسه...اگه سونی یه پاکت پی سیه دیگه هم بده بیرون که قیمتش کمتر از 400 هم میشه..
اگه تعرفه ی واردات گوشی کمتر بشه که حتما کمتر از 400 میشه!!!
این تعاریف درباره ی n97 نوکیا هم صدق میکنه........................................ .......:5:
بازم سلام. قیمت زیر 450 ولی زیاد مهم نیست اگه ارزش داشته باشه..نقل قول:
منظورم از نرم افزار . ماشین حساب مهندسی و آفیس با قابلیت ویرایش و اگه نرم افزارهایی که به درد رشته برق
بخوره بشه نصب کرد که عالی میشه . خوندن صفحات اینترنتی باهاش مشکل نباشه .سرعت اجرایی خوبی داشته
باشه.کیبرد مهم نیست و اینتر فیسی شبیه آیفون داشته باشه.
یعنی چیزی که خیلی برام مهمه اینترنت و کتابای الکترونیکی که میخوام همیشه همرام باشه شاید بشه گفت یه
چیزی شبیه دفتر یادداشت الکترونیکی !!!
آیفون عالیه ولی اونم مشکلات خودشو داره
نظرتون راجع به 5800 چیه؟ سرعت اجرای برنامه ها؟ رابط کاربریش و گرافیکش ؟
یا یه مدلی از سامسونگ؟ یا ....؟
بازم از توجه تون ممنون.
مهندس جووووون کلا بچه های مواد و م.شیمی تو کامپیوتر بیشتر از بقیه خوره هستن:10:نقل قول: