دوست عزیز geil از همه بهتره ولی قیمتش خیلی بالاست 2G حدود 90.000 تومانی هست البته بستگی به باسش هم دارهنقل قول:
اگر کمتر میخوای پول بدی super talent را پیشنهاد میکنم
Printable View
دوست عزیز geil از همه بهتره ولی قیمتش خیلی بالاست 2G حدود 90.000 تومانی هست البته بستگی به باسش هم دارهنقل قول:
اگر کمتر میخوای پول بدی super talent را پیشنهاد میکنم
کی گفته ژل از همه بهتره؟:2:نقل قول:
اگر خواستید سوپرتالنت بگیرید حتما با گارانتی smt یا معین بگیرید. آخه گارانتی ماتریکس رمهاش آشغالیه.
سلام
رم با چیپ A Data با چه مارکی پیدا میشه؟ با مارک خود Adata هست؟
چیپ cell shock چی؟
سلام.
من رم کامپیوترم 1 گیگ کینگستون هستش.
می خوام رم رو به 2 ارتقاء بدم. آیا فرقی داره 2تا 1 گیگ داشته باشم یا 1دونه 2 گیگ داشته باشم؟
چه مارکی خوبه؟ اگه میشه چنده مارک خوب با قیمتاشو بگین.
(ببخشین که اینجا می پرسم، اما یه Cpu دو هسته ای خوب اینتل که هم خودش خوب باشه و هم قیمتش مناسب باشه، چیه و
چنده؟)
2 تا 1 گيگ بهتر هست البته اگه مادربوردتون از تكنولوژي دوال چانل استفاده كنهنقل قول:
OCZ,CORSAIR,CRUSIAL از رم هاي خوب هستن
از نظر قيمت OCZ2GB GOLD800 DUAL2*1 قيمت 65 از همه بهتره
CPU رو تو تاپيك خودش بپرس در ضمن مدل مادربوردتو بنويس
منظورتون از دوال چانل، همون جای تعدا رم هاست؟نقل قول:
اگه اینه، آره. به عوض 2تا 4تا داره! :31:
مادر بوردمم: GIGA PLS3
[quote=Crespo;2832296]منظورتون از دوال چانل، همون جای تعدا رم هاست؟
اگه اینه، آره. به عوض 2تا 4تا داره! :31:
مادر بوردمم: GIGA PLS3[/quote
نه اون نيست ولي مادربورد شما اين قابليت رو داره
تو اون 4 اسلت بايدرم ها رو بزاري رو اون 2 تا كه هم رنگن يا 1-3 يا به صورت 2-4 قرار بدي
[quote=shahab_blaster;2834217]سلام.نقل قول:
مر30 از توضیحاتتون.
میشه در مورد قسمت قرمز، بیشتر توضیح بدین؟
من یه رم 1 گیگ مارک Umax خریدم (33 هزار تومان) و فروشنده گفته میتونی برای اطمینان از اصل بودن قطعه شماره سریال روی اون رو در سایت شرکت وارد کنی ولی من نمیدونم به کدوم قسمت سایت برم تا بتونم شماره سریال رو وارد کنم خواهشا اگه میشه کمکم کنید- راه دیگه ای هم برای تشخیص تقلبی بودن دستگاه هست؟
فقط 24 ساعت برای تست فرصت دارم
ممنون
[quote=Crespo;2836135]براي استفاده از دوال چانل شما بايد رم هاتو رو اسلت هايي بزاري كه گفتمنقل قول:
بقل هر اسلت يه شماره نوشته و اون اسلت ها با رنگ خاصي 2 به 2 مشخص هستند
رم ها رو بزار رو اسلت هايي كه هم رنگ هم هستن