دوستان اگه ممکنه آپدیت آفلاین کمدو اینترنت سکوریتی رو هم بذارید(امشب میخوام بدانلودمش هم خودشو هم آپدیتشو)
دوستان اگه ممکنه آپدیت آفلاین کمدو اینترنت سکوریتی رو هم بذارید(امشب میخوام بدانلودمش هم خودشو هم آپدیتشو)
سلامنقل قول:
فایل آپدیت آفلاین فعلا در دسترس نیست. فعلا باید برای بار اول کومودو را آنلاین آپدیت بکنید.
بهشون گفتم. گفتن بزودی...
نقل قول:
سلام مرسی. اینرنت سکوریتی رو دانلود کردم و اون آنتی ویروس و فایروال رو هم پاک کردم. و کاری که گفتید رو انجام دادم. و دوباره تست گرفتم . ایندفعه رتبه 320 از 340 داد.
علی جان ممنون بابت جواب
ولی عکس زیر رو ببینید من در محیط کیوسک wirar رو دانلود کردم مستقیما در سیستم اصلی ذخیره شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی کافیه ما یه بار کیوسک رو اجرا کنیم تا همه چیز توی محیط سند باکس اجرا بشه . حالا اگه از کیوسک خارج بشیم پروسه ها از سند باکس خارج نمیشن تا وقتی که reset sandbox رو بزنیم درسته ؟نقل قول:
شما مثل اینکه متوجه نشدید. وقتی سندباکس اجرا میشه. هر چیز دیگری ، فایل ، برنامه ، فرایند ، پروسه دیگری که نیاز به اجرا داشته باشه در همون حالت مجازی شده Virtual اجرا میشه. حتی پروسه های ویندوز و کومودو
با تشکر
سلام دوستان.من هم نسخه 6 رو بلاخره نصب کردم.تا اینجای کار که راضی بودم.البته توی نسخه 5 به راحتی میتونستم کنترل داشته باشم روی برنامه هایی که به اینترنت وصل میشن منظورم همون تب اولیه که اسمش یادم رفت.ولی الان توی نسخه 6 نمیدونم چجوری به اون دسترسی داشته باشم تا بتونم برنامه هایی که اجازه وصل شدن رو بهشون دادم ببینم.از دوستان میخام یکم راهنمایی کنن.فکر میکنم این نسخه 6 جا برای بحث داشته باشه.باید بهمدیگه کمک کنیم تا سریعتر بهش عادت کنیم.من که فکر میکنم بهتر شده.
دوستان کمدو رو نصبیدم(نسخه اینترنت سکوریتی پرمیوم)، IDM رو که اجرا کردم idm.exe رو حذف کرده، چه باید کرد؟
در ضمن دیتابیس کومودو رو دانلود کردم(BASE_END_USER_v14618.cav)، از توی نرم افزار که میزنم import virus database هیچ اتفاقی نمیافته، یه راهی بدین که دیگه من 100 مگ دانلود نکنم.
منم مشگل شما رو داشتم این کارو انجام بدید اول انتی ویروس و فاروال و کلا کمودو رو غیر فعال کنید بعد idm رو نصب کنید بعد برید تو کمودو این تنضیمات رو انجام بدیدنقل قول:
کسی نمیدونه؟نقل قول:
سایت comodo تبلیغ خاصی برای نسخه 6 نداره و حتی در صفحه اصلیش صحبت از internet security 2012 میشه .. کلا سایتش خیلی به روز نیست انگار و یادش رفته تو دنیای امروزی تبلیقات خیلی مهمه .
سلامنقل قول:
خب، الان وضع خوبه. دلیل اینکه 320 شد اینه که BB فعاله و اتوسندباکس روی partially limited هست.
اتو سندباکس را بزار روی Limited یا بالاتر..... فقط روی Partially Limited نباشه.