جالبه بچه ها من زیاد تو وب می گردم ولی بچه هایی با صفا تر از اینجا ندیدم اگه قابل بدونید ...............
Printable View
جالبه بچه ها من زیاد تو وب می گردم ولی بچه هایی با صفا تر از اینجا ندیدم اگه قابل بدونید ...............
قدم همه ی دوستان بر روی چشم...نقل قول:
محل قرار در پست اول این تاپیک توضیح داده شده
اگر توضیحات اضافه لازم هست که بنده تقدیم کنم....
مخلصیم
بیا عزیزنقل قول:
قدمت رو چشم
مهران جاننقل قول:
شما خودت کی قدم بر چشم ما مینهی؟(بپا کور نشما....)
آقا حالا خارج از شوخی کيا ميان تا ما هم بيايم
بابا تو چی کار به بقیه داری...نقل قول:
مهم اینه که من میام
بپر تو بقلم:دی
مخلصیم
نقل قول:
نه خواستم ببينم کيا ميان تا منم پاشم بيام شما که تاجه سری رضا جون آخر اما نگفتی کيا ميانا؟
:laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:
نمیدونم والانقل قول:
پیش بینی سخته!
من فکر لئوناردو دیکاپرلیو,آنجلینا و شوهرش ,بریتنی و ... بیان!
پیش بینی تو چیه؟
اگه اينطوريه منم ميگم ميثم ميادنقل قول:
:happy:
الفین ظاهرا می آی تو این قرار این بارم من که نمی تونم بیام متاسفانه مگر اینکه قرار رو به خاطر من یک هفته به عقب یا جلو بندازین !!! ترجیحا عقب ! :))))
دیر رسیدم!!!!!!!!!
قرارتون کی هست و چه ساعتی
اقا خیلی بی مرامید من چه جوری ازاین سر دنیا بیام اون سر دنیا بنابر این به این نتیجه میرسیم که شما از اون سردنیا پاشید بیاید این سر دنیا
28 دی!نقل قول:
فنجشمقه....
میای؟
من 99% میام
سلام آقا ساعت چند بود قرار ها
آقای مافیا ما مشتاق دیدار مجددیم 100 درصدش کن
ساعتو حتما" به من بگید
ممنون
احتمالا اون 1 % غالب میشه بازنقل قول:
نه؟
قول دادی دست و پای امین رو می بندی دیگه؟؟؟ کسی دیکه خطرناک نیست ؟؟؟ مطمئن باشم !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام
من هم به احتمال 99/99% میام
خیلی دلم می خواست مافیا رو ببینم حیف که نیستم تهران :(
ای ول ...نقل قول:
مثل اینکه کم کم دوستان قدیمیمون هم دارن به قرارها اضافه میشن
واقعا با وجود شما قرار فضای دیگه ای داره
مخلصیم
نقل قول:ايول ايولنقل قول:
اين قرار اووومدن داره :laughing: :rolleye:
شما بیخیال اونی 1 درصد انصرافی بشو ببین از کجاها که پا نمیشند بیاند.نقل قول:
اینو بهت قول میدم. اگر چند تا از افراد و مسئولان سایت پا شند بیان اونموقع خفن قرار حال میده. نه مثل الآن که افراد از 8 تا تجاوز نمیکنه.
البته به قول زنم :
" تو همیشه اون 1 % می گیره تا اون 99%"
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته بعید نیست. با توجه به شناختی که خانمت ازت داره و این حرفو زده پس بر عکس: 99 درصد نمیام 1 درصد احتمال دار بیام. :laughing: :biggrin:نقل قول:
امیدوارم که همه دوستان بیان
چون خیلی وقت ندیدمتون
دلم براتون تنگ شده :santa:
سلام
لطفاً یه گزارش کامل به همراه عکس و فیلم هم از مراسم تهیه کنید و بگذارید تو انجمن تا ما که توفیق اومدن نداریم هم بی نصیب نمونیم.
آقا ما ی ساعت پرسیدیم که قرار ساعت چنده ولی مثل اینکه هیشکی مارو تحویل نگرفت
راستی آقا مهدی هم میاد مهدی بست
خیلی باحاله امید وارم که بیاد
منم ميام 98.5 درصد
سلامنقل قول:
مشتاق دیداریم بابک جان
امیدوارم 98.5 درصد تبدیل بشه به
10000000000000%
موفق باشی
من هم به احتمال صد در صد نمی آم !!!!! خیلی بد جنسید چی می شد به خاطر من قرارو یه هفته جلو می انداختین :=)) !!!!
سلام.
دوستان قرار دقیق یکی به من میگه کی ؟
شاید من بین تعطیلی 2 ترمم بیام :d
رضا امین اومد میگیریش کاری نکنه نه :ی ؟
پارک لاله رو به رو حوض ابو ریحان بیرونی !!! بیستو هشتم دی ماه که می شه پنج شنبه ساعت چهار تا هر وقت بچه ها بودن !نقل قول:
سلام.
دوستان قرار دقیق یکی به من میگه کی ؟
شاید من بین تعطیلی 2 ترمم بیام :d
رضا امین اومد میگیریش کاری نکنه نه :ی ؟
خیلی دلم می خواست بیام ولی دقیقا افتاده وسط امتحان های دانشگاه من که تهران نیستم اون موقع :(
بچه ها توروخدا یه عکس بگیرید و بعد معرفی هم بکنید
من که دلم آب شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو خیلی دوست دارم ببینم چه شکلین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر خدا قسمت کنه دوستان رو زیارت کنم منم میام... اگر مشکل خاصی پیش نیاد اومدنیم
سلام.نقل قول:
چاکریم کمال خان.
به جان و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میخواستم بیام.
اما لعنتی وقتش بین امتحاناست نمیشه :sad:
اما بی همه این وجود قرار توی ماه اردبیهشت اگه بخوره به نمایشگاه کتاب شاید بیام .
اما از آخر میام :d
امين جون ارديبهشت بيا تا ببينيمتنقل قول:
نقل قول:
ایوللللل
نمایگاه کتاب رو که منم میام
اگه اون موقع قرار بزارین وبیایید که خیلی حال میده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما نزارین amin و mafia بپیچونندتون
اوه چه قراریه این دفعه همه دوستان قرار بیان ایول بچه هانقل قول:
بهتون خوش بگذره :)
بابا شما هم یه 2-3 ساعت مرخصی بگی از کارت و پاشو بیا. مطمئن باش که بهت بد نمیگذره.نقل قول:
سلامنقل قول:
ضمن تشكر از دوستاني كه در غياب من به يادم بودند بايد بگم كه به احتمال 99 درصد من هم مي آيم.