نقل قول:
پاپ طرفدار بیشتری داره
نقل قول:
پاپ طرفدار بیشتری داره
سلام
هیچ جایی برای ارسال این تایپک پیدا نکردم، اگر جاش درست نیست، انتقال بدید !
می خوام یه گیتار آکوستیک بخرم. اطلاعات زیادی ندارم
تنها چیزی که می دونم اینه که می خوام این شکلی باشه :n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون میشم بگید که با هزینه 500 هزار تومان چی بخرم خوبه و به چی توجه کنم، بهتره :n01:
الان قیمت سازدهنی کروماتیک هوهنر یا سوزوکی چنده؟
سلام دوستان
کسی جایی رو میشناسه که بشه ویولنسل دس دوم خرید ؟!! یا حدود قیمت ویولونسل دست دوم رو کسی می دونه ؟
مرسی
سلامنقل قول:
دوست عزیز با اینکه پستتون مال یک ماه پیشه اما میخوام راهنماییتون کنم.
اول، شما باید هدف خودتون رو از گیتار زدن مشخص کنید.
فرق پاپ و کلاسیک خیلی زیاده! ولی بخوام کوتاه بگم، کلاسیک یعنی اصولی. یعنی نت خونی باید بلد بشین. از دوره های مختلف موسیقی (باروک، کلاسیک و ...) کار بنوازید . اتود (قطعاتی برای اجرای حرکت های تکنیکی) تمرین کنید. و البته باید وقت بگذارید. مثلا روزی دو سه ساعت. و در ادامه بیشتر.
اما پاپ خیلی ساده تره. و البته زودتر به نتیجه میرسه.
اینجا میرسیم به بحث هدف! شما اگه میخوای بری کلاس که بعد یه مدت کوتاه ، آهنگ های یگانه یا افرادی از این قبیل که پاپ میخونن (ابی، داریوش و اساتید دیگه ی این زمینه!) رو بخونید و بزنید، پاپ خوبه.
اما اگه میخواید حرفه ای کار کنید و موزیک جدی رو یاد بگیرید، کلاسیک خوبه. توی موزیک کلاسیک سالها زمان میبره تا شما بتونید واقعا نوازنده بشید. و اگر صبر نداشته باشید و زورکی بخواید کار کنید، لذت نداره.
موزیک کامل و دقیق، کلاسیکه.
بازم سوالی بود کاملا میتونم توضیح بدم بهتون . ;)
دوستان سوالی بود، من تا جایی که بتونم به همه کمک می کنم. (البته برای مبتدی ها!) مخصوصا توی پیانو :)
سلام دوستان درام نمی دونید تو چه قیمتی هست؟
______________________نقل قول:
راست دستی ؟
کاتاوی شش سیم که معلوم نیستسیم نایلوننیه یا فلزی - ظاهرا نایلونیه ..
توقعت از سازو بیان کن تا بهتر راهنمایی بشی
درود دوستان.
من چند روزه دارم دنبال افکت میگردم ولی نه قیمت ها مشخصه و از اون بدتر اینه که مثل اینکه تا گرون شدن دل*ار خبری از فروش نیست. ZOOM G9 میخواستم که همه جوره قیمت دادن که البته هیچکی هم برای فروش نداره!!!!!
کسی خبر درستی داره؟ یا احتمالاً کسی قصد فروش افکتش رو نداره؟ یه جوری با هم تا میکنیم که نه سیخ بسوزه و نه کباب. و احتمالاً یا آمپ خوب؟ نه خیلی خوبش:31: یه مارشال MG50FX هم کفایت میکنه.
سلام من یه گیتار پرو نصب کردم و کرکم شد اما نمیدونم چرا صداش در نمیاد ؟ کسی مسدونه مشکل کجاست ؟ ممنون میشم کمک کنید
بورس ساز های دست دوم کجاست ؟ همه نوع ساز داشته باشن. نه فقط گیتار و ویلون که همه جا هست :n02: مرسی
با 500 تومن الانا میشه بیشتر دست دوم خرید دیگه...البته اگه تازه کار هستید یاماها c 60 یا c70 واست بدکی نیست...نقل قول:
واسه گیتار خریدن به صدای کاسه گیتار توجه کن...به فاصله سیما از دسته گیتار...به جنس سیم...و واسه همه اینا هم باید یه نفر که سر در میاره از گیتار همرات باشه..
این گیتاری هم که نشون دادی به نظرم مارک valencia باشه که خیلی گیتار خوبیه...اگه بالاتر از 500 بخوای به نظرم بهتر از اریا و الحمرا پیدا نمیکنی...من یه آریا ac20 دست دوم خریدم 790...
سلام دوستان...
منم علاقه ی شدیدی به گیتار الکتریک دارم و به فکر افتادم که اگر بشه برم سراغش...
نیتم اینه که تو تنهایی باش صفا کنم فقط :n02:. با این اوصاف الکتریک ساز مناسبی هست ؟ منظورم از بابت سختی کار و قابلیت تک توازی و لذت بردن ازش هست در سطح مبتدی...
یا برم سراغ پاپ سنگین تره ؟
به نظر من اگه فقط واسه خوشگذرونی میخوای بری برو سراغ یه ساز اسونتر مثه پیانو/..سازای زهی یه کم سخت تر یاد گرفته میشن...اما پیانو نه که از قبل نت هاش کوک شده واسه همین راحت تر میشه یه قطعه رو باهاشون یاد گرفت...پیانوهای الکتریک معمولی دست دومش تا 200-300 هم پیدا میشه..نقل قول:
اما اگه به گیتار علاقه داری برو سراغ گیتارای معمولی یا اکوستیک
درود دوستان عزیز
کسی میدونه کریس دی برگ چه نوع گیتاری می نوازه ؟ من توی اکثر ویدیوهاش یه گیتار مشکی رنگ 12 سیمه و بعضی وقتا هم 6 سیمه دیدم که خیلی شبیه گیتار باس و یا شایدم الکتریک باشه کسی میدونه مدلش چیه ؟ آخه من از الکتریک و باس و جز و ... زیاد سر در نمیارم
حالا این گیتار رو میشه بدون امپلیفایر و از این بند و بساط نواخت یا کلی هم باید واسه اونا هزینه کرد ؟
ممنون
اگه 12 سیمه دیدی ،طبیعتا آکوستیک یا آکوستیکه الکتریکه ..
من خیلی زیاد از کریس کنسرت ندیدم ولی تو هیچ کدوم باسس گیتار دستش ندیدم.
نقل قول:
یه گیتار مشکی رنگ 12 سیمه
اصولا 12 سیمه کردن گیتار براده بوجود اومدن حجم صدای بیشتر هستش - هر کدوم از سیم ها یکی مثل خودش هم جفتش داره دو تا "می" دو تا "لا" ....- بنابراین لزوما به امپ و افکت احتیاج ندارید.نقل قول:
حالا این گیتار رو میشه بدون امپلیفایر و از این بند و بساط نواخت؟
ممنون از پاسختون
والا من فعلا اینترنتم داغونه و با اینترنت ذغالی دایال آپ میام انجمن وگرنه خدمتتون نشون می دادم اون مدل رو اما اگر سرچی بفرمایید حتما پیداش می کنید
حالا با توجه به فرموده های شما ، کسی که علاقه به نواختن این گیتار داشته باشه باید از کجا شروع کنه ؟ باید ابتدا یک گیتار نایلونی تهیه کنه و کلاسیک آموزش ببینه و بعد سراغ این گیتار بیاد یا خیر از ابتدا میشه همین گیتاری که شما فرمودید رو کار کرد ؟ شما چی پیشنهاد میدید ؟
پ.ن : شرمنده من نمیدونم دکمه ی تشکر این انجمن کجاست شاید روی مرورگر من نشونن داده نمیشه بنابراین ببخشید که نتونستم از پستتون تشکر کنم :n16:
معمولا اساتیدی که آموززش میدن میگن که از پایه شروع کنید (یعنی از 6 سیمه)
البته منم نظرم هینه تا دستتون کمی روون بشه بعد یه پایه سخت تر کنید کارو برید سراغ 12 سیمه
نایلونی یا فلزی زیاد مهم نیستنقل قول:
باید ابتدا یک گیتار نایلونی تهیه کنه و کلاسیک آموزش ببینه
پست 1045 رو بخون جوابتو تکمیل می گیرید.
سلام دوستان
من میخوام یه دونه گیتار دست دوم بخرم
خودم هیچ آشنایی در مورد گیتار و غیره ندارم
رفیق آشنا در این زمینه هم ندارم
چه بکنم ؟
میتونید همینجا بهم یه چیزایی بگید بدرد بخوره ؟ (یعنی اینکه در هنگام خرید به چه مواردی توجه بکنم؟)
4 تا پست بالاتر توضیح دادم یه کم...:n18:نقل قول:
سلام
از بچه های رشت کسی آموزشگاهی سراغ داره که عود آموزش بده ؟
شما به من بگو که حالا به هر ترتیب ساز خریدی می خوای باهاش چیکار کنی ؟نقل قول:
آموزشگاه میری - کسی بهت آموزش میده ؟ یا ...
بله .... خب که چی ؟ :n01:نقل قول:
با سلام به دوستان
یه سوال تخصصی دارم ازتون
من میخام شروع کنم به آموزش گیتار و خرید گیتار
در مورد خریدش که اصلا نه آشناییتی در زمینه ی گیتارها دارم و نه رفیقی دارم که سرش تو کار گیتار و ... باشه ... نمیدونم چی باید بخرم ؟
و سوال دیگه اینکه یک بنده خدایی هست هم ساز میفروشه و هم گیتار و ویولون آموزش میده به نظر شما پیش ایشون یاد بگیرم بهتره یا آموزشگاه ؟
مرسی
سپاسگذارم
:n12:
سلام به دوستان گرامی
دوتا سوال داشتم :
1.خیلی دلم میخواد برم یک ساز رو یاد بگیرم منتهی واقعا نمیدونم برم دنبال چه سازی . علاقه ام بیشتر به موسیقی خارجی هست و سبکشو بیشتر از موسیقی ایرانی دوست دارم . البته خیلی سر در نمیارم هنوز از سبکهای مختلف موسیقی غربی اما به صورت کلی از موسیقی خارجی مخصوصا پاپ و راک و کانتری بیشتر خوشم میاد .
به صورت حرفه ای هم نمیخوام کار کنم فقط واسه علاقه ای که به موسیقی دارم . ایا گیتار خوبه که برم سراغش ؟ صرف این میگم که نمیخوام به صورت حرفه ای کار کنم . اونجور که از صفحات قبل خوندم نظرم رفته روی گیتار اکوستیک . دیگه اگه میشه بیشتر راهنمایی کنین .
2.قبلا ها میخواستم برم کلاس گیتار ولی از لحاظ هزینه مشکل داشتم مخصوصا قیمت گیتار . چون اون زمان قیمت کرده بودم به گمونم بالای یک میلیون در میومد . اما حالا چند وقته یه جایی رو دیدم طرف خودش انواع ساز میفروشه . گیتار کلاسیک از 100 تومن به بالا داره . گفته خصوصی اموزش هم میدم 20 جلسه هم نت شناسی هم خود ساز با هم هر جلسه 45 دقیقه . منتهی گقته تمرینش با خودته که قوی بشی . کلا هم 250 تومن گفته میگیره واسه کلاس . اونجور که دیدم قیمت کلاسهای بیرون خیلی بیشتره . حالا میشه راهنمایی کنین که میارزه یا نه ؟ چون اینجور که طرف گفت حس میکنم داره کم وقت میزاره واسه اموزش .
شرمنده از تازه کار هم تازه کار ترم . هیچی از سازها نمیدونم . دیگه ببخشید
خب اگه آشنایی نداری کارت کمی سخته . بطور کلی دقت کن دسته گیتار تاب نداشته باشه (چشتو انتهای باک گیتار بزار و سر دسته گیتار رو نگاه کن ) - تمام فرت هارو انگشت گذاری کن و ضخمه بزن ببین صدای گز نمیدهنقل قول:
..(یه صدای زنگ دار که مزاحم صدای نت هستش. و در نهایت ببین خوش صدا هست نسبت به قیمتش .
موفق باشی
آموزشگاهنقل قول:
و سوال دیگه اینکه یک بنده خدایی هست هم ساز میفروشه و هم گیتار و ویولون آموزش میده به نظر شما پیش ایشون یاد بگیرم بهتره یا آموزشگاه ؟
مرسی
کسایی که چند ساز کار می کنن معمولا نمی تونن تو یه ساز قوی باشن ..چنین چیزیو تجربه هم کردم (حدود 8 ساله پیش). پس آموزشگاه.
سلام دوست عزیزنقل قول:
منم مث خودتم دقیقا ... میخام گیتار یاد بگیرم و بخرم و کاملا تازه کار و ناشی هستم :n02:
من از دو تا آموزشگاه پرسیدم یک ماه پیش یادم نیست اما حدود 130 140 میگفتند برای 10 جلسه
با یک فروشنده ی ساز هم آشنا شدم که خودش هم آموزش میده گفت 120 (10 جلسه + 3 جلسه رفع اشکال و ...) اما اینجوری که من از صحبتاش فهمیدم فکر کنم نمیتونه در حد آموزشگاه خوب آموزش بده
@Doyenfery
ممنون از راهنمایی شما دوست گرامی
با این اوصاف انتخابتون درسته [گیتار] ..ببین خیلی از کسایی که در ابتدای راه هستن دید درستی از خودشون برای آینده نداره.. چیزی که من بارها دیدم تو این 8-9 سال اخیر(تجربه خودم) معمولا افراد با شور شوق شروعنقل قول:
1.خیلی دلم میخواد برم یک ساز رو یاد بگیرم منتهی واقعا نمیدونم برم دنبال چه سازی . علاقه ام بیشتر به موسیقی خارجی هست و سبکشو بیشتر از موسیقی ایرانی دوست دارم . البته خیلی سر در نمیارم هنوز از سبکهای مختلف موسیقی غربی اما به صورت کلی از موسیقی خارجی مخصوصا پاپ و راک و کانتری بیشتر خوشم میاد .
به صورت حرفه ای هم نمیخوام کار کنم فقط واسه فانش . ایا گیتار خوبه که برم سراغش ؟ صرف این میگم که نمیخوام به صورت حرفه ای کار کنم . اونجور که از صفحات قبل خوندم نظرم رفته روی گیتار اکوستیک . دیگه اگه میشه بیشتر راهنمایی کنین .
می کنن .. ولی متاسفانه متاسفانه بعد یه مدت افراد میلشون رو از دست میدن . نمی دونم شما چجوری هستید و قصدتون چه مدت کار کردنه و به کجا رسیدنه..از خودت مطمین بشو من کنارت هستم
شما می تونید به زمان خارجی بخونید ؟
2.
می ارزهنقل قول:
حالا میشه راهنمایی کنین که میارزه یا نه ؟
خوبه 30 تا 45 دقبقه هستش .. و با ضرب و تقسیم متوجه شدم که جلسه ای 12.5 هزینشه.نقل قول:
هر جلسه 45 دقیقه
دقیقا حرفی که من زدم بهتنقل قول:
منتهی گقته تمرینش با خودته که قوی بشی
اینو دیگه من نمی توونم چیزی بگم. حس خودتونهنقل قول:
چون اینجور که طرف گفت حس میکنم داره کم وقت میزاره واسه اموزش .
موفق باشید
با این اوصاف انتخابتون درسته [گیتار] ..ببین خیلی از کسایی که در ابتدای راه هستن دید درستی از خودشون برای آینده نداره.. چیزی که من بارها دیدم تو این 8-9 سال اخیر(تجربه خودم) معمولا افراد با شور شوق شروعنقل قول:
به صورت حرفه ای هم نمیخوام کار کنم فقط واسه فانش . ایا گیتار خوبه که برم سراغش ؟ صرف این میگم که نمیخوام به صورت حرفه ای کار کنم . اونجور که از صفحات قبل خوندم نظرم رفته روی گیتار اکوستیک . دیگه اگه میشه بیشتر راهنمایی کنین .
می کنن .. ولی متاسفانه متاسفانه بعد یه مدت افراد میلشون رو از دست میدن . نمی دونم شما چجوری هستید و قصدتون چه مدت کار کردنه و به کجا رسیدنه..از خودت مطمین بشو من کنارت هستم
شما می تونید به زمان خارجی بخونید ؟
2.
می ارزهنقل قول:
حالا میشه راهنمایی کنین که میارزه یا نه ؟
خوبه 30 تا 45 دقبقه هستش .. و با ضرب و تقسیم متوجه شدم که جلسه ای 12.5 هزینشه.نقل قول:
هر جلسه 45 دقیقه
دقیقا حرفی که من زدم بهتنقل قول:
منتهی گقته تمرینش با خودته که قوی بشی
اینو دیگه من نمی توونم چیزی بگم. حس خودتونهنقل قول:
چون اینجور که طرف گفت حس میکنم داره کم وقت میزاره واسه اموزش .
موفق باشید
خودش هم آموزش میده گفت 120 (10 جلسه + 3 جلسه رفع اشکال و ...)
رفع اشکال ؟؟؟؟؟ [فک می زنییم] مگه کلاس ریاضیه که رفع اشکال راه انداخته .
اصلا اصولی نیست چون میبایست در حین همین 10 جلسه که می گید باید راه بیفتید ، و اگه مفید نبود دیگه رفع اشکال کاری نمی تونه برا شما بکنه .این موسیقیه نه ریاضی
همون بهتر که تصمیم گرفتید نرید سراغش
موفق باشید
قربانتون فرخ
در جواب سوال 1:گیتار ساز قشنگیه که با چند بار خوندن آکوردها و چند هفته تمرین میتونی خودت بدون نیاز به کلاس یه قطعه ساده (تکرار میکنم ساده)رو بنوازی...واسه سرگرمی ساز خوبیه...اما واسه حرفه ای شدنش حتما باید کلاس بری...نقل قول:
سوال 2:گیتار اولت باید مشخصات خاصی رو داشته باشه...نه زیاد گرون باشه چون هنوز گیتار تو دستت نیست و بلد نیستی باهاش بنوازی و شاید خوشت نیومد که در اون صورت پول گیتار رو از دست دادی...اما گیتار اولت باید جوری هم باشه که از گیتار زده نشی...پس باید بگردی یه گیتار خوب و قیمت مناسب پیدا کنی...بعضیا میگن که واسه شروع یه ارزونش رو پیدا کن که کامللا اشتباهه...گیتار باید خوب باشه تا کم کم ازش خوشت بیاد...
تو تهران شهرام فقیهی من دیدم کلاس میذاره آموزشگاه پارت....شهرام فقیهی واقعا استاد بزرگیه واسه گیتار...من خودم نرفتم اما یکی از دوستام که میره پیشش میگه واقعا کارش درسته...به نظرم واسه 8 جلسه 144 میگیرفت(الانشو نمیدونم)
دوستمون راست میگه....مگه میخوای مستر کلاس بری که رفع اشکال بذاره واست؟...واسه یاد گرفتن 30%بستگی به استادت داره....70% به تمرین خودت بستگی داره...من اوایل میشد کلاس که میرفتم روزی 4-5 ساعت فقط تمرین میکردم....تمرینای تکراری و خسته کننده...اما وقتی که جلو بری میفهمی همین تمرینا چقدر واست مفید بودن...نقل قول:
سلام
در مورد ساز درامز چند تا سوال داشتم(میخوام تازه شروع کنم)
اول در مورد استاد که خصوصی بهتره یا آموزشگاه بعد هم اساتید خوب تهران رو اگه میشناسین بهم معرفی کنین(خودم اسمایی رو شنیدم مثل آرش پژند مقدم , الیار خسروی , آبتین یغماییان یا عين اله کيوان شکوه نظرتون در موردشون چیه)
دوم خود ساز:تا چند وقت میشه ساز رو نخرید و با پد تمرینی تمرین کرد؟
بعد هم درامز الکتریکی چجوریه یعنی اینکه خیلی از آکوستیک بدتره و قیمتشم اگه میدونین بهم بگین
در کل هرچی برای شروع درامز میدونین بهم بگین.
ممنون
در ضمن اگه اینجا جای درستی برای این سوال نیست فروم تخصصیش رو بهم معرفی کنین.
نقل قول:ممنون از کمکتون . پس با این اوصاف گیتار بهتره که یاد بگیرم . چون همونطور که گفتم واقعا نمیخوام خیلی سخت باشه در حد ویولون و ... که چنان وقتم رو بگیره و از درس و دانشگاه بندازه . اگه بتونم روزی سه تا 4 ساعت تمرین کنم به نظر کافی باشه . البته فکر کنم اولاش همین قدر تمرین لازمه . علاقه ام به موسیقی هم اینقدر هست که هیچ وقت دل زده نشم ازش . چون همینطوری الان هر روز کلی با پیانو مجازی ور میرم و بعضی وقتها هم با موسیقیهای instrumental میخونم و اصلا خسته نمیشم . چند تایی از دوستام بودن که رفتن گیتار یاد بگیرن از سختیش دیگه جا زدن .نقل قول:
فقط اگه میشه راهنمایی کنین که اگه رفتم سراغش سراغ کدوم نوی گیتار برم و انواع گیتار چجورین و چه فرق خاصی با هم دارن . من علاقه ام همونطور که گفتم بیشتر به موسیقی خارجی (بیشتر پاپ و کمی راک و کانتری) هستش . ولی اینکه بخوام موسیقیش رو کار کنم نمیدونم از چه سازی باید شروع کرد .
اولین دسته بندی که میتونم بکنم 1. کلاسیک 2. فلامنکو3.آکوستیک ( سیم نایلونی و سیم فلزی)4.باس گیتار 5. الکتریک گیتارنقل قول:
فقط اگه میشه راهنمایی کنین که اگه رفتم سراغش سراغ کدوم نوی گیتار برم و انواع گیتار چجورین و چه فرق خاصی با هم دارن . من علاقه ام همونطور که گفتم بیشتر به موسیقی خارجی (بیشتر پاپ و کمی راک و کانتری) هستش . ولی اینکه بخوام موسیقیش رو کار کنم نمیدونم از چه سازی باید شروع کرد .
به من بگو صدایه سازارو میتونی از درون یک قطعه تشخیص بدی؟ اگخ آره تمابلت به کدوم یکی ازیناست .. جون حالا من واقعا کلی دسته بندی کردم وگرنه همین 5 دسته هم کلی توضیحات دارن .
12 ساله همین کارو می کنم .. البته با بند های انگلیسی زباننقل قول:
عضی وقتها هم با موسیقیهای instrumental میخونم و اصلا خسته نمیشم .
دوست عزیز وقتی پاسخ سوالمو دادی درست راهنماییت می کنم ..
خصوصینقل قول:
خصوصی بهتره یا آموزشگاه
متاسفانه فقط هومن غفار ی رو می شناسم . رو اینا شناخت ندارم.نقل قول:
خصوصی بهتره یا آموزشگاه
بعد هم درامز الکتریکی چجوریه یعنی اینکه خیلی از آکوستیک بدتره و قیمتشم اگه میدونین بهم بگین
البته می تونی با یه ست V Drum دست دوم تهیه کنی و فعلا ریتم هارو فرا بگیری تا بعد برسی به مراحل بالاتر .
درست اومدی .نقل قول:
در ضمن اگه اینجا جای درستی برای این سوال نیست فروم تخصصیش رو بهم معرفی کنین.
لطفا دوستان منو با نام " فرخ" خطاب کنن (نه Doyenfery) که نام کاربریمه!
برو انتهای پاساژ بیستون سمت راست سوال کن - حامد فکر کنم .. از دوستامهنقل قول:
جواب نگرفتی برو بزرگمهر اونجا دبگه همه چی دستت میاد
موفق باشی فرخ
مرسی . قدیم خیلی به صدای ساز توی موسیقی توجه نمیکردم . اما جدیدا که به خود موسیقی جدا از خوانندگی علاقه مند شدم نسبتا دست و پا شکسته میتونم صدای سازها از هم تشخیص بدم . مثلا اکوستیک یا کلاسیک رو با کمی دقت میشه فهمید یا حتی الکتریک گیتار که توی سبک متال یا راک تابلوئه . اما فلامنکو و باس صداش واسم نا اشناس . البته فکر کنم فلامنکو اسپانیایی باشه مثل اینایی که توی اهنگهای اسپانیایی میزنن . باس هم به احتمال زیاد از اسمش میشه فهمید صدای باس از گیتار تولید میکنه . دیگه شرمنده اطلاعاتم در همین حده فعلا :n02: .نقل قول:
از لحاظ علاقه من خودم چون عاشق اوریل هستم و حس میکنم که با اکوستیک بیشتر رابطه داره واسه همین نظرم روی اکوستیکه . برای مثال اهنگ when ur gone رو به صورت inst که گوش دادم صدای گیتار اکوستیک توش بود . حالا اگه اشتباه کردم شما راهنمایی کنین . البته اکوستیک مگه تماما فلزی نیست ؟
افسوس که میون این همه ساز هیچکس از سلطان سازها دمی نزد :n15: