بالاخره تونستم یک ساب با کیفیت خوب از Initial D Fifth Stage پیدا کنم
کیفیت ساب گروه اولی که دیدم چندان خوب نبود ( با اینکه گروه معروفی هست ) یک گروه زیر خاکی Central Anime پیدا کردم که وقت گذاشتن باسه تبدیل کیفیت تصویر رو تا جای ممکن عالی در اوردن
Printable View
بالاخره تونستم یک ساب با کیفیت خوب از Initial D Fifth Stage پیدا کنم
کیفیت ساب گروه اولی که دیدم چندان خوب نبود ( با اینکه گروه معروفی هست ) یک گروه زیر خاکی Central Anime پیدا کردم که وقت گذاشتن باسه تبدیل کیفیت تصویر رو تا جای ممکن عالی در اوردن
خوب فصل بهار امد و اینم لیست انیمه های جدید این فصل : ( نزدیک 6.5 مگ شده لیست ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی لیست پر باری هست ( این فصل فکر کنم وقت نشه خیلی هاشو دید ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته هنوز تا بهار مونده و احتمال داره بازم لیست اپدیت بشه
دوستان میگم که در بین انیمه های زیر کدوما رو ببینم به نظرتون:
Pandora Hearts
Durarara!!
به غیر از اینا اگه انیمه رازآلود و معمایی(Mystery) یا شونن یا کمدی که زیرنویسش راحت گیر میاد و مشکل نداره معرفی کنید.(مثلا Monster رو از صد تا جا دانلود کردم بازم زیرنویس هماهنگ نبود)
زیرنویس انگلیسی هماهنگ هم باشه ایرادی نداره و فرقی با فارسی نداره برام.
_______
بعد یه سوال:
Sword Art Online چرا انقدر جایزه برده و طرفدار داره؟من تا اپیزود 17 دیدم دراپ کردم!تا جایی که داخل SAO بودن خوب بود ولی از بازی که بیرون اومدن واقعا به نظرم اعصاب خرد کن شد به خصوص شخصیت زنی که جای آسونا اومد تو کار(خواهر ناتنی پسره).
نقل قول:
من هیچ کدوم رو ندیدم هنوز:n02:
-
در مورد Sword Art Online چون ما پسرفت داریم و همش باید با مشکلات و محدودیت هامون کلنجار بریم فکر کنم باست جذاب نبوده ( چون انور اب که مشکلات مارو ندارن :n02:)
من اولش مانگاش رو دیدم بعد انیمه و بعد novel اش و ( که اصل کاری از novel شروع شده )
این داستان چون اروزی گیمر ها رو نشون میده و همچنین بخاطر خط داستانش پر طرفدار شده ( و از نظر من موسیقی انیمه اش هم قشنگ است ) ...novel اش الان چندین کتاب شده ولی انیمه اش تنها دو کتاب رو شامل میشه ( که باید بنظر من دو تا عنوان انیمه جدا می کردن نه هر دو رو تو یک انیمه می زاشتن) شاید من چون novel رو خوندم خط داستانی اش برام جذب کننده است .....
فکر کنم تو به زندگی عادی کارکتر ها علاقه نداشتی که بخش دوم رو نگاه نکردی ( که از همانجایی هست که کتاب دوم شروع میشه ) .......
من امیدوارم بخش های بعد رو هم بسازن:n01:
پ ن:
راستی داستان جایزه ها چیه؟؟؟ جایی چیزی برده؟
و برای فان
من پلیرم قات زد مجبور شدم همه چی رو ریست کنم بعد نسخه جدید نصب کردم و دوباره خواستم تنظیم کنم تو منوها اینو پیدا کردم:
کی این توضیح رو گذاشتن من ندیدم :n09:
مشخصه از بس ملت انیمه نگاه کردن که برای بازدهی بهتر توضیح رو هم گذاشتن:n10:
نه من انیمه هایی که درباره زندگی عادی بودنم دیدم و همون SAO هم اگه بعد از گیم آسونا بودش میدیدم,این دختره خیلی رو مخه آخه.آسونا بهتر بود این معلوم نیست با خودش چند چنده : دینقل قول:
16 قسمت به آسونا عادت کردیم بعد یهویی یه دختر دیگه رو اوردن اونم با نقش خیلی مهم.خیلیم آدم رو مخیه و هیچ یک از خوبیای آسونا رو نداره : دی
من که مانگاخون نیستم و تنها مانگایی که دنبال میکنم ناروتوئه.در نظر بگیر که D.Gray-Man به اون شاهکاریو تا قسمت 80 دیدم ولی وقتی فهمیدم ادامش تو مانگائه دراپ کردم : دی
درمورد جایزه هم در 12th Tokyo Anime Award به عنوان برترین انیمه سریالی سال شناخته شده :|
درحالی که من خودم بهترین انیمه ای که در 2012 اومد و دیدم Another بود برام.(نمیدونم چرا یه جایزه هم نبرده؟یا من دارم اشتباه میکنم و مثلا سال قبل بوده و یا به یه دلیل خاصی نیستش؟آخه همه سایت های انیمه جز رتبات برتر شده)
پ.ن:آره موسیقیش قشنگه گرافیکشم خوب بود ولی از اپیزود 17 به بعد داستان به نظرم افت شدید کرد چرا که نقش کاراکتری مثل آسونا یهو کم شد و کاراکتری که تا اون اپیزود اصلا ندیده بودیمش یهویی شد جز نقش های اصلی!
چون نمی دونم از چه بعدی می گی داستان افت کرده نمی تونم کمک زیادی کنم( چون برای من جالب بود همچنان + فقط نباید ادامه می زاشتن ، باید یک عنوان جدید می کردن از 16 به بعد )نقل قول:
به هر حال تو novel قسمت های بعد رو بخونی نقشش رو مجدد می بینی
+ یک دست fps هم می زنی :n02:
+ تو کتاب های بعد نقش هاش بیشتر هم میشه :n05:
پ ن:
فکر کنم جایزه رو چون یک بعدی از اینده رو و پیش بینی و مسائلی که در ان برهه ممکنه رخ بده رو تو داستان انیمه هست باعث شده برنده بشه ... البته نمی دونم چجوری انتخاب هم شده ... ممکنه نظر من اشتباه باشه:n02:
Another آخه از هر نظر سر بود : دی
ویکی خوندم و میدونم چه میشه ولی خوب به قدری غیر قابل تحمل هست این دختره برام که نگو : دی
پس کلا مسئله داستان نیست یک چیز دیگر است:n02:نقل قول:
Another رو قبلا من اسمش رو دیدم ولی خلاصه اش بنظرم جالب نیامد - نمی دونم چرا ؟:n27: شاید تو سبک مورد علاقه من نیست....
ارزش دیدن واقعا داره؟
پ ن:
لیفا : مگه من چی کار کردم؟
100 درصد ارزش دیدنو داره.همه چیش عالیه.نقل قول:
توی یه مدرسه به طور مرموزی هر ماه چند نفر از دانش آموزا یا اطزافیان دانش آموزا کشته میشن(به صورت به ظاهر اتفاقی).اینا می فهمن که دلیل این مرگ ها اینه که یکی از افراد اون کلاس در گذشته مرده و دوباره زنده شده و اضافیه در نتیجه مرگ به اون کلاس علاقه مند شده.ما تلاش دانش آموزا برای مقابله با مرگ و فهمیدن این که اون شخص مرده کی هست رو می بینیم.
من خودم به شخصه عاشق داستان های معمایی هستم.تم تاریک و پر از رمز و راز.برای همینم هست عاشق این انیمه,دث نوت و یا Shinrei Tantei Yakumo هستم.
بچه ها کسی اینجا Mobile Suit Gundam SEED HD Remaster تماشا کرده؟
من سورس sd ورژن 2002 رو دیدم ولی فکر نمی کردم ورژن 2013 رو ببینم و با قدیمی مقایسه کنم احساس انیمه های کلاسیک بهم دست بده:n02:
نمونه ها
محتوای مخفی: نمونه 1
محتوای مخفی: نمونه 2
محتوای مخفی: نمونه 3
محتوای مخفی: نمونه 4
محتوای مخفی: نمونه 5
مورد دیگر داشتم می گشتم منوجه شدم این دو تا مجموعه داره منتشر میشه:
Dragons Riders of Berk
و
Monsters vs Aliens
که دارن پخش میشن - سمت جدیده تو غرب دارن از فیلم ها مجموعه تلویزیونی می سازن؟؟؟یا بوده من تازه متوجه شدم:n02:؟؟؟؟
اولی تا الان 20 قسمت ازش پخش شده و از دومی یک قسمت.....
و مورد اخر
من هنوز انیمه های این فصل رو انتخاب نکردم ....کسی پیشنهاد داره به من بده خوشحال می شم.:n02: