سلام دوستان.
دفترچه راهنمای ثبت نام رو امروز میزارن ؟
Printable View
سلام دوستان.
دفترچه راهنمای ثبت نام رو امروز میزارن ؟
سلام ، من الان دانشجوی پیام نور هستم ، اما میخوام اگه کنکوردر دانشگاه (روزانه دولتی) قبول شدم ، جدید ثبت نام کنم ، واسه این کار کدوم کد سربازی رو باید انتخاب کنم؟ (آیا کد 15 رو باید انتخاب کنم؟) (متولد تیر 74 هستم ، امسال مدرک پیش دانشگاهی گرفتم)نقل قول:
(من تاحالا از حق انصراف استفاده نکردم) ( اما هنگام ثبت نام برای پیام نور برای من معافیت تحصیلی صادر شد ، حالا با توجه به بند تذکرات مهم شماره 3 جریانش چیه ؟! من هنوز ادامه ندادم فقط چند تا واحد از پیام نور پاس کردم و خواهم کرد (خرداد ماه)
اما بعدا اگه جای خوب قبول شدم میخوام انصراف بدم ، واسه اینکار آیا نیازی به پر کردن فرم شماره 2 ، 3 و 4 (ص 45 و 46 دفترچه) دارم ؟! (دانشجوی پیام نور هستم هم اکنون) (بعدا میخوام انصراف بدم)
باتشکر ؛
دوستان این فرم 2 دقیقا جریانش چیه ؟ راهنما بد گفته اصلا معلوم نیست منظورش چیه . هی نظام جدید قدیم کرده .
من دانش آموز پیش دانشگاهیم و اولین سال کنکورمه(و ایشالا آخرین !)
دوستان من یه دو تا سوال داشتم جواب بدید خیلی ممنون می شم.
این دانشگاه های غیر انتفاعی شهریه شون چه قده؟ ثابت و ...
تو گوگل هم کلی گشتم هر جا یچیز نوشته اصلا گیج کنندس.
بعد شنیدم دانشگاه غیر انتفاعی علم و فرهنگ تهران از همشون بهتره.درسته؟
تفکیک جنسیتی و از این مضخرفات نیست که؟؟:n02:(این از همشون مهمتره:n02:)
دوستان فرق آزمون های جامع سنجش با آزمون مرحله ای + آزمون جامع چیه؟میشه بگید ممنون
2-الان برای ثبت نام کنکور باید کجا بریم این لینکی که گذاشتید راهنماش هس که؟
سلام به همگی
نخیر شما مشمول این قانون نمیشی و باید کد 3 که معافیت مدت دار تحصیلی دارین رو انتخاب کنین ، این قانون برای دانشجویان روزانه ـسنقل قول:
اگه صفحه ی 5 بالای صفحه بند (هــ) مطالعه کنین متوجه میشین که دانشجویان پیام نور نیازی به انصراف نخواهند داشت.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فرم دو یه چیز بیخود و بی استفاده ایهنقل قول:
من تقریبا 5 سال ایناس دارم ثبتنام و دنبال میکنم هم دانش آموز بودم هم دانشجو ولی هیچوقت پر نکردم کسی رو هم ندیدم که پر کنه! دانشگاه هم همچین چیزی از شما نمیخواد!
تقریبا یجور محکم کاری برای جلوگیری از اشتباه در ثبتنامِ، در کل منظورش اینه شما اینو پر کن بعد ببر تایید کنن تا مطمئن بشی درست وارد شده در حالی که با راهنمای های دفترچه راحت میشه ثبتنام کرد بدون اشتباه.
اگه امسال کنکور میدین باید تا بعد کنکور صبر کنین شرایط جدید تو دفترچه انتخاب رشته میاد از الان چیزی معلوم نیستنقل قول:
برای امسال تقریبا اینه:
نقل قول:
شهریه ثابت دانشگاههای غیردولتی و غیر انتفاعی در علوم انسانی 3 میلیون و 250 هزار ریال در فنی و مهندسی 4 میلیون و 125 هزار ریال و سایر گروههای آموزشی 3 میلیون و 500 هزار ریال است.
همچنین شهریه ثابت موسسات آموزش عالی غیردولتی و غیر انتفاعی برای علوم انسانی 3 میلیون و 125 هزار ریال، فنی و مهندسی 3 میلیون و 937 هزار و 500 ریال و سایر گروههای آموزشی 3 میلیون و 375 هزار ریال است.
آزمون جامع سنجش فقط جامع امتحان میدین ولی جامع + مرحله ای هم جامع رو امتحان میدین(ثبتنام میکنین) هم مرحله ای، برای ثبتنام هم امروز بعد از ساعت 18 به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید.نقل قول:
با سلام ، ممنون از جوابتون ، من حدود نیم ساعت پیش ثبت نام کردم و کد نظام وظیفه رو 3 زدم ، آره معافیت موقت تحصیلی دارم تا سال 1398 - اما یه سوال:نقل قول:
دیپلم من ریاضی فیزیک هست اما (میخوام از تجربی کنکور بدم) وقتی گروه آزمایشی علوم تجربی رو انتخاب کردم پایینش با قرمز نوشته :
"اگر عنوان دیپلم و گروه آزمایشی خود را صحیح وارد نکرده اید میتوانید اطلاعات خود را ویرایش نمایید"
یعنی چی ؟
راستی سهمیه هم مناطق زدم ، از طرفی چپ دست هستم ، اما (گزینه چپ دست هستم رو نزدم ، چون روی صندلی راست دست راحت ترم) مشکلی که نیست ؟
سپاس ؛
یه سوال این 4 آزمون جامع سنجش هر کدومش جداست و بهم ربطی نداره دیگه درسته؟
سلام.نقل قول:
بله هر کدومش جداست و باید در 4 مرحله آزمون بدید. :n01:
موفق باشید:n12: