[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Printable View
سلام دوستان
من میخوام ps4 بخرم دو تا سوال دارم
01-از کجا بفهمم دستگاه تعمیری یا دست دو یا رفرش شده نیست
02-من میخوام دو دسته بگیرم ولی یکی از فروشنده ها میگفت دو دسته پلمپ نداریم اینا که میگن دو دسته داریم دستگاه و باز میکنن یه دسته خودشون میذارن تو بعد میبندنش
آیا این حرف درسته یعنی شرکت سونی اصلا ps4 دو دسته نمیزنه
کارتون رف شده فرق داره با کارتون عادیشنقل قول:
نه الکی گفته
باندل دو دسته هم داریم
چه فرقی داره من که غیر رف و ندیدم چطور باید متوجه بشمنقل قول:
فعلا تو ایران رف نیست مگر کارتونشو عوض کنن
کارتون رف رنگ بندیش با اصلی فرق داره
سلام دوستان . این اکانت های قانونی شرینگ رو اگه خریداری کنیم ، دیتا بازی رو خودمون باید دانلود کنیم ؟
من اطلاعات زیادی ندارم . برای خرید اکانت شرینگ چه اطلاعاتی باید از فروشنده بگیرم ؟ و اون اطلاعات رو کجا وارد کنم ؟
ممنون
سلامنقل قول:
چیزی بنام اکانت قانونی وجود نداره
اگه میتونید طرف اکانت نرین چون همراهش بن شدن دایم و یا حتی بن دستگاه بهمراه داره
تنها اکانت قانونی همون خرید از استور توسط خود صاحب شخص اکانته که قیمتش هم از دیسک فیزیکی بیشتر هم میشه
فروشندها یوزر و پس و نمیدن که همین نشان از اکانت هکی ه
دیتا ی گیم تو بازار هست خودتون هم میتونید با نرم افزارpsx بگیرینش
سلام بچه ها
2 تا سوال داشتم اول اینکه وقتی از توی ps4 بک آپ تهیه میشه و روی هارد اکسترنال ریخته میشه، این بک آپ شامل آپدیت بازی هایی که دانلود کردیم هم میشه یا نه؟
چون یه سری بازی ک خریدم، براش آپدیت اومده و بازی هارو آپدیت کردم ک حجشون زیاده. مثل بازی بتمن آرخام نایت و اینجاستیس 2 و پی ای اس 2017، میخوام آپدیتام بهیوده نباشه ک مثلا با پاک کردن بازی از بین بره
دومین سوالم اینه ک چرا آپدیت بازی ها نمیاد؟ یا انقدر دیر میاد چرا؟ راهی نداره دی ال سی هارو از یه جای دیگه (از توی خود ps4) دانلود کرد؟
ممنون
بازم سلام. من این بازی رو روی ps4 دارم. یه مشکلی دارم اونم اینه ک کلا ۱۰ تا گل رو میشه ذخیره کرد. و وقتییه گل دیگه میخوام ذخیره کنم، نمیشه و باید روی یکی از اون ۱۰ تا گل قبلی ذخیره کنم. راهی هست ک بشه تعداد بالایی گل ذخیره کرد؟
این کابلی که همراه خود ps4 pro هست آیا میتونه کامل از 4K و 60 فریم پشتیبانی کنه یا باید کابل بهتری براش خریداری بشه ؟
ورژن کابلش رو میدونید ؟