1.6 خیلی خوبه من اینو بهت پیشنهاد میکنمنقل قول:
1.4 رو هم یه امتحانی بکن
ولی بهترین کار اینه که چندتا اکوستیک رو خودت امتحان کنی و بعد خودت یه آکوستیک میکس شده درست کنی.
Printable View
1.6 خیلی خوبه من اینو بهت پیشنهاد میکنمنقل قول:
1.4 رو هم یه امتحانی بکن
ولی بهترین کار اینه که چندتا اکوستیک رو خودت امتحان کنی و بعد خودت یه آکوستیک میکس شده درست کنی.
یه محبتی کن
1.4 رو لینک کن
چطور میکس کنم ؟
میخام کاری کنم که فقط صدای زیرش زیاد نباشه , یه خورده هم لااقل بگوبه
اینو چکار کنم
منم درخوات همین دوستمون رو دارمنقل قول:
Black ice wow بریز - همونیه که میخای .
عزیم لینک هم بدی خیلی بهتر میشهنقل قول:
این برای میکسنقل قول:
اینم لینک دانلودکد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=1354452&postcount=420
موفق باشید:11:کد:http://soubor.iprotebe.cz/files/sony_ericsson/sound_drivers/ToShaRa_Mega_AcoustiC_v1.4_enhanced.zip
سلامنقل قول:
اين هم لينك acuostic _black _ice_wow براي آقا مهدي :
کد:http://www.4shared.com/file/18235176/34e9bea0/Black_Ice_WOW.html?s=1
ینی این صداش نسبت به بقیه بم تره ؟؟؟نقل قول:
اگه اره خوب تا بریم تو کارش.
سلام به دوستان و اساتید محترم
من گوشیم 810 هست وقبلان فیرم ویرش (R4EA031) بود که (البته سریال چنج ). حالامن اومدمو شجاعت به خرج دادم و خواستم اکوستیک رو بریزم که گوشیرو مثل یه قاطل حرفه ای کشتم...بعد بردم علائدین 15 تومن ناقابل دادم کاملا از نو با اخرین فیرم ویر فلش کردن (با اس ای تول باکس )ولی فارسی نداشت که 4 تومت ناقابلم برای فاسی کردنش دادم البته بماند که چه حالی داشتم . خلاصه بعد از فارسی شدن دیدم دوباره فیرم ویر عوض شده و شده (R4CE012) حلا میخام بشم ریچارد شیردل دوباره اکوستیکو بریزم . سوال:1 -حالا من میخاستم از طریقUpdate Service اپدیتش کنم / ایا فارسیش از بین میره .یا با phone xs فلشش کنم. 2- یه جا تو همین تاپیک دیدم که نوشته بودن سریال اصلی هارو بهتره با فار تغیرات مورد نظر رو داد
(چون گوشیه من به سریال اصلی برگشت) شما چیرو پیشنهاد میکنید ؟ اگر توضیحات تکمیلی هم دارید بگید که یه عمر دعاتون میکنم .
ممنون از همتون .
اقا فریموره منم R4CE012 هستش اگه بخام ارتقاش بدم باید فلش کنم یا با روش حمید و ریختن اکوستیک دیگه لازم نیست ( اخه تو restore : R4EA031 )
ممنون میشم جواب بدین thank
ایا یه خوش غیرت پیدا میشه این تروشا 1.6 و Black_Ice_WOW میکس کنه:31:
ما که مثل شما پروفشنال نیستیم:5:
نترکنه گوشی مون رو...
بيشتر توضيح بده از چه چيز هاي اين دو تا خوشت مياد . :46:نقل قول:
کسی نمیخواد جواب مارو بده ؟ دمتون گرم بیشتر از این منتظرم نزارین.
اگه میخای خودت فلش کنی طبق پست 2 عمل کن - مطمئن باش مشکلی برات پیش نمیاد :46:نقل قول:
نقل قول:آموزش افزایش صدای Sony Ericsson W810iنقل قول:
یه آموزش نوشتم به صورت گام به گام , مو به مو و همراه تصاویر (فکر نکنم کسی دیگه با این آموزش مشکلی براش پیش بیاد)
آموزش های دیگه رو به مرور تو چند روز آینده بهش اضافه میکنمکد:http://www.2shared.com/file/2117752/41aa6f4e/W810i___.html
موفق باشید
ببخشد دوستان میدونم که جای این سوال اینجا نیست
من چند تا گوشی دارم
Z530i و K750i و W700
چطور صدای اینها رو زیاد کنم
چون ندیدم جایی بحث کنند
ممکنه فایلهای لازمشون رو لینک بدید
اقا مهدی دمت گرم.
Black_Ice_WOWنقل قول:
صدای اسپیکر زیاد شده و کیفیتش هم خوبه . صدای ارفونشم بیشتر شده اما کیفیتش یه مقدار کم شده :8:
ToShaRa_Mega_Acoustic_v1.6
صدا زیاد ولی کیفیت نچندان خوب ولی صدای ایر فونش جالب و محسوس:8:
نقل قول:
آموزش افزایش صدای Sony Ericsson W810i
یه آموزش نوشتم به صورت گام به گام , مو به مو و همراه تصاویر (فکر نکنم کسی دیگه با این آموزش مشکلی براش پیش بیاد)
اقا مهدی واقا ok
معلوم بود روش کار کردی pdf با حالی بود thank
قابل توجه همه من با w810 چنج با فار با آموزش بالا درایور صدا را ریختم روی گوشیم اما یک نکته هست که باید توجه کنید و اون این است که چه موقه ی پاک کردن و ریختن درایور صدا اصلا فایل را باز نکنید و گر نه دیگه گوشیتون روشن نمیشه من 2 بار به خاطر همین موضوع مجبور شدم گوشیمو فلش کنم ولی بار 3 دیگه هیچ اتفاقی نیفتاد
نقل قول:نقل قول:
خواهش میکنم:11:
نظر لطفتونه
من که تو آموزشم به رنگ قرمز تو پر بزرگ نوشته بودم کهنقل قول:
دارم یه CHM براش درست میکنم که تمامی بلاهایی که بشه سر W810i بیاری توش هست
( زیاد کردن صدا , تصویر , Patch و ...)
تا چند وقت دیگه آپش میکنم
موفق باشید
سلام خدمت دوستان بخصوص جناب آقای حمید.....بابا ما اودیم گوشیمونو هک کنیم و از این طریق افزایش صدا بدیم(810) آقا اصلا نمیشه....یعنی نمی تونم usb flash رو نصب کنم موقع کار هی روشن میشه....حالا چی کار کنم!!!ار خدا کمک کنید آبرو مون داره میره
درودنقل قول:
اینو بریز ترکیبی از اوناست . البته زحمتشو metalmilitia_v :10: کشیده .
کد:http://www.4shared.com/file/21312001/d3522dbf/acoustic.html
ممنون حتما امتحان میکنمنقل قول:
کد:http://www.4shared.com/file/21312001/d3522dbf/acoustic.html
نقل قول:
thank you با حال بود
دست درد نکنه!:8: 5 دقیقه ای تموم شد. صداش عالیه.:18::18:
مرسی:20:
اما من فكر كنم يه بار باز كردم و مشكلي پيش نيومد!!!نقل قول:
نياز فوري به فايل رسيت w810 با فريم ور R4ED001 .
من درايور صداي گوشي w810 را با far عوض كردم . ولي وقتي كارها با موفقيت تمام شد و خواستم فايل restore براي روشن كردن گوشي رو با XS بزنم متوجه شدم در در ليست فايلهاي restore اصلا R4ED001 وجود ندارد !!:41:
اگه دوستان لطف كنند فايل مربوطه رو قرار بدن خيلي ممنون ميشم. با بقيه ورژنها گوشي بالا نيامد و اصلا xs عمل نكرد .
به احتمال زياد فريم ور گوشي شما r4ea031 هستش
فابل ريستور همين بريز تو گوشي
ايكس اس فريم ور گوشيه r4ea031 اين نشون ميده(r4ea001) نشون ميده
براي من كه اينجوري بود
نقل قول:بینهایت جان درست میگهنقل قول:
برای من هم اینطوری بود , اما r4ea031 رو ریختم درست شد
نباید به ++XS نگاه کنی
بلکه به گوشی یا My phone Explorer
دوستان اگه میخوایید کارتون راه بیوفته
توصیه اکید میکنم این آموزش رو بخونید , بعد دست به این کار بزنید تا خرج رو دستتون نمونه
کد:http://www.2shared.com/file/2117752/41aa6f4e/W810i___.html
سلام اقا یکی به داد ما برسه:41::41:
من فایل break رو فلش میکنم رو گوشی بعد هم با فار درایور رو میریزم روش و فیال ریستور رو فلش میکنم..همون نوشته ها که باید بیادم میاد تو XS ولی گوشی بعد از فلش روشن نمیشه...به xs وصل میکنم اینو میگه:
activating GDFS....
annot open gdfs
activating GDFS....
cannot open gdfs
activating GDFS....
cannot open gdfs
activating GDFS....
cannot open gdfs
activating GDFS....
cannot open gdfs
جلوی همه مشخصاتم مینویسه n/a
main رو باید فلش کنم تا درست شه که اونوقت مشکل رجیستر پیدا میکنه (هنوز اصلش نکردم)
...
این مشکل وقتی پیش میاد که تو far به احتمال زیاد loader رو shut down نکرده باشی .نقل قول:
چون گوشیت رجیسترش اصلی نیست باید بدی برات بیرون فلش کنن .
میگم مدل گوشیت رو تو xs مینویسه یا نه ؟ چون اصلا نمیتونه GDFS گوشیت رو باز کنه :41: چون اون وقت مشکل
سخت افزاری باید در میان باشه . :41: .
یه بار دیگه XS رو از حالت ZIP خارج کن دوباره امتحان کن ببین درست میشه .
البته احتمال مشکل سخت افزاری خیلی کمه :46: .
شارژر P990 هم مثل همینهنقل قول:
اقا به نظر من دیگه سئوالا تکراری شده :19:و از page 70 به این ور همه قبلا جواب داده شده
اگه اطلاعات جدیدی دارین تاپیک بدین
thank
:20::40:
عزیز نظرتو واسه خودت نگه دار ...:27:نقل قول:
دوست عزیز واسه شات دان نکردن فار نیست..خودم به این فکر افتادم..امتحان کردم ولی باز همون شد..نقل قول:
یه بار که فقط مین رو با xs فلش کنمم روشن میشه ولی چون سریال چنج هستش مشکل incorrect sim میده که میدم فقط سریالو عوض میکنن درست میشه....
سخت افزاری نیست:10:
اقا دست شما درد نكنه من تونستم كه صداي گوشيمو بالا ببرم با دستورات شما.
ولي يه مشكلي پيش اومده كه اميدوارم شما بتونيد حلش كنيد:
1- بعد از كارهايي كه گفتيد و زياد شدن صداي گوشي متوجه شدم كه گوشيم فرمت amr و همچنين صداي 3gp رو اجرا نمي كنه. مشكل من چيه؟
2- گوشيم ديگه به فارمنيجر وصل نميشه (اصلان نميشناستش) البته X++ ميشناسه ولي فار نه! اون كاري كه گفتيد براي روشن نشدن هم انجام دادم ولي اثري نكرد الان ديگه نمي تونم بكيج ها رو تو گوشيم بريزم. لطفا منو راهنمايي كنيد. ممنونم علي از كرج:40:
alimashty2001
مشکل شما از آکوستیک یا درایور صدایی هست که تو گوشیتون ریختید ، باید یه آکوستیک دیگه نصب کنید مثلا toshara 1.6
مورد دوم هم عجیبه ببین قبل از شروع کار فایل patch تو پوشه Program Files\Far\Plugins\SEFP رو اجرا کردید یا نه؟
وقتی خواستید گوشی رو به فار وصل کنید حتما حدود 30ثانیه باتری رو دربیارید و دوباره جابزنید ، سپس گوشی رو به کابل وصل کنید
فعلا چیز دیگه ای به ذهنم نمیاد
آقا من اولین مشکلم اینه که برای نصب usb flash driver همه کارایو که گفتین انجام دادم(نگه داشتن دکمه c و...)و آدرسه usb flash driver که دانلود کردم بعد اکسترکتش کردمو میدم ولی آخرش نصب نمیکنه و اینو میده:
the hardware was not installed because the wizard cannot find the necessary software
چیکار باید بکنم؟ سووال دوم این که اوون جوری که من تو softwer info گوشیم نیگاه کردم زده بود :R4ce012
این ورژن فریمورمه؟اگه اینه که تو هیج کدوم فایلای تو w810_restore که دانلود کردم نیستش؟اگه باید ورژن فریم ورمو بالا ببرم لطف کنید تاپیکی pdfی چیزی برای اموزش ریختن فریمور بهم بدین همین تور یه فریمور خوب که به گوشیم بخوره.در ضمن گوشی من ریجستر اصلیه.خیییییلی ممنون میشم کمکم کنین.من خیلی وقته تو این سایت ثبت نام کردم ولی تازه اوومدم.ممنون میشم