آقا مهدی ادیتور از کجا دانلود کردی ؟ آدرسش رو میدی ؟
Printable View
آقا مهدی ادیتور از کجا دانلود کردی ؟ آدرسش رو میدی ؟
آقا مهدی دستت درد نکنه دیگه یعنی منی که چند سال هست این بازی رو انجام میدم دارم دروغ میگم؟ نمیشه، تو دیتابیس که تغییرات رو اعمال کردی اول باید سیو کنی، بعد پایین یه گزینه هست write current databse for game اونو بزنی تا تو دیتابیس اعمال بشه؛ و این تغییرات هم فقط وقتی بازی جدید شروع میکنی تو بازی اعمال میشن، اونم باید موقع شروع بازی play with your own databese رو بزنی! حالا باز شما بیا بگو میشه!
ادیتور نیازی به دانلود نداره دوست عزیز؛ تو پوشه بازی، یه آیکون هست Fifa manager 2013 Editorنقل قول:
وسط بازی هستم و این پرسنال لایف را اکتیو نکردم :( راهی سراغ دارید که الان اکتیوش کنم و ادامه هم بدم؟
سلام دوستان من تازه عضو اینجا شدم
آقا ی سوال کسی میدونه وقتی باشگاهی رو میخری نمیشه تو همون هفته ها فروخت؟
دوستان فیفامنیجر باز ی نامه ای چیزی بزارن الان ببینم کیا هستن صحبت دارم باهاشون
تو نسخه های قبلی میشد این کارو کرد ولی تو این نمیشه، فکر کنم تا 5 سال نمیتونی بفروشی!نقل قول:
فکر نکنم بشه تا جایی که من میدونم، همون اول بازی باید انتخابش میکردی!نقل قول:
سلام،
من 2 سوال دارم که ممنون میشم اساتید جواب بدن.
1- من الان وسط بازی هستم، ولی خب کرش زیاد داره، از بازی زیاد میپره بیرون، الان اگه آپدیت رو نصب کنم باید بازی رو از اول شروع کنم؟
2- چطور میشه بازیکنان رو به تیم های دیگه قرض داد؟ وقتی توی قسمت تنظیماتش میرم گزینه گذاشتن توی لیست قرض بسته هست. حتی توی گزینه offer to club هم فقط گزینه فروش داره.
ممنون
1. تا جایی که یادم میاد میتونستی سیوهای قبلی رواستفاده کنی.نقل قول:
2. برای این که بازیکنی رو بشه قرض داد باید حداقل 2 سال از قراردادش باقی مونده باشه و سنش هم بالا نباشه.