سلام جناب آقای wordist
فایل زیر در مورد جمع شیتها است ولی با اینکه فرمول به نظر درست میاد ولی کار نمی ده لطفاً راهنمایی کنید
نقل قول:
کد:http://www.4shared.com/file/69437005/33813ad1/Book2.html?
Printable View
سلام جناب آقای wordist
فایل زیر در مورد جمع شیتها است ولی با اینکه فرمول به نظر درست میاد ولی کار نمی ده لطفاً راهنمایی کنید
نقل قول:
کد:http://www.4shared.com/file/69437005/33813ad1/Book2.html?
سلامنقل قول:
خدمت شما
کد:http://www.4shared.com/file/69680373/302a1fd9/Book2.html
--------------------------------------------------------------------------------
با سلام
من در يك sheet از فايل اكسل اطلاعات شخصي پرسنل مانند شماره پرسنلي ، نام و غيره را دارم و در sheet ديگر شماره پرسنلي و تخصص هاي مربوط به پرسنل چگونه مي توانم با انتخاب يك شماره پرسنلي در sheet اول با رفت به sheet دوم فقط اطلاعات مربوط به همان پرسنل را ببينم
متشكرم
اولا كه شيت اول منظورتون كدوم شيت هست؟؟؟نقل قول:
و ديگه اينكه بطور كلي بايد گفت كه انجام اين كارا در اكسل كمي سخته
شما ميتونيد يه شيت ديگه درست كنيد و با زدن شماره پرسنلي مورد نظر هر اطلاعاتي خواستيد رو از ديگر شيت ها فراخواني كنيد
سلام
شيت اول شيتي كه اطلاعات پرسنلي مانند شماره پرسنلي نام نام خانوادگي و غيره در آن قراردارد و شيت دوم شماره پرسنلي و تخصص هاي پرسنل كه شماره پرسنلي به تعداد تخصص هاي فرد در شيت دوم تكرار مي شود
با تشكر
دوستان سوال مهمی دارم اگه یه لیست داده داشته باشیم و بخواهیم میانگینشو بگیریم و یه نمودار رسم کنیم چطور خطای میانگین گرفته شده رو با اکسل محاسبه و نشون بدیم
با سلام
من یک جدول در اکسل 2003 دارم ومثل شکل زیر می خواهم بصورت یک در میان رنگ سطرهایش مثل هم باشد چون تعداد سطرها زیاد است( نزدیک به 500سطر) آیا راهی وجود دار که بصورت اتوماتیک این کار را انجام داد (بجز انتخاب دستی سطور مورد نظر) با تشکر
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
سلامنقل قول:
همونطور كه يه بار ديگه هم گفتم اين كار كمي سخت و نيازمند برنامه نويسي VBA هست
من پيشنهاد ميكنم كه در يك شيت ديگه با نوشتن شماره پرسنلي اطلاعات دلخواهت رو فراخواني كني
با استفاده از فرمول VLookup
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست عزيزنقل قول:
اين كار در اكسل 2007 با استفاده از سربرگ Home و دكمه Format as table قابل انجامه
نمی شه از اون فرمولی که نوشته بودم استفاده کردنقل قول:
اون فرمول ايراد داشت و آدرس دهي خانه هاي شيت هاي مختلف درش درست انجام نشده بودنقل قول:
سلام،
من با برنامه Solver اكسل مشكل دارم. وقتي ميخوام حتي يك مساله ساده مثل اين مثال :
رو اجرا كنم، همش پيغام زير نشون داده ميشه:
علت چي مي تونه باشه؟
سلام محمد جاننقل قول:
من كه خودم تا بحال به Solver در اكسل كار نكردم
ولي از ظاهر پيغام پيداست كه شما در اون كادر مربوط به Solver در قسمت Target Cell تلاش ميكني كه آدرس چند تا خانه رو بدي و يا اينكه تلاش ميكني آدرس خانه اي در خارج از شيت فعلي رو بدي كه اين مورد قبول نيست
ببخشید تابع منها (تفریق خودمون) تو اکسل چیه؟
تابع خاصي نداره عزيزنقل قول:
بايد فرمول بنويسي
A1-B1
سلام
چند تا سوال دارم اگه جواب بدين ممنون مي شم:
1- با استفاده از Data Validation روي يكي از سلولها يك ليست باكس ايجاد كرده ام مي خواهم با انتخاب يكي از آيتمهاي اين ليست
زمان جاري به صورت خودكار در يكي ديگر از سلولها درج بشه
2- مي خواهم با انتخاب هر كدوم از آيتمهاي اين ليست باكس يكي ديگر از سلولها كه برروي اون هم Data Validation براي ايجاد ليست فعال هست ف ي ل ت ر بشه
مثلا در سلول اول با انتخاب گزينه نام در سلول بعدي نام افراد نمايش داده شود
يا با انتخاب نام خانوادگي در سلول اول نام خانوادگي افراد در سلول دوم نمايش داده شود
در واقع بر اساس انتخاب آيتمي در سلول اول محتويات سلول دوم تعيين شود
3- چطور مي شه يك control مثل combo box را زماني كه در يك worksheet قرار مي دهيم به عنوان يك سلول از سلوهاي صفحه تعيين كرد مثلا به جاي اينكه cursor روي سلول B4 بره به combo box منتقل بشه
سلامنقل قول:
میشه بگین راهش چیه درست می شه یا نه
ممنون
اگه 30 تا شيت پشت سر هم باشه ميتوني هنگام فرمول نويسي اونا رو با شيفت انتخاب كني و روي خانه يا خانه هاي موردنظر كليك كنينقل قول:
--------------------------کد:=SUM(Sheet1:Sheet4!A1)
چرا سوالو عوض ميكني !!!؟؟ :31:
نميگي طرف نقل قول ميگيره :31::27:
سلام
من ميخوام يه فرم درست كنم كه
1 به يك رديف تعدادي عدد بديم
2 يه عدد مشخص هم در يك سل بديم - بعنوان درصد
3 در يك رديف ديگه اون اعداد رديف اول را به اضافه اون عدد درصد كنه
4 در صورتي كه عدد جواب مثلا 6750 در بياد اون را گرد كنه به 6800
و اگه 6730 بشه اونو به 6700 گرد كنه
تا رديف 3 را انجام دادم ولي گرد كردن را نميدونم چطوريه
و يه روشي ميخوام كه فرمولش به صورت بچ فايل باش و نخواهيم براي هر سلي فرمول بنويسيم
ممنون ميشم كسي كمك كنه
سلامنقل قول:
شما ميتوني از تابع Round استفاده كني
براي مثال شما :
کد:=ROUND(D2,-2)
سلام خسته نباشید من فارغ التحصیل کاردانی کامپیوتر هستم یه پروژه قبول کردم برای ایجاد کارنامه در اکسل کار فرما نظرش اینه که یه پایگاه داده در sheet1 ایجاد بشه مثلا:
نام نام خانوادگی فیزیک عربی ریاضی و0000
علی 17 16 16
رضا 19 12 14
بعدبرای هر دانش آموز یه sheet اختصاص داده بشه که در sheet مربوط به آن دانش آموز یه ارتباطی داده بشه که مثلا با زدن نام دانش آموز تمام نمرات دانش آموز از sheet1 به sheet مربوط به دانش آموز ارجاع بشه به صورت :
نام نام خانوادگی
عربی
فیزیک
ریاضی
و......
من می خواستم از پایگاه داده تو اکسس استفاده کنم که از طریق data ارتباط بدم و با filteringحلش کنم ولی طرف خیلی اصرار داره که فقط با اکسل نوشته بشه من چه جوری می تونم sheet1 رو به طریقی که گفتم با بقیه sheet ها ارتباط بدم ؟ با if که نمی شه چون به نظرم شدنی نیست برای 100 نفر دانش آموز خیلی دستوراتش بلند می شه .تو رو خدا سریعتر کمکم کنین خیلی متشکرم .
سلامنقل قول:
اين آموزش رو ببينيد
خیلی ممنون از راهنمایی تون ولی من قبل از طرح سوال به تایپیک آموزش اکسل رفتم چیزی رو که می خوام اونجا اشاره نشده حتی کتاب آموزشش رو هم دارم ولی این چیزی که من می گم با تجربه ها تو کار اکسل فکر کنم بتونن راهنمایی کنن بیشتر آموزش ها به نکات کلی اشاره کرده اگه کسی راه حلی به نظرش می رسه منو راهنمایی کنه ممنون می شم.
سلام به دوستای خوبم :20:
من تو زمینه اکسل تازه کارم پس اگر سوالاتم تکراری و سادست ببخشین.
چندتا سوال دارم :
1.من میخوام یه کاربرگ داشته باشم که شامل " روز-ماه-سال " به صورت شمسی باشه و توانایی تشخیص روزهای تعطیل رو داشته باشه و اون روز رو با رنگ دیگه ای نمایش بده .منظورم اینه که با استفاده از یه کاربرگ از قبل اماده شده تقویم این حالت رو انجام بده .
2.توی هرکدام از این روزها ساعت ورود و خروج را ثبت و جمع ساعت کاری یا همون تفریق ساعت هارو بصورت روزانه بده .
3.جمع کل ساعات ماهانه رو بده و اگر بشه جمع کل روزهای حضور و غیاب رو .
4.بر اساس ضریب حقوقی مثلا" 135 ساعت کارکرد داشته ، ضرب در 12500 ریال جمع ماه... مساوی است با 1687500ریال .
یه چیزایی از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تونستم یاد بگیرم ولی نه خیلی حرفه ای . در ضمن سایت جالبیه و یکسری توابع و ... آماده و رایگان برای استفاده داره .
شاد باشین. " اگر به اندازه دانه خردلی ایمان داشته باشیم که میتوانیم، کوه ها را جا به جا خواهیم کرد "
دوست عزيز شما صبر ميكردي صفحه كامل لود بشه تا اتوماتيك پست مورد نظر من برات بيادنقل قول:
پست شماره 8 اون تاپيك مخصوص كار شماست
سلام دوست عزیز من دانلود کردم حالاباید چیکارش کنمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ماژول جهت تبديل تاريخ شمسي و ميلادي به يكديگر
سلام دوستان
اينم يه ماژول خوب براي تبديل تارخ شمسي و ميلادي به همديگه و قابليتهاي ديگه
ممنون
شما با زدن ALT+F11 به ويژوال بيسيك اكسل بريد و توضيحات اخر همون تابع هايي كه نوشته شده رو بخونيد (به رنگ سبز)نقل قول:
متوجه ميشيد كه شش تايي تابع اضافه شده كه ميتونيد ازش توي اكسل استفاده كنيد
مثل : mtos
كه براي تبديل تاريخ ميلادي به شمسي بكار ميره
با سلام
من ميخوام در اكسل، در يك سلول يك خط مورب بكشم تا بالاي خط مورب يك چيز بنويسم و پايين خط مورب يك چيز ديگه
فكر كنم بد گفتم
ببينيد من ميخوام يك جدول درست كنم كه در بالاي عنوان جدول در يك خونه هم بتونم تاريخ رو بنويسم و هم شماره نامه (حتما ميخوام با هم باشه)
و ميخوام بصورت خط مورب اون سلول نصف بشه باشه
يعني بالاي خط مورب تاريخ باشه
پايين خط مورب شماره باشه
آيا امكانش هست
ممنونم
ايني كه بشه يه خط مورب كشيد احته ولي اوني كه ميخواي بالاش يه چيزي بنويسي و زيرش يه چيز ديگه امكان پذير نيستنقل قول:
يا اينكه حداقل ميتونم بگم كار پيچيده و تركيبيي هست
==================نقل قول:
سلام خیلی ممنون که همه سوالات رو جواب دادین به غیر از سوال من مرسی بچه ها
سلامنقل قول:
شما سوال نكردين
طرح پروژه انجام دادين كه اينكار درست نيست
پروژه تون رو خودتون انجام بدين و اگه سوالات و مشكلات جزئي داشته باشين اينجا بپرسين
=============نقل قول:
سلام شما سوال rahgozare tanha كه يه پروژه بود رو در ص 107 جواب دادين اونوقت فقط سوال من يه پروژه بود ؟ من راهنمايي خواستم نگفتم كه پروژه رو انجام بدين .در ضمن سوال من فقط واسه كار خودمه نه چيز ديگه اي مرسي
با سلام خدمت دوستان
من توي اكسل ميخوام يه ستوني داشه باشم كه تاريخ بصورت شمسي عددي(وقتي تاريخو وارد ميكنم بصورت 1987 تبديل ميشه) نوشته بشه در ستون بعدي شماره نامه ودر ستون سوم تاريخ انقضا نامه وارده مو بصورت شمسي بنويسم ودر ستون چهارم مدت زمان باقيمانده براي انقضا رو نشون بده يعني هروز كسر بكنه تا به صفر برسه آيا چنين چيزي تو اكسل ميشه (2007) اگه دوستان راهنمائي ام كنن ممنون ميشم
اون موردي رو كه اشاره ميكنين هم پروژه نبودنقل قول:
توضيحاتش مربوط به پروژه ميشد و در اخرش يه سوال كرده كه گفته بودم بره و اموزش مربوطه رو ببينه
شما فقط و فقط پروژه رواينجا نوشتين و توضيح خواستين
بايد خودتون ابتدا پروژه رو شروع كنيد و فرمول نويسي هاي لازم رو انجام بدين و بعد اگه در يه مورد خاص سوالي بود بپرسين
اينكار قابل انجامهنقل قول:
بايد خودتون كا رو شروع كنيد و با استفاده از توابع اكسل در هر خانه فرمول نويسي كنيد
براي تاريخ شمسي هم به اين پست نگاه كنيد
با سلامنقل قول:
دوستان من با اکسل زیاد کار نکرده ام اگه میشه در اینمورد بیشتر راهنمائی ام کنید یا حداقل فرمولهاشو برام بگین که از کجا شروع کنم
ضمن تشکر من این تابع رو دانلود کردم (روزشمار و کانورتر ) چه جوری استفاده اش کنم در ضمن اکسل من 2007 و سئوالا دیگه اینکه چرا من نمیتونم به پستم فایلی ضمیمه کنم تو بعضی از تالار ها میشه اینکارو کرد فایلمو ضمیمه میکنم تو قسمت تاریخ با راهنمائی یکی از دوستان از طریق فرمت سل تبدیل به تکست کردم تا درست شد.نقل قول:
کد:http://rapidshare.com/files/165198844/peygiri.rar.html
سلامنقل قول:
اين پستو ببينيد
البته اين براي Date converter هست و براي روزشمار نيست
سلام دوستان
ببینم اکسل قابلیت تبدیل یه ستون از داده هارو به یه ستون دیگه تحت یه تابع داره؟
مثلا ستون A رو بر 5 تقسیم کنه و تو ستون B بنویسه
اگه داره و ممکنه یا لینک یا یه توضیح لطف کنید
ممنون
سلامنقل قول:
اين راحت ترين و ابتدايي ترين كاريه كه اكسل ميتونه بكنه عزيز
در خانه B1 فرمول زير رو بنويس و بعد از انتخاب اين خانه مربع مشكي كوچيكي كه در يكي از گوشه هاي پاييني اون خونه هست رو بگير و به سمت پايين بكش ت خودبخود فرمول ها كپي بشن
کد:=A1/5