نه آقا چی میگی:n23: اولاً من بودم که این بحث رو شروع کردنم تو آخر هم به اشتباهم پی بردم :n24:
دوماً که من اصلا تبلتی ندارم:n21: بعد دو هفته نسخه 2014 فون پد رو سفارش دادم که میاد:n05:
Printable View
نه آقا چی میگی:n23: اولاً من بودم که این بحث رو شروع کردنم تو آخر هم به اشتباهم پی بردم :n24:
دوماً که من اصلا تبلتی ندارم:n21: بعد دو هفته نسخه 2014 فون پد رو سفارش دادم که میاد:n05:
این دوتا لینکو ببین خوبه قیمتش هم خوبه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه مشهد نیستم ، اگه تو سایتی دیدی بی زحمت معرفی کننقل قول:
در ضمن در مورد سوال اولم اطلاعی نداری ؟
با تشکر از شما
این تبلت قابلیت باز کردن فیلم های Full HD رو داره؟
بله ، چرا که نه ؟؟؟ !!!!!!!!!!نقل قول:
دوستانی که مشکل هنگ تاچ دارند حتما آپدیت جدید 129 مگابایتی رو دریافت کنند .99% حل میشه.
تو یه سایتی دیدم که تو مزایایه این تبلت نوشته اسپیکرهای سونیک مستر :n01:در حالی که اینجا بعضی ها میگن وضعیت صدا خرابه:n23:
قضیه چیه؟:n28:
اسپیکرهاشو نمیدونم چیه ولی تنها ایرادش حجم کم صداست مخصوصا در مکان پرسروصدایی اگر باشین شاید اصلا صدایی به گوشتون نرسه.اما کیفیت صدا ، بیس و استریو بودنش از مزیتهاش هستنقل قول:
سلام اون که زده سونیک مستر مربوط به تبلت جدید فون پد 7 مربوط به 2014 هست که 4 هسته ای هم هست . و هنوز وارد کشور نشده .نقل قول:
آقایه عزیز کمی تحقیق بیشتری کنین :n24:
نسخه 2014 این تبلت تازه تو آمریکا و تایوان منتشر شده فکر نکنم تا حالا به ایران برسه :n22:و اون سایتی که من توش دیدم که سونیک مستر رو زده مطمعنم که 2013 هست.:n14: