در حال حاضر حداکثر ظرفیتی که واسه فلش مموری ها اومده چند گیگابایته ؟
Printable View
در حال حاضر حداکثر ظرفیتی که واسه فلش مموری ها اومده چند گیگابایته ؟
فکر کنم توی بازار 32 گیگ بتونی پیدا کنی
ببین وقتی حجم بالا می رود سرعت فلش خیلی مهم می شود
مثلا با این سرعت کمی که اکثر فلاشها دارند اگر بخواهی 32 گیگ پر کنی فکر کنم 10 ساعتی طول بکشد سرعتهای Write را بالای 10 مگابیت بگیر مثله OCZ که بالای 12 هست
من یه مشکلی دارم با usb هر وقت یه فلش مموری یا mp3 وصل می کنم که باید یه درایو جدید درست کنه درایوی نمیاد تو my computer ولی با موبایلم که با usb وصل می شه مشکل ندارم کسی می دونه باید چه کنم؟
دوستان سلام
یه Kingston Datatraveler 8GB دارم PC نمی تونه شناسایی کنه،راه حلی سراغ دارید؟
ممنون
از پشت کیس هم امتحان کردی ؟؟
دوستان یه مشکل برای یکی از همکلاسی هام پیش اومده فلشش رو که به کامپیوتر وصل میکنه نه میشه روش چیزی ریخت و نه خوند پیغام write- protectمیده مدل فلشش هم ترنسنت هست من یه چنتا پیشنهاد دادم بهش
1- از یه پورت دیگه وصل کن ( پشت کیس بهتره)
2- با cmd فرمتش کن
3- با یه سیستم دیگه فرمتش کن
4- شاید ویروسی شده اگه میتونه با یکی از سیستم عامل های لینوکس مثل ubuntu درستش کنه
حالا اگه میشه دوستان هم پیشنهاد بدن
دوست عزیز 2 صفحه قبلتر رو خوندی :20:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=129346&page=103
عزیزم خودم توی اینترنت به زبان انگلیسی سرچ کردم توی همین سایت هم رفتم اما دانلود نمیده دوستان اگه قبلا دانلود کردن لطفا برای بقیه هم آپلود کنند تا دانلود کنیم خیلی فوریه
بفرمائید:
کد:http://soroush-e.persiangig.com/Repair_v2.9.1.1.rar
دوستان من یه kingstone 8G دارم !
هر عکس یا اهنگی میریزم روش بصورت نصفه نشون میه !
آهنگ ها قاطی میشن ! عکسها نصفه میشن !
مشکل از کجاست !
من 64 گیگی OCZ RALLY2 رو به شخصه خودم تو مغازه دیدم. البته تو مشهدنقل قول:
که تو تهران هم مطمئنا پیدا میشه.
ولی قضیه ای که دوستون گفت رو جدی بگیر. برای فلش های بالاتر از 8 گیگ حتما به سرعت Write توجه ویژه ای داشته باش.
نقل قول:
دوست عزیزم از اینکه این نرم افزار رو آپلود کردی ممنون:11:
ببخشید این فلش 64 گیگی چند بود؟ سرعتش رایتش چند بود ؟نقل قول:
اما به نظر من اگه یه cooldisk ( اونطور که اسمشو مغازه داره میگفت ) بگیریم به صرفه تره چون مثلا مارک silicon power با گارانتی و حجم 320 گیگش میداد 67000 تومن البته من فکر کنم این به قول مغازه داره cooldisk یه نوع هارد اکسترنال بود اما حجم خیلی کمی داشت شاید اندازه mp3 player خیلی کوچیک :8:
راستی دوستان چرا برنامه میگه usb flash disk not found ?
منکه فلشم وصله ؟ لطفا راهنمایی کنید فلشم ترنسند 4 گیگ:18::41::13:
دوست عزیز من این برنامه رو تست نکردم، یعنی تا حالا فلشم Write Protect نشده که بخوام تست کنم.
فقط نقل قولی بود از اون پست که ظاهرا دوستان اونجا جواب گرفته بودن.
این Kingston هم شاخ شده ها :27::21:
DataTraveler 300
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
DataTraveler 200کد:http://www.kingston.com/flash/dt300.asp?id=1
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://www.kingston.com/flash/dt200.asp
یک فلش 32 یا 64 گیگابایتی لازم دارم کدام مارک بهتر است با حدود قیمت
کسی در مورد فش های 32 یا 64 کینگاستون مدل Data Travel 150 که به تازگی در بازار آمده اطلاعاتی داره قیمت در شیراز 35 برای 32 و برای فلش 64 هم 45 تومان است .
من یک 32 خریدم سرعت کپی آن برای یک فایل 50 مگابایتی که خیلی بد بود بعد از اتصال به یک کامپیوتر دیگه اول که بد شناخته شد و دوم بعد از فرمت کردن نه فایلی روی آن کپی شد و نه پاک شد و نه فرمت در هر 3 حالت پیغام Write not Copy داده می شد جالب اینجا است که لین اتفاق برای فلش نو بود که یک ساعت هم از خریدش نگزشته بود و با بار اول این اتفاق افتاده بود
این هم لینک توضییحات شرکت کینگ استون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هم اول فکر می کردم kingston DTxxx و.. خیلی خوب هستن ولی وقتی دیدم تقلبیش تو بازار زیاده و گارانتی نداره واقعا ناراحت شدم چون از سرعت خوبی برخوردار بود.:41:نقل قول:
الان هم از Patriot Xporter 8GB استفاده می کنم و خیلی هم راضی هستم (سرعت 200X):8:
ولی در موقع کپی می نویسه:
Transfer Rate: 5-7 MB/S
عزیزم نمی دونم چقدر از سخت افزار می دونی ولی در هر حال اگه راهنمایی من سود مند نبود معذرت می خوام.نقل قول:
یک دسته سیم 8 پینی در داخل کیس وجود داره که اگه تو بازار اسمبل شده باشه حتما وصل شده ولی اگه اینطور نبود خودت می تونی به ترتیب رنگ های سیاه-سبز-سفید-و قرمز وصلشون کنی. (روی مادر بورد یه قسمت 10 پینی به نام USB_F2 وجود داره که باید به اونجا وصل بشه و از جلو استفاده کنی.:10:
مشکل من ا فلش
verbatim 8 gig mini
هست که چند وقتی پیغام
write protect میده چی کار کنم؟فلشم سوخته؟باید عوض کنم؟
سلام
من یه فلش Tranced 4 GB مدل JF V30 دارم. الان چند روزه که به هر کامپیوتری می زنم ، ویندوز پیغام می ده که نمی شناسش؟ راهی واسه درست کردنش هست یا شوخته؟
می خوام یه فلش 8 گیگ یا 16 گیگ OCZ بخرم. نظر دوستان در مورد این برند چیست؟ و اگه موافقید کدوم مدلش رو پیشنهاد می دید؟
اولویت ها:
سرعت انتقال بالا
عدم متحرک بودن پورت USB
رایت پروتکتور
ظاهر مناسب
با تشکر
دوستان ، بهترین فلش 8 گیگ که الان تو بازار موجود باشه و تقلبی هم نداشته باشه کدوم مارک است و با چه گارانتی ای ؟؟؟
من ترنسند رو تایید می کنم دوست عزیز
گارانتی لایف تایم هم داره ( یعنی تا موقعی که این شرکت در حال کار کردن باشه ، گارانتی تعویض داره و زود هم برات عوض می کنن در صورت سوختن )
نقل قول:
کسی از دوستان نظری نداره؟
دوست عزیز OCZ یکی از بهترین مارک های فلش محسوب میشه و مطمئنا از خریدش پشیمون نمیشی. چون سرعت انتقال بالا برات مهمه 2 مدل پیشنهاد میشه:
1. OCZ ATV Turbo
2. OCZ Rally2 Turbo
مدل اول ضد ضربه هست، به همین خاطر سایزش بزرگه.
هیچکدوم رایت پروتکتور ندارن
سرعت انتقالشون خیلی بالاست.
پورت USB هر دو هم ثابته.
متاسفانه قیمت دقیقشونو ندارم.
موفق باشی :20:
کد:http://www.ocztechnology.com/products/flash_drives/ocz_atv_turbo_usb_2_0_flash_drive
کد:http://www.ocztechnology.com/products/flash_drives/ocz_rally2_turbo_usb_2_0_flash_drive
آشغالترین نوع فلش ترنسند هست ... واقعا بی خوده !
دوستان يه فلش 8 گيگ قيمت مناسب و سرعتشم خوب باشد بهم معرفي كنيد
موفق باشيد
8 گیگابایتی OCZ rally2
بهترین و با کیفیت ترین و سریعترن هست
با گارانتی انفورماتیک گستر : 25 تومن
ببخشید این Write Protect چیه؟چیز بدیه یا خوبه ؟
بهترین فلش 16 و 8 گیگ چیه الان قیمتش چنده ؟
ممنون
سلامنقل قول:
من سعی کردم با آنتی ویروس avira از شر این کرم خلاص شم اما از روی کامپیوترم پاک نمیشه و به محض وصل شدن به کامپیوتر دوباره این کرم روی مموریم وارد میشه و تمام اطلاعات و از بین میبره لطفا اگر راه دیگری برای ازبین بردنش دارین راهنمایی کنید.
پس AVAST نصب کن تا سیستم رو وقتی داره بوت میشه SCAN کٌنه.نقل قول:
دوستان میشد یه عكس از مدل 8 گیگش بزاریدنقل قول:
دوستان 8 گیگش یكیه منظورم v30 و v60 ندارد
موفق باشید
من یه فلش 16 pqi گرفتم .وقتی حدود یک گیگش پر میشه میخوام یک فلدر موسیقی بهش اضافه کنم این ارور رو میده:
" can not creat or replace foreign new.the request could not be preformed because of an I/o device error"
داشتم فایل های music ام رو که حدود 2.8 گیگ بود می ریختم که وقتی حجم فایل هام به حدود یک گیگ رسید این ارور رو داد .
راستی این فلشم هم write protect داره.
امروز حدود 44 تومان خریدمش با گارانتی مادام العمر
قیمت فلش OCZ Rally 2 Turbo و 8 گیگ و 16 گیگ چنده؟
king max Stick 8 GiG
گارانتی آواژنگ خریداری شد 21 تومان وجه رایج مملکت !
درود
یکی، یه فلش 16gb کینگستون از پشت کوه برام آورده !!! ... تا 150 مگ اولش مشکلی نداره ولی بقیش فایلا خراب می شن ...
این ینی فلشه خرابه !؟
gl
8gig 35000 تومان . من 16 گیگ Rally 2 Turbo ندیدم اما 16 گیگ Team گرفتم 36000 تومان خیلی خوبه هم سرعت نوشتن هم سرعت خواندن .نقل قول:
فلش سونی 32 گیگ (کوچک) چنده
سلام
شركتي كه توش كار ميكنم ، يو اس بي رو بسته به صورتي كه نميتونيم مموري به سيستم وصل كنيم يا حتي هارد اكسترنال
فكر ميكنم با آنتي ويروس نود همچين كاري كرده باشن ولي مطمئن نيستم
ولي اگه يه فلشي كه براي اولين باره به سيستم ميزني رو بزني ، پورتش باز ميشه و تا اولين لاگ آف باز ميمونه
كسي راه حل دائمي براي اين قضيه سراغ نداره ؟
سلام
من می خوام ocz turbo 8gb بگیرم.ولی هیچ جا پیدا نمیشه.
لطفا آدرس بدبد
ممنون