الان لینک ندارم.تا شب برات اپلود می کنمنقل قول:
اما این انتی وایروس در صورتی کار می کنه که حتما به اینرنت وصل بشید.در غیر اینصورت Evolution هست و اجرا نمی شه !
برای اینترنت هم مشکل منو دارید و باید اینترنت کامپیوتر رو شیر کنید روی موبایلتون
Printable View
الان لینک ندارم.تا شب برات اپلود می کنمنقل قول:
اما این انتی وایروس در صورتی کار می کنه که حتما به اینرنت وصل بشید.در غیر اینصورت Evolution هست و اجرا نمی شه !
برای اینترنت هم مشکل منو دارید و باید اینترنت کامپیوتر رو شیر کنید روی موبایلتون
هوتي جان همه چي رو گفت
این حرف کاملا از روی تعصب هست :13:نقل قول:
منظور من ساعت و تاریخی هستش که در مواقع بیکاری گوشی نشون داده میشه هستشنقل قول:
توی سایت های خارجی هم همه همین مشکل ها رو داشتند که امیدوارم توی نسخه بعدی Fix بشه
اگه بتونی یه سیم کارت ایرانسل اعتباری بخری خوبه جون باید هر 2 3 روز یه بار آپدیتش کنی.نقل قول:
به نظر من برو یه سیم کارت ایرانسل بخر بعد برو قسمت Applications بعد Download اونجا این آنتی ویرووس واسه ی دانلود هست از داخل گوشی.
فکر کنم چون داخل گوشی هستش 9.2 باشه امیر جان نظر تو چیه؟
من خودم میخواستم یه زمانی ان73 بخرمنقل قول:
ولی وقتی 5700 امد دیگه نخریدم
اصلا 5700 و ان73 سیستم عاملشون فرق میکنه 5700 9.2 و ان73 9.1
از نظر سرعت فرق میکنن
پایینشم هیچ وقت کنده نمیشه
ماله من الان یک ماه شده خریدم لق هم نشده
روزی 100 بار هم میچرخونمش.
دوستان چند تا Them و یه انتی ویروس توپ برای 5700 میخواستم
کسی میتونه بزاره
فکر نمی کنم برای 9.2 باشه.مهم اینه که روی 9.2 هم کار می کنهنقل قول:
من همیشه موقع خرید یه گوشی می رم نوشته های یوزهای GSMArena رو می خونم !!نقل قول:
ماله من الان یک ماه شده خریدم لق هم نشده
روزی 100 بار هم میچرخونمش.
نه تعصب دارن نه چیزی.هرچیزی هم که نوشتند واقعا درست بوده.هرچند که تجربه شخصی خودشون هستنش
یه شب نزدیک به 50 صفحه نوشته های یوزرهارو خوندم.یکی نوشته بود cpu این گوشی بالاست و مثه هیولا باتری رو می خونه (دقیقا همینو نوشته بود ) یکی نوشته بود این گوشی Xpress Music واقعی نیست چرا که نوکیااصلا در این مورد تبحر نداره ! یکی نوشته بود کیفیت فیلمبرداریش خیلی خوبه .. و ....
حتی یه یوزر هم ننوشته بود که پنل این گوشی لق می شه یا نه !!!
واقعا این حرف به نظر من جنبه Funny داره !! حتی اگر یه روزی هم اتفاق بیافته که نمی افته فقط و فقط نوکیا رو زیر سوال میبره...نوکیا هم هیچ وقت همچین حماقتی نمی کنه ....
این گوشی ها هزاربار توسط Tester ها تست می شن و شما اولین Tester این گوشی نیستید !!!!
من دانلود کردم.همون F-secure هستش.حجمش هم 800 کیلوبایت هستش که دور و بر 1200 تومن میره تو پاچه تون.چون تریال هست..من خواستم رجیستر کنم اما دیدم نسبت به هزینش صرف ندارهنقل قول:
از رپ بوی و امیر هم بخاطر پستهای بدون تعصب و خوبشون متشکرم.امیدوارم همه اینطور مفید پست بدننقل قول:
نه بابا 800 خورده ای کیلوبایت بودنقل قول:
من با آپدیتش 200 تومن افتادم که الان آدامس Relax هم بخری 300 تومنه.:5::20:
امیر جان از پست شماره ی 1078 شما خیلی خوشم اومد!!تقریبا دهان تمام منتقدین رو میبنده!!در ضمن معلومه انگلیسیتون هم فوله!!
شما لطف دارید :20:نقل قول:
من دانشجوی زبان Ielts هستم و به امید خدا تا چند ماه دیگه لایسنس رو می گیرم :13:
--------
اصولا موضوعی ارزش بحث کردن رو داره که تعصب در موردش نباشه ( در زمینه تکنولوژی و موبایل)
امیدوارم تا به الان در نوشته های خودم این مورد رو ثابت کرده باشم
امیر جان کدوم کاربر پی تی بود که ادعا میکرد دکمه ی c گوشیش رنگش رفته؟؟؟؟بی چاره معلوم بود تازه کار با فتوشاپ رو یاد گرفته بود!!!
چند تا که چه عرض کنم ، 4332 تا تم برای این گوشی :20:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
!!!! 300 تومن !!!!نقل قول:
كجا آدامس ريلكس و 300 ميفروشن؟ بگو ما هم بيايم از اونجا بخريم!!!
بابا آدامس ريلكس 400 تومنه ...
بيخيال شوخي كردم... ولي اگه تونستي آدرس فروشگاهي كه ازش مي خري بده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ولي بچه ها الان يادم نيست كدوم دوستمون بود كه گفته بود وقتي مارك مي كني فايل هارو و ميخواي انتقالشون بدي همشون منتقل نمي شن و فقط يكيشون انتقال پيدا مي كنه... راست ميگه ماله من هم همينطوره...
شما امتحان كنيد...
بريد تو گالري و بعد ايميج و يه فولدر بسازيد و بعد چند تا از فايل هاتونو مارك كنيد و بعد انتقال به پوشه بديد ميبينيد كه فقط همون فايلي كه روش هستيد منتقل مي شه و بقيه هم از حالت مارك در ميان...
مطمئنم هستم كه ماله همتون همينطوره.... يه امتحان كنيد خبرشو بدين... من خودم رو سه تا 5700 امتحان كردم...
ممنون
آقا اينكه ميگي اينترنت خونه رو شير كنيم رو گوشيمون چه شكليه...نقل قول:
اگه بلدي ميتوني يه آموزشي چيزي بدي كه منم ياد بگيرم؟؟؟
من يه جا آموزش اين كارو خوندم ول اونجا آموزشش با بلوتوث بود ولي ميخوام ببينم با كابل يو اي بي نمي شه؟
اگه با يو اس بي ميشه لطفا به من هم ياد بديد چه شكلي...
ممنون
به مي بينم بيشتر بچه هاي كلوپ 5700 persiantools اينجا هست(Amir.Teharnshahr......f
از بچه ها مي خوام حالا با گذشت چند ماه از خريدن اين گوشي نظرشونو درباره اين گوشي بگن..خوب و ارزش خريذ داره(لطفا بدون تعصب) يا خوب نيست ؟؟؟؟....ممنون
والا چی بگم...ولی به شخصه فکر نمی کنم فتوشاپ هم بوده باشه...چون عکس رو زووم می کردم حرف از ادیت نمی زد...شاید خودش خیلی بد با گوشی کار کردهنقل قول:
نقل قول:
سلام
با یه نرم افزار و USB بلوتوث می شه اینکارو انجام داد.خود نرم افزار حتی امکان وصل توسط توسط اینفراد و کابل هم علاوه بر بلوتوث داره
خودم دو روزه دارم باهاش کار می کنم..اموزش هاشو خوندم و همه چیش رو اوکی کردم.اما لحظه اخر که می خوام روی مرورگر به یه صفحه برم نمی تونه اینترنت رو پورت کنه....یه جای خیلی کوچیکش گیر کردم و باید یه مرور کنم ببینم مشکل از کجاست
تا شب فایل هاشو با راهنماش اینجا اپلود می کنم تا خودتون هم تست کنید
گالری عکس ها منظورتونه؟؟شما چطور تو گالری تونستید فولدر درست کنید؟؟؟من فقط از فایل منیجر می تونم فولدر درست کنمنقل قول:
بريد تو گالري و بعد ايميج و يه فولدر بسازيد و بعد چند تا از فايل هاتونو مارك كنيد و بعد انتقال به پوشه بديد ميبينيد كه فقط همون فايلي كه روش هستيد منتقل مي شه و بقيه هم از حالت مارك در ميان...
تو فایل منیجر هم تست کردم و مشکلی نبودش...
من در این زمینه کمی اماتور هستم...چون تجربه اولم هست که نوکیا می خرم و تخصصم سونی اریکسون هستش :31:
سلامنقل قول:
از بچه ها مي خوام حالا با گذشت چند ماه از خريدن اين گوشي نظرشونو درباره اين گوشي بگن..خوب و ارزش خريذ داره(لطفا بدون تعصب) يا خو نيست ؟؟؟؟....ممنون
از پروفایل من تمام پست هامو بخونید...من هرچیزی که در مورد این گوشی بوده نوشتم.چه خوب و چه بد....انتخاب با خودتونه که این گوشی رو بخرید یا نه
Amir جان شما درباره رنگ قرمز و مشكي گوشي 5700 چه نظري داري ..اون متن انگليسي كه گذاشتي رو نتونستم بخونم...ميدونم گوشي خودتم مشكيه ...
absh جان هر سوال حرفه ای که در مورد این گوشی داری باید از ممل خان و امیر جان و تهرانشهر عزیز بپرسی!هر چی این 3 نفر بگن همونه!!1
GoodTrick بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
راستی بچه ها یکی هم به GoodTrick بگه بیا اینجا
آره همون منظورمه...نقل قول:
امير خان منم تجربه ي اولمه كه نوكيا ميگيرم... منم تخصصم رو سوني اريكسون هستش...
واسه فولدر درست كردن تو گالري عكس ها بايد بري تو : option > organize > new folder
mikham ye gooshi begiram ! nemidoonam 5700 ya e65 begiram ! 6110 ro ham kheili doos nadaram ! faghat ye koochooloo geroone ! be nazare shoma arzoon mishe ?
از کجا فهمیدی گوشی من مشکیه؟؟:31:نقل قول:
من باسه رنگ و قیافش خریدم و اون زمانی که گوشی رو خریدم اصلا همچین متنی رو ننوشته بودن...باست ترجمش کردم پایین
مدل قرمز 5700 چند تا مشکل Tech(سخت افزاری) داره.طوری که نوکیا این رنگ رو به سمت خودش کشیده (تولید قطع)کد:The red model of 5700 had some tech problems, due to which Nokia pulled it back from the market
و یکی دیگه:
u said made in hungry is very bad in quality i know in red color of 5700 is very bad in quality i reccomend u if u wanna buy made in hungry so u must buy in black color with made in hungry ok its good
شما می گید کار مجارستان خیلی کیفیت بدی داره.من می دونم این رنگ 5700 دارای کیفیت پایین تری هست و حرف شمارو تایید می کنم . اگر می خوایید کار مجارستان رو بخرید بهتره رنگ مشکیش رو بخرید که برای مجارستان هم هست و در هر لحاظ اوکی شده هستش !!!
---------
من در مورد این نظر هیچ گونه نظری ندارم !!!!!
---------
کلا رنگ قرمز یه رنگ اسپورت هست و برای افرادی خوبه که اسپورت باز هستند....من موقع خریدم با دو تا از دوستانم رفته بودم بخرم یکی از دوستانم شدیدا شیفته رنگ قرمز شده بود و اصرار داشت که من قرمز رو بخرم...اما وقتی اون یکی دوستم همون موقع بهش گفت شاید این از رنگ مشکی خوشش می یاد و تو دوست داری باسه خودت قرمز بخر , دو روز بعدش رفت یه رنگ قرمزش رو خرید :18:
الانم هیچ گونه مشکلی باهاش نداره.لاقل به من چیزی در این مورد نگفته....اخه هر مشکلی پیدا می کنه به من زنگ می زنه :20:
دستت درد نکنهنقل قول:
من تو توضیحات مزیت های سیمبین 9.2 خونده بودم که دیگه مانند 9.1 نیست و قابلیت اضافه کردن فولدر در گالری رو داره اما نتونسته بودم این فولدر رو پیدا کنم !!!
اخه New Folder رو توی مجموعه Organize می زارن و باسش یه قسمت سوا تو Option نمی زارن؟؟:13:
ولی بازم فرقی نمی کنه.از فایل منیجر می شه این مشکل رو حل کرد.
اهواز ولی الان حدودا یه 7 ماهیه نخریدم چون آدمسمو عوض کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بله منم از فایل منیجر هیچ مشکلی ندارم.نقل قول:
تازه فایل منیجر سرعتشم بهتره.
فایل فایل هم هستن.
بابا آقا جون خوب اگه با فايل منيجر انتقال بدي مي دونم مشكلي نداره ولي خوب تو گالري كه اونو تو يه فولدر جدا نشون نميده...
با فايل منيجر فقط فايلاتو روي رم ميتوني بريزي تو يه پوشه ولي وقتي ميخواي تو گالري گوشي ببينيشون (حالا چه عكس چه موزيك) باز همشون رو توي يه جا و بدون فولدر نشون ميده... واسه ي اينكه تو گالري هم تو فولدر نشون بده بايد بياي و از تو همون گالري اونارو انتقال بدي تو يه پوشه كه ساختي....
[php]از کجا فهمیدی گوشی من مشکیه؟؟[/php]
آخه من تمام صفحه هاي پي تي رو خوندم..رنگ گوشي [RapB0y] هم مشكيه..
:20:در تمام تبليغات نوكيا در ايران معرفي رم 2گيگ است اما شما مي گيد 1گيگ است.چه جورياست؟..
گارانتي گوشي شما چيه يا اصلا گارانتي داره؟
درستهنقل قول:
این یه باگ به حساب می یاد و احتمالا تو اپدیت که برای این گوشی می یاد باید برطرف بشه
والا من به تبلیغات نوکیا در ایران کاری ندارم...این گوشی در اسیا با رم یه گیگ عرضه می شه...تمام این گوشی ها هم از دوبی و امارات و همون مناطق می یارن و همشون هم کیبورد عربی دارند جز چند مورد جزیی...نقل قول:
در تمام تبليغات نوكيا در ايران معرفي رم 2گيگ است اما شما مي گيد 1گيگ است.چه جورياست؟..
گارانتي گوشي شما چيه يا اصلا گارانتي داره؟
گارانتی هم نمی دونم از این ایرانفون هاست که فروشنده یه صدتایی تو ویترینش داشت و می خواستم می تونستم از ده تایی ازش بگیرم !!!
من کلا به گارانتی موبایل هیچ گونه اعتقادی ندارم چون باسه خودم یه نظرهایی در این مورد دارم...
من اصلا با گالری کار نمیکنم وقتی فایل منیجر هست دیگه گالری به چه دردم میخوره؟نقل قول:
آقا هيچ مي دونستيد با برنامه ي handy taskman مي تونيد حتي موزيك پلاير رو هم ببنديد... با اين كار يه كمي به حافظه ي رم (موقت) گوشيتون اضافه ميشه ولي واسه ي دوباره استفاده كردن از موزيك پلاير بايد آهنگاتون رو دوباره لود كنه...
رپ بوي جان
گالري واسه من خيلي بيشتر از فايل منيجر استفاده ميشه...
کاشکی زودتر آپدیتش بیاد که هم این هم درست شه و هم نویز دوربینش کمتر شه و هم کند بودن تو فایل اس.ام.اس.نقل قول:
بله اینم نظر شخصیه شماست من با فایل منیجر راحت ترم فکر میکنم چون قبلا سونی اریکسون داشتم.نقل قول:
بله با هندی تاسک من رم رو خالی میکنه و این برنامه کمک میکنه که گوشی ریست 7 ثانیه ای نشه.
برنامش عالیه من از موقعی که نصبش کردم گوشیم ریست نشده.
اون موقه که هنوز نصبش نکرده بود 2 بار خیلی فشار اوردم به گوشی و ریست شد.
بله گوشیه منم مشکیه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
همون طور که امیر جان گفت برای آسیا با رم 1 گیگ عرضه میشه و هر کسی هم که تا حالا خریده رمش 1 گیگ بوده.
گوشیه من گارانتی نداره.
حمید جان الان منم چک کردم ماله منم همین مشکل رو داره وقتی مارک میکنم یه فایل بیشتر نمیره.
دوستان کسی قیمت رم 2گیگ میکرو رو داره ؟
من وقتی گوشی رو خریدم از فروشنده پرسیدم گفت 25 تومن 1 ماه پیش.نقل قول:
دوستان به نظرتون الان این رم 1 گیگ رو خودشو چقدر میبرن؟ چون من به 2 گیگ نیاز دارم از موقعی که Smart Movie رو نصب کردم.