من که یه بار آدرس دادم خیابان جمهوری پاساژ مستوفی طبقه 2 به 3.52 تبدیل میکنه 10 تومن البته گفتش ارزونترم میگیره
من که یه بار آدرس دادم خیابان جمهوری پاساژ مستوفی طبقه 2 به 3.52 تبدیل میکنه 10 تومن البته گفتش ارزونترم میگیره
amirrasa چرا جوابمو ندادی آدرس دقیق اون مغازه ای که دوربین میده 16 تومن بگو دیگه
راستی amir hossein پی اس پی GPS هم داره
پس آقا مازیار چرا شماره ی مغازه شادی رو ندادی؟
ببخشید وقت نکردم براتون پیغام خصوصی می دمنقل قول:
اره پي اس پي جي پي اس هم داره كه جداست وميتونيد براش بخريد.نقل قول:
آقا رسول امضاتون خیلی کوچیکه ها:19::27::6:نقل قول:
چرا امروز سر من انقدر بلا مياد نميدونم ميخواستم برم ويرايشش كنم كامپيوترم هنگ كرد الان درست ميشه.
مرسینقل قول:
BMW جان شما اگه میخای PSP بخری از جمهوری اولین نماینگی سونی بخر من از اونجا ولیو پک با رم 2 گیگ و UMD demo خریدم 260 تومن که تازه خودش کپی خور شده بود به 3.40 OE-A
علي جان شما اشتباه كردي ديگه نبايد از جايي بخري كه خود دستگاه كپي خور شده بوده بايد از يه جا بخري كه دستگاه كپي خور نبا شه بعد همونجا برات كپي خورش كنه اينجوري مطمئن تره حالا از ما گفتن.
علی آقا ممنون آدرس خوبی دادی . حالا دو تا سوال : 1- کی پی اس پی خریدی ؟ یعنی قیمت ماله چه زمانیه؟
2- مموری 2 گیگ کارتو خوب راه انداخته؟ مشکلی نداری؟
چرا میبندی؟نقل قول:
3250 خیلی صدای بهتری داره!!!:18:
راستی،تعداد پستهامون 4 رقمی شد!!!
اگر بخوای پی اس پی استاندارد بخری برات حدود 230 در مياد. با يک مموری 2 گيگ اصل ميشه حدود 270.نقل قول:
علی آقا ممنون آدرس خوبی دادی . حالا دو تا سوال : 1- کی پی اس پی خریدی ؟ یعنی قیمت ماله چه زمانیه؟
2- مموری 2 گیگ کارتو خوب راه انداخته؟ مشکلی نداری؟
بنابرين ميشه گفت که اون آقا خوب خريده.
اما به قول رسول جان اشتباه کرد که از اول کپی خور خريد
پيشنهاد منم اینه که مموری 4 گيگ بخری.
چون اکسر بازی ها بالای 750 مگ هستن.
و بنابرين با مشکل مواجه ميشی
33947279نقل قول:
پس آقا مازیار چرا شماره ی مغازه شادی رو ندادی؟
اینم از این.
البته پای تلفون درست جواب نميدن. بهتره بری حضوری
کاملا در اشتباهی. اگر صدای پی اس پی از 3250 بالاتر نباشه پايين تر هم نيست.نقل قول:
چرا میبندی؟
3250 خیلی صدای بهتری داره!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شرط ميبندم.
مشکل شما اینه که زيادی طرفدار مبايل و مخصوصا 3250 هستی.
البته تو ایران که نه. قيمتش حدود 25 تومان تفاوت داره.نقل قول:
مازيار جان دوربين 2مگا پيكسلي هم اومد؟؟
شيراز 1.3 رو ميده 60 تومان
تو E3 2007معرفی شد. که البته به تازه واردان هم بگم که کيفيت دوربين پی اس پی بسيار بالاتر از دوربين های مشابه در مبايل است.
ميتونی بری تو اینترنت.نقل قول:
ديگه چيز باحال به جز دوربين چی داره که آدم لازم باشه بگيره¿
فيلم نگاه کنی.
آهنگ گوش بدی.
عکس نگاه کنی.
فايل های متنی مثل پی دی اف رو نگاه کنی.
شبکه بازی کنی.
با اینفريدش کار کنی.
ديگه؟
بزنی بريکش کنی جای آجر تو ساختمون استفاده کنی
آقا دستت درد نکنه . ایول بابا پروفشنال!!!!!!!!!!!
دوستان منم امروز به جمع شما اضافه شدم...!!!
لطفا یکی خوش آمد بگه...!
با سلام خدمت همه بروبچ.من عضو جدید هستم.و از اطلاعات بسیار خوبی که میدین ممنونم...:11:
علی آقا نگفتی کی خریدی ؟ آقا مازیار که در مورد مموری جوابمو داد ، قیمتم داد ولی میخوام بدونم شما کی خریدی ؟
نقل قول:
ولی به نظر من شما اشتباه میکنی چون مثلا westgame پول زیادی میگیر یعنی 225 تومن بابت standard pack میگیره بعد با UMD Demo و رم 2 گیگ میده 265 تومن که باید 30 تومن دیگه بدی که برات کپی خور کنه برا این 30 تومن میگیره که چون خودشونم مطمئن نیستند که دستگاه بریک میشه یا نه ولی الان من psp خودم هیچ مشکلی از نظر فریم ویر نداره ومهم تر از همه پول زیادی ندادم
1-قیمت مال 3ماه پیشهنقل قول:
2-آره الان من 5تا بازی ریختم تو مموری البته با فورمت Cso مشکلی هم نداره چون ژاپنی بلاخره از نمایندگی خریدم
منم دیروز از WESTGAME خریدم 220 تومن...!نقل قول:
به تمام معنا اشتباه کردی به نظر من
اقا مازیارالان که پی اس پی بریک شده درست می کنن
نقل قول:
به تمام معنا اشتباه کردی به نظر من
ببين عزيز ناراحت نشی اما اینجا من معلوم ميکنم کی اشتباه ميکنه.
شما هم اگه اونجوری خريدی نميخواد بقيه رو تشويق کنی که اونجوری بخرن.
کسی که يک عمره داره پی اس پی ميخره ميفروشه ميگه که این کار اشتباهه.
يعنی از هر 10 تا 6 تا خراب ميشن. اینو تجربه ثابت کرده.
حالا اگر دليل ميخوای بگو بهت بگم عزئييييزم.
نقل قول:
اقا مازیارالان که پی اس پی بریک شده درست می کنن
مثل اینکه خيلی خوشحالی.
عزيز اگر پی اس پی نرمال بريک شده رو ميتونستن درست کنن من زودتر از شما ميفهميدم.
چيزی که مشکل سخت افزاری پيدا کنه درست نميشه.
فکر ميکنی برای چی سونی پی اس پی کپی خور شده رو از گارانتی خارج ميکنه؟
چون تو درست کردن بريک شدهاش مونده. و بريک شدن هم بر اثر کپی خور شدن به وجود مياد.
------------------------------------------------------------------------
دوباره ميگم دوستانی که اطلاعات چندانی ندارن بهتره نظر ندن. چون ما بايد اینجا جواب صد نفر ديگه رو بديم
برای همه ی دوستان. من استاندارد از فلان جا خريدم 230 با يک UMDاصل نه دمو.
با يک کيف و Screen Gurdکه به آخرين ورژن هم کپی خور شد.
توجه کن 230 . و اگر يک مموری هم بخرم از 260 بالاتر نميره.
بهترين انتخابيه که کسايی که ميخوان پی اس پی بخرن ميتونن انجام بدن.
ببينيد عزيزان. بهترين جا برای پی اس پی خريدن و قيمت کردن توپخونه است.(پاساژ لباف)
اونجا مرکزش هست و بخاطر همين رقابت سر قيمت زياده.
ما هم قيمت از اونجا ميديم. روزی که من رفتم بگيرم پی اس پی استاندارد بود 230 تو پاساژ اما همون پی اس پی بدون کپی شدن تو ولی عصر بود 265!!!!
این يعنی اختلاف قيمت زياد. اونجا برای کسايی ميفروشن که باباشون صدتا کارخونه داره هی پول ميريزه تو حلقشون.
چه اشتباهی...؟نقل قول:
شما استاندارد پک خریدی 220 دیگه ؟؟ درستهنقل قول:
کپی خور بود یا کپی خورش کردی؟؟
من استاندارد قیمت داشتم 200 تومن
ببین اگه پول رم 2 گیگ اصل با UMD Demo رو از 260 تومن کم کنی میبینی که که از 225 تومن استاندارد کمتر میشه یعنی ولیو کمتر از استاندارد به خاطر همین میگم اشتباه کردی
آقا مازیار شما که میگی بهترین جا توپخونه است منم قبول دارم ولی من وقتی خواستم PSP بگیرم کل تهرانو گشتمو قیمت گرفتم و دیدم از اونجایی که من خریدم خیلی به صرفه تره به شما ام برنخوره من به ضرر بقیه که کار نمیکنم چون خودم دوست ندارم پول زیادی به کسی بدم فکرم نکنم کسی بخواد:46:
کپی خورش کردن برام...
پولم دادی؟نقل قول:
به چه فریم ویری تبدیل کردن؟؟
اقا رسول اون فایل m33 update وسط دانلود ارور میده من با اینترنت اکسپلورر دانلود کرد نشد با opera 9دانلود کردم وسط دانلود سرعت به 0 می رسه بعد باز 4 می شه و ارور می ده لطفا یک لینک دیگه بدید :37:نقل قول:
با یه دانلود منیجر خوب مثل Ida و یا Dap امتحان کن
شما بگو فايلش چند مگ هست تا بهت بگم از كجا دانلود كن
20مگ هستش خودتون آدرسشو گذاشتیننقل قول:
نه بابتش پول نگرفتن چون دستگاهو از خودشون خریدم...نقل قول:
به فریم ور 3.52 تبدیل شده...
مگه نگفتی از west game خریدی؟؟ من هفته ی پیش اونجا بودم یکی اومد قیمت بگیره بهش گفتن استاندارد 225 و 30 تومن بابت کپی خور کردننقل قول:
ولی در کل بد نخریدی با اینکه میتونستی بهترم بخری
شاید از هفته پیش تا حالا سیاست های فروششون عوض شده...!:31:نقل قول:
220 + امکان استفاده از کپی...!
آقا ایول . آدرس west game به منم بدین قیمت خوبیه . خواهشن بدین . ممنون .