"شما باید به قسمت Garage رفته و در اونجا قسمت جلوی ماشین رو انتخاب کنید ."
ببخشید مظورم اون نبود
اگه تا اخر بازی رفته باشی یک جور مسابقاتی هستند که جولیه ماشین در حین رانندگی به بالا میره
و وقتی من نمیتونم ببرم بالا امتیاز نمیگیرم
Printable View
"شما باید به قسمت Garage رفته و در اونجا قسمت جلوی ماشین رو انتخاب کنید ."
ببخشید مظورم اون نبود
اگه تا اخر بازی رفته باشی یک جور مسابقاتی هستند که جولیه ماشین در حین رانندگی به بالا میره
و وقتی من نمیتونم ببرم بالا امتیاز نمیگیرم
agha yeki SAVE 25% be bad ro nadare vase ma bezare?bebakhshid figlishi neveshtam...!mer30
فينگيليش نوشتن در انجمن غير قانوني است
لطفا فينگيليش ننويسيد
کسی جواب ما رو نداد
1041
من راستش هر چی برات خودمم گشتم پیدا نکردم !نقل قول:
من خودم خیلی وقته بازی نکردم مگر نه Save ام را برات می گذاشتم .
راستی واقعا هیچکس از دوستان بازی رو تا بالای 25 % نرفته ؟:13:
راستش من خیلی وقته بازی نکردم شرمنه که جوابی ندارم .نقل قول:
من رفتم
که چی ؟
من تو یک مرحله گیر کردم :
چجوری باید ماشینو ببریم بالا ( جولوشو )
مثل عکس:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید ماشینتو آپگرید کنی
من بهت پیشنهاد می کنم mazda rx7 رو بخری و بعد آپگریدش کن من کل مسیرو با اون روی دو چرخ می رم
ماشین من خوبه
یعنی بعد از اینکه بازی شروع شد زود میزنم دنده 5
و تا سرعت 220 میره و دنده یک فقط 65 میره
می خوام بدونم از دکمه یا چیزی استفاده میکنی به من هم بگو ؟
دکمه یا چیز خاصی برای بلند کردن چرخ نمی خواد
فقط
برای بلند کردن چرخها دکمه یا چیزی نمی خواد من هم خودم چندین ماشین رو امتحان کردم اما نمیشد اما mazda rx7 خیلی عالیه
امیدوارم قبل از من کسی این رو نگفته باشه:
پرواستریت چندین ماشین اضافی (بجز ماشینهایی که تو بخش کریر هستن) داره که اینها هستن:
- Aston Martin DB9
- Aston Martin DBR9
- Audi R8
- Bugatti Veyron 16.4
- Dodge Challenger Concept
- Koenigsegg CCX
- Lamborghini Gallardo Superleggera
- Lancia Delta Integrale Evo
- McLaren F1
- Mercedes SL65 AMG
- Plymouth Road Runner
- Porsche 911 GT3
- Porsche 911 GT3 RS
- Porsche Carrera GT
- Seat Leon Cupra
اما اگه میخواین این ماشینهای توپ رو تو بازی ببینین باید به این صفحه برید و دستورالعمل این کار رو بخونید:
http://forum.nfsunlimited.net/viewtopic.php?f=2&t=15413
من که نتونستم
بیا روولااانقل قول:
(اگه گفتی من بچه ی کجام ؟؟:31:)
دو تا فایله هر دوتا رو باید دانلود کنی تا 35% رد کردم :10:
من با pagani zonda f :31:31خیلی راحت تونستم 218 متر چرخها رو بلند کنم.اما قبلش موتور رو کاملا upgrade کردم . قدرت موتور به 1060 رسید.
مرسی علی راکر گیان این جور که معلومه همشهری هستیم در هر صورت دستت درد نکنه الن میخام دانلودش کنم ...! مرسی ناز گلی.....!!!!!!!
یه لحظه .... ! بابا عمو راکر این فایلا دانلود نمیشن اروره 404 میده میشه یه جای دیگه آپلود کنی؟ ممنون میشه یا اینکه بفرستش به ایمیلم البته زحمت میشه شرمندتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک مشکل:وقتی می خوام سیو career را load کنم load نمی کنه و می نویسه Unable to load!!!!!!!!1
آقا تو ور خدا یکی پیدا نمیشه سیو Ryo به بعد رو داشته باشه؟ من تو مرحله مسابقه با یارو می بازم
...!مرسی!!!111
با سلام خدمت دوستان آقا من گرافیکم 256 gforce ورمم 1گیگ هست و سی پی یو 3 فول کش هست سرعت بازی بسیار کم هست چه کار کنیم؟:41: مرسی
گرافیکت 256 چیه ؟نقل قول:
اگه گرافیک بازی رو بزاری روی Low مایل به Medium راحت اجرا میشه .
من تو اين افتضاحه جديد electronic arts كه واقعا ضربه بزرگي به اين franchies يعني سري بازيه NFS زد 2 تا سوال داشتم .
يكي اينكه وقتي تو race برنده ميشي و انتخاب جايزه بهت ميده وقتي انتخاب كردي و جايزت upgrade در اومد مثلا engine upgrade يا break upgrade چه جوري بايد رو ماشين سوار كني ؟ چون بخش upgrade كه ميري تو بخش quick upgarde فقط ميتوني level هاي مختلف upgrade رو بخري و خبري از اون award ها نيست
سوال دوم اينكه تو مرحله autopils امتياز لازم براي dominate كردن مرحله 38000 تاست كه من الان 36800 تا دارم و 1200 تا كم دارم . در حالي كه تمام event ها و race ها رو رفتم و همه رو هم اول شدم اما ديگه چيزي نمونده كه برم . حتي بعضي race ها رو هم دوباره رفتم اما هيچي . اگه leave race day رو هم بزنم همه چي از اول مياد
درصد 6 بازي رو ميگم همون مرحله اي ماشين GTO ميده
من 14 ساله حرفه اي gamer هستم و تمام سيستم ها رو داشتم و تمام NFS ها رو هم داشتم و بررسي و بازي كردم اما ميتونم بگم يك جورايي prostreet يه risk بزرگ براي EA بود چون توي اين بازي خيلي از element هاي شماره هاي قبلي رو از بين برد و يك جورايي ميخواست چيزه جديدي ارايه بده چون بيشتر اين بازي به سبك GT racer شبيه شده . چيزي تو مايه هاي project gotham racing كمپاني MICROSOFT يا gran turismo كمپاني POLYPHONI DIGITAL كه ناشر اون كمپاني SONY هست .
اما تو تقليد از اونها هم نتونسته موفق باشه
بلايي كه سر خيلي از بازي هاي قبلي كه خواستن تغيير سبك بدن اومد
مثل DINO CRISIS 3
مثل SILENT HILL 4
و ............
اگه توجه کرده باشی اون قسمتی که جایزه میگیری اسم یه ماشین رو نوشته .نقل قول:
يكي اينكه وقتي تو race برنده ميشي و انتخاب جايزه بهت ميده وقتي انتخاب كردي و جايزت upgrade در اومد مثلا engine upgrade يا break upgrade چه جوري بايد رو ماشين سوار كني ؟ چون بخش upgrade كه ميري تو بخش quick upgarde فقط ميتوني level هاي مختلف upgrade رو بخري و خبري از اون award ها نيست
اون جایزه فقط واسه اون ماشینه . یعنی اون Part رو فقط میتونی روی اون ماشینی که معرفی کرده نصب کنی .
دوست عزیز اگه شما همه ی مسابقات رو اول بشی حتما Dominate میشه .نقل قول:
سوال دوم اينكه تو مرحله autopils امتياز لازم براي dominate كردن مرحله 38000 تاست كه من الان 36800 تا دارم و 1200 تا كم دارم . در حالي كه تمام event ها و race ها رو رفتم و همه رو هم اول شدم اما ديگه چيزي نمونده كه برم . حتي بعضي race ها رو هم دوباره رفتم اما هيچي . اگه leave race day رو هم بزنم همه چي از اول مياد
درصد 6 بازي رو ميگم همون مرحله اي ماشين GTO ميده
من خودم از شما جلوترم ولی با اینطور مشکلی برخورد نکردم .
دوست عزیز به نظر شما گرافیک این بازی با اون بازی هایی که معرفی کردی یکی هست ؟!نقل قول:
من 14 ساله حرفه اي gamer هستم و تمام سيستم ها رو داشتم و تمام NFS ها رو هم داشتم و بررسي و بازي كردم اما ميتونم بگم يك جورايي prostreet يه risk بزرگ براي EA بود چون توي اين بازي خيلي از element هاي شماره هاي قبلي رو از بين برد و يك جورايي ميخواست چيزه جديدي ارايه بده چون بيشتر اين بازي به سبك GT racer شبيه شده . چيزي تو مايه هاي project gotham racing كمپاني MICROSOFT يا gran turismo كمپاني POLYPHONI DIGITAL كه ناشر اون كمپاني SONY هست .
اما تو تقليد از اونها هم نتونسته موفق باشه
بلايي كه سر خيلي از بازي هاي قبلي كه خواستن تغيير سبك بدن اومد
مثل DINO CRISIS 3
مثل SILENT HILL 4
و ............
شما که 14 ساله گیمر حرفه ای هستی چرا این رو میگی ؟
شما همین ورژن رو با PS3 و با کیفیت HD بازی کردی ؟!
اگه بازی کرده بودی هیچ وقت چنین حرفی نمیزدی .
بعدشم این بازی کی تغییر سبک داده ؟!
فقط مسابقات قانونی شده .
دیگه هیچیش عوض نشده .
Dog ها و Lamborghini ها که سرجاشونه . N20 هم که خدا رو شکر هست ! تازه قابلیت تکچرخ زدن هم که اضافه شده !
به نظر من این ورژن بعد از Most Wanted بهترین سری NFS بود .
دوستان عزيز سلام من گيمر چندان حرفه اي نيستم . حوصله نداشتم بحث هاي اين تاپيك رو هم كامل بخونم .
ولي با يد بگم احساس مي كنم با خريد پرو استريت فقط پولم رو حروم كردم چون من عاشق پليس هاي موجود در ورژن هاي قبلي سري NFS بودم واسه همين روزي چندين ساعت وقتم رو در Most Wanted و بعد هم در كربن كمي به ماشين هام ميرسم ولي در اين جديده هوووووووووووووووو بزاريد ادامه ندم كه حالم بهم خورده ازش.
اولين چيزيش كه من رو نا اميد كرد اين بود كه فرمون ماشين ها خيلي سخت ميپيچه و عكس العمل ضعيفي داره و گرافيك آدم ها هم كم شده يعني همشون كارتني شدن كه خيلي بده و از پليس هم خبري نيست .
واسه همين فقط دوتا مسابقه انجام دادم و بعد پاكش كردم .
دوست عزیز اگه توجه کرده باشی اینا سعی میکنن در هر ورژن یه تغییر و تحولات اساسی بدهند .نقل قول:
دوستان عزيز سلام من گيمر چندان حرفه اي نيستم . حوصله نداشتم بحث هاي اين تاپيك رو هم كامل بخونم .
ولي با يد بگم احساس مي كنم با خريد پرو استريت فقط پولم رو حروم كردم چون من عاشق پليس هاي موجود در ورژن هاي قبلي سري NFS بودم واسه همين روزي چندين ساعت وقتم رو در Most Wanted و بعد هم در كربن كمي به ماشين هام ميرسم ولي در اين جديده هوووووووووووووووو بزاريد ادامه ندم كه حالم بهم خورده ازش.
اولين چيزيش كه من رو نا اميد كرد اين بود كه فرمون ماشين ها خيلي سخت ميپيچه و عكس العمل ضعيفي داره و گرافيك آدم ها هم كم شده يعني همشون كارتني شدن كه خيلي بده و از پليس هم خبري نيست .
واسه همين فقط دوتا مسابقه انجام دادم و بعد پاكش كردم .
مثلا هیچ کس فکر نمیکرد که EA مسابقات داخل پیست بزنه !!! یا پلیس نداشته باشه .
منم زیاد از این ورژن خوشم نیومد . من فقط از 2 چیز ورژن خوشم اومد !
یکی گرافیک بازی ، یکی هم Drift ها !
خداییش بعد از UnderGround 2 این بهترین سری از NFS بود که Drift به این قشنگی داشت !
به نظر من همه ی اون هایی که میگن ارزش بازی کردن رو نداره( چون سبکش عوض شده) کاملا اشتباه می کنن
چون اگه بازی در این ورژن عوض نشده بود واقعا بازی یه چیز تکراری و بیهوده می شد .
به نظر من بازی از لحاظ گرافیکی واقعا عالی است.
حرکت و سرعت وکنترل ماشین ها خیلی طبیعی شده.
یک توصیه به اون هایی که بازی رو تازه نصب کردن و می خوان بازی کنن:
اگه همون اول از بازی خسته شدید بازی رو پاک نکنید چون بازی از 10% به بعد واقعا قشنگ می شه...
ضمنا من بازی رو تموم کردم و واقعا جالب بود...
[quote=Dark Prince;1871551]گرافیکت 256 چیه ؟
اگه گرافیک بازی رو بزاری روی Low مایل به Medium راحت اجرا میشه .[/quote
گرافیک gforce 5500 هست یعنی ماله گرافیکه روی low هم اوردم درست نشد ؟؟؟؟؟؟!!!!:41:
اقا اين بازي گرافيكش چنده ؟
منظورت چیه عزیزم؟ گرافیکش عالیه ...!
با سلامنقل قول:
منم تعجبم همين جاست چون تمام event ها و مسابقات رو اول شدم ولي امتيازم به حد نصاب dominate نميرسه
نميدونم اين ديگه چه مشكليه
ببينم به record زدن و ركورد شكوندن كه نيست ؟
در مورد بحثتون در مورد بازي:
اولا من هيچ حرفي در مورد گرافيك بازي نزدم كه شما اون رو پيش كشيدين . در ضمن نه تنها براي من بلكه براي خيلي از PRO GAMER هاي دنيا گرافيك فاكتور اول يك successful game نيست چون فاكتور هاي مهمتري از اون هست كه اولويت اونها با gameplay هست
وقتي يك بازي CONSTRUCTION مناسبي نداشته باشه گرافيك قابل بحث نيست
به نظر من همون MW تو نسل 6 بازيها بهترين nfs و need for speed 3 تو نسل 5 بازيها بهترين version اين بازي بود.
اگه قرار بود تو خيابانها يا به قول دوستانمون بدون police وبخشهاي run and pursuit بازي كنيم سراغ اين بازي نميرفتيم
چون همه Need For Speed كمپاني EA رو با اون حال و هوا ميشناسن
با تشكر
سلام
اقا این قسمت race day رو باید online بازی کرد ؟.........
اتفاقا باید رکورد بشکنی !نقل قول:
با سلام
منم تعجبم همين جاست چون تمام event ها و مسابقات رو اول شدم ولي امتيازم به حد نصاب dominate نميرسه
نميدونم اين ديگه چه مشكليه
ببينم به record زدن و ركورد شكوندن كه نيست ؟
در مورد بحثتون در مورد بازي:
اولا من هيچ حرفي در مورد گرافيك بازي نزدم كه شما اون رو پيش كشيدين . در ضمن نه تنها براي من بلكه براي خيلي از PRO GAMER هاي دنيا گرافيك فاكتور اول يك successful game نيست چون فاكتور هاي مهمتري از اون هست كه اولويت اونها با gameplay هست
وقتي يك بازي CONSTRUCTION مناسبي نداشته باشه گرافيك قابل بحث نيست
به نظر من همون MW تو نسل 6 بازيها بهترين nfs و need for speed 3 تو نسل 5 بازيها بهترين version اين بازي بود.
اگه قرار بود تو خيابانها يا به قول دوستانمون بدون police وبخشهاي run and pursuit بازي كنيم سراغ اين بازي نميرفتيم
چون همه Need For Speed كمپاني EA رو با اون حال و هوا ميشناسن
با تشكر
مسابقات اولش یادت نیست وقتی رکورد میزدی مینوشت : Track Record Broken
در مورد بحث بازی :
من بحث گرافیک رو به میون کشیدم چون شما اصلا توجهی بهش نکردید !
من نمیدونم چرا همیشه نکات منفی بازی رو میبینید ؟
شما خودتون میدونید EA واسه طراحی هر ورژن یه دلایلی داشته !
UnderGround 1 , 2 رو به تقلید از فیلم 2Fast 2Furious ( ورژن های 1 و 2 ) ساخته .
Most Wanted رو هم به خاطر تنوع دادن و جذاب تر شدن بازی ساخته . چون مسابقات غیر قانونی بدون پلیس داشت افزایش میافت ! اینا اومدن یه پلیس هم اضافه کردند که یکمی جلوگیری بشه !
Carbon هم که دیگه همه میدونند یه کپی از فیلم Tokyo Drift بود !
این ورژن رو هم به این دلیل قانونی زدند که مسابقات غیرقانونی از مد افتاده بود .
به نظر من Most Wanted از روی فیلم Tokyo Drift بود و این موضوع رو همه جاش به جز نبودن دره میشد دید که به نظر من این مورد در ورژن بعدی اضافه شد و موضوع اصلی CARBON همون دره هاش بود که واقعا جالب بود.نقل قول:
به نظر من نباید بازی رو قانونی میکردند و میتونستند این بازی طبیعی با گرافیک عالی و این جزئیات تحت مسابقات ممنوعه اجرا بشه.
ولی ایراد گرفتن به بازی درست نیست. هر چی باشه هیچ کدوم ما حتی بازی رو Orginal نخزیدیم و داریم دربارش نظر میدیم. مطمئن باشید با این شرایط CopyRight اگر به EA بگین چرا بازی اینطوریه میگه اگر دوست ندارین بازی نکنید.
این سبک هم حتما طرفدارهای زیادی داره...
اگر دوست ندارید MostWanted یا Carbon رو بازی کنید.
ببخشید شما در Most Wanted مسابقه ی Drifty مشاهده کردید که میگید از روی Tokyo Drift ساخته شده ؟!نقل قول:
به نظر من Most Wanted از روی فیلم Tokyo Drift بود و این موضوع رو همه جاش به جز نبودن دره میشد دید که به نظر من این مورد در ورژن بعدی اضافه شد و موضوع اصلی CARBON همون دره هاش بود که واقعا جالب بود.
به نظر من نباید بازی رو قانونی میکردند و میتونستند این بازی طبیعی با گرافیک عالی و این جزئیات تحت مسابقات ممنوعه اجرا بشه.
ولی ایراد گرفتن به بازی درست نیست. هر چی باشه هیچ کدوم ما حتی بازی رو Orginal نخزیدیم و داریم دربارش نظر میدیم. مطمئن باشید با این شرایط CopyRight اگر به EA بگین چرا بازی اینطوریه میگه اگر دوست ندارین بازی نکنید.
این سبک هم حتما طرفدارهای زیادی داره...
اگر دوست ندارید MostWanted یا Carbon رو بازی کنید.
فیلم Tokyo Drift همه ی مسابقاتش Drift بود . به جز مسابقه ی اول که فقط میخواست نشون بده که از آمریکا اخراج میشه . وگرنه بقیه مسابقاتش Drift بود که توی MW نبود !
من از این سبک خیلی خوشم اومد . چون یه تنوع جدیدی در سری NFS بود .
EA قبلا هم مسابقات توی پیست زده بود ولی نه اینطوری که ماشین تقویت کنی !
حالا از این بحث ها به کنار یه سئوالی داشتم :
دوستان حرفه ای در NFS ! چه ماشینی واسه Drag خوبه ؟ و خواهشا نحوه ی Tuning رو هم بگید .
ممنون میشم راهنمایی کنید .
اتفاقا مشکل همون قانونی بودن و کمبود پلیسه!وقتی توی مسابقه پلیس نباشه،ماشین متفرقه به منظور تصادف نباشه،میز نیمکت به هدف داغون شدن وجود نداشته باشه،شورتکات نباشه،...،خوب معلومه بازی لوس میشه!به نظر من ProStreet یه میانگین احمقانه از سری NFS و GranTurismo هست،که از NFS نیترو و اسم و از GranTurismo فیزیکشو به ارث برده،و اصلا ترکیب جالبی نیست.
براي آنلاين بازي كردن چقدر سرعت لازمه؟
در ضمن Cd-key هم ميخواد اونو از كجا بياريم ؟
سلام دوستان من دوباره اومدم
ديدم كه يكي از دوستان گفته كه بازي از 10% به بعد جزاب ميشه مي خواستم بدونم نظر ديگران هم همينه؟
در ضمن من هم تاييد ميكنم كه گرافيكش بالا تر رفته ولي ميخواستم بدونم فرمان ماشين ها تا پايان اين بازي انقدر سخت مي پي چه ؟
و يه چيز ديگه به نظر شما ارزش نصب مجدد داره ؟ چون همونطور كه قبلا گفتم من پاكش كردم.
چون اول بازی ماشین ها تقویت نشده اند و سرعت پایینه به خاطر همین کنترل ماشین ها سخته و یکمی بد می پیچند من بهت اطمینان می دم که ارزش دوباره نصب کردن داره...