شمارشون نمایش نمی ده
تلگرام ای دی : @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] hacom
- - - Updated - - -
شمارشون نمایش نمی ده
تلگرام ای دی : @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] hacom
Printable View
شمارشون نمایش نمی ده
- - - Updated - - -
شمارشون نمایش نمی ده
سلام دوست عزیز اگر شما از ابتدا با شماره در تلگرام عضو شدید تمام کسانی که شماره موبایل شما رو داشته باشند با شماره میبینن شما رو اگر اما در گروهی اد شده باشید اونایی که شماره شما رو ندارن با همون اسمی که خودتون توی گوشیتون وقته عضویت نوشتید میبینن شما رو مثلا ALIنقل قول:
اما اگر بیاید برای خودتون یوزر نیم تعریف کنید که شروعش با @ هستش
از اون به بعد دوستانی که از قبل شماره موبایل شما رو دارن هم یوزر نیم شما رو میبینن و هم شماره همراه شما رو
اما کسایی که شماره موبایلتون رو ندارن فقط یوزر نیم میبینن!
نکته: اگر شما شماره مویایل کسی رو دارید ولی اون شمارتون رو نداره بهش پیام بزنید شماره شما رو خواهد دید!
موفق باشید
سلام خدمت دوستان عزیز.
دوستان چند روزه من تو تلگرام هیچ عکس و کلیپی رو نمیتونم ببینم. یعنی اصلا دانلود نمیشه روی گوشی.ضمنا خودم هم نه میتونم عکس و کلیپ ارسال کنم و نه اینکه صوتی بفرستم. یعنی کلید ضبط صوت رو که اشاره میکنم فقط یه لرزش کوتاه زیر انگشتم حس مینم ولی هیچ عکس العملی نشون نمیده.!!!:n13:
دیروز هم اتوماتیک تلگرامم آبدیت شد ولی باز هم هموان مشکل رو دارم.
کسی میتونه بنده رو راهنمائی کنه؟
ممنونم:n40:
دوستان یه سوال
کیا از مخابرات گیلان سرویس دارن ؟؟ (( آشنای اول ))
اصلا به تلگرام کانکت نمیشم !
سلام
چرا من گزینه privacy and security رو در تلگرام نمی بینم؟
سلام سرویس شما چیه ؟؟نقل قول:
من با سرویس ۱۶ مگابیت مخابرات همین مشکل رو دارم عکس و ویدیو که هیچی به زوور یعنی عملا با سرعت ۵۱۲ دانلود میکنه خیلی وقتها در طول روز هم کار نمیکنه .
البته این فقط واسه دیتا هستش سرعت علمکرد برنامه یعنی ارسال متن و دلیور شدن اونها سریع انجام میشه و مشکلی نداره.
من فکر میکنم مشکل از خود تلگرام باشه .
سلام میلاد جان. ممنونم از شما.نقل قول:
من 256 نامحدود مخابرات دارم.کلنگ و داغون:n02:
آخه داستان اینه خانمم هیچ مشکلی نداره ،منم تا حدود دوهفته پیش مشکلی نداشتم از اون موقع خود به خود اینجوری شده.:n13:
- - - Updated - - -
آخه داستان اینه خانمم هیچ مشکلی نداره ،منم تا حدود دوهفته پیش مشکلی نداشتم از اون موقع خود به خود اینجوری شده.:n13:
- - - Updated - - -
سلام
آیا در کانال در تلگرام همه می تونند پیام بدن و یا فقط جهت مشاهده هست.
نقل قول:نقل قول:
مخابرات چند روز قبل اینورا با تلگرام مشکل داشت
یک سری که با اینترنتش کلا مشکل داشتن
واسه من اصلا کانکت نمیشد !!
یکی از دوستان هم یه شهر دیگه هست کلا مشکل داشت
ساکن گیلان (( شهر های لاهیجان و سیاهکل ))
مخابرات انگار مشکل داره
تا جایی که من تست کردم فقط مشاهده میشه کردنقل قول: