-
-
مرسی
میدونید چرا منچستر داره به هم میریزه؟
چون آبراموویچ پولدار بود و نیازی به دست زدن به باشگاه نداشت اما گلیزر کل سرمایش 1.5 میلیارده :x و فقط میخواد بهش بگن شاه منچستر. همین و بس
هر چقدر هم بخواد به باشگاه گند میزنه :twisted: امید وارم یکی کلیه ی سهام های تماشاچیا رو بخره و کم کم اونم راضی کنه که سهامش رو بی خیال شه و به پولدار تر از خودش بسپره
یا اینکه همین تابستان سکته کنه و بمیره
-
منم فكر كنم راخ حل دوم خيلي راحت تره
انساني ترم هست
:mrgreen:
-
خدا به داد منچستر برسه!!!
چطور بروبچ پولا مون رو جمع كنيم بريم سهام بخريم!! :mrgreen:
-
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در بايرن از حيثيت فوتبال ايران دفاع مي كنم
-----------------------------------------------------
- خيلي بي سر و صدا به بايرن مونيخ رفتي ؟
كريمي :عادت ندارم قبل از آنكه كاري را به پايان برسانم ، آن را اعلام كنم به خاطر همين مساءله حضورم در بايرن مونيخ غيرمنتظره بود. بعضي ها عادت دارند بازارگرمي كنند اما من دوست داشتم كار تمام شود و با آرامش خاطر اين موضوع را بيان كنم .
- چند ماه با مسووولان بايرن مونيخ در ارتباط بودي ؟
كريمي : از 4، 5 ماه پيش ، صحبت هاي اوليه انجام شد و تقريبا_ يك ماه قبل بود كه مذاكرات صورت جدي به خود گرفت و قرار شد براي عقد قرارداد نهايي به آلمان بروم و در تست پزشكي اين تيم شركت كنم .
به همين خاطر منتظر دو روز تعطيلي بودم و در اولين فرصت به آلمان رفتم و پس از آنكه در تست پزشكي قبول شدم ، قرارداد رسمي با اين تيم امضا كردم .
- پيوستن تو به بايرن مونيخ تا چه اندازه به ديدار ايران - آلمان بستگي داشت ؟ مي گفتند بكن باوئر كه از سران بايرن مونيخ است در آن ديدار تو را پسنديده است .
كريمي :در صحبت هايي كه با مسووولان بايرن انجام داديم در اين مورد بحث نشد. اين مسائل را روزنامه ها نوشتند ولي ممكن است آن مسابقه هم باعث شده باشد كه مسووولان اين تيم آلماني براي عقد قرارداد با من پيشنهاداتي را مطرح كنند. - پس پيشنهاد تيم هايي مثل لاكرونيا و... واقعيت نداشت .
كريمي :نه فقط موناكو همزمان با پيشنهاد مسووولان بايرن مونيخ خواستار به خدمت گرفتن من شد. اما تصميم گرفتم شانس خودم را در بايرن امتحان كنم . بحث بايرني ها جدي بود و آنها از من خواسته بودند براي قرارداد نهايي به آلمان بروم .
- هفته گذشته ليگ امارات به پايان رسيد و تو آخرين بازي ات را در ليگ براي اين تيم انجام دادي در حالي كه الاهلي در جام حذفي و ليگ قهرمانان آسيا هم حضور دارد. امكان دارد باز هم با پيراهن الاهلي بازي كني ؟
كريمي :قراردادم با الاهلي تقريبا_ تمام شده است و فقط يك بازي در مرحله نيمه نهايي جام حذفي ، در 10 ژوئن برگزار مي شود كه بايد براي اين تيم بازي كنم .
اگر ببريم و به فينال برويم در بازي پاياني هم براي اين تيم به ميدان مي روم ولي اگر ببازيم حذف مي شويم و آن وقت است كه از الاهلي خداحافظي مي كنم .
ضمن اينكه هفته آينده الاهلي در ليگ قهرمانان آسيا با تيم نفتچي ازبكستان بازي دارد كه چون اين تيم اميدي براي صعود به مرحله بعد ندارد سرمربي تيم به من اجازه داد به ايران بيايم .
- واكنش مسووولان الاهلي نسبت به عقد قرارداد تو با بايرن مونيخ چه بود؟ كريمي : مسووولان الاهلي به من لطف داشتند و از حضورم در بايرن مونيخ خوشحال شدند ولي از اينكه من بايد اين تيم را ترك كنم ناراحت بودند. آنها وقتي اين خبر را شنيدند، براي من آرزوي موفقيت كردند. چهار سال در اين تيم بودم و هيچ مشكلي نداشتم . مسووولان و مردم اين شهر خيلي به من محبت كردند و بايد بگويم سال هاي خوبي را در امارات سپري كردم .
- فكر مي كني به عنوان سومين بازيكن ايراني بايرن مونيخ بتواني در تركيب اصلي اين تيم جاي بگيري با توجه به اينكه پيش از تو دايي و هاشميان چندان عملكرد موفقي نداشتند.
كريمي : يكي از دلايلم براي حضور در بايرن مونيخ همين مساءله بود. دايي و هاشميان جزو بهترين بازيكنان ايران هستند كه به اين تيم پيوستند اما نتوانستند موفق شوند در اين بين بعضي ها مسائل مختلفي را براي عدم موفقيت اين دو بازيكن مطرح كردند كه صحيح نيست . هاشميان سال قبل جزو بهترين گلزنان بوندس ليگا بود ولي براي حضور در تركيب بايرن شانسي پيدا نكرد.
يك بازيكن براي حضور در تركيب اصلي تيم هايي مثل بايرن بايد شانس داشته باشد. من مي خواهم در بايرن مونيخ فيكس باشم تا بتوانم از حيثيت بازيكنان ايراني دفاع كنم . فوتباليست بايد بازي كند تا بتواند شايستگي هايش را به نمايش بگذارد براي موفقيت در بايرن تمام تلاشم را به كار مي گيرم ولي شايد من هم موفق نباشم ولي دست از تلاش بر نمي دارم .
- به نظرت اينكه مي گويند آلماني ها براي لژيونرهاي ايراني مشكل ايجاد مي كنند، درست است ؟
كريمي : نه اصلا_ چنين مسائلي در فوتبال آلمان وجود ندارد. مهدوي كيا بازيكن بزرگي است و شايد از هامبورگ به تيم هاي بزرگ تر برود. شما نگاه كنيد فيگو جزو 5 فوتباليست برتر جهان است اما در رئال روي نيمكت مي نشيند.
بازي كردن يا ذخيره بودن يك بازيكن به نظر شخص سرمربي تيم بستگي دارد و هر بازيكني اين موضوع را مي داند. با توجه به اين مسائل مي خواهم شانسم را در فوتبال آلمان و تيم بايرن مونيخ امتحان كنم .
- فكر نمي كني به سرنوشت هاشميان دچار شوي ؟
كريمي : اگر هاشميان بازي مي كرد شايد بيشتر از سال گذشته گل مي زد، باز هم مي گويم ، وحيد فصل قبل جزو بهترين گلزنان بوندس ليگا بود. اما تمام بازيكنان براي حضور در تركيب اصلي تيم بايد سعي و تلاش كنند زيرا حضور در تركيب اصلي تيم بزرگي مثل بايرن مونيخ بسيار سخت است .
- با سرمربي بايرن صحبت كرده اي ؟
كريمي : بعد از عقد قرارداد با ماگات صحبت كردم او نظرش در مورد من خيلي مثبت بود. اما بازيكن بايد خودش تلاش بكند تا به جايگاه خوبي در تيم دست پيدا كند.
- اولي هوينس در بايرن نفوذ زيادي دارد. در مورد تو چه نظري داشت ؟
كريمي : در هنگام عقد قرارداد اولي هوينس هم حضور داشت . هوينس يكي از اركان اصلي باشگاه بايرن است و از قبل مي خواست كه من با اين تيم قرارداد امضا كنم . ضمن اينكه طبق توافق طرفين قرار شد بحت هاي مالي مخفي بماند.
- پيتر نويرور سرمربي بوخوم در مورد هاشميان گفته بود او بازيكني است كه از درگير شدن پرهيز مي كند و به همين دليل در بايرن موفق نبود.
كريمي : اين موضوع را اصلا_ قبول ندارم زيرا يكي از ويژگي هاي خوب هاشميان بازي فيزيكي است و با دوندگي زياد در خط حمله موقعيت هاي خوبي را براي خود ايجاد مي كند.
- مي تواني خودت را با فوتبال خشن و ماشيني آلمان تطبيق دهي ؟
كريمي : من هم مي دانم فوتبال آلمان ، فوتبالي ماشيني است . البته بازيكنان تكنيكي زيادي نيز در اين ليگ حضور دارند. مي دانم بايد براي موفقيتم در بوندس ليگا نحوه بازي ام را عوض كنم و خودم را با شرايط آنجا وقف دهم . اين هم تجربه بزرگي است كه بازي به سبك آلماني ها را ياد مي گيرم .
مطمئنا_ اين شيوه بازي تاءثير زيادي در نوع عملكردم خواهد گذاشت و نحوه بازي ام را تغيير مي دهد.
- حضور بازيكنان بزرگ در بايرن تو را به وحشت نمي اندازد؟
كريمي : رقابت مهم ترين اصل در يك تيم است . اما من فقط تمرين خودم را به نحو احسن انجام مي دهم و اين نظر مربي است كه بخواهد از من در چه پستي استفاده كند. - گفته بودي به امارات بر مي گردي . واقعا_ اين تصميم را داري كه باز هم به فوتبال امارات باز گردي ؟
كريمي :كار خداست شايد يك روز برگشتم امارات . علاقه دارم برگردم ولي شايد براي زندگي كردن .
- مهدوي كيا گفته بود تو در آلمان موفق مي شوي .
كريمي : مهدوي كيا نسبت به من لطف دارد. مهدي 6-5 سال است در فوتبال آلمان بازي مي كند و به همين دليل اين مسائل را مطرح كرده است . مطمئنا_ از تجارب او استفاده خواهم كرد تا به رشد فوتبالم در آلمان كمك بيشتري شود. نظرات دوستانم برايم محترم است با اين حال من تمرين مي كنم تا موفق شوم و پاسخ اعتماد آنها را بدهم .
- از خودت بهتر در ايران ديده اي ؟ كريمي : در فوتبال ايران بازيكنان گمنام زيادي هستند كه مطمئنا_ بهتر از من بازي مي كنند و در آينده هم خيلي از اين بازيكنان در فوتبال ايران ديده مي شوند و اگر به آنها بها داده شود حرف هاي زيادي براي گفتن خواهند داشت . - خونسردي تو خيلي براي ما عجيب است . وقتي موفقيتي به دست مي آوري خيلي راحت از كنار آن مي گذري ؟
كريمي : تمام تلاشم را در زمين مسابقه انجام مي دهم و سعي مي كنم در طول نود دقيقه براي تيم خود مفيد باشم ولي وقتي از زمين بيرون مي روم چه تيم بازنده شده باشد چه برنده ، ديگر به آن فكر نمي كنم .
اين مسائل به من فشار مي آورد به همين خاطر فقط در طول نود دقيقه براي موفقيت تيم تلاش مي كنم . شايد از ته دل خوشحال بشوم ولي نمي توانم بروز دهم .
- و اگر تيم ملي به جام جهاني صعود كند، باز هم اظهار خوشحالي نمي كني ؟
كريمي : شرايط تيم ملي فرق مي كند. شايد اگر تيم ملي به جام جهاني صعود كرد يك كارهايي انجام دهم (باخنده )
- تا به حال به اين فكر كرده اي كه بايد زودتر به اروپا مي رفتي ؟
كريمي : بله ! بايد زودتر به اروپا مي رفتم ولي وقتي تيم و پيشنهادي جدي وجود نداشت چكار بايد مي كردم . ساكم را مي انداختم روي دوشم و مي رفتنم دنبال تيم مي گشتم ؟ تنها پيشنهادي كه جدي بود پيشنهاد بايرن بود اما ساير پيشنهادها در حد حرف بود.
- ولي در اين مدت هر روز نام يك تيم جديد اروپايي كه خواهان تو است را عنوان مي كردند.
كريمي :آژانس هاي نقل و انتقالات بازيكن زيادي وجود دارد و در اين مدت افراد زيادي آمدند و به من گفتند فلان تيم تو را مي خواهد اما رفتند و ديگر نيامدند.
اگر تيمي واقعا_ بخواهد يك بازيكن را به خدمت بگيرد دعوتنامه رسمي مي فرستد، بليت مي خرد و مي گويد بيا در تست پزشكي شركت كن و پس از آن عقد قرارداد رسمي . اما در اين مدت پيشنهاد جدي نداشتم .
- قراردادت با بايرن يكساله است ؟
كريمي : نه چه كسي اين حرف را زده ؟ قراردادم دو ساله است و مسووولان باشگاه خواستار اين مساءله شدند. البته من هم شرايطي گذاشتم كه اگر در تعداد معيني از بازي هاي بايرن در مسابقات مختلف در ليگ آلمان ، جام حذفي و ليگ قهرمانان حضور نداشته باشم در پايان سال قراردادم خود به خود لغو مي شود و به عنوان بازيكن آزاد به تيم ديگري بروم .
اين تصميم را پس از گفت وگو با مديربرنامه و مشاورم گرفتم تا اگر وضعيتم در بايرن خوب نبود بدون مشكلي از اين تيم جدا شوم .
- مگر همچنين چيزي مي شود؟
كريمي : دقيقا_ نمي دانم به چه نحوي است اما در قراردادم قيد شده است ، اگر در تعداد مشخصي از مسابقات بايرن در ليگ ، جام حذفي و ليگ قهرمانان به دلايل مختلف بازي كنم قراردادم به قوت خود باقي است اما اگر اين اتفاق نيافتد بازيكن آزاد هستم و مي توانم خودم تيم بعدي ام را انتخاب كنم .
- پس از محروميت در بازي هاي تيم اميد در سال هاي گذشته ، چه اتفاقي باعث شد تا رفتارت اين قدر تغيير كند؟ كريمي : از آن ابتدا هم خونسرد بودم اما شما بگوييد آيا تا به حال برايتان اتفاقي نيفتاده است كه عصباني شده و متوجه نشويد چكار مي كنيد.
من در طول هشت سال بازي در باشگاه هاي مختلف فقط دو بار كارت قرمز گرفته ام و اين موضوع نشان مي دهد كه بازيكن عصبي نيستم .
من خيلي خونسرد هستم ولي بعضي وقت ها اتفاقي مي افتد كه انتظارش را نداري ، بعضي ها هم كه عقلشان در چشمشان است و مي توانند هر فكري بكنند ولي من كار خودم را انجام مي دهم .
- چند وقت پيش گفته مي شد كه با مشكلات خانوادگي روبرو هستي ؟
كريمي : زندگي خصوصي هر كسي به خودش مربوط مي شود. بعضي ها قصد داشتند سم پاشي كنند و براي من مشكل ايجاد كنند ولي به مقصودشان نرسيدند.
- در مصاحبه اي با يكي از روزنامه هاي آلمان از قول تو نوشته شده بود كه من بهتر از دايي و هاشميان هستم واقعا_ اين صحبت را انجام داده بودي ؟
كريمي : روزنامه اي كه اين خبر را چاپ كرده بود مصاحبه ام را با روزنامه آلمان انعكاس داده بود ولي كل متن اين مصاحبه را مي خوانديد نمي توانستيد چنين حرفي را پيدا كنيد.
البته اين مسائل برايم اهميتي ندارد ولي قصد داشتند من را با دايي و هاشميان طرف كنند كه جواب آنها را در زمين مسابقه خواهم داد.
- از كي در تمرينات بايرن حاضر خواهي شد؟
كريمي : از دوم جولاي (يازدهم تيرماه ) تمرينات بايرن شروع مي شود ولي من يكي دو روز زودتر به آلمان مي روم .
- دوست داري در چه پستي بازي كني . با توجه به اينكه ماگات گفته كريمي بازيكن دريبل زني است ؟
كريمي : ماگات مي داند كه در اين مدت در چه پستي بازي كرده ام و در هر كجا كه مدنظرش باشد از من استفاده مي كند.
البته مسائلي كه مطرح شده است صحبت هاي مربي بايرن نيست و او به من نمي گويد هميشه دريبل بزن ولي سعي خود را خواهم كرد كه به نحو احسن وظيفه ام را انجام دهم و براي تيم خود مفيد باشم .
- شانس صعود ايران به جام جهاني چقدر است ؟
كريمي : روي كاغذ صعودمان به جام جهاني صددرصد است ولي فوتبال غيرقابل پيش بيني است . بايد از شرايط حال حاضر به خوبي استفاده كنيم تا كارمان به روز آخر كشيده نشود.
- سقف آرزوهايت كجاست ؟
كريمي : هدف اول هر بازيكني پوشيدن پيراهن تيم ملي كشورش و حضور در جام جهاني است . در سال هاي قبل فقط دوست داشتم به جام جهاني صعود كنيم و وقتي به جام جهاني مي رفتيم ديگر آرزويي نداشتم . اما اين دفعه اگر به اميد خدا جواز صعود در جام جهاني آلمان را به دست آورديم قصد داريم نتيجه خوبي گرفته و حضور موفقيت آميزي را در اين جام داشته باشيم .
مي خواهيم مثل دو تيم كره و ژاپن كه درجام جهاني 2002 بازي هاي مقبولي را از خود ارائه دادند، نتايج خوبي را به دست آورده و باعث اعتلاي نام فوتبال ايران و آسيا در جهان شويم .
- اگر تيم ملي به مراحل نهايي جام جهاني رسيد، عكس العمل تو چگونه خواهد بود؟
كريمي : من هم مثل ساير بازيكنان خوشحال خواهم شد. هر چيزي كه ملت و مردم ايران را خوشحال كند، باعث خوشحالي من مي شود. اگر چنين اتفاقي افتاد شايد از خوشحالي زياد خودكشي كنم ، اما در حال حاضر تا همين حد كه فوتبالدوستان ايراني را خوشحال مي كنم برايم كافي است .
- زمان بلاژويچ ايران نتوانست به جام جهاني برود چرا؟ باتوجه به اينكه چيرو گفته بود بخشي از عدم موفقيت تيم ملي به عملكرد رسانه ها برمي گشت ؟
كريمي : فقط شانس نداشتيم . اگر يك مقدار شانس با ما همراه بود موفق مي شديم البته هركس نظري دارد و ايشان نيز به عنوان سرمربي وقت تيم ملي نظر خودشان را اعلام كردند.
ولي در مجموع بايد بگويم تيم ما بازي هاي بسيار زيبايي را از خود ارائه كرد ولي بدشانس بوديم كه نتوانستيم به جام جهاني صعود كنيم .
- تفاوت برانكو و بلاژويچ چيست ؟
كريمي : در زمان بلاژويچ نيز برانكو همه كارها را انجام مي داد اما فرق برانكو با بلاژويچ در اين است كه برانكو از رفتار و اخلاق بازيكنان ايراني شناخت كاملي به دست آورده است .
بلاژويچ زمان كمي در اختيار داشت و نتوانست شناخت كافي از فوتبال ايران و بازيكنان ايران به دست آورد و براي موفقيت بيشتر بايد زودتر به ايران مي آمد.
دليل موفقيت برانكو همين شناختي است كه از فوتبال و بازيكنان ايراني به دست آورده و اين مساءله كمك زيادي به اين مربي جوان كرده است .
- پس اعتقاد داري بايد به مربي خارجي فرصت داد؟
كريمي : شما نگاه كنيد تيم كره جنوبي در جام ملت هاي 2000 با گاس هيدينگ در مرحله يك هشتم حذف شد اما دو سال بعد با همين مربي در رتبه چهارم جهاني قرار گرفت . سال قبل نيز آنها با جوبونفرر در جام ملت ها نتايج خوبي را به دست نياوردند اما به مربي تيم وقت دادند تا او شناخت كاملي از وضعيت اين كشور به دست آورد، فرصت دادن به مربي خارجي مهم ترين عامل موفقيتش به شمار مي آيد.
- آينده برانكو را چگونه مي بيني ؟
كريمي : برانكو جوان است و در حال حاضر تجربه كسب مي كند و مطمئنا_ در آينده موفق خواهد شد. شما تا چند سال قبل مورينيو را مي شناختيد. او يك مترجم ساده بود ولي الان يكي از بهترين مربيان دنياست .
برانكو هر روز در پي تكميل كردن اطلاعات خود است و براي موفقيت به علم روز توجه خاصي دارد و اين مساءله مي تواند كمك بسزايي به او بكند. حفظ برانكو صددرصد كار معقولانه است . اگر يك مربي خارجي ديگر به ايران بيايد نمي تواند در اين زمان كوتاه كار خاصي انجام دهد.
برانكو 4، 5 سال در ايران بوده است و براي شناخت كافي احتياج به زمان است . شما بگوييد آيا كارلوس آبرتو پريرا مربي كوچكي بود. او برزيل را قهرمان جهان كرد ولي نتوانست در كشورهاي عربي موفق شود زيرا او نتوانست در زمان كوتاه شناخت كاملي از وضعيت اين كشورها به دست آورد.
- حضور مربيان خارجي در فوتبال ايران را چگونه ارزيابي مي كني ؟
كريمي : مطمئنا_ حضور مربيان بزرگ خارجي مثل دنيزلي به نفع فوتبال است . آنها براي رشد بازيكنان ايراني بسيار مفيد هستند و اين مساءله درنهايت باعث قدرت تيم ايران مي شود.
اگر بودجه كافي در اين زمينه وجود داشته باشد جذب اين مربيان بزرگ كار بسيار خوبي است .
- چرا با خبرنگاران رابطه خوبي نداري ؟
كريمي : من ذاتا_ اهل مصاحبه نيستم . مي دانم كسي كه زياد مصاحبه كند وارد حاشيه مي شود پس خيلي كم مصاحبه مي كنم . مثلا_ اگر شرايطي مثل امروز پيش بيايد مصاحبه مي كنم . اين اخلاق من باعث مي شود بعضي ها ناراحت شوند ولي قصد بي احترامي ندارم .
- پس ما بايد چگونه از وضعيت تو مطلع شويم ؟
كريمي : با ابوالفضل جلالي مدير برنامه هايم صحبت كنيد. هر سووالي داريد از او بپرسيد حتي سووال در مورد زندگي شخصي ام . من به او اعتماد كامل دارم و حرف او حرف من است .
- ولي ما دوست داريم از زبان خودتان از مسائل آگاهي پيدا كنيم .
كريمي : شما دوست داريد خبرهاي جنجالي بدهم . اين طوري راضي مي شويد؟
- نه ! قصد ما اين نيست . مردم دوست دارند مصاحبه شما را بخوانند.
كريمي : شما مي توانيد با جلالي صحبت كنيد. حرف جلالي همان حرف من است . من خيلي كم مصاحبه مي كنم و فقط در تمرينات تيم ملي با دوربين هاي تلويزيوني صحبت مي كنم .
- مطالبي كه در مورد خودت در روزنامه ها به چاپ مي رسد را مي خواني ؟
كريمي : من اصلا_ به مطالب چاپ شده در روزنامه ها اهميت نمي دهم . آنها امروز از خوبي هاي من مي نويسند ولي فردا از من انتقاد مي كنند. سعي مي كنم اگر انتقادها سازنده باشد از آنها استفاده كنم و از اين مساءله ناراحت نمي شوم .
- كسي به تو گفته كه مصاحبه نكني و روزنامه نخواني ؟
كريمي : با افرادي كه مشورت كرده ام به من گفته اند يكي از راه هاي موفقيت اين است كه وارد مسائل حاشيه اي نشوم و تا به امروز نيز اين تدبير جواب داده است .
- اگر به گذشته برگردي ، كدام اشتباه زندگي ات را تكرار نمي كني ؟
كريمي : آن اشتباهي كه باعث شد محروم شوم را انجام نمي دهم . در شرايطي كه الان در آن هستم از بروز آن حادثه ناراحت نيستم . اگر امروز آن اتفاق برايم رخ مي داد اسمم خراب مي شد ولي خوشحالم كه آن واقعه ناگوار در سن نوزده سالگي روي داد و از آن توانستم تجربه خوبي براي آينده كسب كنم .
- همان جرياني كه با پا به داور ضربه زدي ؟
كريمي : شما واقعا_ ديديد كه من با پا داور را زده باشم ؟ ولي چنين حركتي را انجام ندادم . هركسي در زندگي دچار عصبانيت مي شود ولي خوشحالم كه ديگر آن اتفاق در زندگي ورزشي ام رخ نخواهد داد.
- الگوي ات در فوتبال چه كسي است ؟
كريمي : مارادونا
- و خوشحال كه تو را هم مارادوناي آسيا مي دانند.
كريمي : واقعا_ اين لقب شايسته من نيست . از كودكي مارادونا را دوست داشتم و سر اين مساءله با دوستانم كه طرفدار پله و بكن بائر بودند دعوايم مي شد. اگر مي بينيد پله به عنوان بازيكن قرن انتخاب شد به دليل آن بود كه مارادونا در مسائل حاشيه اي گرفتار شده است .
باور كنيد تا به امروز بازيكني روي دست او نيامده و نخواهد آمد.
كريمي : از سخت بودن زبان آلماني اطلاع داري ؟
- مي دانم زبان آلماني سخت است ولي بايد با گرفتن معلم و خواندن كتاب اين مشكل را حل كنم .
مطمئنا_ در مدت زماني كه در آلمان هستم با مطالعه كتاب و رفت و آمد با بازيكنان ايراني حاضر در بوندس ليگا خيلي چيزها ياد خواهم گرفت .
- فكر مي كني كسي بتواند در تيم ملي جاي تو را بگيرد؟
كريمي : در ايران بازيكنان بزرگ زيادي داريم ولي چون من بازي مي كنم نمي توانيم از بازيكنان فعلي كسي را نام ببرم اما اگر از قديمي ها بخواهيد مي توانم بگويم .
ضمن اينكه در ايران بازيكنان مستعد زيادي وجود دارد كه هنوز كشف نشده اند و يا در جايي بازي مي كنند كه كسي استعداد آنها را نمي بيند.در ليگ هم بازيكناني هستند بهتر از من بازي مي كنند ولي چون دوستان من هستند نمي توانم نامي از آنها ببرم .
آنها جوان هستند و بااستعداد و زمان زيادي دارند كه با تلاش فراوان به قله هاي فوتبال دست پيدا كنند.
-پيتر ولاپان گفته ليگ ايران هم سطح ليگ هند است ...
كريمي : ايشان نظر خودشان را گفته اند، ليگ ما تغيير و تحول زيادي نسبت به قبل داشته و با رشد چشمگيري مواجه شده است . براي رسيدن به اين هدف نيز تلاش هاي زيادي انجام شد و كيفيت ليگ ما در حد خوبي است .
- امكان دارد روزي به ليگ ايران برگردي ؟
كريمي : بعيد نيست ، صددرصد يك روز فوتبالم را در ايران تمام مي كنم ولي هنوز مشخص نيست در كدام تيم ايراني ، گذشت زمان همه چيز را مشخص مي كند.
- راستي تغيير آب وهوا روي نحوه بازيت تاءثير نمي گذارد؟
كريمي : مي دانم شرايط زندگي در آلمان سخت تر است ، از گرماي شديد امارات بايد به سرماي آلمان بروم ولي من سرما را بهتر از گرما تحمل مي كنم .
- فكر مي كني در پايان دوره حرفه اي فوتبالت ، روزي سرمربي تيم ملي بشوي ؟
كريمي : تا به حال به مربيگري فكر نكرده بودم . در حال حاضر به فوتبال فكر مي كنم و اينكه براي تيم هاي باشگاهي و ملي مفيد باشم و باعث افتخار ايراني ها شوم و سعي مي كنم بهترين بازي ها را انجام دهم .
شايد بعضي وقت ها نتوانسته ام انتظارات را برآورده كنم ولي در مجموع تمام تلاشم براي خوشحالي مردم ايران است .
مطمئنا_ بعدها در اين مورد تصميم گيري خواهم كرد و خوشحال خواهم شد كه در آينده هر كاري كه از دستم برمي آيد براي تيم ملي انجام دهم .
- مصاحبه را با يك سووال ويژه به پايان مي بريم . اگر جاي ما بودي چه سووالي از علي كريمي مي پرسيدي ؟
كريمي : تا به حال به اين موضوع فكر نكرده ام . چون مصاحبه كردن را دوست ندارم نمي توانم بگويم اگر جاي شما بودم چه سووالي از كريمي مي پرسيدم . جواب دان به اين سووال خيلي سخت است .
-
تيمدارترين مربي ايران درگذشت
---------------------------------------
عبدالكاظم دريساوي
هنوز اندوه و تاءثر درگذشت محمود زارع كارگر بزرگ و دوست داشتني فوتبال آبادان در ذهن و زبان اهالي فوتبال آرام نشده بود كه سكته اي مرگ آور جان محجوب ترين مرد فوتبالي ايران را گرفت و همه و آباداني هاي سراسر كشور را در بهت و اندوه و ماتم فرو برد.
خبر كوتاه و بغض آلود بود، هژبرافكن از آن سوي خط در حالي كه مي گريست ، بغضش را با اين جمله تركاند: >آقا ساليا سكته كرد!! براي تشييع جنازه پدر فوتبال آبادان آماده شويد<.
آري مرگ عاشق ترين پروانه ها حقيقت دارد آنجا كه عشق و دلدادگي و ايمان به زادگاه و مردمانش همه و زندگي است . منوچهر ساليا بزرگمرد مهربان مستطيل هاي خاكي و سبز، بي آن كه براي كسي مزاحمتي و يا زحمتي ايجاد كند، پر كشيد تا بي رياترين عشق و محبت و گذشت و خدمتگزاري ، مهرباني و صداقت و شوريده حالي را آن گونه كه در ذات و ماهيت آن است ، معني كند و همچون آينه نشان دهد. دريغ و درد!
منوچهر ساليا متولد 1317 بازنشسته خدمات اجتماعي پالايشگاه آبادان ، فوتبال را مثل همه و بچه هاي آبادان از محلات شروع كرد و در سن 14 سالگي به عضويت تيم البرز به سرپرستي مرحوم عزيز صادقي (قهرمان دووميداني كشور) درآمد و پس از درخشش در يك ديدار دوستانه برابر تيم جم آبادان نظر مرحوم استاد پرويز دهداري را جلب كرد و به عضويت اين تيم درآمد و از آن زمان تا لحظه و مرگ هيچ گاه پيراهن باشگاهش را تغيير نداد و همچون يك سرباز فداكار استاد دهداري و فوتبال آبادان را ياري و همراهي كرد.
زنده ياد منوچهر ساليا در زمان بازيگري بارها به همراه جم ، منتخب آبادان و خوزستان به افتخارات زيادي دست يافت و به تيم ملي دعوت شد.
در زمان مربيگري بازيكنان بزرگي همچون عليرضا عزيزي ، مهدي غزال ، حبيب عليزاده ، رضا مجدي ، اسماعيل كشتكار،عباس تاشكه ، محمدعلي ملك زاده ، برادران دسترس ، حسين بهاريان ، غلام صف شكن ، عبدالرضا برزگري ، عليرضا فيروزي ، منوچهر محقق زاده ، مسعود دهداري ، محمد دشتي ، حبيب گله داري ، مهندس علي پورجانكي ، ايوب و يعقوب پورجانكي ، عبدي باشي ، ابراهيم غلام نژاد و ده ها بازيكن و چندين تيم فوتبال را ساخت و هدايت و رهبري كرد.
تيم هاي جم ، داريوش ، پرويز، علي اصغر،آزاد ،بندر ، صنعت نفت آبادان ، مهاجرين ، نفت آبادان در مهاجرت و... همه محصول تلاش ها و زحمات طاقت فرسا و عاشقانه اين مرد بزرگ بود. زنده ياد منوچهر ساليا در سال هاي پردرد و اضطراب جنگ تحميلي و مهاجرت تيم فوتبال صنعت نفت آبادان را با هزينه و شخصي احيا كرد و با فراخواندن جوانان و علاقه مندان به فوتبال از درون خوابگاه ها و اردوگاه ها تمرينات اين تيم را در زمين هاي خاكي كارخانه سيمان فارس و گمرك شيراز دنبال كرد و علي رغم مشكلات و سختي هاي فراوان تيمي قدرتمند را به باشگاه هاي دسته اول شيراز معرفي و پس از 6 سال حضور فعال در آخرين سال مهاجرت با شكست تيم هاي مطرح شيرازي مقام نخست فوتبال شيراز را به دست آورد و آن سال كه غرش توپها و تانكها خاموشي گرفت . بدون كمترين تعلل راهي شهر و ديار خاطره انگيز آبادان شد و پايه هاي اصلي صنعت نفت آبادان را در ميان تلي از خاكستر و دود و خرابي بنا نهاد و خيلي ساده به دست ديگرانش سپرد و خود نيز بنا به خواست زنده ياد استاد دهداري به همراه دكتر كوهزاد و فاروق فتاحي ، محمد سعدوني و تني چند از قديمي ترهاي شاهين نظير خميسي ،غلامرضاعزيزي ، حسنيان و مرحوم برمكي ، سلمان مرادي و... اقدام به تاسيس و احياي مجدد باشگاه جم نمود. ساليا به عنوان اولين مرد فوتبالي ايران با مدد از همت بلند خويش براي اولين بار كلنگ زمين چمن اختصاصي را در آبادان به زمين زد و با همراهي خوش كلام مربي سازنده آباداني اين زمين را به بهره برداري رساند تا نوجوانان سرزمين نفت و فوتبال و خاطره و ديگر در ميان سنگلاخ ها و سبخي ها به دنبال روياهاي توپ گرد ندوند و...
آري امروز آبادان حق دارد كه بهت زده باشد و با ناباوري اندوهگنانه در تشييع جنازه عاشق ترين زنده ها بغض بتركاند و سوزناك ترين مرثيه ها را بسرايد. به راستي آبادان چگونه مي تواند مرگ عزيزترين عاشقانش را باور كند؟! اگرچه تلخ است اما بايد پذيرفت كه نماد وفاداري و تيمدارترين مربي ايران كه به همراه زنده ياد استاد پرويز دهداري و شادروان حسين فكري سازنده ترين مربي بود.
ديگر در ميان ما نيست مردي كه از ابتداي عاشقي در ميدان فوتبال و تا آخرين لحظات زندگي لحظه اي به پيوند ناگسستني خود با فوتبال بي مهري نشان نداد و وفاداري و استقامت و سازندگي را تمام و كمال معني كرد. روح بزرگش شاد و خدايش بيامرزد.
.
-
مهدي مهدوي كيا: مشكلي با باشگاه هامبورگ ندارم
---------------------------------------------------------------
روزنامه مورگن پست آلمان به نقل از مسووولان باشگاه هامبورگ نوشت كه از عملكرد مهدي مهدوي كيا رضايت ندارند و گفته اند كه او مي تواند اين باشگاه را ترك كند اما اين در حاليست كه هافبك ملي پوش كشورمان همچنان قصد ماندن در هامبورگ را دارد. مهدوي كيا در اين خصوص اظهار داشت : مشكلي با هامبورگ ندارم و به ادامه حضورم در اين تيم فكر مي كنم ، قبلا_ هم گفته ام كه تا پايان سال 2007 با اين باشگاه قرارداد دارم . در ضمن پيشنهادي هم از سوي ديگر تيم هاي آلماني و غير آلماني ندارم . وي در ادامه گفت : در حال حاضر ترجيح مي دهم صحبتي نكنم چرا كه بعضي از روزنامه هاي ورزشي ايران از قول من مطالبي مي نويسند كه واقعيت ندارد. وقتي به ايران آمدم تمامي مسائل و اتفاقاتي كه در اين باره اتفاق افتاده را توضيح خواهم داد، البته اين مسائل جنبه منفي ندارد
-
ريوالدو و قهرماني در يونان
----------------------------------
ريوالدو ستاره فوتبال برزيل كه اين روزها در فوتبال يونان حرف اول را مي زند موفق شد با درخشش ديدني خود در فينال جام حذفي يونان باعث قهرماني المپيايكوس شود. تيم هاي المپيايكوس و آريس سالونيكا در ورزشگاه اختصاصي تيم پاناتينايكوس ديدار فينال جام حذفي يونان را برگزار كردند كه در نهايت اين ياران ريوالدو بودند كه موفق شدند با حساب 3 بر صفر حريف را مغلوب سازند و قهرمان شوند. ريوالدو در اين ديدار 2 گل از سه گل را به ثمر رساند. پيش از اين جدال حساس ، طرفداران دو تيم با پليس درگير شده بودند و اين در حالي بود كه فدراسيون فوتبال يونان چند روز پس از اين جدال از طرفداران دو تيم خواسته بود تا خودنسردي خود را حفظ كنند!
-
اول از همه دوستاني كه در راه اپدييت كردن اين تايپيك زحمت كشيدند تشكر ميكنم
ببخشيد كه نتونستم لوگوي ليگ قهرمانان را بذارم اخه وقت ندارم اگه هم تكراريه ببخشيد اخه وقت بازديد موضوع ها را ندارم
حاشيه ليگ قهرمانان اروپا:
اما فينال ليگ قهرمانان در حالي در استانبول تركيه برگذار ميشود كه زير تدابير امنيتي شديد پليس تركيه قرار دارد
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
مسءولان برگذاري اين مسابقه اعلام كردند 20000 بليت براي طرفداران دو تيم فروخته ميشود
اين در حالي است كه طرفداران دو تيم جلوي در تركيهبراي گرفتن ويزا صف كشي ده اند
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~
دوستان ببخشيد خبر ها زياد است اما من وقت ندارم
در اخر از شما دوستان خواهش ميكنم تا 23 خرداد اين تايپيك رو اپديت كنند تا من از 23 خرداد به بعد بيام مرسي
-
حاشيه فوتبال اروپا
مسولان رءال خبر خريد زلاتان را تكذيب كردند