من ويستا ندارم اين تم ويستا هستش من برنلمه رو 50 بار به روشهاي مختلف نصب كردم اما جواب نداد در ضمن روي چشم من تازه كارم خوب ....نقل قول:
حالا چي كار كنم ؟؟؟؟:41:
Printable View
من ويستا ندارم اين تم ويستا هستش من برنلمه رو 50 بار به روشهاي مختلف نصب كردم اما جواب نداد در ضمن روي چشم من تازه كارم خوب ....نقل قول:
حالا چي كار كنم ؟؟؟؟:41:
ببین از اول اول شروع میکنیم:نقل قول:
1- اول باید سیستمت با برنامه جور باشه، یعنی ویندوز اکس پی سرویس پک 2 رو داشته باشی. بعد حداقل اینارو داشته باشی:
Pentium 4, 2.0 GHz
5 GB free hard drive space
512 MB RAM
USB port
Internet Explorer 4.0 Service pack 1, or later
Adobe Flash Player installed
2- بعد آخرین ورژن Adobe Flash Player رو نصب کرده باشی.
3- بعد از همه اینا، تازه باید برنامه رو نصب کنی.
4- بعد هم مراحل پست 895.
اگه قبل از نصب سرویس پک و فلش،برنامه رو نصب کرده بودی، uninstall کن و بعد از restart دوباره نصب کن.
ببین چی کار میکنی دیگه:20:
از توی فایل منیجر، فایلها یا فولدرهایی رو که میخوای،copy یا move کن روی مموری.نقل قول:
یا اینکه از back up manager برنامه pc suite استفاده کن.
تا حالا هر کاری کردی رو انجام نشده فرض کن و برنامه رو uninstall و عین پست 895 عمل کن.نقل قول:
مورد بعد اینکه اگه فایروال یا آنتی ویروسی که برنامه ها اینترنتو کنترل میکنه داری، غیر فعال کن.
این تم ویستا رو هم غیر فعال کن.
مشخصات سیستمت رو هم با پست 1042 چک کن.
نقل قول:
من همه اينهارو داردم يعني كسي تا حالا به اين مشكل بر نخورده ؟
بابا عجب شانسي دارم تو 10000000000000000000 نفر فقط منم ؟؟؟:13:
من نمیتونم نرم افزار هامو backup کنم؟
آقا يه سوال. کسي مي دونه چه شکلي مي شه SMS رو از رو گوشي P910i توي PC ريخت تا بعدا اين sms ها رو به يه گوشي ديگه منتقل کرد؟کسي اگه طريقه ي انتقال SMS از يه گوشي به يه گوشي ديگه رو ميدونه خواهشا سريع بهم جواب بده چون بد جور لازم دارم
گوشی سونی اریکسون p1 با رجیستر ی شرکت مخابرات ایران و گارانتی معتبر "پارس سیتادل" بزودی وارد بازار تهران می شود.
"مهدی نادر" سرپرست فروش شرکت سونی اریکسون در تهران به خبرنگار بازار پایگاه اطلاع رسانی تلفن همراه ایران گفت: این گوشی بعد از یک ماه انتظار در صف رجیستر شدن مخابرات ایران وارد بازار شد.
به گفته وی ؛ این گوشی که شبیه محصولات اولیه سونیاریکسون است، امکان ارسال پستهای الکترونیکی و جستوجوهای اینترنتی را نیز برای کاربر فراهم میکند.
وی افزود: گوشی سونی اریکسون p1 همچنین قادر است از طریق فناوری UMTS و WiFi اینترنت پرسرعت را در اختیار کاربران بگذارد.
نادر اظهار داشت: گوشی هوشمند P1 سونیاریکسون از صفحه کلید دو کاربردی، صفحه نمایش قابل لمس 6/2 اینچی، سیستم VoIP و WLAN، دوربین 2/3 مگاپیکسلی دارای فوکوس اتوماتیک ، قابلیت بزرگنمایی سه برابر، حافظه داخلی 160 مگابایت، حافظه جانبی 512 مگابایت و مجهز به فناوری بلوتوث و اینفرارد برخودار است.
P1 سونی اریکسون به نسخه 1/9 سیستمعامل sembeyan مجهز شده و قادر است آخرین فناوریهای ارایه شده از جانب اپراتورهای تلفنهمراه را به کاربر بدهد.
منبع :iranmobilenews
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان p990 دار و m600 دار بهتون تسلیت میگم...بعید میدونم گوشیتون رو بیشتر از 250 بردارن !!!
تا دیر نشده بفروشین یه چیزی بزارین روش p1 بخرین
من جمین دارم ولی به محض ورود با شکوه W960 این گوشی رو میخرم !!!
بشتابید ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این دوتا پست قبلی چقدر به نظرم آشنا میان !!!!!!:eh::eh:
سلام خوبي آره ميدونم اينا رو تو زده بودي من اينجا زدم تا بچه ها زودتر خبر دار بشن شرمنده ميخواي پاكشون كنم؟نقل قول:
آقا يه سوال. کسي مي دونه چه شکلي مي شه SMS رو از رو گوشي P910i توي PC ريخت تا بعدا اين sms ها رو به يه گوشي ديگه منتقل کرد؟کسي اگه طريقه ي انتقال SMS از يه گوشي به يه گوشي ديگه رو ميدونه خواهشا سريع بهم جواب بده چون بد جور لازم دارم
خواهش خواهش خواهش خواهش خواهش خواهش خواهش خواهش خواهش خواهش
کسی میدونه چرا صدای آلارم P990 اینقدر کمه؟ (صداش از کنترل پنل تا آخره)
هنوز آپدیت نکردم اگه آپدیت کنم درست میشه؟
بله یه خورده بیشتر می شه دوست من.نقل قول:
من فونت فارسی ریختم تو گوشی ولی بازم فارسی نمی خونه کسی می تونه کمک کنه
ای بابا این مشکل های منم که حل نمیشه متاپکس جان...
الان برنامه رو دانلود و نصب کردم اما وقتی رو آیکونش کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیوفته... فلش پلایر رو هم نصب
کردم Sp2 هم نصب کردم.... چی کار کنم آخه؟
اگه فول بک آپ بگیری چرا، میتونی. موقع انتخاب مواردی که بک آپ گرفته میشه، همه رو انتخاب کن.نقل قول:
این برنامه رو امتحان کن:نقل قول:کد:http://www.gsm.ir/a1321.asp?progid=294
والا چی بگم!؟ آخه ارزش نداره بخوای برای آپدیت، ویندوزت رو عوض کنی.:13:نقل قول:
پیشنهاد میکنم بری کافی نت:27:
اینم از اون حرفها بود... :eh:نقل قول:
کی گفته اگه فونت بریزیم تو گوشی، فارسی میخونه؟
زیز تو سات mobilestan.netمه دارن میگن میشه میخای یه سر بزن ببین
الان از یکی قیمت گرفتم گفت 485 با گارانتی 390 بدونه گارانتی ! متاپکس اون شماره که دادی زنگ زدم گفتش ما قیمت نمیدیم و هیچی دیگه.! چرا به نظر تو ؟
سلام
من دیروز به جمع پی 990 ها پیوستم
1- فرانسوی
2- بدون گارانتی
3- با تمام تجهیزات و همه چی....
4- سریال اصلی
5- رجیستر شده
قیمت 325 تومان :8:
به نظر دوستان خوبه ؟؟
متاپکس جون من به هر جون کندنی بود ویندوز رو عوض کردم و آخرین ورژن برنامه رو دانلود کردم و اجراش کردم ولی
بازم که یه کادر اومده و باید تا 100 در صد پر شه!! ولی تو گفته بودی اگه برنامه قدیمی باشه خودشو آپدیت میکنه
ولی اینی که من گرفتم جدیده که!!! به خدا دیگه کلافه شدم.اصلا قید آپدیتو بزنم بهتره 20 ساعت وقت و اینترنتم به حدر رفت...
چرا که نه خوب خریدی:18: از کجا خریدی امیدوارم تهرون نباشی :5:نقل قول:
واقعا؟از کجا گرفتی آدرسشو میدی ؟راستی مطمینی با این قیمت فرانسه!؟ همه سریال کیه؟ مبارکت باشه:31: :31:نقل قول:
خوب بذار خودشو آپدیت کنه، بالاخره آخرین ورژن هم یه چیزایی رو کم داره. اتفاقا این خوبه، فهمیدی که حالا کار میکنه.نقل قول:
خوب از همونی که گفته بپرس، من نمیدونم. :41:نقل قول:
من نگفتم ازشون قیمت بپرس، گفتم بخواه یه فروشگاه بهت معرفی کنن که با گارانتی خودشون گوشی میفروشه.نقل قول:
آخه پس تو اونجا چی کار میکنن ؟ بهشون گفتم فروشگاه کجا دارین گفت علاالدین !همین فقط :41:
ميشه 1 كم بيشتر برام روش backup توضيح بدي خوب متوجه نشدم چه جوري backup بگيرم ممنوننقل قول:
بچه ها نمیدونم شما هم این مشکل رو دارین یا نه
ولی
من تو نت یه روش برای خواندن اس ام اس فارسی پیدا کردم
اگه کسی هنوز این مشکل رو داره بگه تا براش بزارم(بدون هیچ نرم افزار)
سلام بر همه دوستان خصوصآ metapex عزیز .
من بعد از اینکه گوشیم رو به frimware R9G007 اپدیت کردم یه مشکل براش پیش اومده
اونم اینکه وقتی دکمهء شماره گیری رو نگه میدارم (روی کیبرد ) منوی شماره گیری خیلی سریع باز و بسته میشه ونمیشه مثل سابق شماره گیری کرد .
حالا میخوام بدونم گوشی شما هم بعد از آپدیت اینطوری شده یا نه ؟
ممنون .
اول گوشی رو با کابل به کامپیوتر وصل کن.نقل قول:
بعد برنامه PC Suite اجرا کن.
بقیه مراحل رو به ترتیب از شکل زیر دنبال کن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
metapex aziz kheili azat mamno0onam ke javabamo dadi chon vaghan behem komak kard ( az modirane in klooop ozr mikham ke english type mikonam rastesh alan dar sharayeti nistam ke farsi beto0onam type konam )
من قبلا ازش استفاده نمیکردم، ولی الان که گفتی دیدم مال من هم همینجوریه. فکر نمیکنی اگه فلیپ رو برداری درست بشه؟ منظورم اینه این دکمه برای مواقعیه که فیلیپ برداشته شده باشه.نقل قول:
نیکی و پرسش؟نقل قول:
لطف میکنید....
خسته نباشید . پس بالاخره تونستی ، تبریکنقل قول:
اینم بگم که واسه منم همینطوری بود . حدود 1 ساعت و نیم هم وقتمو گرفت تا برنامه خودشو آپدیت کنه.
موفق باشی
سلام.
متاسفانه يكي از مشكلات Symbian Uiq براي ما ايراني ها پشتيباني نكردن فونت فارسي مي باشد
كه در Uiq2 با ريختن FreeType 7.0 و برنامه Sman اين مشكل تا حدودي برطرف ميشد البته برنامه هاي ديگري هم براي اين مهم وجود داشتن.
و اما در Uiq3 به علت جديد بودن اين سيستم عامل, برنامه هاي مشابه براي اين مشكل وجود ندارند.
برنامه اي جالب Crystal Arabic UIQ3 كه تا به اين هنگام كرك نشده.
درباره نحوه كار و اينكه چطور ميشه كه اين مشكل توسط اين ترفند برطرف ميشه در تاپيكي جداگانه توضيحات كامل رو ميدم.
و اما نحوه كار:
توسط يك رم ريدر وارد مموري استيكتون بشين
وارد فولدر resource بشين(اگه نیست یکی به همین اسم بسازین)
سپس وارد فولدر Fonts بشين " اگر چنين فولدري در پوشه resource نبود خودتون بسازين "
حال 4 فونت ضمينه را در پوشه فونت كپي كنين ( با همين نام )
مموري رو داخل گوشيتون گذاشته و آن را Reboot كنين
توجه داشته باشين كه به هيچ وجه اين فونتهارو داخل رام دستگاه يا درايو C گوشيتون در فولدر Fonts كپي نكنين, در غير اين صورت مسئوليتي رو قبول نمي كنم.
اینم از فونت ها
[HTML]http://www.divshare.com/download/1060778-0df[/HTML]
منبع: mobilestan.net
سلامنقل قول:
من از مشهد گرفتم
سرعت بسیار بالاست تو گوشی
اصلا و اصلا هنگ که هیچی عمرا
ولی یه مشکلی که دارم اینکه باتری زود کم می کنه
باهاش کار می کنی با منو هاش ور میری هر 2 دقیقه 2 % رو کم میکنه
نوع باتریش هم BST 33 هست یعنی 920 میلی آمپر که باید مارک باتری BST 34 باشه با 1120 میلی آمپر
متاسفانه باتری پی 990 ها رو یا عوض می کنن یا....
این 400 ساعت استند بای و 9 ساعت مکالمه با باتری 1120mA <<<< BST34 هست نه این BST33>>>920MAقلابی که به خورد گوشی دادن
اینم از این