مسلما باید همون دیپلم یا پیش دانشگاهی رو بزنینقل قول:
خیر غیبت نخوردی ( اگه دانشگاه نامه زده باشه واسه نظام وظیفه )نقل قول:
کد هم همون دیپلم باید بزنی
در صورت پنا هندگی نمیشه به ایران برگشت بنابراین کارت پایان خدمت هم نمیشه گرفتنقل قول:
مسلما باید همون دیپلم یا پیش دانشگاهی رو بزنینقل قول:
خیر غیبت نخوردی ( اگه دانشگاه نامه زده باشه واسه نظام وظیفه )نقل قول:
کد هم همون دیپلم باید بزنی
در صورت پنا هندگی نمیشه به ایران برگشت بنابراین کارت پایان خدمت هم نمیشه گرفتنقل قول:
اون برای متولدین 70 به بعد. من متولد 68م.نقل قول:
یه سوال دیگه اگه منثلا معافیت موقت با کارت بزنم چه مشکلی پیش میاد . ممکنه تو دریافت کارت وروود به جلسه برام مشکل ساز باشه.
نه!من خیلی ها رو می شناسم که هم پناهنده ی اونجا هم ایرانند اما می یان و میرن(با تابعیت مطلق فرق داره ها اونا کل دستریشون رو به ایران قطع میکنند)...حالا نمیدونم ااینا کارت می خوان یا نه؟!!نقل قول:
در صورت پنا هندگی نمیشه به ایران برگشت بنابراین کارت پایان خدمت هم نمیشه گرفت
مشکلی پیش نمیاد ولی در صورت قبولی ثبت نام نمیکنننقل قول:
ممکنه کد ها رو برام بنویسی تا ببینم؟؟
کارت پایان خدمت به پنا هنده های ایرانی در خارج از کشور تعلق نمیگیرهنقل قول:
نقل قول:کسی میتونه جواب سوال ما رو بده؟نقل قول:
نقل قول بالایی دوستمون رو یکی بیشتر توضیح بده.برم اونجا چی بگم؟
شنیدم واسه دیپلم نمیشه تمدید کرد.درسته؟
حداکثر چقدر میشه تمدید کرد؟تا مهر سال بعد امکان داره؟
سلام دفترچه 89
دیدن هجمش کمه براتون گذاشتم تا کدا را ببینید
منم نمی دونم کدوم کد شامل حال من می شه ؟؟؟؟
تو دفترچه که گفته حق نگاه کردن به دفترچه را ندارید
دانلود کنید برید صفحه ی 34
کد:http://www6.sanjesh.org/download/sar89/sar89d1.zip
دوست عزیزنقل قول:
با توجه به مطالب صفحات قبل ، شما دفترچه رو فرستادید و برگه اعزام اومده برای 18 بهمن 88 ، درسته؟؟
خب اگه متولد نیمه دوم 69 هستید و مدرک پیش دانشگاهی حضوری رو دارید که بدون مشکل میتونید تا بعد از کنکور 89 تمدید کنید.نیاز به پارتی هم نداره چون قانونه.(تو دفترچه نوشته شده) بهترین کار اینه که شما برید همون دفتر پلیس +10 که دفترچه رو ثبت کردید از اونا بپرسید چه مدارکی برای تمدید نیاز هست؟اونا اطلاعات کامل بهتون میدن.
موفق باشید
جالب اینه که اگه در مورد این کد از سایت سازمان سنجش بپرسید میگه شما نمیتونید شرکت کنید اما وقتی میپرسی که بر اساس قوانین نظام وظیفه میتونم و اگه اینطور نیست توضیح بدید دیگه هیچ جوابی نمیدن!!!!!!!!!!
نهایتا مجبوریم یه کد الکی بزنیم موقع ثبت نام دانشگاه هم فکر نکنم مشکلی پیش بیاد . چون فکر نکنم اصلا بگن موقع ثبت نام کنکور چی زدید از نظام وظیفه کارو درست کنیم دیگه فکر کنم تمومه!!
من هم دقیقا همین مشکل شما رو دارم و واقعا کارمون لنگ این کد شده .
این روابط عمومی سنجش شماره تلفنی چیزی نداره؟!! سایتشون که اصلا جواب نمیده. لعنت . چقدر بدبخت هستیم که کارمون افتاده دست چه آدمهایی.
متولد نیمه اولم.مشکلم هم همینه:sad:نقل قول:
کسی تا حالا این کارو کرده؟اصلا شدنی هست؟
صد در صد همینهنقل قول:
نظام وظیفه اجازه بده حل
نیان یه وقتی قانون را وردارند اون وقت زندگی من تباه می تونه بشه
نقل قول:مركزمشاوره و پاسخگويي سازمان وظيفه عمومي ناجا باشماره تلفن هاي 73941739 و 73941735 آماده راهنمايي و ارائه مشاوره تخصصي به مشمولان و خانواده هاي آنها در زمينه قوانين و مقررات خدمت وظيفه عمومي مي باشد.
دوستان تهرانی از اینجا پی گیری کنن. من هرچی صبح زنگیدم اشغال بود .
دوستان اگر خبری از کد ها کسب کردید
ممنون می شم اگر بگید
اشتباه شد ....لطفا پاك بشه:46:
سلام دوستان
اگر کسی درصد های قبولی پزشکی دانشگاه نجف آباد را داره ( البته برای پسر ) برامون بزاره
با این حساب نظام وظیفه به شما اجازه شرکت در کنکور 89 رو نمیده.نقل قول:
فقط یه راهی به نظرم میرسه: اگر شما امسال کنکور آزاد(88) شرکت کردید و رشته ای رو قبول شده باشید می تونید برید الان ثبت نام کنید. یکی از دوستان من امسال آزاد یه رشته ای قبول شد بعد گفت نمیرم میخونم واسه سراسری 89 ولی بعد تصمیمش عوض شد و اواسط آبان رفت و در همون رشته ای که قبول شده بود ثبت نام کرد.
الان فکر کنم شما هم بتونی بری آزاد ثبت نام کنی(هر چی باشه بهتر از خدمت رفتنه):13:
موفق باشی
دکترای دامپزشکی قبول شدم ولی میخاستم سراسری بدم و یه رشته دیگه قبول بشم.نقل قول:
اگه بتونم تاریخ اعزامم رو بعد کنکور 89 بندازم بازم نمیتونم شرکت کنم؟
اگر بتونید اعزام رو تا بعد کنکور 89 تمدید کنید مطمئنا میتونید شرکت کنید.ولی مشکل همینجاست که آیا نظام وظیفه اعزام شما رو که نیمه اول 69 هستید تا بعد کنکور تمدید میکنه یا نه؟(تو دفترچه راهنما که در این مورد چیزی ننوشته)نقل قول:
ولی شما از نظام وظیفه شهرتون بپرس شاید بشه.:46:
آرزوی موفقیت براتون دارم
سلام
دوستان و مشاوران محترم برید به
در قسمت آخرکد:http://www.police.ir/portal/Home/ShowPage.aspx?Object=News&CategoryID=a1e98947-f745-40c1-83c2-578db36d1e55&LayoutID=174cfce5-407e-4b65-b0d7-454c7b7d60f5&ID=402e157d-5b75-4a54-83a7-1cb8e180c38c
رئيس سازمان وظيفه عمومي ناجا همچنين شرايط تغير رشته براي مشمولان دانشجو را به شرح ذيل اعلام كرد:
- بيش از 4 ترم از تحصيل در رشته اوليه سپري نشده باشد.
- در زمان شركت در آزمون دوم داراي معافيت تحصيلي باشند.
- مدت تحصيل در رشته اوليه به عنوان سنوات تحصيلي محسوب شده و با مدت تحصيل در رشته ثانويه محاسبه ميشود.
- در رشته بهتر و مقطع بالاتر پذيرفته شوند.
- انصراف از تحصيل، بعد از قبولي در آزمون رشته دوم و قبل از ثبت نام در دانشگاه انجام پذيرد.
را نوشته
حالا این یعنی چی ؟؟؟؟؟؟
یعنی من که سال 88 وارد دانشگاه شدم ، می تونم تو کنکور 89 شرکت کنم یا نه؟؟؟؟؟
این خبر را در قسمت کارشناسی ارشد نوشته ، یعنی چی ؟ یعنی شامل حال ما نمی شه ؟؟؟
عزیزان من من هم همین مشکل را دارم
اگر فردا کدی به دستم نرسه همین جوری یکی را می زنم
آره میتونی شرکت کنی اما سنوات حساب میشه مثلا اگه شما دو ترم تئو پیام نور بوده باشید در اینصورت تا فقط 10 ترم فرصت دارید که رشته جدیدتون رو تموم کنید.
اما در هر صورت دم این نظام وظیفه گرم . خیلی راحت گیر شدن اما این وسط این سازمان نکبت سنجش این لکه ننگ بر نظام آموزش کشور کاسه داغتر از آش شده. من از سنجش سوال کردم بازم اما این جواب رو دادن(البته یه کمی لوس بازی درآوردم تو حرفام که زودتر جواب بدن و جواب هم دادن):
نقل قول:
صاحب پيام: سيروان احمديپست الکترونيکي: متن پيام: سلام.من دانشجوي ترم سوم دانشگاه پيام نور هستم و ميخواستم که در آزمون 89 شرکت کنم . تو سايت سازمان نظام وظيفه نوشته که شرايطش رو دارم چون کمتر از 4 ترم تو اينجا درس خوندم و بقيه سنوات رو ميتونم تو دانشگاه يا رشته ي بهتر ادامه بدم.
حالا سوال اينه که در محل کد وضعيت نظام وظيفه هيچ کدي نيست که شامل حال من و امثال من بشه؟! و فرضا اگر کد معافيت موقت با کارت رو بزنيم احيانا بعدا مشکلي پيش نمياد ؟! آخه من فقط معافيت تحصيلي دارم و کارتي ندارم .
ممنون ميشم هرچه زودتر جواب بديد:)
پاسخ: درصورت استفاده از معافيت تحصيلي نميتوانيد ثبت نام نماييدامضا کننده:نام واحد: کارشناس روابط عمومي
آره میتونی شرکت کنی اما سنوات حساب میشه مثلا اگه شما دو ترم تئو پیام نور بوده باشید در اینصورت تا فقط 10 ترم فرصت دارید که رشته جدیدتون رو تموم کنید.
اما در هر صورت دم این نظام وظیفه گرم . خیلی راحت گیر شدن اما این وسط این سازمان نکبت سنجش این لکه ننگ بر نظام آموزش کشور کاسه داغتر از آش شده. من از سنجش سوال کردم بازم اما این جواب رو دادن(البته یه کمی لوس بازی درآوردم تو حرفام که زودتر جواب بدن و جواب هم دادن):
نقل قول:
صاحب پيام: سيروان احمديپست الکترونيکي: متن پيام: سلام.من دانشجوي ترم سوم دانشگاه پيام نور هستم و ميخواستم که در آزمون 89 شرکت کنم . تو سايت سازمان نظام وظيفه نوشته که شرايطش رو دارم چون کمتر از 4 ترم تو اينجا درس خوندم و بقيه سنوات رو ميتونم تو دانشگاه يا رشته ي بهتر ادامه بدم.
حالا سوال اينه که در محل کد وضعيت نظام وظيفه هيچ کدي نيست که شامل حال من و امثال من بشه؟! و فرضا اگر کد معافيت موقت با کارت رو بزنيم احيانا بعدا مشکلي پيش نمياد ؟! آخه من فقط معافيت تحصيلي دارم و کارتي ندارم .
ممنون ميشم هرچه زودتر جواب بديد:)
پاسخ: درصورت استفاده از معافيت تحصيلي نميتوانيد ثبت نام نماييدامضا کننده:نام واحد: کارشناس روابط عمومي
آقا ما به هر دری زدیم به جوابی نرسیدیم . به درک روزگار کد معافیت موقت رو زدیم کد 3 . خدا رو چه دیدید شاید یه کارت هم برامون جور شد.
نقل قول:
هوراااااااا به نظام وظیفه
سازمان سنجش نکبت را خوب اومدی
دانشگاه آزاد چی ؟؟
خداکنه اون نکبت بازی در نیاره
سلام. یعنی دوباره نمیشه به رشته قبلی برگشت؟نقل قول:
بابا از برق بهتر کجا گیر بیاریم آخه! توی قوانین 89 نوشته بود در رشته یا دانشگاه بهتر. :5:
این روزا همه میگن خرج این دانشگاه آزاد خیلی زیاد شده!شما چه طور؟:31:
خوب اگر شما از آزاد برید سراسری یعنی دانشگاه بهتر پس قبوله
سلام به همه دوستان.
من متولد نیمه اول 69 هستم.
به نظر شما چقدر احتمال داره که اعزام من به بعد از کنکور بیفته؟اگه کسی تجربه ای در این مورد داره بگه.
و اگه بیفته اسفند امسال چی میشه؟
و سوال اخر.اگه اقدام کنم واسه معافیت پزشکی جواب میده؟یعنی نمیگن دیره و واسه کارت مشکل در میاد؟
با تشکر
شما دفترچتون رو فرستادین؟ اگه هنوز نفرستادی اول ببین غیبت میخوری یا نه.دیپلمت رو کی گرفتی و ماه تولدت چه ماهیه؟نقل قول:
1.نهنقل قول:
شما دفترچتون رو فرستادین؟ اگه هنوز نفرستادی اول ببین غیبت میخوری یا نه.دیپلمت رو کی گرفتی و ماه تولدت چه ماهیه؟
2.نه نمیخورم.ولی باید کارت اعزام بگیرم.از این میترسم که اعزامم بیفته قبل از کنکور یعنی اسفند.اگه بیفته موقع اعزام چه کارایی میکنن.؟میشه بیای خونه؟
3.درس من اینجوریه.دیپلم بهمن.پیش 1 خرداد.پیش2 شهریور.همشم غیر حضوری.مگه اینکه اعزام نیفته اسفند.
4.خردادم.
ممنون میشم یه کمکی بنمایید
شما با این جدول ببین کی میفتی.من خرداد دیپلمم رو گرفتم و متولد اردیبهشتم.افتادم بهمن امسالنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه من الان برم یه رشته تو دانشگاه آزاد ثبت نام کنم و سال بعد سراسری بدم و یه رشته بهتر قبول بشم بعد از انصراف از
دانشگاه آزاد باید برم خدمت؟الان رفتم از هنگ پرسیدم گفت که ما یه نامه میدیم اگه مدت تحصیلت کمتر از 2 سال یا 4 ترم
بود میتونی تو رشته بهتر ادامه تحصیل بدی.
از طرفی هم تو دفترچه نوشته که بعد از انصراف باید برم نظام وظیفه تکلیفمو مشخص کنه.به خدا گیج شدم.:41:
نقل قول:
دفترچه را ول کن
هرچی نظام وظیفه بگه بگو چشم
می تونی ثبت نام کنی
من متولد 1370 ام بار دوم هست که می خوام شرکت کنم کدوم رو باید بزنم ؟؟؟؟ 6 رو باید وارد کنم؟؟؟
گفته باید دفترچه بگیری وگرنه حق نداری شرکت کنی!!!چرا؟؟؟:41:
up..................
یکی بگه دیگه وقت نارم:13:
شما باید 5 رو وارد کنی و احتیاجی به گرفتن دفترچه نیست ( تو همین کد 5 نوشته متولدین سال 70 به بعد احتیاجی به گرفتن دفترچه ندارند!)نقل قول:
کی گفته باید دفترچه بگیری؟
شما کسی رو میشناسین که با این شرایط تغییر رشته داده باشه؟(منظورم رشته یا دانشگاه بهتر)نقل قول:
آره منم ثبت نام کردم و کد 3 معافیت موقت رو زدم.البته مسئول آموزش دانشگاهمون گفت اونو بزن.اصلش نظام وظیفست که تایید کرده میتونیم کنکور بدیم.
سلامنقل قول:
فکر کنم اگه نگاهی به پست های قدیمی همین تاپیک بندازید مطالب مفیدی در این مورد پیدا بشه.
آرزوی موفقیت برای همه دوستان دارم
فکر کنم منظورتون این بود.نقل قول:
نقل قول:
در قسمت آخر
رئيس سازمان وظيفه عمومي ناجا همچنين شرايط تغير رشته براي مشمولان دانشجو را به شرح ذيل اعلام كرد:
- بيش از 4 ترم از تحصيل در رشته اوليه سپري نشده باشد.
- در زمان شركت در آزمون دوم داراي معافيت تحصيلي باشند.
- مدت تحصيل در رشته اوليه به عنوان سنوات تحصيلي محسوب شده و با مدت تحصيل در رشته ثانويه محاسبه ميشود.
- در رشته بهتر و مقطع بالاتر پذيرفته شوند.
- انصراف از تحصيل، بعد از قبولي در آزمون رشته دوم و قبل از ثبت نام در دانشگاه انجام پذيرد
نقل قول:
من خودم برای امسال برنامه ریزی کردم دارم می خونم
به خدا توکل کردم
نظام وظیفه هم که به لطف خدا همکاری کرده دیگه غمت چیه ؟؟
بچسم به درس