با سلام وتشکرنقل قول:
نوشته شده توسط EHSANMOMENY1 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]با سلام خدمت تمامی دوستان
آقایان من مشکلی را که در پاراف 241 و 242 باذکر تصاویر مطرح کرده بودم را بالاخره تونستم حل کنم
اینکار بر روی TV مدل UA40H6390 که دارای گارانتی می بود امتحان گردید و جواب مثبت بود
در این بین برخی از دوستان نیز عنوان نمودند که دقیقا همین مشکل را دارند لذا برای بهربرداری اون دسته از دوستان که این مشکل را دارند مراحل را به صورت دقیق به شرح ذیل عنوان می کنم :
1- نکته اول بدانید که برای تنظیم منطقه زمانی هیچ نیازی به شبکه و اینترنت نیست
2- ابتدا بدانید که برای اینکه منطقه زمانی یا همان فاصله زمانی قابل تغییر در سیستم تلویزیون های سری H شود شما حتما نیاز به ریموت کنترل دست ساز دارید و راه دیگری وجود ندارد پس مرحله 1 ساخت ریموت کنترل می باشد که با استفاده از تکنولوژی مادون قرمز کار می کند برای این منظور جناب مهندس متین پور در ابتدای همین تاپیک روش ساخت را توضیح دادند که می بایست طبق همین روش عمل نمایید و ریموت را بسازید
3- اگر دوستان در رابطه با الکترونیک سررشته ای ندارند و ساخت ریموت برایشان مقدور نیست اینجانب البته با کسب اجازه از استاد ارجمندمان (( جناب مهندس متین پور )) می توانم برای دوستان بسازم و به آدرس محل سکونتشان پست نمایم در ضمن من ساکن مشهد هستم و دوستان مشهدی می توانند مستقیما ریموت را دریافت کنند .
جهت هماهنگی به منظور ساخت و دریافت ریموت دست ساز مذکور می توانید نامه ای با عنوان " درخواست ساخت ریموت کنترل دست ساز " به ایمیل اینجانب که در زیر آمده است ارسال نمائید و لطفا در همین پست اعلام نمائید که درخواست ساخت ریموت را برایم فرستاده اید تا اینجانب سریعا رسیدگی کنم .
ایمیل من :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4- جهت ارسال فایل FACTORY+3SPEED.WAV ((در ابتدای تاپیک جهت دانلود موجود است )) که حاوی کد هایی جهت باز نمودن منوی مخفی تلویزیون می باشد می بایست به این صورت عمل کرد :
من به شخصه به جای استفاده از خروجی صوتی موبایل از خروجی صدای کارت صدای PC استفاده نمودم زیرا کیفیت پخش فایل صوتی از طریق درگاه کارت صدای کامپیوتر خیلی بهتر از موبایل می باشد
ریموت دست ساز را به خروجی سبز رنگ کارت صدای کامپیوتر وصل نمودم و پشت PC را مقابل TV قرار دادم
نکته خیلی خیلی خیلی خیلی مهم :
حتما فایل مذکور را فقط و فقط و فقط با نرم افزار مدیاپلر خود ویندوز باز نموده و خروجی صدا را در حد ماکزیمم قرار دهید
5- خوب حالا که TV خاموش است آن را روشن می نماییم
6- حال که TV روشن شد از روی کنترل TV کلید INFO را برای یکبار فشار داده و رها میکنیم که در این حالت چراغ گیرنده تلویزون به معنای دریافت کد چشمک می زند بلافاصله بعد از اتمام چشمک زدن با استفاده از نرم افزار مدیاپلیر ویندوز و درحالت ماکزیمم بودن خروجی صوت , فایل FACTORY+3SPEED.WAV را PLAY می کنیم با اینکار 2 سری کد به TV ارسال می شود (( اگر با دوربین موبایل به خروجی LED های مادون قرمز فرستنده در پشت PC نگاه کنیم می بینیم که LED ها 2 بار خاموش و روشن می شوند – روش تست سالم بودن ریموت دست ساز با دوربین موبایل )) که اگر همه این کارها را با سرعت انجام دهید منوی مخفی ظاهر می شود و اگر دیر یا بی دقت انجام دهید بعداز چند بار انجام اشتباه این کار صفحه TV به رنگهای مختلف و با فاصله زمانی شروع به تغییر رنگ می دهد مثلا : سبز – آبی – قرمز و ...
7- هیچ نگران نباشید اتفاق خاصی نیافتاده است فقط به دلیل وارد شدن اطلاعات اشتباه به گیرنده مادون قرمز TV تلویزیون قاط زده است و هنگ کرده است برای رفع این مشکل کافی یکی از کلید های نصب شده پشت تلویزون را بفشارید به این طریق دوباره تصویر بر می گردد در مدل تلویزیون اینجانب مدل UA40H6390 درقسمت پشت TV در سمت چپ یک کلیک جوی استیک مانندی قرار دارد که با زدن آن و فشار دادن آن صفحه دوباره درست می شود
8- اینکار را آنقدر تکرار کنید تا بتوانید منوی مخفی را مشاهد نمائید
9- حال فرض میکنیم منوی مخفی باز شده است فقط کافی است به منوی OPTION رفته و گزینه LOCAL SET را به ED-M-ASIA تغییر دهید حال می توانید با خاموش نمودن TV از منوی مخفی خارج شویم
10- حال TV را روشن نموده واز روی کنترل کلید MANU را می زنیم و بعد وارد قسمت (( سیستم )) وبعد (( زمان )) وبعد (( ساعت )) می شویم حال می بینیم که مشخصات قسمت تنظیمات ساعت تغییر کرده و دارای گزینه های بیشتری شده است
11- در این حالت ساعت را روی گزینه (( خودکار )) قرار داده و منطقه زمانی را (( دستی )) قرار می دهیم و گزینه GMT را بر روی (( 0 صفر )) قرار می دهیم
12- با اینکار و با نگاه به قسمت برنامه زمانی مشاهده می کنیم که ساعت TV ما درست شده است .
13- برید حالش رو ببرید :n19:
شما در انتهای کار گفتید که زمانی که گزینه منصطقه زمانی فعال شد عدد صفر را وارد کنید تا مشکل اختلاف ساعت برطرف شود،خب الان هم که این گزینه غیر فعاله ،همون عدد ،صفره !