-
قبلا در زمان جوانی و دانشجوئی که یاغی و سرکش بودم خرده میگرفتم به کسایی که تظاهر میکنن به چیزی که بهش اعتقاد ندارند برای شغل و پست و مقام و ... الان خودم اعتقادم کمتر از همیشه و تظاهرم بیشتر از همیشه شده در صف اول اکثر مراسمات رسمی شرکت میکنم با ظاهری که خودم رو در آینه نمیشناسم!
-
یقین داشته باشه که خطرناکترین دوستانت و خطرناکترین دشمنانت کسانی هستند که راهی پیش پات میذارند که پایانش نابودیِ منافع بلند مدتت هست
حالا خوب اطرافیانت رو زیر نظر بگیر تا اونها رو بشناسی
-
۱= همه فکر میکنند مشکل از دیگران است...
۲ - دیگران کیستند؟ خود ما...
۳ - پس خود ما مشکل داریم...
۴ - پس خودمان را اصلاح کنیم...
۵ - فکر میکنیم رفتارمان را اصلاح کردیم
۶ - اما همچنان دیگران مشکل دارند...
۷ - به مرحله ی ۲ بازگردید.
-
لحظاتِ خوش و شیرین زندگی دیگران رو با لحظات سخت و تلخ زندگی خودت مقایسه نکن
این جمله صحیح هست . نه جمله ی "ظاهر زندگی دیگران رو با باطن زندگی خودت مقایسه نکن"
ظاهر زندگی دیگران گاهی سخت و تلخ و دردناکه
باطن زندگی بعضیها هم گاهی خوش و شیرین هست اما برای فرار از حسادت و دشمنی و کینه , باطن زندگیشون رو پنهان میکنند و وانمود میکنند که در سختی و مشکلات هستند
-
چقدر زشته ادامه تحصیل برای فرار از کار
-
بعضیها به خاطر ضربه هایی که خورده اند اونقدر بدبین میشند که بر فرض مثال اگر کسی بهش بگه دوستت دارم , میگه :
شاید صادق و راستگو باشی در گفتنِ دوستت دارم اما ترجیح میدم تو رو هم مثل بقیه دروغگو و ریاکار بپندارم و حرفت رو باور نکنم , بهتر از اینه که حرفت رو باور کنم و بعدش بفهمم که باز هم فریب خورده ام .
اگر هم دروغگو و ریاکار نباشی , نخواستیم , برو دنبال یکی دیگه . عطایت را به لقایت بخشیدیم !
تنهائی به از هر لحظه ترس از جدائی
-
جشن میگیرند و شادی میکنند برای کشتار یکدیگر و پیروزی بر یکدیگر و گرفتن شهرها و روستاها از یکدیگر.
این اوجِ "به خاکِ سیاه نشستنشان" هست اما این مصیبت رو درک نمیکنند چون مخشون زده شده و بذر کینه و نفرت از یکدیگر در دلشان کاشته شده توسطِ مراجع
-
ریشه تروریست در نفرت است .
حالا تروریست پرورها رو بهتر میتونید بشناسید
-
لطفاً کمربندهای مخصوص پرواز رو 24 ساعته بسته نگهدارید چون هر لحظه میتونه لحظه ی پروازتون باشه. پروازی که راهِ فراری ازش نیست و هیچ کسی هم نمیتونه بهتون تضمین بده که موعدش امروز نیست
-
خیلی خیلی خوش خیالی اگر یقین داری که مرگ , پایانِ کارت هست