آقا يك نفر كمك كنه من موقع نصب سيمز نايت لايف هر كاري مي كنم بازم مي نويسه كه سيمز دو نصب نيست.
Printable View
آقا يك نفر كمك كنه من موقع نصب سيمز نايت لايف هر كاري مي كنم بازم مي نويسه كه سيمز دو نصب نيست.
در مورد اینکه شما گفتین بازی رو کرک نکردننقل قول:
نوشته شده توسط nima_kiyaniyan
خدمتتون عرض کنم که عزیز دل شرکت های ایرانی خودشون که بازی ها رو کرک نمیکنن
یه سری آدم خیر به نام کرکر :happy: بازیها رو کرک میکنند و روی نت میزارن و طبیعتا وقتی شما این بازی رو گرفتین و کرک توش نبوده اونموقع که بازی تولید شده و شما گرفتین بازی هنوز کرک نشده بوده
این پست من رو بخونین کرک بازی رو برای دانلود گذاشتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با دانلود پچ و کرک مشکلتون حل میشه :)
در مورد کارت گرافیک هم خدمتتون بگم که رم کارت گرافیک در درجه سوم قرار داره و شما به هیچ عنوان نباید بگید چون کارت گرافیک 256 مگ هست آخرشه چیپ FX5200 یه چیپ خیلی ضعیف هست که احتمال خیلی زیاد مشکل شما با بازی NFS:MW هم بخاطر همین هست
در مورد اجرای بازی هیتمن با این کارت هم بگم که بازی فوق الاده کند اجرا میشه
احتمالا شما بازی سیمز 2 که دارید نصب اصلی خود بازی نیست و شرکت تولید کننده ایرانی خودش براش ستاپ درست کردهنقل قول:
نوشته شده توسط behnam Game
خب طبیعتا موقعی که یه ورژن بازی اکسپنشن میخواد نصب بشه چک میکنه که ورژن قبلی نصب باشه
و شروع میکنه به چک کردن رجیستری ویندوز و اگر کلید های مورد نظر رو تو رجیستری گیر نیاره میگه بازی نصب نیست و شما نمیتونین بازی رو نصب کنید
اما راه حل یکی از دوستانی که نصب اصلی سیمز رو دارن بازی رو نصب کنن و کلید های رجیستری رو برای شما بزارن که شما اونارو به رجیستری اضافه کنی تا مشکل حل بشه
یا اینکه بری ورژن اصلی بازی رو بدون دستکاری بخری
البته یه احتمال دیگه هم وجود داره و اون اینه که اکسپنشن ها موقع چک کردن فایل اجرایی بازی قبلی رو هم چک میکنن و اگر فایل اجرایی کوچکترین تغییری کرده باشه (کرک شده باشه ) بهتون ارور میده و نصب نمیشه
و اگر مشکل شما این باشه اینم راهش اینه که یکی از بچه ها جوونمردی کنه و فایل اجرایی اصلی بازی رو برای شما بزاره
از این دو حالت نمیتونه خارج باشه :)
درود بر شمانقل قول:
نوشته شده توسط OMID
خوب شد گفتید! منظورم این بود که بازی کرک نشده به دست من رسیده. ولی من هر شب برای طولانی تر شدن زندگانی کرکر ها و هکر ها نیایش میکنم. شما فکر کنید اینا نبودند وای چی فاجعه ای رخ میداد. :puke:
مرسی از راهنمایی. میرم ببینم مشکلم حل میشه یا نه. شرمنده وقتتونو گرفتم. :rolleye:
چیپ FX5500 دارم .اونم ضعيفه؟
با درودی دوباره.
میگم مطمئنید مشکل با پچ و کرک حل میشه؟ اخه دانلود 18 مگ مشکله! ببینید این پیام خطا به این خاطر میاد که نرم افزار asr تشخیص میده که ما داریم از image به جای سی دی اصل استفاده میکنیم.
من بازی NFSMW را با همین روش اجرا میکنم اما پیش از اجرای بازی نرم افزار sd4hide را اجرا میکنم که در بخش help اون نوشته این برنامه برای واقعی جلوه دادن image ساخته شده.
نظرتون چیه امید خان؟
یه چیز دیگه چرا من نمی تونم پی ام بدم؟
آقا دستتون درد نکنه لااقل فهمیدم چشه
آقا اگر يك نفر برام فايل اجرايي اصلي بازي سيمز2 رو بزاره واقعا ممنون ميشم دمتون گرم نذاريد دوباره برم سيمز2 رو بخرم
بله چیپ 5500 هم خیلی ضعیف هست و چندان با 5200 فرق نمیکنهنقل قول:
-----------
من راه بدون دردسرش رو بهت گفتم وگرنه راه دیگه ای هم داره اگر نمیخوای کرک رو کپی کنی این کارا رو بکن احتمالا مشکل حل میشهنقل قول:
1: اگر درایو مجازی دیگه ای به غیر از دائمون تولز داری اون رو disable کن
2: اگر بازیهایی رو با نرم افزارهایی که برای شکستن قفل securom استفاده کردی قبلا اونا رو باید disable کنی
مثل antiblah یا s7stop یه همچین چیزایی دقیقا یادم نیست
اگر از antiblah قبلا استفاده کردی یه فایل داره به نام antiblah_en_off این رو باید حتما بزنی
اگر هم از اونیکی نرم افزاره استفاده کرده بودی قبلا اونم یه کلید restore داره اون رو باید بزنی
اگه این کار رو انجام بدی فک نکنم دیگه مشکلی باشه
در ضمن موقعی که securom loader یا همون فایل با نام asr رو اجرا میکنی اون فایل باید حتما از روی هارت اجرا بشه اگه رو سیدی باشه کار نمیکنه چون یه فایل dll درست میکنه که اگه رو سیدی باشه نمیتونه و بهتون همین ارور میده
در مورد پی ام هم پستهای شما به عدد 20 برسه پی ام تون فعال میشه
موفق باشی :)
سلام اميد خان
تا آنلاينم مي توني برام كاري بكني؟
بهنام جان گشتم آرشیوم رو سیمز رو ندارم وگرنه برات آپلود میکردم :blush:نقل قول:
نوشته شده توسط BEHNAM GAME
امیدوارم دوستای دیگه داشته باشن :)
دستت درد نكنه پس فعلا خداحافظ.
آقایون سلام
من خیلی تو این تاپیک و تالارهای مختلف دیگه برای اجرای بازی splinter cell 3 جستجو کردم ولی به نتیجه ای نرسیدم حتی من کابل دی وی دی وسی دی رایتر رو هم کشیدم و تنها ایمیج این بازی رو با استفاده از نرم افزار Daemon ماونت کردم ولی باز هم هنگام چک کردن دیسک می گه سی دی بذار آقایون بگید من چی کار کنم دیگه دارم دیوونه می شم کلی پول بالاش دادم
ای خدا بگم این Star Force رو چی کار کنه که خیلی ها این گرفتاری شمارو دارن!!!
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط khatat
عزيزجان شما به اينترنت پر سرعت دسترسي داري؟ يه كرك هست حدود 120 مگابايت كه اون رو داونلود كني خيلي راحت اجرا ميشه بازي. اگه خودت نداري بين دوستان و آشنايان يا كافي نت ها هر جا مي توني داونلود كن. اگه تونستي اينترنت گير بياري با اون كرك راحت اجرا ميشه كه كرك رو هم توي تاپيك بازي قبلا اميدجان گذاشتن. يه فايل براي آپگريد به نسخه 1.0.5 هست كه اين رو خود يوبي سافت داده و يه كرك هم هست كه با اون مشكل حل ميشه.
اما اگه نتونستي: Daemon Tools شما نسخه 4 هست حتما؟ بيش از يه درايو مجازي ايجاد شده براتون؟ اسم درايوهاتون هنوز توي My Computer هست يا حذف شده اسمش؟
آقا اگر يك نفر برام فايل اجرايي اصلي بازي سيمز2 رو بزاره واقعا ممنون ميشم دمتون گرم نذاريد دوباره برم سيمز2 رو بخرم
بازي 6 سي دي ماتريكس رو هر چقدر اجرا ميكنم باز نمي شه فقط ميگه از درايو مجازي درش بيار.چيكار كنم؟
سلام مهدی جاننقل قول:
نوشته شده توسط M E H D I
من اون پچ رو گرفته بودم حدود 100 مگابایت بودش و من اکسترکتش هم کردم ولی باز هم نتونستم استفاده کنم البته بعد از اینکه اکسترکتش کردم اینستال هم کردم تو همون جایی که بازی قبلاً نصب بود حدود 1 گیگ هم برای نصب فضا لازم داشت ولی بعد از نصب اون یک گیگ دوباره داشتم به هر حال من فقط همین یک درایو مجازی رو سیستمم دارم + درایو سیدی رایتر و دیوی دی و دیگه هیچ وقتی که کابل ها رو کشیده بودم فقط همین یه درایو مجازی با درایو فلاپی تو my computer بود ولی خوب باز هم ارور میده البته وقتی من اون پچ رو گرفتم هیچ کرکی همراهش نبود می شه بگی قضیه این کرکه چیه شاید مشکل حل شد ;)
اگر منظورتون Hitman Blood mony هست باید بگم بله درست میشه چون من خودمم این مشکل رو داشتم ولی با این پچ و کرک درست شدنقل قول:
سلام
من بازی ONIMUSHA3 رو نصب کردم ولی اجرا نمیشه و این پغام رو میده
Failed creating the Direct3D device
حالا چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خوب من برم این کار ها را انجام بدم ببینم چی میشه! مرسی از همکاری دوستانه شمانقل قول:
نوشته شده توسط OMID
خب شما باید اون کرک رو هم دانلود کنید و در محل نصب بازی کپی کنیدنقل قول:
نوشته شده توسط khatat
چون پچ فقط نسخه بازی رو از 1.0 به 1.05 تغییر میده و شما باید اون کرکی که تو اون تاپیک گذاشتم رو نیز دانلود کرده و بعد از اکستراک در محل نصب بازی کپی کنید این کار رو انجام دهید احتیاج به هیچ کار اضافی دیگه ای نیست :)
===============
کارت گرافیکتون مدلش چیه ؟نقل قول:
نوشته شده توسط mohsendjd
سلام.
من دیگه دارم دیوانه میشم
100 تا بازی میگیرم 99 تاش ایراد داره . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا من این بازی ریدیک رو از یکی گرفتم 5 تا سیدی . نصب میکنم یک پوشه کرک هم داشت که توش یک پوشه system بود من اونو paste کردم به محل بازی میام بازی رو اجرا کنم این ارور هارو میده : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی چی ؟ کارت من و ساپورت نمیکنه ؟ VGA : Gefoce 6200
امین جان این بازی با کارت گرافیک nvidia که درایور جدید روش نصب شده باشه مشکل داره و این ارور رو میدهنقل قول:
نوشته شده توسط piishii
راه حل ها
1: یا اینکه یه درایور قدیمی نصب کنی
2: یا یه پچ برات گیر اوردم که نوشته بود مشکل رو حل میکنه حالا درست یا غلطش رو نمیدونم چون نتستیدم :laughing:
این پچ
کد:http://download2.gamespot.com/d3/gsc/action/chroniclesofriddick/riddick_update_eu_10_11.exe
من با هزار بد بختي اين پچ و كرك را گرفتم. :puke: اي ول كار كرد و وارد بازي شدم. ولي اي كاش دست و پا هام ميشكست همچين كار زشتي نمي كردم. ا وقتي كه نميتونستم وارد بشم دلم خوش بود كه پچ ميگرم حل ميشه ولي......نقل قول:
نوشته شده توسط OMID
اميد خان ميشه بگي چرا بازي به صورت تصوير اهسته اجرا ميشه؟
ببينيد من چيپ 5500 FX دارم. اين چيپ هم ضعيفه؟ من گرافيك بازي را روي كمترين مقدار ممكن قرار دادم. ولي همان است كه بود. چيكار كنم؟
سلام مهدی جون
به خدا داره گریم می گیره :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad:
فکر می کردم که این بازی هم اجرا می شه ولی ...
تو رو خدا اگه می دونی مشکل چیه بگو.
برای بار اول هست که تو سال1385 اینقدر ناراحت شدم :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad:
از همه بازي هايي كه گرفتم يكيش كار مي كنه :ohno:
بازی Fifa world cup germany2006 رو گرفتم نصب نمي شه مال كمپاني APPLE هستش سيدي اول رو كه مي زارم نصب مي شه بايد دومي رو بذارم اون هم مي ره و حالا بايد سومي رو بذارم كه وسط چيزايي كه داره تو كامپيوتر مي ريزه (موقع انيستال) مينويسهRead Error واقعا حالم گرفته مي شه
كامپيوترم لپ تاپه و پنتيوم4فكر كنم گرافيكم هم128 باشه
جالبه كه فيفا 2005 رو هم نمي ريزه يعني وقتي مي رم تو ماي كامپيوتر وقتي روش كليك مي كنم باز نمي شه اونم 2 تا سيدي هست :sad: :sad: :sad: :sad:
كمكم كن خيلي با حالي مرسي
Omid جون
128 Ati
512 رم
2000 یس پی یو
chovalier لب تاپ بدرد بازي نمي خوره، چيپست كارت گرافيكت چيه؟
چيپست رو اينجا مي نويسه
Control Panel > Display > Settings > Advanced > Adapter > Chip Type
mohsendjd درايور كارت گرافيك رو نصب كردي؟
سلام
از اون ارور عكس گرفتم مي نونيد نگاه كنيد و ننظر كارشناشي بدهيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پست بعدي من رو حتما نگاه كنيد
شرمنده :blush:
سلام hasan11 جوننقل قول:
نوشته شده توسط hasan11
مخلصتم كه يه كم دل خون منو راحت كردي :) هر كار بگي مي كنم اينم از Chip Type:
GeForce4 420 Go
کامپيوتر سوني هست و مموري سايزش هم 32 مگابايته
اميدوارم به ياري شما دوستان بتونم
اگه مي شه بگو كه چرا لب تاپ به درد بازي نمي خوره ؟ :tongue:
قربوووووووووووووووووووووو وووونت كه توجه كردي
تو رو خدا اگه كسي بلده بگه.
قربون همه ي كسائي كه كمك ديگران مي كنند. :blush:
يا علي . . .
hasan11 جون آره نصبه
نیما جان خدمتت که گفتم این چیپ هم برای اجرای بازی خیلی ضعیفه و چندان با fx5200 فرقی ندارهنقل قول:
من خودم یه fx 5700 دارم بازی رو خیلی کند اجرا میکرد (همین بازی رو ) اینکه دیگه fx5500 هست
ولی دوستان راه هایی داشتن برای اجرای روون تر بازی مثل اینکه که توی تاپیک هیتمن گفتن
اونجا رو یه نگاه کن گیر میاری اگرم گیر نیوردی همونجا یه درخواست بده بچه های هیتمن باز کمکت میکنن :)
===================
دوست عزیز موقعی که توی کپی دیتا ها داره بهت read error میده یعنی اینکه نمیتونه دیتا های روی سیدی رو بخونهنقل قول:
نوشته شده توسط chovalier
و در نتیجه سیدی بازی خرابه و تنها راهش هم عوض کردن سیدی هست
البته احتمال داره که سیدی رامت هم مشکل داشته باشه که اگر سیدی رام مشکل داشته باشه توی جاهای دیگه هم اذیتت میکنه اگه اذیت میکنه که سیدی رامت تعطیل شده اگر هم نه سیدی بازی ایراد داره ببر عوضش کن ایشالله که درست میشه :)
===============
عزیز مدل دقیق کارتت رو نگفتیانقل قول:
نوشته شده توسط mohsendjd
ولی اگر کارتت چیپش 9200 یا 9250 هست که 99% همینه این بازی با این سری کارت با همین دو چیپ کارت مشکل داره و اجرا نمیشه و همین ارور رو میده
من روی چند سیستم تست کردم و همشون همین مشکل رو داشتن :sad:
خوب نوشته كه، نمي تونه CD رو بخونه.نقل قول:
نوشته شده توسط chovalier
سلام تشكر از همه به خاطر راهنمايي هاشون
آقايون من ديروز عصبي شدم و از نو بازي رو ريختم(آن اينيستال)
خدا رو شكر اون مشكل پيش نيومد و همه ي بازي رو ريخت
ولي چيزي نيومد كه مثلا روي فينيش كليك كنم
همش ريخت و بعد از اون بلا فاصله پنجره بسته شد حالا هر چي خواستم بازي رو اجرا كنم نمي دونستم كجاست
سيدي اول رو مي ذاشتم مي ديدم مي نويسه ستاپ كن
مي خواستم كركش رو بخونم گفت اينيستال رو كامل كن
الان تقريبا دارم گيج مي شم
اما مطمئنم با ياري شما دوستان گرامي مشكلم حل مي شه
يا علي ...
به نام خدا
با سلام دوستان.
من وقتي بازي IGI 1 رو نصب مي کنم و وارد بازي ميشم ماوس نداره بازي.
نمي دونم منظورم رو مي فهميد يا نه. يعني بايد شانسي ماوس رو نکون بدم.
وقتي هم وارد مراحل بازي ميشه اون نشان تير که بايد وسط صفحه باشه نيستش.
گرافيک من Gforce MX 4000
اگر کسي اطلاعي داره راهنمايي کنه............
با تشکر
خب خدا رو شکر مشکل سیدی ها حل شدنقل قول:
نوشته شده توسط chovalier
ببینید وقتی سیدی ها اکستراک میشه شما باید برید اونجا که آدرس دادید بازی نصب بشه دو حالت وجود داره
یه یک یا دو تا فایل هست که امیج بازیه که باید با دائمون تولز مونت بشه و بازی نصب بشه
یا اینکه تمام فایلها ریخته شده اونجا که اگه اینجوری باشه یه فایل باید باشه به نام autorun.exe حالا شما نگاه کنید ببینید که توی محل نصب بازی چه فایلهایی هست تا بیشتر راهنمایتان کنم
موفق باشی :)
وقتی بازی رو اجرا میکنم (بعد از کپی کردن کرک) فیلم های اولیه بازی نمایش داده میشه ولی تا میخاد بره توی منو اینطوری میشه:
مشکل از کارت گرافیکمه ؟ (ATI 7000series) یا کرک یا سی دی ؟
سلام مهدي جووووووووووننقل قول:
نوشته شده توسط OMID
اميدوارم حالت خوب باشه
ببين من بازي رو توي ماي داكيومنت نصب كردم از كل فايل هاشم عكس گرفتم عكس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توي autorun.exeهم نوشته بود:
[autorun]
open=Autorun.exe
Icon=fifawcpc.ico
Name=2006 FIFA World Cup
[Special]
Disk=1
ProductGuiID={6A61CE0C-0A94-4487-00B8-99C6FD2D32AA}
بازم اگه خواستي كمكم كني حتما بگو چي مي خواي
ممنون :blush:
سلام
آقا من يه سوال فني دارم!
من تونصب بازي هايي كه قفل استارفورس اگه اشتباه نگفته باشم مچل دارم اونم اينه كه:
تمام كارهايي كه آقااميد توتاپيكي كه مربوط به اين بازي هابودروگفتن انجام ميدم دونه به دونه ومنظم ووقتي كامپيوتر براي بارآخرميادبالا درايوم ازماي كامپيوترم محوميشه! ولي بازي اجرانميشه!! :blink:
وروش دوم روهم امتحان ميكنم ولي باز جواب نميده (همون روش كشيدن كابل هاي سي دي رام) البته تواين روشم درايوم ازماي كامپيوترم محو ميشه ولي بازم همون مشكل اجرانشدن بازي!! :blink:
وبه خاطرهمين تاحالا توكف بازي هايي مثل اسپلينترسل 3 و پرنس پرشيا3 موندم :sad:
راستي مشخصات سيستم من اينه:
WINDOWS XP SP 2
CPU: L2 CACHE 1024KB**** INTEL PENTIUM 4 2.66 GHZ
RAM: 1024 MB
MAINBOARD: ASUS TEK P5GD1 PRO
VIDEO CARD: ASUS X700 SERIES
و سي دي رامم اينه : ASUS CB-5216A *****DVD/CD-ROM DRIVER
ممنون ميشم راهنماييم كنيد :blush:
یکی جواب منو بده دیگه.