منم تبریک میگم:n18:
به خاطر استرسی که داشتم یک در میان نگاه می کردم امتیازها رو
این اخری آهنگ سون باند بود....:n02:
امتیاز آخری خیلی جالب بود..
Printable View
منم تبریک میگم:n18:
به خاطر استرسی که داشتم یک در میان نگاه می کردم امتیازها رو
این اخری آهنگ سون باند بود....:n02:
امتیاز آخری خیلی جالب بود..
مربی امریکا همون کچل معروف نیس:n02:
این برد تاریخی رو به همه تبریک میگم...:n12:
+
لهستان هم 3 امتیاز بازی رو از روسیه گرفت ! باید بیاد ایران تا حساب کار دستش بیاد:n02:
برد ست دوم خیلی لذت بخش بود.
تصویربرداری واقعا آماتور بود و اصلا در حد جهانی نبود. امیدوارم یه فکری به حالش کنن.
دقت کردین که آمریکایی ها چقدر سرویس خراب کردن. واقعا عجیب بود. نشون میده جو ورزشگاه چقدر موثره. دوست دارم لهستان رو همینجوری له کنیم.
خدا کنه روسیه بازی بعدی رو ببره یا حداقل یه امتیاز بگیره
محمودی امتیازآورترین بازیکن ایران و آمریکا
شهرام محمودی به عنوان امتیازآورترین بازیکن دیدار اول ایران و آمریکا در لیگ جهانی والیبال شد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش "ورزش سه"، تیم ملی والیبال کشورمان در هفتمین دیدارش در لیگ جهانی از ساعت 21 در سالن 12 هزار نفری آزادی تهران به مصاف آمریکا رفت که این مسابقه در نهایت با نتیجه 3 بر صفر به سود ایران به پایان رسید.
در پایان این مسابقه شهرام محمودی با کسب 16 به عنوان امتیازآوترین بازیکن میدان شناخته شد. ارون راسل و متیو اندرسون از آمریکا نیز با 13 امتیاز، امتیازآورترین بازیکن حریف شناخته شد.
تیم ملی کشورمان یکشنبه در هشتمین دیدارش در سالن 12 هزار نفری آزادی میزبان آمریکا خواهد بود.
خدا کنه روسیه بازی بعدی رو ببره یا حداقل یه امتیاز بگیره
اگه روسیه 3 امتیاز کامل رو بگیره چه بسا ما با شکست دادن آمریکا شرایط رو برای صعود به عنوان تیم اول مهیا کنیم .نقل قول:
یکم خوشبینانه هست اما غیر ممکن نیست !
واقعا عالی بازی کردن...به معنای واقعی از اول بازی خوب بودن و چهره هاشون مصمم بود...دمشون گرم...و اما باز هم مثه همیشه نمره های منفی این بازی رو تلویزیون میلی ایران می گیره که نه کیفیت داره,نه کارگردانی,نه پخش مناسب,نه شعور که نمی فهمه یه بازی ورزشی رو نباید سیا.سی کنه...خاک بر سر اون مجری بی شخصیتی که اول بازی هرچی میذارن جلوش مثه یه میمون تقلید میکنه و می خونه!
سلام
منم برد شیرین 3 - 0 تیم ملی کشورمون برابر آمریکا رو تبریک می گم :n12:
انشاالله بتونیم همین روند رو ادامه بدیم و 100% امتیازات بازی های خونگی رو بگیریم.
+
+
+
بانوان حاضر در سالن والیبال چه کسانی بودند؟
به رغم ممنوعیت حضور بانوان برای حضور در سالن 12 هزار نفری آزادی در بازی والیبال ایران و آمریکا، گروهی تماشاگر خانم در این محل حضور یافتند.
در مجموع 10 بانو در ورزشگاه حضور داشتند. شخصی که در تصویر پرچم ایران را به دوش دارد ایرانی است اما پاسپورت ایتالیایی داشته و از طرف سفارت ایتالیا در این مسابقات حضور دارد.
یکی از بانوان نیز خبرنگار بوده و بانوی دیگر حاضر در سالن نیز همسر سرکنسول روسیه در ایران است، 7 نفر بانوی دیگر نیز از کارمندان فدراسیون هستند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع: بانک ورزش
+
++
+
انصافا خیلی زشته که بانوان کشور مون نمیتونن بازی ها رو ببینن
من شنیده بودم FIVB فدراسیون رو تهدید کرده که اگه چند تا کار رو انجام ندین (که یکیش هم اجازه دادن به بانوان برای ورود به سالن بود) میزبانی ها رو ازتون میگیریم.