نیمه اول از اینترنت با کلی مشقت دیدیم :دی
بازیکنای ذخیره بارسا (فقط مسی بود از ترکیب اصلی بارسا ) جلوی تیم اصلی بایرن بازی بدی به نمایش نذاشتن .. دو سه موقعیت خوب هم داشتیم که میتونست گل شه
Printable View
نیمه اول از اینترنت با کلی مشقت دیدیم :دی
بازیکنای ذخیره بارسا (فقط مسی بود از ترکیب اصلی بارسا ) جلوی تیم اصلی بایرن بازی بدی به نمایش نذاشتن .. دو سه موقعیت خوب هم داشتیم که میتونست گل شه
من فکر کنم تماشاچیها نیمه دوم پشیمون شده بودن از اومدنشون چون روورا کل یازده نفر رو عوض کرد و کل تیم ب رو آورد تو زمین که یه گل دیگه هم از بایرن خوردن.اینقدر بازی نیمه دومش درپیت و بیخود بود که من داشت خوابم برد جلو تلویزیون.بازی مثل قرص دیازپام شده بود نیمه دوم .گل دوم بایرن رو هم مانژوکیچ زد.
بازی دوستانه بوده فینال چمپیونز نبوده که!نقل قول:
بارسا اصلا تیم اصلی رو تو زمین نفرستاده بود نیمه دوم هم تیم ب رو فرستادن تو در کل نتیجه 2-0 هم خوب هست!!!!
بعد از دست دادن تیتو، برای بالا بردن روحیه تیم ، چه کاری بهتر از بازی با بایرن!
همش تقصیر زوووووبیییزاااارتااااست!
کلا که تیم اصلیمون نبود و این تیم نیمه دومم اصلا تیم B هم نبود به نظرم!! :n02:
Oier Kiko Planas Sergi G Patric Ilie
Espinosa Quintillà Nieto Joan Román
Dongou
در کل نیمه اول که بازی رو تقریبا کامل دیدم بچه ها تو پاهاشون هماهنگی لازم رو نداشتن و تو توپ های هوایی هم توی دفامون مشکل داریم و امیدوارم تا شروع بازی های لیگ و... و با اومدن مربی جدیدمون همه چی خوب پیش بره... در کل از جوونامون راضیم که تونستن در مقابل تیم اول بایرن اینجوری بایستن و مقاومت کردن...و تاتا هم فک کنم همه بازیکنامونو شناخت با این بازی...:n02:
نیمه دوم فقط سانگ رو شناختم :n02: فکر کنم رکورد 6 ساله مالکیت توپ بیشتر از حریف هم بالاخره شکسته شد :n10:
کرويف: مارتينو را نميشناسم
اسطوره هلندي باشگاه بارسلونا مدعي شد که سرمربي تازه اين تيم را نميشناسد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مارتينو که به مدت دو سال هدايت باشگاه بارسلونا و جانشيني ويلانووا را پذيرفت اکثر دوران بازي خود را در آرژانتين گذراند و يوهان کرويف در اين باره اظهار داشت: تاتا؟ نميشناسمش. واقعا هيچ چيز درباره او نميدانم.
به نقل از فارس، اين در حالي است که ليونل مسي، ستاره بارسلونا که کارش را در باشگاه سابق مارتينو يعني نيوولز اولد بويز آغاز کرده حضور مورينيو به عنوان مربي در اين باشگاه را يک سورپرايز خوانده است.
الويو پائولوروسو، مربي بدنسازي مارتينو اعلام کرده بود: اگر بارسلونا مارتينو را به خدمت نگيرد، حسرت خواهد خورد. نيوولز اولد بويز بارسلوناي آمريکاي جنوبي بود.
وي در اين باره ادامه داد: مارتينو 24 ساعت روز را براي فوتبال زندگي ميکند. او همه چيز را ميشناسد؛ بازيکنان، سيستمها و به خوبي خودش را با آنها وفق ميدهد.
مائوريسيو پوچتينو، سرمربي سابق اسپانيول و هموطن مارتينو خاطرنشان کرد: بارسلونا در جذب وي صد درصد درست عمل کرد. تاتا ارزشهايي که يک مربي براي هدايت يک تيم پرستاره به آن نياز دارد را در اختيار دارد.
وي افزود: فلسفه فوتبالي وي با بارسلونا همراستا است و هيچ مشکلي براي هماهنگي با آن ندارد. مارتينو از کار کردن با بازيکنان جوان لذت ميبرد و واقعا عاشق کارش است.
خوان آنتونيو پيزي، بازيکن سابق بارسلونا نيز در اين باره اعلام کرد: مارتينو دوست دارد با سيستم 3-3-4 بازي کند؛ با دو مدافع که مثلا دو مدافع هجومي بازي کنند؛ درست مثل بارسا و با يک هافبک که بازي را کنترل ميکند.
وي افزود: بهترين مسئله درباره مارتينو سادگي وي است؛ او کارها را بسيار روشن و آسان ميکند. بسيار صادقانه درباره شيوهاي که دوست دارد بازي طبق آن انجام شود، صحبت ميکند.
ورزش 3
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بررسی عملکرد بازیکنان تیم ب بارسا که دیشب در مقابل بایرن به میدان رفتند:
سرجی گومز: او در خط دفاع خوب کار کرد و چندین بار به خوبی توپ را از منطقه خطر دور کرد.
کارلس پلاناس: مدافع چپ سابق بارسلونا که اکنون بیشتر به عنوان یک مدافع مرکزی شناخته میشود در کنار سرجی گومز عملکرد خوبی را از خود نشان داد. گرچه کمی تجربه این دو بازیکن در بعضی صحنه ها خود را نشان میداد.
پاتریس: در سمت راست خط دفاع عملکرد راضی کننده ای داشت
کیکو: حرکات بدون توپ و جاگیریهای وی در زمانی که بارسا مالکیت توپ را در اختیار داشت بسیار خوب بود.
ایلیه: یکی از بهترین بازیکنان بارسا در نیمه دوم که عملکرد چشم نوازی به عنوان هافبک دفاعی داشت و علاوه بر کمک به مدافعان تیم، به خط هافبک نیز نظم میداد.
اسپینوزا: در کنار ایلیه توانست به خط هافبک بارسا نظم دهد و در حرکات هجومی نیز توانست موفق باشد
کوینتیلا: نتوانست در این بازی و در مقابل بایرن انتظارات را برآورده کند
نیتو: او توانست در مواقعی به بازی سرعت دهد و میتوان او را بازیکن متوسطی نسبت به دیگران دانست.
خوان رومان: گرچه رومان چند بار توانست حرکات خوبی به نمایش بگذارد ولی در مقابل مدافعان بایرن ناتوان بود.
دونگو: با جنگندگی بالا توانست خط دفاع بایرن را حتی در مواقع بدون توپ نیز تحت فشار قرار دهد. مسلما اگر در نیمه اول به زمین میرفت میتوانست فضای بسیار خوبی را برای مسی فراهم کند.
دنی به افتخار آبیدال این فصل شماره 22 می پوشه!
اینیستا و کاشت نهال :))
روز گذشته در مراسم احیای جنگل
از تیتو به تاتا،
انتخاب مارتینو حرکتی مثبت برای بارسلونا:
بارسلونا جراردو تاتو مارتینو را به عنوان سرمربی جدید خود برای دو فصل آینده انتخاب کرده است. طبیعتا تصمیم انتخاب یک مربی ناآشنا برای هدایت یکی از بهترین تیم های تاریخ، نگرانی های زیادی را بین طرفداران بارسلونا ایجاد کرده است.
گرچه، بنا به گزارش ها، انتخاب این مربی 50 ساله آرژانتینی پس از مشورت با بعضی از بازیکنان سابق بارسا و متخصصان مورد اعتماد باشگاه، مانند گابی میلیتو، مارسلو بیلسا، و لیونل مسی صورت گرفته است.
متاسفانه حضور مسی در این لیست بهانه ای برای رسانه های مادریدی شده تا بیش از پیش به توهم و خیال پردازی های خود در مورد شخصیت دیکتاتوری لئو بپردازند.
در مورد نظر مسی باید به یاد داشته باشیم که بدون شک مسی نمیخواهد بهترین دوران فوتبالی خود را زیر نظر مربی نالایقی بگذراند و از طرف دیگر غیرمسئولانه است که مدیران بارسا بدون در نظر داشتن نظر ستارگان تیم اقدام به انتخاب سرمربی کنند.
لئو در اولین اظهارنظر خود پس از انتخاب مارتینو به عنوان سرمربی بارسا گفت: "من او را دوست دارم. او مربی بزرگی است و این را در تیم هایی که هدایت کرده نشان داده است. تیم های تحت هدایت او خوب بازی میکنند و ما به او احترام میگذاریم."
بسیاری از طرفداران بارسا، بیلسا را به عنوان جانشین تیتو توصیه میکردند، ولی راسل و زوبیزارتا این پست را به یکی از علاقه مندان بیلسا پیشنهاد کردند، فردی که به خوبی توانسته سبک مربیگری بیلسا را در تیم های خود دنبال کند.
دوران موفقیت آمیز تاتا در پاراگوئه و رسیدن به مرحله ¼ نهایی جام جهانی و همچنین رساندن تیم نیوولز اولد بویز آرژانتین به قهرمانی در آرژانتین در سال 2013 و همچنین رساندن این تیم به مرحله نیمه نهایی لیبرتادورس نشان داده است که تاتا تجربه بسیار موفقی در رقابت های بین المللی داشته است.
بدون شک مربیگری در اروپا و به خصوص بارسلونا تجربه بزرگ و دشواری برای مارتینو خواهد بود. بعضی از طرفداران بارسلونا در زمان موفقیت با شدت از مربی خود حمایت میکنند ولی تنها چند بازی ضعیف کافی است که کل بازیهای خوب آن مربی را فراموش کنند.
دلیلی برای ترسیدن از فصل پیش رو وجود ندارد. چهارمین مربی آرژانتینی تاریخ بارسلونا، حداقل روی کاغذ می تواند روند خوب تیم بعد از رایکارد، پپ و تیتو را ادامه دهد. تفکر هجومی و خلاقانه وی مسلما مورد استقبال طرفداران بارسا قرار خواهد گرفت و ترکیب این تفکرات با استعداد و توانایی های ستارگان بارسا می تواند موفقیت آمیز باشد.
با مشاهده سبک مربیگری تاتا در تیم های قبلی میبینیم که او همان 4-3-3 بارسا را پیاده میکند و علاوه بر آن به حفظ مالکیت توپ، پاسکاری، هجوم همه جانبه، تکیه به بازیکنان خط هافبک، اضافه شدن مناسب مدافعان کناری به خط حمله، و فشار کل بازیکنان تیم در زمان از دست دادن توپ تاکید دارد. مجموعه ای از ویژگیهای درخشان (به خصوص مورد آخر) که میتواند بارسا را در تبدیل به تیمی بهتر کمک کند.
البته نگرانی اصلی هواداران بارسا برای فصل پیش رو کماکان بدون پاسخ باقی مانده است، چه مدافعی برای تیم خریداری میشود؟
بهتر است امیدوار باشیم که همان گونه که خاویر فاوس نایب رییس مالی باشگاه توضیح داده است، باشگاه میتواند بودجه برای هر خواسته ای که مارتینو در بازار نقل و انتقالات دارد را فراهم نماید. ولی مورد مهم دیگر بعد از بودجه، زمان خرید بازیکنان مدنظر تاتا است. او باید هرچه سریعتر بازیکنان مدنظر خود را در اختیار بگیرد تا بتواند از اولین بازی، تیمی کاملا آماده را به زمین بفرستد.
انتخاب یک مربی بدون تجربه اروپایی بدون شک یک تصمیم ریسکی است، ولی اگر او زمان کافی برای هماهنگ کردن تیم در اختیار داشته باشد و خواسته های وی در بازار نقل و انتقالات به موقع فراهم شوند، من به فصل پیش رو امید زیادی خواهم داشت.
پپ : بازی امشب برای من فوق العاده بود بازی مقابل بازی کنانی که من به خوبی میشناسمشون و به من خیلی کمک کردن !
بارسا همیشه حریف قوی هست ! این بازی خوبی قبل از سوپر کاپ بود !
هم چنین درباره لباس دوم بارسا گفت : لباس دوم بارسا واقعا قشنگ بود و پرچم کاتالان رو به خوبی نمایش می داد !
...
Sport 25.07.2013
منتظر ال تاتا
مارتینو امروز می رسد. هواپیمای مربی جدید امروز در ال پارت ساعت 5 بعد از ظهر فرود می آید و شام رو با راسل صرف خواهد کرد.
مربی بارسا تصاویری با پیراهن بارسا در درب خانه اش گرفت.
بارسا شرافتمندانه در برابر بایرن از قبل آماده تر 2 - 0 نتیجه را واگذار کرد.
مسي در حاليكه لباس دوم راه راه جديد بارسا را براي اولين بار بر تن داشت، با هم تيمي سابق خود رقابت كرد.
El Mundo Deportivo 25.07.2013
آنها با هم رو در رو شدند.
بایرن 2-0 بارسا.
بایرن پپ ، بارسای نا آماده و بدون ستاره هایش را شکست داد.
مسی از ابتدا در زمین بود و در نیمه ی دوم تیم ب به میدان رفت.
بسیار محرمانه : آلوز میخواهد به افتخار آبیدال شماره ی 22 را بر تن کند.
++++++++++++
مسی: من هیچ نقشی در انتخاب مارتینو نداشتم
ستاره آرژانتینی بارسلونا در صحبت هایی اعلام کرد که انتخاب مارتینو برای سرمربیگری بارسا انتخاب ساندرو روسل و اعضای کادر مدیریتی تیم کاتالان بوده
سایت گل- لیونل مسی ستاره آرژانتینی باشگاه بارسلونا بعد از اتمام بازی دوستانه تیمش مقابل بایرن مونیخ که با باخت 0-2 تیم کاتالان به پایان رسید در جمع خبرنگاران حضور یافت و با آنها به گفتگو پرداخت.مسی که به شدت خسته به نظر می رسید به خبرنگاراان اعلام کرد که او نقشی در انتخاب تاتا مارتینو به عنوان سرمربی جدید بارسا نداشته.مسی دراین باره گفت:« من هیچ نقشی در انتخاب مارتینو به عنوان سرمربی بارسا نداشتم و دلیلی برای توضیح دادن در این باره نمی بینم.این موضوعی است که به روسل و سران باشگاه برمی گردد. در زمان انتخاب مارتینو من گفتم که او به نظر من مربی خوبی است ولی دلیلی نمی بینم که بخواهم درمورد چیزی توضیح بدهم.»مسی ادامه داد:« من شخصا مارتینو را نمی شناسم و هرگز او را ندیده ام. نه او و نه لوئیس انریکه را که پیش از این صحبت هایی درمورد احتمال حضورش روی نیمکت بارسا بود را ندیده ام. البته انتخاب مارتینو به نظر من انتخاب خوبی است. او در نیولز اولدبویز و تیم ملی پاراگوئه نشان داده که توانایی های زیادی دارد و امیدوارم که در بارسلونا هم موفق باشد. من امروز با پپ گواردیولا هم دیدار نکردم.»ستاره آرژانتینی بارسا درادامه صحبت هایش گفت:« ما بار دیگر و بعد از اتفاق بدی که برای تیتو افتاد کارمان را شروع کرده ایم. باید خودمان را برای یک فصل سخت آماده کنیم.»[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
__________________________________________________ __________________________________________________ ________________________________________________
منوتی: بهترین های روساریو، من، مسی ومارتینو هستیم
سرمربی سابق بارسلونا در صحبت هایی اعلام کرده که مارتینو توانایی های زیادی برای هدایت بارسا دارد
سایت گل- سسار لوئیس منوتی، سرمربی سابق بارسلونا روز4 شنبه بار دیگر نظر مثبتش را راجع به انتصاب جراردومارتینو به عنوان سرمربی جدید بارسلونا ابراز کردو به تعریف و تمجید از این مربی آرژآنتینی پرداخت.منوتی در گفت و گو با لاسارسا گفت:« بهترین های دینا از روساریو هستند؛ مارتینو اهل شهر روساریو است. مسی هم متولد روساریو است و من هم از این شهر هستم. من بهترین ها را برای بارسا و برای مارتینو آرزو می کنم وامیدوارم که او هم مثل من در بارسلونا موفق باشد. او به تیمی ایده آل برای رشد و پیشرفت گام گذاشته.»منوتی بر این باور است که مارتینو که چهارمین سرمربی آرژانتینی تاریخ باشگاه بارسلوناست، به تیمی پیوسته که مملو از بازیکنان بزرگ است:« این باید یک رویا باشد. مارتینو ایده های روشنی در مورد سبک بازی بارسلونا دارد. او توانایی های زیادی دارد. سرمربیانی هستند که فشار را تحسین می کنند و برخی های دیگر اصلا فشار را دوست ندارند. تاتا سرمربی ای است که مثل مارسلو بیه لسا بلد است که چطور با فشارهاکنار بیاید. اینکه بارسلونا «فراتر از یک باشگاه است» را باید لمس کند. بهترین راه لمس کردن این ماجرا، حضور در بارسلوناست.»سرمربی سابق تیم کاتالان ادامه داد:« مارتینو از حمایت بازیکنان تیمش که تجربه زیادی دارند برخوردار است و با کیفیت و تعهدی دارد می تواند ایده های فراوانی را به بارسلونا ببرد. این سرمربی جدید تیم را تقویت خواهد کردو شرایط بارسا را بهبود خواهد بخشید و آن درخششی که بارسا بعد از یک سال سخت از آن دور شده بود را باز خواهد یافت.»
مونتویا و بارترا زیادی راحت دریبل میخورن. حالا بارترا که هیچی اما مونتویا قراره به زودی جانشین آلوز بشه (فکر میکنم فصل بعد آلوز رو تو یه تیم فرانسوی ببینیم) و با این وضعیت خیلی مشکل خواهد داشت.
بی کله میره تو پای بازیکن تکنیکی حریف اونم مثل هویج... :n27:
در مورد بارترا فکر میکنم خیلی خیلی کار داره تا به یه مدافع خوب تبدیل بشه.
راستی دقت کردین ماسکرانو تو دفاع بعضی وقتها پشت جریمه خطاهایی میکنه که هیچ دفاعی انجام نمیده؟ این نوع خطاها رو هافبک ها انجام میدن تا گردش توپ حریف رو خراب کنن و انجام دادنش نزدیک دروازه خیلی ریسکه.
واقعا وضعیت دفاع خیلی نگران کننده است. بعضی وقت ها میگم ایکاش آبیدال رو واسه دفاع وسط نگه میداشتن