از کرک ورژن پنج یا کرک ریلودد بازی استفاده کن احتمال زیاد مشکلت حل میشهنقل قول:
اساسین یونیتی زیاد گند زده رو بعضی از نسخه ها موقع لود شدن سیو بازی هم stop workingداده که یوبی سافت گفته با اپدیت 1.4 مشکل حل میکنم:n21:
Printable View
از کرک ورژن پنج یا کرک ریلودد بازی استفاده کن احتمال زیاد مشکلت حل میشهنقل قول:
اساسین یونیتی زیاد گند زده رو بعضی از نسخه ها موقع لود شدن سیو بازی هم stop workingداده که یوبی سافت گفته با اپدیت 1.4 مشکل حل میکنم:n21:
سلام با لپتاپ بازی میکنم n56jrنقل قول:
اره واقعا :/
من طبق توصیه سایت ها اول 1.2 رو نصب کردم بعد 1.3 و کرکشم ریختم کلا ارور 00000x... داد کرک 5 رو ریختم stop working داد :/ نگفته کی 1.4 منتشر میشه ؟!نقل قول:
احتمالن تا اوایل هفته آینده پچ 1.4 منتشر میشهنقل قول:
پچ 1.3 با خودش کرک داره با اون هم تست کردی؟
با کرک ریلودد هم جواب نداد:n13:
من نسخه ریلودد بازی دارمنقل قول:
ارور STOP WORKING داد من فقط پچ 1.3 ریختم (پچ 1.2 اصلن نریختم) با کرکی که باهاش بود بازی راحت اجرا شد
اره همه رو ریختم :/ هیچ کدوم جواب نداد :/نقل قول:
شما هم بلک باکس داری ؟
اگه داری یه دور بگو چی کار کردی همون کارو بکنم :/
داداش کاری ک گفتیو کردم درست شد :n19::n19:نقل قول:
دمت گرم :n12:
داداش شرمنده وقتتو میگیرمنقل قول:
شمام وقتی میری تو بازی اسمت skidrow ؟!
اگه هست میتونی سیوتو بفرستی برام ؟
من قبل از اینکه که اپدیت بریزمو stop working بده 7 نفر رو assassinate کرده بودم :n29:
نقل قول:
دوست عزیز میشه بگین روی چ تنظیماتی بازی ac unity رو احرا کردین چون منم asus n550jk دارم واین لپ تاپ خیلی شبیه asus n56jr شماست
دوستان برا فعال کردن MFAA باید پتچ 1.3 رو ریخت؟
سلام
خوب بازیه اساسینس یونیتی روتموم کردم به طور ناباورانه ای مراحل اصلیه بازی کلا 23درصد بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وتوکل مراحل بازی اصلا وهیچ خبری ازیارکمکی نبود خودت باید به تنهایی میجنگیدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اصلا هیچکی ساپورتت نمیکرد که کلی تریلرها ادمو سرکارگذاشتن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] درضمن اینجوری که نیگاه کردم تمپلرهایی که تونسخه کنسول هست بانسخه pc فرق داره چون توتریلرهایه تست بازی باکنسول میخواستن یه تمپلرهایه دیگروبکشن ویارکمکی هم داشتن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب خداروشکرکلی مراحل فرعی مونده که کلی ادمو سرگرم میکنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراحل بازی به صورت فجیحی سخت بودن که باعث شد بادادو بیداد و100دفعه تکرار یه مرحله تمومشون کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب اگه به نسخه قبلی مثل اساسینس رولیشن یادتون باشه اول برا داشتن یار یه مرحله اصلی توبازی داشت. وبعداز فهموندن قضیه به مراحل فرعی ختم میشد. که تواین بازی اصلا تویه هیچ یک از مرحله اصلیش هیچ علائم وخبری از یارنبو.البته تویه مرحله فرعی فعلا یکی مثل شخصیت اصلیه بازی به مردم کمک میکنه وتمپلرمیکشه که باید کمک وساپورتش کنم فعلا نرفتم مرحلشو که فکرکنم این یه یارباشه حالا که دیگه همه مراحل اصلی تموم شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این مرحله فرعی از گزینه co-op درون بازی هست