من روز سیزده تولدمه همه بچکا شب میرزن خونمون چاره ای نبود تو خونه بمونم
Printable View
من روز سیزده تولدمه همه بچکا شب میرزن خونمون چاره ای نبود تو خونه بمونم
شب به روز چه؟:31::46:نقل قول:
ربط داره ببین صبح مدیر تدارکات بودم باید همه چی را راس و ریس مکردم
DAMET GARM HAM SHAHRI.نقل قول:
MANAM NAINIAM.
TO EID 2 ROZ OMADIM ONJA.
EID HAMEGI MOBARAK .
ENSHAALAH SAL KHOBI PISH RO DASHTEH BASHIN
ای بابا کجائئد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا هیشکه یتا پست نمله؟
سلام
به لهجه خودتون که دیدم نوشتید
بچوکا امروز تولد sise یا همان داش جلال بود...
تولدش مبارک.....
--------------
راستی شما می دونید نمایندگی ها برند های لباس مثل زارا منگل و مارکهای ورزشی نایک و پوما
و البته نمایندگی هایی تفال،کنوود و غیره کجاست توی یزد؟
خشونه مبارک باشه
اوردن تاپیک به صفه اول:5:
quote=Asalbanoo;2282096]
سلام
به لهجه خودتون که دیدم نوشتید
بچوکا امروز تولد sise یا همان داش جلال بود...
تولدش مبارک.....
[/QUOTE]
ای بابا چرا نگفتی زودتر یتا کادوئی چیزی براش بخرم.
:11:تولدت مبارک:11:
حسین جون چه عجب سر زدی.نقل قول:
یزدیها کجا رفتین!
تاپیک نره پایین یه وقت ها!
یادم رفته بود اینجا هم بهم تبریک گفتن دوستان.نقل قول:
ممنون:11:
اصلا این مارکهایی که گفتین تو یزد نمایندگی ندارن. فروشگاه مرکزیشون تو یزده:31:
حالا میگردم بهتون مبگم
ممنون:11:نقل قول:
ای بابا چرا نگفتی زودتر یتا کادوئی چیزی براش بخرم.نقل قول:
:11:تولدت مبارک:11:
حسین جون چه عجب سر زدی.[/QUOTE]
ممنون:11:
اومد بالا:31:نقل قول:
دوستان خیلی بی معرفتین.:13:
از اول سال 87 تا الان که11 اردیبهشته فقط10 الی 15 تا پست.واقعا که .:13:باز هم صد رحمت به آقا جلال و عسل بانو.چند تا پست گذاشتند.:45:
وقتی اومدم تو تاپیک دیدم دو سه تا پست بعد از آخرین پست من که وسطای فروردین گذاشتم بود خیلی ناراحت شدم.:4::37:
اینه اینقدر معرفتی که همتون ((38 نفرتون )) ازش دم میزدید.:37::37::37:
ولی من میام (تا جایی که بتونم.:46:
عزیز من آدم باید یهمعرفتی ببینه تا بیاد معرفت خرج کنه :41::41::41: ..............نقل قول:
خوب اگه منظورت منم که من هر وقت نباشی و بیای میگم کجایی کم پیداو...نقل قول:
تازه اگه هرکدوم از بچه ها (اونایی که زیاد میان)مدت زیادی نباشن براشون پیغام خصوصی میزنم که ببینم چرا نمیان.
دیگه حرفی مونده حسین جوون:31:
این چند وقتی که تو یزد زندگی کردم به یه نتیجه رسیدم:خودرو (اعم از ماشین و موتور و ...) 100 سال دیگه باید به یزد میومد.
از نظر دانشجوهای غیر بومی رد شدن از خیابون در یزد یک نوع عملیات انتهاری هست
سلام بچه ها شرمنده چند روزی نمتونستم بیام:46:
نه داداش چی میگینقل قول:
اولین باره این نظر حمل و نقلی(!) را در مورد یزد میشنوم. اما کلا موتور در یزد زیاده.نقل قول:
sise جان چه خبر نیستی کم پیدا؟!!
موتورهای چراغ خاموش!!! ماشینهایی که باسرعت 120 تا میرن تو میدون! خدا خودش رحم کنه وگرنه تو این 4 سال دهنمون آسفالته!!نقل قول:
همین دو هفته پیش تو تفت یه سمندیه زده بود به جدول از روی چمن ها رد شده بود و افتاده بود توی حوض وسط میدون!!!!!!!!!!!!!!!!! خدود 3 متر پرواز کرده بود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
مگه آواتار رو نمیبینی؟ من دادشم یا آبجی؟؟:31:نقل قول:
جووننقل قول:
خوب اگه منظورت منم که من هر وقت نباشی و بیای میگم کجایی کم پیداو...
تازه اگه هرکدوم از بچه ها (اونایی که زیاد میان)مدت زیادی نباشن براشون پیغام خصوصی میزنم که ببینم چرا نمیان.
دیگه حرفی مونده حسین
حالا چراناراحن میشی :20:
رانندگی که تقریبا حق با شماست به جز عده محدودی بقیه بایدبرن((ببخشین)) به گاری بخرن یهخر هم ببندن بهش و سوار بشن :41:نقل قول:
چه آبجیییییییییییییییییییییی یییییییییییییییییییی ((البته آواتار رو میگم سوء تفاهم نشه)) :21:
کی حالا ناراحت شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:29:نقل قول:
جوون
حالا چراناراحن میشی :20:
حق با شماهاست رانندگی تو یزد افتضاحه. ولی اگه رانندگی تهرون رو ببینید:24: به همین یزدمون راضی میشید.نقل قول:
رانندگی که تقریبا حق با شماست به جز عده محدودی بقیه بایدبرن((ببخشین)) به گاری بخرن یهخر هم ببندن بهش و سوار بشن :41:
چه آبجیییییییییییییییییییییی یییییییییییییییییییی ((البته آواتار رو میگم سوء تفاهم نشه)) :21:
سلام به همشهری های عزیزم.
نقل قول:
موتور که زیاد باشه چراغ خاموشش هم زیاده. البته شما توی تفت هستید نه خود یزد.
120 دور میدون؟
ایول عجب راننده ای داشته؟:31:
هر وقت حرف شهر و دیار آدمیزاد میرسه ملت همون منطقه معمولا خودشونو خفه میکنند که "به به چه شهر خوبی داریم" تا مبادا از جاهای دیگه کم نیارن. البته وقتی همه دیار خودشونو خوب و عالی فرض میکنن این موضعگیری هم طبیعیه.
اما من شخصا همچین دیدی ندارم. البته به همون مقدار هم از افراد خودباخته و بیگانه پرست هم بدم میاد.
اما همیشه بر این باورم که گفتن ضعفها هم میتونه کمک کنه به بهتر ساختن و بهتر کردن همون منطقه.
حالا با این توضیحات این خبر را بخونید:
یزد به شهرام ناظری اجازهی برگزاری كنسرت موسیقی سنتی نداد.
یزد به شهرام ناظری اجازهی برگزاری كنسرت موسیقی سنتی نداد.
به گزارش خبرنگار بخش موسیقی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) در منطقهی یزد، قرار بود كنسرت شهرام ناظری پنجشنبه و جمعه 26 و 27 اردیبهشتماه - در شهر یزد برگزار شود، اما در پی صادر نشدن مجوز اجرای كنسرت شهرام ناظری اجرای برنامهی مولویخوان ایران لغو شد.
بقیه خبر را میتونید اینجا بخونید
اما اونچه مهمه اینه کهکد:http://www.seemorgh.com/Entertainment/page.aspx?page=icontent2/showcontent&conid=6276&mID=5659
شهرهای دیگه با هزار ضرب و زور میخوان کنسرت مردان بزرگ موسیقیایی خود را برگزار کنند و نمیتونن اونوقت مسئولین یزد کنسرت استاد بزرگی مثل شهرام ناظری را لغو میکنن!!
البته میدونید مشکل از کجاست؟
اصلا این مسئول یا مسئولینی که اینو لغو کردن نمیدونن موسیقی چیه. و بد بختی اینکه یه آدم درست حسابی هم کنارشون نیست که بهشون بگه!
..."روزها در پی یافتن مدیر كل فرهنگ و ارشاد اسلامی گذشت... معاون اداره كل ارشاد پیشنهاد داد برنامه در یك سالن 700-600 نفره برگزار كنیم با 30-20 اجرا؛ وقتی این حرف را به شهرام ناظری گفتیم كلی خندید و گفت پس من یك ماهی را باید در یزد بمانم!..."
پیشنهاد مدیر کل را حال کردین؟!!!
ایشون فکر میکنن مثلا نمایشگاه آثار قرآنی هست که یه جا را اجاره کنن هر روز درشو باز کنن چنتا بیان قدم بزنن شب هم درشو ببندند.
خلاصه کلام:
استان یزد از نظر فرهنگ موسیقیایی ضعیف هست. این ضعف را هم در دیدگاه این مسئولین میشه دید و هم در دیدگاه عمومی مردن نسبت به موسیقی.
این بر میگرده به شرایط محیطی و سبک زندگی یزدیها که کلا با امور احساسی زیاد سر و کار ندارند. البته نه فقط موسیقی بلکه همه امور هنری.
من مطمئنم که اگه استاد ناظری در یزد کنسرت هم اجرا میکرد اولا خیلی ها خبر دار نمیشدن و دیگه اینکه همه بلیطها به فروش نمیرفت.
البته در چند سال اخیر بهتر شده و خیلیها فهمیده اند که زندگی چیزهای دیگه ای هم بغیر از کار کردن و زیارت اهل قبور داره!
هییییییییییییییییییییی بابا کار ما از این حرفهابه درهنقل قول:
باور کن این مسئولین اصلا نمیدونستن شهرام ناظری کی هست به قول شما فکرمیکرن که میخواد نمایشگاه آثار قرآنی بزنه
ولی جدا از شهر ما همه شهر ها اینجوریه حالا یه کم ، کم وزیاد دارن ولی همشون یه کرباسن
شما مصاحبه استاد شجریان رو آخر هم نوا با بم ببین آدم تا تهش میسوزه
دیگه نمیشه کاریش کرد باید سوخت تو ساخت
از یه لحاظ هم بهتر شد چون اگه برگزار میشد هیشکی نمیرفت آبرو ریزیش بیشتر میشد
سلام
همگي خوبيد؟؟؟
چه خبر از يزد وحومه؟؟!!!
آقا جلال خيلي مخلصم. باكيد خو نيس؟؟؟؟!!!
کجایی کم پیدا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
اووو چق یزی:31:
ما هم هستیم
:11:
به سلامتی همه بر وبچ غیبشون زده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟
1.من تو یزدم . اطراف میدون باهنر - بلوار :8: نزدیک :40: روبروی :5: طبقه بالای :2:نقل قول:
2. با سرعت 120 به میدون و نه دور میدون!
3.مخلصیم جمیعا!
علت ایجاد پست بالا آوردن تاپیک از زیر خاک!
------------------------------------------------
برای خالی نبودن عریضه یه سایت یزدی (پایگاه اطلاع رسانی املاک )رو به حضورتون معرفی میکنم.
کد:www.yazd1400.ir
راستی دوستان طراحی چهره پذیرفته میشه.
چون اکثرا تو یزدن بعد از کشیدن میتونید طراحی چهرتون رو تحویل بگیرید.
قیمت نسبتا ارزون هست.اگه کسی مایل بود میتونه به این آدرس عکسش رو برام بفرسته:
tarahichehre@yahoo.com
00000000000000000000000000000000000000
رفیق این پست بالایی چیه!
1و 2و 3: شما احتمالا میخواستی از وسط میدون بزنی بری اونور این همه احتمال داره ماشین بهت بزنه.نقل قول:
حالا یکی با سرعت 120 نه 220 زده به قول شما "به" میدون. که چی؟ خب احتمالا خواب بوده و حواسش نبوده.
من اگه یه وقتی بیام شهر شما و حتی تو یه خیابون یهو ببینم 10 تا ماشین هم زدن به هم و داغون شدم اینو نمیگم که رانندگیشون بد هست. چرا که:
بد بودن رانندگی تو ایران کلی هست و مشکل همه شهرها. منتها بعضی جاها مشهورترند که من اولین باره یزد را تو این لیست شهرت(!) اون هم از زبون شما میشنوم.
در مورد موتور هم وقتی موتور زیاد باشه چراغ خاموشش هم زیاده.
ما بیشتر!
نقل قول:
به معامله املاک سری میزنیم. ( پست قبلیتو باید نقل قول میکردم حال ندارم عوضش کنم):31:
یعنی یکی نمیخواد بیاد تو ایت تاپیک چیزی بنویسه؟:46:نقل قول:
سلامنقل قول:
یه نمونه کار بذار بیبینم :31:
سلام
من از طرف مادرم نسبم یزدیه .....
واقعآ که!!!
یک پست الکی هم نمیایین بزنین!!!
سلام به همه پروفسورهای یزدی دلم براتون تنگ شده بود دیه درس امتحان بود دیه نتونستم بیام این تایپکم که دیگه فکر کنم زیر مین دشمنان مفقود الاثر شده بود که حاجی آقا در اورد حالا حالاها ما اینجا هستم سروم بید بقول یارو گفتنی دوستون دارم تغار تغار
سلام به همه دوستان چرا نیستین بابا یخرده مرام داشته باشد بید این تایپک را ببرم بالا اه اه اه