قطعا تاثیر داشته که شکل و مدل شارژرش فرق داره...نقل قول:
حتی در سرعت شارژ...
Printable View
قطعا تاثیر داشته که شکل و مدل شارژرش فرق داره...نقل قول:
حتی در سرعت شارژ...
یه سوال...!نقل قول:
تو این سایت در قسمت گوشی ها اصلا مدل N95 دیده نمیشه و لذا میشه به این نتیجه رسید طراحی نقشه برای مدل های دیگه صورت گرفته...
حالا آیا امکان نصب و اجرای اون در N95 ممکن و جایز هست...؟!
سلام دوستان
من یه ان95 دارم و از ابتدا یه مشکل عجیب باهاش داشتم و متاسفانه چون از ایران خریداری نشده,نمی تونم پسش بدم یا ...
من این مشکل را در فروم خود سایت نوکیا هم مطرح کردم,اما اونجا هم کسی جواب من را نداد,از چند مغازه دار و تعمیرکار هم پرسیدم ولی اون ها هم جوابی برای این سوال من نداشتند.امیدوارم اساتید موجود در این فروم بتونند پاسخ سوال من را بدهند.
( آدرس سوال در سایت نوکیا
)کد:http://discussions.europe.nokia.com/discussions/board/message?board.id=connectivity&message.id=9373#M9373
مشکل من اینه که وقتی با کابل یو اس بی وصلش می کنم به سیستم,گوشی ریست می شه و تا وقتی هم که با کابل به دستگاه وصل باشه بالا نمی یاد,یعنی هی پشت سر هم ریست میشه و بالا نمی یاد.
خواستم فریم ویر گوشی را آپدیت کنم که با بلوتوث و اینفرارد هم نمیشه و فقط کابل می خواد.
تو حالت های مختلف هم تست گرفته شد ولی باز هم به جایی نرسیدم.
1-تمام حالت های تنظیمات یو اس بی گوشی بررسی شد,با سیم کارت,بی سیم کارت,با رم,بی رم امتحان شد,اما بازهم جواب نگرفتم.
2-با کابل های مختلف تست شد.
به مغازه های مختلف هم سر زدم,اکثرا همه یه مشکل داشتند,می گفتند برای وصل شدن ان95 به باکس های ما نیازمند کابل ان95 هستیم ,که خود کابل به تنهایی 50000 تومان هست و خریدنش الان به صرفه نیست.
پیشاپیش از جواب های کارا و خوبی که به سوال بنده می دید,سپاسگزارم.
یا علی
دوستان اینطور که امیرحسن میگه پس میشه از نقشه ایران استفاده کرد!
یکی امتحان کنه زودتر و نتیجه رو به بقیه بگه...
من خودم کم میام توی اینترنت و فرصت ندارم
زحمتش رو یکی از دوستان با توجه به راهنمائیهای امیرحسن بکشه و خبرمون کنه...
ممنون
آیا با سیستم دیگه ای هم تستش کردین...؟نقل قول:
دوستان عزیز...!
من تست فرمودم فرمایشات امیرحسن جان رو...
اما طبق تصویری که در زیر می بینین هیچ کلمه و حرفی که نشان دهنده اسم کشور عزیزمون باشه دیده نمیشه...!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر...!!!
سلام دوستان.ور÷ن قبلی مپ لودر سایت ایران رو داره.خودم الان چک کردم.اگه تونستم فردا آپلود میکنم.
از لطفی که داری ممنون...نقل قول:
منتظریم...
بله,با سه تا دستگاه چک کردم,با همش همین مشکل وجود داشت.
پیش یک تعمیرکار متخصص ببر قطعا درست می شه. :46: بعضی چیزها کار هر کسی نیست!نقل قول:
برای من از قبل روی مموری کارتم نقشه وجود داشت. جزئیات تو نقشه وجود نداره! فقط راه های اصلی و فرودگاه ها.نقل قول:
با توجه به حجم بالایی که داره فکر نمی کنم زیاد جالب باشه. من که مموری رو فرمت کردم رفت. :31:
ولی برای شهر دوبی همه چیزش کامل بود. نقشه داخل خونه ها رو هم داشت!
خیلی جالبه که نقشه ایران و نداره در حالیکه به گفته خود سایت نوکیا نقشه 150 کشور ایران و داره
یعنی ایران ما جزء 150 کشور مهم دنیا هم نیست؟!!!
راستی بچه ها یه سوال توی جعبه ی N95 برای اتصال به کامپیوتر چه نوع کابلی هست ؟؟؟MiniUSB یا کابل معمول نوکیا ؟؟؟
راستی من این تاپیک رو زدم ولی مثل اینکه کسی ما رو تحویل نمی گیره این تاپیک مخصوص نرم افزارهای مربوط به Symbian 9.2 هست و نرم افزارهای مخصوص N95
نقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?p=1454552#post1454552
سپاس دوست گرامينقل قول:
فقط يك سوال ديگه آيا توي سايت نوكيا ياsmart2go بايد اينكار رو انجام داد
mini usb درست مثل کابل دوربین های دیجیتالنقل قول:
سلام دوستان.یه مطلب جالبی یادم اومد.ور÷ن قبلی مپ لودر در قسمت نرم افزارهایsymbian9.1سایت خودمون هست.چند ماه پیش من دیدم.اگه اشتباه نکنم باید بین صفحه های 40تا80باشه.ولی مطمئنا هست.:8:
اگه منظورت دانلود نقشه هست باید بگم مپ لودر رو فقط باید اجرا کنی البته در حالت اتصال به اینترنت.خودش اتوماتیک میگیره.:5:نقل قول:
خیلی ممنون.یعنی فقط کابل MiniUSB هست؟کابل معمولی نوکیا نیست ؟نقل قول:
mini usb که خیلی بهتره!!
دیگه کابل نوکیا میخوای چه کار؟
درضمن هنوز کسی نقشه که امیرحسن گفت رو نصب نکرده روی n95?!!!!!!!!
آره معلوکه که mini usb خیلی بهتره و در ضمن پلاگ اند پلی هم هست یعنی بدون نیاز به pc suit کامپیوتر می شناسش.
واقعا گوشی خوبیه من که تا حالا ایرادی توش ندیدم.
من تو اون تاپیک ها چیزی پیدا نکردمنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=123384
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=123380
من مپ لودر قبلی رو دارم.فقط نمیدونم تو اینجا چطور آپلود کنم.
نقل قول:
اشتباه رفتی ://forum.p30world.com/showthread.php?t=67986
دوستان عزیز یکی از دوستای من یه n95 گرفته ولی نمی تونه GPS رو فعال کنه !!!
میشه بگید چه طوری فعالش کنه...؟؟؟
یکی می گفت باید هنگام فعال کردن گوشی رو 45 درجه بچرخونیم !!! چه جوری ؟؟؟
بی زحمت همینجا بگید چون نمی تونم 106 تا صفحه رو بگردم...
سلام دوستان.خودم لینک رو براتون پیدا کردم.داخل همین صفحه است.:46:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=67986&page=64
باید ببرش تو محوطه باز تو قسمت position توی option ، گزینه satellite status رو انتخاب کنه و 10 دقیقه باید صبر کنه تا ماهواره ها رو پیدا کنه و بهشون کانکت بشه.نقل قول:
با سلام.دوستان من در فروم زیر هم این بحث رو راه انداختم ویه نفر به نتیجه رسیده:8:
دوستان سلام . من امروز اولین روز ورودم به این سایت است .امیدوارم که بتوانم از تجربه دوستان استفاده کنم و از تجربیات اندک خود نیز دوستان را آگاه کنم.با تشکر از جناب امیر حسن من فعلا در حال دانلود ورژن 1 مپ لودر هستم چنانچه نتیجه بخش بود حتما دوستان را در جریان خواهم گذاشت.
دوست عزیز به تاپیک زیر مراجعه کن:نقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز من توی برنامه پی سی سویت اصلا گرینه Update Phone Software ندارم چه کار کنم
خوش اومدی...نقل قول:
من هم ندارم.نقل قول:
ممنونم از لطف شما.:11:نقل قول:
با سلام.فکر میکنم کسی دیگه تو گرفتن نقشه مشکلی نداشته باشه.پس کار من هم دیگه تو تایپیک تموم شده است.از دوستانی که پیگیر حرفام بودند نهایت تشکر رو دارم مخصوصا tanzadعزیز.
من که فعلا باید در حسرت N95بمانم......:37:
پس اون گزینه اخریه چیه ....؟ ایکون سبز داره .....نقل قول:
ظاهرا ایشون از ورژنی استفاده میکنن که اون گزینه رو نداره...نقل قول:
اقایون من این مپ لودر دانلود کردم وقتی میخوام نصبش کنم یه ارور میده و میخواد اپدیت بشه و حجم فایل اپدیت هم22959kb هست و اگه نخوام اپدیت بشه برنامه کلا قطع میشه ؟؟؟لطفا کمک کنین؟؟
اون ارور مربوط به فریمورک دات نت هست که احتمالا روی سیستم شما نصب نیست...نقل قول:
باید نسخه 3 اونو نصب کنین تا مشکل رفع بشه...