كسي پايه نيست آن لاين با هم بازي كنيم
اينترنت پر سرعت نمي خواهد .همون دايل اپ كافيه.اگه كسي خواست ان لاين بازي كنه پي ام بده
اي ميل من : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
كسي پايه نيست آن لاين با هم بازي كنيم
اينترنت پر سرعت نمي خواهد .همون دايل اپ كافيه.اگه كسي خواست ان لاين بازي كنه پي ام بده
اي ميل من : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جواب میدهنقل قول:
اول پست رو عوض کن بعد برو تو منیجر
من خودم کارمه مهدوی کیا از دفاع=====>هافبک=====>تو تیم فنر باغچه
بچه ها یه حالی بدید برید تو سایت و به ساختن لیگ ایران/جام باشگاه آسیا/ورزشگاه آزادی تو فیفا 2008 رای بدید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
یه حال اساسی به فیفا تون بدین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا خیلیییییییییییییییییییییی یییییییییییییییییییییییی کارت درسته وقت کردی semi pro هم بازی کن همش آماتو:31: :31: :27: ر حال نمی دهنقل قول:
همین جا یه قرار بگذار البته نتیجش رو به بقیه بر و بچز اعلان می داریمنقل قول:
تعریف از خود نباشه 4 بار با درجه legendery مربیکری رو تموم کردم و حالا 4 تیم تو فیفا دارم
حالا كه خيلي ادعات مي شه پي ام بده تا با هم هماهنگ كنيم .نقل قول:
اي دي من:david_bekhom@yahoo.com
هنوز خيلي چيز هاست كه بايد ياد بگيري.شايد من بتونم يه چيزاشو بهت ياد بدم .چون تو براي من خيلي آماتوري بچه جون:31: منتظر پي ام ات هستم
شبا بعد از 11 هميشه انم
نقل قول:
من فكر مي كنم كه تو هميشه quick similate next match را ميزني مگر اينكه كه از صبح تا شب فيفا بازي كني
هر دوره مربيگيري 15 ساله يعني تو 60 ساله داره مربيگري مي كني كه اگه تو هر سال 40 تا بازي كني يعني
2400 تا بازي كردي
حالا اگر خالي نبستي profile تو بگذار ببينيم همينقدر بازي كردي يا نه . من كه فكر مي كنم خالي بستي
بابا تو دیگه هستینقل قول:
اصلا هنر مربیگری اینه که تیمت رو جوری ببندی که خودکار بتون ببره نه خودت بازی کنی
manager=مدیریت
میشه بگی کار این پچ چیه در ضمن روی نسخه کرک شده جواب میده؟نقل قول: