الان q6600 با توجه به قیمت خیلی خوبی که داره به نظر من بهترین خرید میتونه باشهنقل قول:
Printable View
الان q6600 با توجه به قیمت خیلی خوبی که داره به نظر من بهترین خرید میتونه باشهنقل قول:
سلامنقل قول:
ببین ship_strom رو که میشناسی
من از اون پرسیدم گفت که خرید E8400 بهترین خرید میتونه باشه! (تا سقف 220 ):5:
من اینا رو نمیشناسم ولی Q6600 بهتره هر کی هم هر نظری داره بره خودش .نقل قول:
برای چی مسخره؟ به خاطر اینکه یه 4 هستهای واقعیه و نه یه شبه 4 هسته ای مسخرس یا به دلیل دیگه؟نقل قول:
بدون شک Q6600 بهتر از اون 9850 x4 مسخره هست .
درضمن تواین سری B3 مشکل معروف متوقف شدن سی پی یو های فنوم برطرف شده
E8400 برای بازیهای الان انتخاب بهتری نسبت به Q6600 یا Q9300 هست ولی بعید می دونم این وضعیت تا یک سال دیگه هم همینطور باشه.
سلامنقل قول:
دوست عزیز من با این پردازنده تو هیچ بازی مشکلی نداشتم تا حالا و به خوبی تمامی بازی هایی که من گرفتم را اجرا کردم
در ضمن لود بازی به کارت و رم شما هم بستگی داره :10:
نه بخاطر اينكه سريهترين پردازنده 4 هسته اي Amd هست ولي سرعتش از پايينترين مدل پردازنده چهار هسته اي اينتل Q6600 كمتره.نقل قول:
حالا واسه شما چه فرق ميكنه كه يه پردازنده دو تا دو هسته اي توش باشه يا چهارتا تك هسته.مزيت اصلي اين طرح Amd صرفه جوئي در مصرف انرژي هست.
دوست خوبم به مطالبي كه ميگي قبلا هم بهت گفتم علمي جواب بده مقايسه همينطوري انجام ندهنقل قول:
بعدم از همه نظر اون CPU از اين اينتل بهتره
اينجور مقايسه ها درست نيست چون تكنولوژي ساخت با هم فرق مي كنه
دوستان سلام
Q6600 نسبت به Q9300 چه ضعف هایی داره؟
متشکرم
بازم امدي گير بدينقل قول:
در ضمن واسه يه چيزي كه كاملا بديهي هست و قبلا هم راجع بهش بحث شده دليلي نميبنم دنبال چارت بگردم.
اون دوستمون اگه لازم داشت خودش ميگه واسش ميگرديم چارت پيدا ميكنيم.
نه خوبه شما اينجا مدير نيستي. تو اين 100 صفحه هر كسي بچه ها رو راهنمائي كرده چارت گذاشته؟
ديگه تحمل هم صبري داره.
نميدونم شما كي هستي و چه دشمني با من داري اما بنده بعد از سه سال تجربه مطلب نويسي تو فرومهاي مختلف سخت افزار اينجا امدم تو اين سيصدي و اندي پست هم كه نوشتم تا حالا يه نفر به غير از جنابعالي به مطالب بنده گير نداده و اگه اختلاف نظري هم بوده دوستانه و با بحث و تبادل نظر برطرف شده. تازه گيرهاي جنابعالي هم بيخودي و خلاف واقعيت هست (چارتي كه صفحه بعد گذاشتم ببين)
از مديران محترم تقاظا دارم به اين مسئله رسيدگي كنند .ايشون 6-7 بار بيخودي به مطالب بنده گير دادند آخريش هم قبل از اين ميتونيد تو تاپيك اوركلاك ببينيد كه وقتي من گفتم AMD به درد اوركلاك نميخوره ايشون امدند و گفتند كه يه عده از روي نا آگاهي حرف ميزنند و ... . يا وقتي يكي از دوستان از بنده به علت كمك زيادي كه به ايشون كردم حسابي تشكر ميكنه ايشون امدند و ميگن دليلي نيست كه هركي هرچي ميگه درست باشه و ...
فركانس كمترنقل قول:
باس كمتر
نداشتن SSE4.1
مصرف انرژي بيشتر
ضعفهاش هستند اما مزاياش
قيمت كمتر
كش بيشتر
قابليت اوركلاك بيشتر
سلام عزیزان من میخوام یه سیستم جدید بگیرم چند تا سوال ازتون دارم
در ضمن سیستم رو تا خرخره اورکلاک میکنم
q6600 رو تا چه حدی بدون ولتاژ میشه اور کرد؟(نرم افزار اورست اولتیمیت میتونه اینو تشخیص بده
computer > dmi> processor> max clock
دوستانی که q6600 دارن لطفا جواب بدن
دوم اینکه اگه یه پردازنده ارزون تر بگیرم e2180 e4600)و بجاش یه برد بهتر و تا اخر اورش کنم کاراییش به
q6600 میرسه؟
شما که ایراد علمی بودن می گیری چرا خودت علمی صحبت نمی کنی؟نقل قول:
از همه نظر اون CPU از این اینتل بهتره!
این حرف الان علمی بود؟ منبعش کجاست؟
خط بعدشو بخوننقل قول:
نمي خوام بحث ادامه پيدا كنه
با سلامنقل قول:
من با فن استوک تونستم تا 3000 اور کنم رم من پاتریوت باس 800 2 گیگا بود که تا 960 اور شد بعدش دیگه نکشید مجبور شدم ضریبشو بیارم پایین الان روی 810 هستش
ولی فکر کنم با فن خودش تا 3200 جا داره
شما نباید از نوشته دیگران عصبانی بشی اصولا همین بحث و جدال موجب گشتن مدرک مستند و افزایش سطح علمی مراجعه کنندگان این تاپیک میشه اون دوست ما هم قصد بدی نداشت و باید به جملات خودش قبل تایپ توجه می کرد نظر هر فردی قابل احترامهنقل قول:
با آرزوی موفقیت شما
cpu بگيد (دوهسته اي) كه تا 3و4 سال ديگر مناسب باشد وكم نياره
تو بازي وسرعت ...
اينتل يا AMD
بودجت رو مشخص كن اينجوري بهت پيشنهاد بهتري ميشهنقل قول:
180تا 200 توماننقل قول:
E8400 دو هسته ای 200 تومننقل قول:
180تا 200 تومان
فنوم چهار هسته ای 9850 ویرایش سیاه 250 تومن
Q9300 چهار هسته ای 290 تومن
ممنونم که جواب دادید میشه بپرسم بردت چیه؟ اخه من تو فروم های خارجی دیدم که اq6600رو تا 3500 3600 یا حتی 4000 اور کردن در ضمن بهتر نیست از ضریب 1و1 برای رم و سی پی یو استفاده کنی؟ فکر کنم بهتر جواب بگیرینقل قول:
تا 3600 هم اور ميشه با GA p35ds3l هم اور ميشه ولي يه كولينگ عالي ميخواد مثلا thermaltake Big typhoonنقل قول:
من در یک وبلاگ خارجی دیدم که Q6600 رو تا 4700 هم اور کرده بود اما مشخصاتی از مادربرد نداده بود!!!
من قصد تعویض سیستم دارم ولی این سیستم هنوز جواب منو میده حالا به نظره شما دست نگاه دارم من بیشتر دوست دارم AMD Phenom 9850 بخرم اما الان با مادربرد و رم و پاور اگر بخواهم بخرم بیشتر از 1 میلیون هزینه بر میداره که البته یک مقدار مشکل ساز میشه برام دوستان اگر ممکنه راهنمایی کنید
به نظر شما صبر کنم؟؟
9850 نوچ Q6600 بلی .نقل قول:
میکرو سیستم جان خیلی ممنونم که سریع جواب میدی با کولینگ مشکلی ندارم اهل ریسکم الان یه تونیک 120 دارم اگه لازم بشه واتر میگیرم فقط میخوام مطمئن بشم تا بعدا پشیمون نشمنقل قول:
با همون Tuniq Tower 120 هم اصلا مشکلی توی اورکلاک نداری.نقل قول:
تا 4700 با مد كردن مادبرد(لحيم كاري و دستكاري و ...) و كولينگ زير صفر امكانپذير هست.نقل قول:
Q6600 هم سريعتره هم ارزونتر هم بيشتر اوركلاك ميشه حالاچرا ميخواي فنوم بگيري؟
سلام من درست حسابی از پردازندها چیزی سر در نمیارم.تو این 107 صفحه هم نمیشه گشت.اگه میشه لطف کنید یه لینکی چیزی در مورد intel and amd بزارید که بتونی تشخیص بدی این لب تاپ بهتره یا اون برا مثال.مرسی
با سلام.
ميدونم قديميه ولي سوال دارم ديگه !
آخرين پردازنده اي كه به سوكت socket 478 - BUS 533
ميخورد چيست؟ لطفا حدود قيمت در تهران را بگوييد؟
آخرين پردازنده اي كه به سوكت Socket 775 LGA - BUS 800 ي مادر بورد ايسوس P5LD2-X ميخورد چيست؟
آيا تفاوتي بين مدل P5LD2-X با مدل جديدترش كه روي جعبه اش عبارت 1333 را اضافه كرده ؛ وجود دارد ؟ و آيا با آپديت بايوس اش اين تفاوت رفع ميشود ؟
لطفا حدود قيمت پردازنده پيشنهادي را در تهران را بگوييد؟
چیپ 945 (چیپست P5LD2-X) هیچ جوره در حالت عادی FSB1333 رو پشتیبانی نمیکنه در حالت Overclock شده بعضی از بردهای با این چیپ از FSB1333 پشتیبانی میکنن . به شما هم توصیه میکنم مینبردی حداقل با چیپ P31 بگیری .نقل قول:
اوني كه رو جعبش نوشته 1333 رويژن جديدتر هست و با آپديت بايوس نميشه به اون رسيد.نقل قول:
ميتوني E7200-E4700-EX6800
بگيري 7200 از بقيه مناسبتر به نظر ميياد. بستگي به بودجت داره. ولي Cpuت خوب هست تنها ايرادش اينه كه زياد گرم ميكنه
ممنوننقل قول:
يعني مدل جديد اين مادربورد چيپ ست اش همان چیپ 945 نيست ؟ چون نام مادر بورد همچنان P5LD2-X باقي مانده است ! تشكر از پاسخ تون .
چرا دقيقا همونه منتها يه سري ويژگيها بهش اضافه شده كه با اوركلاك بتونه پردازنده هاي جديد كه باسشون 1333 هست رو ساپورت كنه.نقل قول:
راستي حواسم نبود پردازنده فعلي شما تك هسته اي هست هر چند كه فركانسش خوبه (3600)بسته به بودجت ميتوني يه دو هسته اي بگيري.
آخرين پردازنده اي كه به سوكتsocket 478 - BUS 400~533
مادربورد xsonic يا همان P4M266A-ART با چيپست VIA P4M266 (VT8751)
ميخورد چيست؟ يكي از دوستان گفت 2.8 فول 1 مگ كش ! آخريش همينه ؟
لطفا حدود قيمت در تهران را بگوييد؟ (اگه نو اش نيست ؛ قيمت دسته 2 بديد)
من الان 9 سال هست که سی پی یو AMD کار کردم و با این پردازنده انس گرفتم و تا الان هم بدی ازش ندیدم از اینتل بد نمیگم چون نداشتم تا حالانقل قول:
اما می خواستم بدونم این AMD از چه لحاظ برتری داره نسبت به اینتل اگر یک کمی راهنمایی کنید بقیه رو خودم میتونم پیدا کنم
تشکر میکنم
فكر كنم اشتباه نوشتي منظورت اينه كه اين اينتل چه برتري داره نسبت به AMD؟نقل قول:
منم دو تا سيستم قبليم AMD بو خيلي هم باهاش حال ميكردم ولي اين يكي كه گرفتم core 2 duo اين واقعا يه چيز ديگه است.
نقل قول:
من قصد تعویض سیستم دارم ولی این سیستم هنوز جواب منو میده حالا به نظره شما دست نگاه دارم من بیشتر دوست دارم AMD Phenom 9850 بخرم اما الان با مادربرد و رم و پاور اگر بخواهم بخرم بیشتر از 1 میلیون هزینه بر میداره که البته یک مقدار مشکل ساز میشه برام دوستان اگر ممکنه راهنمایی کنید
به نظر شما صبر کنم؟؟
بله صبر کن تا فنوم های 45 نانومتری از راه برسند واینتل رو بترکونن ، سیستمت هنوز جواب میده به نظر من صبر کن
منم دومین بارم هستش که AMD گرفتم (انصافن خوبه )
من یه سی پیو خوب واسه کار با 3dmax میخوام حالا من کلا میخوام سیستمم رو عوض کنم اگه یه سیستم کلی معرفی کننین ممنون میشم.قیمتش هم حالا خیلی هم بالا نباشه خیلی بشه مثلا 2 تومن