یک آنتی ویروس خوب میخوام.ممنون میشم کمک کنین.
Printable View
یک آنتی ویروس خوب میخوام.ممنون میشم کمک کنین.
راستی زبان فارسی هم شنیدم اضافه میشه به گوشی درسته؟نقل قول:
با سلام
با توجه به اينكه اينترنت ايرانسل يك دو هفته اي قطعه ميخواستم آنتي ويروس گوشيم رو آپ ديت كنم اما نميدونم چجوري آپش كنم كسي ميدونه چطوري بدون اتصال به اينترنت آنتي ويروسي كه داخل خود گوشي نصب است آپ ديت كنه راستي اگه كسي يك آنتي ويروس سراغ داره كه از F-Secure
بهتره لطفآ اينكشو بذاره
دوستان بحث های نرم افزاری رو در تاپیک نرم افزاری مطرح کنید تا بچه های خوب اونجا زود جواب بدن...
در ضمن من راحی برای آپدیت بدون اینترنت سراغ ندارم!
نه عزیزم اضافه نمیشه ...نقل قول:
من که گشتم فارسی تو آپدیت نبود انگلیسی رو انتخاب کردم .الانم که نداره فارسی ...
همون بهتر که ندارهنقل قول:
میشه بگی چجوری میشه آپدیت کرد؟
فارسی داشته باشه که خوبه!!!
مهمتر از همه چیز باید بگم حجم دانلود خیلی زیاده یعنی با اون نرم افزار آپدیتر میشه حدود 110 مگ امکانش هست آپ کنی ؟؟؟نقل قول:
اگه میتونی بگو تا بگم چه جوریه ؟؟
خیلی از دوستان دوست دارن گوشیشون فقط انگلیسی باشه و اگه فارسی هم داشته باشه هی وسوسه میشن !!نقل قول:
منم خیلی دوست دارم گوشیم انگلیش باشه نمیدونم چرا خیلی این زبونو دوست دارم ولی زیاد چیزی ازش بلد نیستم فکر نکنین هیچی سرم نمیشه ها در حد مکالمه خیلی دوست دارم ولی نمیتونم !!!
آره من ADSL دارم 256K البته سرعت دانلودش 45k هست ولی خوب خوبه من رازیمنقل قول:
اگه میشه یه راهنمایی کن
راستی تاریخ گوشی به چه تاریخی میرسه؟
مال من الان 07/04/2007 هست که نمیشه برنامه ها رو روش نصب کرد باید تاریخ رو برد عقب!!
تاریخ گوشیتو 23/12/2007 بزار.نقل قول:
سلام دوستان تعدادی تم نصب کردم یه مقداریشو از app.manager پاک کردم چندتایی دیگه مونده از کجا باید پاک کنم.
اون چندتا تم که مونده در app.manager نیست.
عزیز من تاریخ فریم ور گوشی رو گفتم نه تاریخ تنظیمی خود گوشینقل قول:
از همونجا که تم ها رو اجرا می کنی می تونی ریموو هم بکنی...:27:نقل قول:
باسلام
من خيلي دوست دارم گوشيمو آپديت كنم .ميشه بگين با خط معمولي چندساعت طول ميكشه.
اول سلام !نقل قول:
باید گوشیتو به صورت mess storage به کامپیوتر وصلش کنی و بعد تو این مسیر بگردی دنبال تمهایی که نصب کردی و پاکشون کنی ...
مسیر :
private\10207114\import
همه تمهای نصب شده توی رم اینجان ...
فریمور جدید :4.0736.3.2.1نقل قول:
تاریخ جدید : 2007-09-04
روش رو هم سعی میکنم امشب تو همین فروم پیدا کنم و لینکشو بدم ...
عزیزم تو این سری نمیشه این کارو کرد ....:13:نقل قول:
شاید یه عمر !!!نقل قول:
منم دیال آپ دارم ولی هر دفعه که خواستم آپ کنم تا وسطاش میومد بعد کنسل میشد !!:41:
میدونی چقدر دردناکه که آدم مثلا 30 مگ دانلود کنه بعد همه چی از بین بره ؟؟؟
ولی خوب من یه شب از ساعت 2 تا 6 تونستم با خط ایرانسل با خود گوشی آپ کنم !!!!
البته هنوز سرعتش انقدر داغون نشده بود ...
راستی میشه با یه پی سی 2 تا گوشی رو آپ کرد؟نقل قول:
البته جفتش N73Me هست.
یعدشم اینکه آیا موقع آپدیت کردن برنامه هایی مثل PC Suite باید نصب باشند؟
سلام
مموري گوشيمو تو 10 تا رم ريدر امتحان كردم اصلآ نميتونن مموريمو بشناسن اما با سيم رابط به راحتي مموريمو كامپيوتر ميتونه بشناسه اطفآاگه كسي ميدونه مشكل از كجاست ما رو بي اطلاع نذاره
از یه کامپیوتر به صورت همزمان نمیشه 2 تا گوشی رو آپ کرد فرقی هم نمیکنه چه گوشیها یکی باشن چه نباشن ...نقل قول:
راجع به نرم افزارم باید بگم آره باید نصب باشه ولی استفاده ای ازش نمیشه و فقط باید اول از طریق این نرم افزار به کامپیوتر متصل بشی و بقیه ی کارها با این نرم افزاره NokiaSoftwareUpdaterSetup_en
راستی من تو تاپیک 5700 جوابتو دادم و اون لینک رو که در مورد آپدیت بود رو پیدا کردم و برات گذاشتم شما برای ادامه کارهات به اونجا مراجعه کن ....
موفق باشی ...
سلام دوست من !نقل قول:
من یه چند تا پیشنهاد دارم .
اول اینکه رم رو با یه آداپتور بزارش تو رم ریدر ببین میشه ؟(آداپتور یا همون پایه رم یه تبدیل رم های معمولی مثل micro و mini و... به SD هست که تو اکثر رم هایی که میخریم وجود داره حتی گوشیها ولی متاسفانه تو ان73 نیست شما میتونی بری از یه موبایل فروشی بخریش از 500 تومن(5000 ريال) بیشترم نیست )...
دوم اینکه شما 10 تا رم ریدر امتحان کردی حالا 3 تا هم کامپیوتر امتحان کن !
سوم اینکه فرمتش کن !
اگه چیز خاصی داری با همون روشی که میگی با کبال به راحتی میشناسه بزنش به کامپیوتر اطلاعاتت رو کپی کن و بعد رم رو از همونجا ِعنی کامپیوتر فرمتش کن !
من این آخری رو فعلا پیشنهاد نمیکنم ولی همونطور که میدونی برای امتحان هیچ ضرری نداره و هیچی هم ازش کم نمیشه ولی برای این پیشنهاد نمیکنم که احتمال 99 درصد میدم که اشکال از کامپیوتر باید باشه یا رم ریدر آخه با کابل میشناسش !
به نظر من روش اول حتما مشکلتو حل میکنه امتحان کن و نتیجه رو خبر بده ...
مرسی رفتم ببینمنقل قول:
اگه کارهایی که گفتم رو همه کامل و درست انجام دادینقل قول:
به احتمال 99%
مموریت ایراد داره
چون
ریدر
عوض کردن ویندوز
قفل داشتن مموری
پاک کردن برنامه های لاکر
فرمت کردن قبل از کانکت
و...
رو قبلا گفتم واست فقط ایراد مموری کارت مونده اونم ایراد سخت افزاری
من گوشیم رو آپ کردم یه نیم ساعتی کلا طول کشید
فرق چندانی فعلا حس نشده
فقط نقشه که اونم نمی دونم چجری کار می کنه
اگه کسی کمکی کنه ممن.ن میشم
البته چرا
سرعتش تو بخش مسیج ها زیاد شده
قبلا خیلی دیر بین فولدرها تو مسیج حرکت می کرد اما الان کاملا روون شده
هر سه راهي كه گفتي امتحان كردم اما به نتيجه اي نرسيدم راه ديگه اي به ذهنتون نميرسه ؟راستي مموري شما با رم ريدر وصل ميشه يا فقط مال من مشكل داره ؟نقل قول:
نقل قول:
ميخواستم اگه ميشه در مورد آپديت كردن n73 توضيح بدي و بگي چطوري آپ كردي
ممنون
خیلی ساده استنقل قول:
اول از همه باید اینترنتت پر سرعت باشه البته شنیدم با دیال آپ هم میشه ولی دانلود 2 تا فایل 15 و 79 مگابایتی خیلی سخته
دوم اینکه کابل همراه گوشیت رو داشته باشی و برنامه های خود گوشیت ( سی دی همراه گوشی ) رو کامپیوترت نصب باشه یعنی بتونی با PC Suite به کامپیوترت وصل بشی.
موقع آپدیت کردن گوشیت رو به یه شماره دیگه دایورت کن تا احیانا زنگ نخوره
بره به این آدرسنقل قول:اگه نرفت که احتمالا میره به صفحه اول سایت نوکیاکد:http://mea.nokia.com/A4705211
به ترتیب برو به این لینکها از چپ به راست Middle East / Iran / Software Updat / Go To Download / Download
برنامه نوکیا سافت ویر آپدیت رو دانلود کن
نصبش کن و کارها رو همونجوری که میگه خود نرم افزار آپدیت نوکیا دنبال کن فقط گوشیت رو general باشه
خیلی ساده است
خودت کاملا متوجه میشی
منم اولش می ترسیدم ولی خوب راحت تونستم آپدیتش کنم
الانم مهمترین چیز اینکه سرعت کاراش زیاد شده
بعد از آپدیت کنسول انگیج نیومده واسه ان73؟
متوجه منظورت نمی شم:41:نقل قول:
منظورم بازی های انگیجه! تو منو باید بیاد.مثل مال ان95... بازی آسفالت و فیفا
نه اصلا بازی نداره و پوشه بازی ها خالی هستش حتی بازیه مار هم ندارهنقل قول:
خودشون فهمیدن که صفحه کلید مزخرف N73 حتی برای اس ام اس دادن هم خوب نیست چه برسه به بازی کردن
هرچند بقیه چیزهای N73 عالیه
ببخشيد من اون فايل 15 مگا بايتي رو دانلود كردم اما هر چي دنبال فايل 79 مگابايتي ميگردم پيداش نمي كنم ميشه آدرس اون فايل 79 مگا بايتي رو بديننقل قول:
پس از دانلود و نصب فایل 15 مگی باید گوشی رو وصل کنید و خودش برای آپدیت فایل اصلی رو دانلود می کنه و مستقیم روی گوشی می ریزه خودش...
پیشنهاد می کنم با اینترنت پر سرعت انجام بدین
من در فرستادن اس ام اس مشکل دارم.سیم کارتم دولتیه.چیکار کنم؟
تو قسمت آپشن مسیجها مسیج سنتر رو پیدا کن و شمارش رو بزار 9891100500+نقل قول:
در تایید گفته آسفا، شماره های 500،501 و 510 رو امتحان کن
ببخشید آقای asfa و mojtaba .بازم درست نشد.
ببخشید آقای asfa و mojtaba .بازم درست نشد.سیم کارتم اعتباریه, شاید مشکلش همینه.
نقل قول:کاملا تایید میشه.نقل قول:
فایلی که دانلود کردی رو نصب کن و گوشیت رو با Pc Suite وصل کن به کامپیوترت.
برنامه نوکیا سافت ویر آپدیت رو اجرا کن.
گوشی رو دایورت کن به یه خط دیگه.
و قدم های برنامه NSU رو مو به مو اجرا کن پس از دانلود فریم ور گوشی خود به خود آپدیت میشه .