سلام !!
من علاقه پیدا کردم که یه بار خودم این بازی را تمومش کنم !
نسخه اصلی کی میاد ؟
تا عید میاد ؟
مشخصات سیستمم هم اینه :
ram:1gb DDR2
Cpu:Amd Athlon 64X2 Doual Core +4000
Main:M2a-VM
Vga:GF8500GT 256MB/DDR2
میاد بازی؟
Printable View
سلام !!
من علاقه پیدا کردم که یه بار خودم این بازی را تمومش کنم !
نسخه اصلی کی میاد ؟
تا عید میاد ؟
مشخصات سیستمم هم اینه :
ram:1gb DDR2
Cpu:Amd Athlon 64X2 Doual Core +4000
Main:M2a-VM
Vga:GF8500GT 256MB/DDR2
میاد بازی؟
دوست عزيز اين همه دوستان در همين تاپيك روضه خوندن واسه چي؟!نقل قول:
همه اين مشكل رادارند.كسي هم نتونسته اين مشكل راحل كنه
ماله من یه ذره توی سوارکاریش گیر میکنهنقل قول:
Cpu:Pentium D 3.2 4M Catch Dual Core
RAM:2*512
VGA:7300 GS
احتمال داره ماله پایین بودن سیستم باشه
بابا من که گفتم برا من ارور نمیده من خودم هم نخریدم که اسم شرکتشو بدونم از دوستم گرفتم در ضمن یکی پرسیده بود چطور میشه از صحنه بازی عکس گرفت با دکمه PrtSc SysReq میشه این کار رو کرد یعنی این همون عمل پرینت اسکرین هست دیگهنقل قول:
راست میگه . منم اعصابم بدجور خورد شده .
وسط بازی به این قشنگی میبینی Don't Send میده .
کسی بلد نیست مشکلش رو حل کنه ؟
راستی من میخوام این کارت گرافیکو بگیرم خوبه یا نه؟؟؟
XFX:XFX GeForce 8800 Ultra XXX (768MB)
و این رم رو
elitegroup computer systems inc. (ecs):945PT-A2/1333
نقل قول:چیزی نمیگم!!نقل قول:
و این رم رو
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید ها من میدونم حق با شماست ولی خواهشا خیلی رک صحبت نکنیدنقل قول:
تاپیک به این خوبی میکشه به جنجال.
منم یک بار این کارو کردم خیلی رک حرفمو زدم بعد قضیه داشت به جاهای باریک می کشید که خودم ماست مالیش کردم.
با تشکر.
لعنت به این Leak کنند گان که یک کار درست بلد نیستند بکنند :دی
حالا تا بیاد باید سریع کنیم خودمون رو ...
اصلا من که رفتم سراع GOW و COD و Crysis تا بار دیگر تمام کنم ...
این هم جواب شما :نقل قول:
دوست عزيز اين همه دوستان در همين تاپيك روضه خوندن واسه چي؟!
همه اين مشكل رادارند.كسي هم نتونسته اين مشكل راحل كنه
پس دیگه کم پست الکی بزن .نقل قول:
یک پچ 900 مگا بایتی هست با لینک تورنت.تو همین تاپیک سرچ کنی پیدا میشه
آره کارت گرافیک خوبه ولی اگه از من میشنوی گرافیکتو Leadtek یا Gigabyte بگیر و رمتو Patriot .نقل قول:
و این رم رو
سلام
می خواستم بدونم این شهر اورشلیم برای اولین بار که میری توش خرابه یا اینکه اگه سیوهای بعد از اونو هم بگیری همین جوری میشه و باید قید شهر اورشلیمو بزنیم ..... ؟ ........... بعد این سیستم لود مجدد بازی چه جوریه من اگه بخوام برم مثلا تو شهر دمشق بازی کنم چرا وقتی لود می کنم از همون روستا اولیه میاره ......؟
و کلا این اون چیزی نبود که هی می گفتن ( یکی از شهرارو که بازی میکنی دیگه بقیه روند بازی برات تکراری میشه:41:) روند بازی از نظر من : شهر جدید بعد خونه ای که روی سقفش علامت V هستش بعد یه صحبت بعد دوباره خونه V شکل بعد آدم اصلی رو می کشی و شهر بعدی - (همین و خیلی تکراری ) جاده های میان شهر هم که چیزی نداره فقط با اسب بری بیای(کیفش همون اولین باره که می بینی بعدش دیگه هیچی)
این اشخاصی هم که باید بکشی به چند روش میشه کشت ؟
قضیه ی این ماموریت های جانبیش چیه و چه مزیتی داره ؟
همین ............ :31:
دوست عزيز كلا مرحله اورشليم مشكل داره به جز نسخه روسي ازهمون جايي كه خود بازي سيو كرده شرو ع ميشه اول مرحله و ماموريتهاي جانبي هم بيشتر از هرچي مهارت رو بيشتر ميكنه در ضمن امتيازهاي بيشتري ميگيري.نقل قول:
ببخشید دوستان کسی به من بدبخت کمک نکرد؟
پس بهتره منتظر نسخه اصلي بمونيم:46:نقل قول:
راستي كسي نفهميد اين نسخه تقلبي چه جوري پاش به بازار باز شده :41:
سلام
چنتا سوال داشتم!
1-وقتی میری تو یه شهر از کجا باید تارگت ها تو پیدا کنی؟؟
2-وقتی دارن حرف می زنن صداشون نمیاد در کل بازی فقط موزیک هست مال شما هم اینطوریه؟؟؟
3-به نظر شما p30world نسخه اصلی بازی رو میزاره برا فروش؟؟؟
4-اگه می تونید درباره علامت هایی که سمت چپ خون می افتند توضیح بدید؟؟؟
5-الطیر تیر کمون نداره؟؟
مثل سوالای قبلیم بی جواب نمونه لطفا.
مرسی.
1- از روي نقشه نشاني كه ميتوني از مردم بگيرينقل قول:
2 - اين مشكل براي نسخه تقلبي بازي هستش در نسخه اصلي درست ميشه
3 - حتما
4 - نمي دونم
5 - نمي دونم
6- ...:31:
آقا یه سوالی داشتم کسی بازی رو تا آخر نرفت ؟
آخه من رفتم تا آخرش فقط یه سری سوال دارم :
مرحله اخرش که تموم میشه (در قسمت الطیر) و میاد تو منو بعد از آخرین Dna یک سری Dna خالی هم وجود دارد یعنی اینکه بازی تموم نشده چون وقتی از زیر دستگاه میام بیرون (اون چشم نوع خاصی که الطیر تو بازی داشت) که با دکمه E کار می کرد رو می زنم یه سری علائم مرموز روی در و دیوار حک شده که توی یکیش به عربی نوشته بود (( الزلزله)) و یه سری اشکال عجیب غریب حالا می خواستم ببنیم کسی اینارو دیده و باید در این قسمت چی کار کنیم ؟ حتما جوابمو بدید که بد جوری مشکوکه ........... چون شکل هایی که وجود داره چیز های عجیب غریبیه مثلا یکیش یه شکلیه که برای قبیله ی الما هستش و هنوز تا الان کسی نفهمیده که این شکله چیه و ....)
خلاصه اگه کسی می دونه منو هم در جریان بذاره .................. مرسی :40:
بازی کندی بود ولی یهو آخراش جذاب شد .............
دوست عزيز شما از كجا ميدونيد اونجا آخر بازي هستشنقل قول:
اونطور كه اعلام شده بازي اصلي بايد چندتا مرحله اضافي نسبت به اينايي كه شما بازي كرديد داشته باشه
پس به نظر من نميشه به اين زودي چيزي گفت
اگر بخوايد ميتونم آدرس گيم پلي بازي رو بدم تا بفهميد جريان از چه قراره:46:
دوستان سلام من به اينجاي بازي رسيدم لطف بكنيد به من بگوييد چقدر ديگه تا اون دروازه اورشليم مانده است
دوستان من دی وی دی که گرفتم اون پچ 900 مگا بایتی هم توش هست
دیگه لازم نیست اونو دانلود کنم دوستانی هم که نمی تونند این پچ رو دانلود کنند خواستن بگن تا بهشون آدرس سایتی که من ازش خریدم بدم
من که فکر نمی کنم این چند مرحله ی اضافی بخواد هسته ی اصلی داستان رو عوض کنه ؟نقل قول:
شما این سایتی که می گی رو لطف کن بده .......
اگه کسی هم یزی می دونه بگه ( در رابطه با چند پست قبلی)
چرا متاسفانه هسته رو عوض خواهد كردنقل قول:
مطمئن باشيد :46:
اون سايته را هم براتون ميذارم
این آدرس این سایت
[QUOTE=omid moosavi;2190071]دوستان سلام من به اينجاي بازي رسيدم لطف بكنيد به من بگوييد چقدر ديگه تا اون دروازه اورشليم مانده است
تازه شهر اولی بعد از اینکه اینجا یه نفر رو بکشی میری روستای اولی بعد بهت میگه برو به ACRE یا اورشلیم ....
اسم سایت رو اگه میشه بگو ..... در ضمن این پچی که میگن چی کار میکنه مگه ( اورشلیم رو که درست نمیکنه) میکنه؟نقل قول:
اگه اینطوره کهنقل قول:
من نسخه اصلیش هم بیاد یه بار دیگه بازی میکنم 100 درصد .....
ولی کلا اگه کسی بازی رو تموم کرده بگه که اون علائمی که روی زمین آزمایشگاه ظاهر میشه چیه ؟؟
من خودم هنوز به اون مرحله نرسیدم اما انطور که از بچه ها شنیدم با این پچ میتونی مرحله اورشلیم رو باز کنی فقط زبان این مرحله روسی میشه پست های قبلی رو ببینی می تونی بیشتر در مورد این پچ بدونی
کد:www.irandisc.com
دوست عزيز مشكل همينجاستنقل قول:
چون چرا ما بايد نسخه مشكل دار رو بازي كنيم
چرا فروشنده ها بايد نسخه خرابو به بقيه بدن
آقا هنوزم كسي نفهميد اين نسخه چطوري وارد بازار شده ؟ :41:
یعنی شما که الان پچ رو در اختیار دارید زبان بازی روسی هست یا اینکه وقتی به اورشلیم میرسی اینجوری میشه ؟نقل قول:
در ضمن end of world جان اگه میشه اون سایتی که می گفتی رو بده و من فکر کنم اون 3 مرحله بازی به همین نسخه اضافه شده باشه و به احتمال زیاد به هسته داستان ضربه ای نمی زنه چون اون 9 نفری که باید بکشی که ثابته دیگه نمی تونه که یهو بشه 12 نفر و بازی هم که مرحله ای نیست که بخواد 3 تا دیگه به اون اضافه شه ...
به هر حال بعید می دونم که همچین کاری کرده باشن احتمالا منظور از سه مرحله سه نوع ماموریت فرعی جدید به آن اضافه شده همین ......
بعضی از دوستان مثل خودم صبر نمی کنند تا نسخه بدون مشکل رو بازی کنند فعلا که از همین لذت می بریم نسخه اصلی هم که اومد انو هم بازی می کنیم
من خودم تازه این پچ رو توی دی وی دی که گرفتم دیدم هنوز ازش استفاده نکردم اما توی پست های قبلی خونده بودم که باید به مرحله اورشلیم که رسیدی اون پچ رو بریزی بعد که مرحله رو رد کردی باید دوباره به حالت اول برگردونیش که زبان بازی انگلیسی بشه
من فکر نکنم چون باز هم باید به شهر اورشلیم بری .... یعنی برای هر بار رفتن باید پچ رو نصب کرد ؟ آخه اینطوری که نمیشه ......نقل قول:
فعلا که راه دیگه نداره یا باید هر بار که به این شهر می ریم این پچ رو نصب کنیم یا اینکه تا اخر بازی رو با زبان روسی بازی کنیم
خلاصه بدجوری حالمونو گرفتن 2 سال و نیم منتظر این بازی بودم حالا هم که اینطوری امیدوارم نسخه ی اصلیش حداقل بیاد و تو اون نسخه شاهد گرافیک بهتر و بازی بدون باگ و بی عیب باشیم.
هیچی اونجا آخره بازیه و اگر بری سمت تختت دکمه ی E رو بزنی بعد بازی تموم میشه.نقل قول:
در رابطه با اون memory خالی هم باید بگم به همون پرچم های درون بازی و اون تمپلر هایی رو که میخواستی توی هر شهر بکشی خلاصه از این جور چیزاست مربوط میشه که اگر همرو بگیری اونها هم پر میشه.
موفق باشی.
ممنون از توجه ای که کردین.نقل قول:
متشکرم.
اقایون خانمها لطفآ -خواهشن کمکم کنید میخوام که واس این بازی برم 1 گیگ رم جدید بخرم اقا تآثیری داره یا نه ؟(ببخشید اگه یه کم تند گفتم اخ 3 بار تاحالا پرسیدم کسی جواب نداد)
مسلما تاثير هر چقدر رم بيشتر باشه تا ثيرش رو بازي بيشتره حالا ميخواي رمت رو به چه مقدار افزايش بدهي يعني رم فعلي سيستمت چنده.نقل قول:
پس چي كه تاثير داره احمدجاننقل قول:
سعي كن رم تو 800 بگيري چون اينطوري با كلاك كارت گرافيكت تقريبا يكسان ميشه و ميتوني از حداكثر توانايي گرافيك هم استفاده كني:46:
نقل قول:
منظورتون از اینکه بازی تموم میشه چیه ؟ وقتی E رو می زنم باز هم میخوابه و چیز خاصی نمیاد فکر نکنم انقدر بی سر وته تموم شه چون اصولا وقتی یه بازی تموم میشه نوشته های آخر بازی میاد....... من که بعید می دونم این جوری و انقدر یخ و بی مزه تموم شه اگه این باشه که پس ubisoft باید بره بمیزه با این بازیه بی خودش معلوم نیست داستانش رو از واقعیت گرفتن یا تخیلیه.....اه اه اه اه :2::2::2::2::2::2::2::2::2:
چه ربطی داشت به کارت گرافیک ؟نقل قول:
پس چي كه تاثير داره احمدجان
سعي كن رم تو 800 بگيري چون اينطوري با كلاك كارت گرافيكت تقريبا يكسان ميشه و ميتوني از حداكثر توانايي گرافيك هم استفاده كني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لااقل میگفتی باسش با FSB سی پی یو راحت تنظیم بشه برای اور خوبه و ...
قضیه این پچ 900 مگابایتی درسته ؟
اين پچ مال نسخه روسي هستش و با اين ميتوني اورشليم رو با زبان روسي براي وبقيه مراحل رو باز برگردوني به زبان انگليسي البته به نظر من نمي ارزه بهتره صبر كني بازي اصلي بياد.نقل قول: