چاکریم حاجینقل قول:
الان بیرونم شب ۲ الی ۳ میام پا نت واست پیام خصوصی میکنم
البته چونکه ۵۸ امتیاز هست ۳۰ امتیاز رو میتونم ۱ روز اضافه بر قرارداد واست بگیرم
۲۸ امتیاز میمونه رو دستم[emoji3]
بزن بترکون پارس آفلاینو [emoji3] [emoji3]
Printable View
چاکریم حاجینقل قول:
الان بیرونم شب ۲ الی ۳ میام پا نت واست پیام خصوصی میکنم
البته چونکه ۵۸ امتیاز هست ۳۰ امتیاز رو میتونم ۱ روز اضافه بر قرارداد واست بگیرم
۲۸ امتیاز میمونه رو دستم[emoji3]
بزن بترکون پارس آفلاینو [emoji3] [emoji3]
سلام
من پارس آنلاین دارم ولی میخوام بعد از اتمام قرارداد برم از مخابرات بگیرم
سرویس 16مگ رو هم آورده پارس، آخه فکر کرده مشکل یوزرهایی که تخلیه کردن سرعته؟ خودش خیلی خوب میدونه چه کلایی داره سره مشترکین میذاره،
چقد باید حرص این اینترنت رو بزنیم با اینهمه مشکلاتی که گریبان گیر همه هست...
داداش با ۵۸ امتیاز که نمیشه گیگ خریدنقل قول:
واسه ۱ گیگ ۷۰ امتیاز باید داشته باشی
من منظورم بیشتر واسه کسانی بود که نامحدود دارن و اضافه بر قرارداد میتونم بگیرم
شرمنده داداش[emoji106]
من امروز رفتم فرم درخواست تخلیه رو پر کردم و گفتن که تا یکشنبه تخلیه میشه. خداییش پارس آنلاین واسه من خیلی خوب بود ولی چون شبانه دانلود زیاد دارم مجبور شدم تخلیه کنم.
به نظرم کسایی که یه ساله قبل 10 آذر تمدید کردن بردن چون سرعت شبانش خیلی خوب شده این چند وقت.
داشتم فوتبال جام حذفی اسپانیا را میدیدم پارس انلاین تبلیغات داشت کنار زمین!!!!!!!!
بازم بگید پارس انلاین بده !!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این تبلیغات دور زمین همون پولایی هستن که از حذف دانلود شبانه به جیب زدن به اضافه خیلی چیزای دیگه که همه اطلاع دارن :n08:نقل قول:
با عینک بدبینی هم نگاه کنین شاید هم با صدا و سیما دست به یکی کردن اونا براشون فتوشاپ کردن:n08:
راستی کسی خبر داره تو اسپانیا چند نفر مشترک پارس آفلاین هستن ؟؟؟!!! دانلود رایگان شبانه دارن ؟؟؟!!! :n08:
یه خبر هم من بهتون بدم کف کنین شنیدم به مسی و رونالدو یه گیگ ترافیک رایگان هم هدیه دادن گفتن وقتی گل زدین؛ پیرهنتون رو دربیارین زیرش آرم ما ( شرکت پارس آفلاین ) رو نشون ملت بدین :n08::n08::n08::n08::n08::n08:
یکی نیست به اینا بگه شما جیب ما رو نزن تبلیغات دور زمین تو اسپانیا پیشکش!!!
در راستای اقتصاد مقاومتی، صادرات غیر نفتی و تو پوزی با کف پا (با جوراب) به دشمن. "سری آ ایتالیا" نیز بزودی مملوع از تبلیغات تک ماکارون، سیگار بهمن، تبلت دیمو و موبر عطری (واجبی معطر سوغات ایران-مخصوص صادرات) خواهد شد. :n09:نقل قول:
پ.ن:
برنده مسابقه رئال مادرید - اتلتیک مادرید یکساله شبانه رایگان حتما از شرکت معظم پارس میگیره دیگه؟ چه دانلودی بکنن اونها. :n31:
داداش پیغام خصوصی تو چک کن... بسته يکروز اضافي ... واست فرستادمنقل قول: