این اسلحه هاش چطوری باز میشن..؟ تا چپتر 12 رفتم فقط 2 اسلحه بیشتر باز نشده...همه گزینه هاش قرمز هست
این گزینه های منو bench خیلی گیج کننده است..یکی توضیح بده چی به چیه ؟
Printable View
این اسلحه هاش چطوری باز میشن..؟ تا چپتر 12 رفتم فقط 2 اسلحه بیشتر باز نشده...همه گزینه هاش قرمز هست
این گزینه های منو bench خیلی گیج کننده است..یکی توضیح بده چی به چیه ؟
بازی رو تموم کردم....
به نظرم شماره دوم بهترین نسخه بازی بود...این نخسه خیلی خسته کننده بود و سراسر خالی بندی بود...!! دلیلش هم میگم..
محتوای مخفی: نظر من در مورد بازی
تویه چپتر 9 اولین تیغ تیغو رو رد می کنم ولی دومین تیغه خیلی سرعتش زیاده هرکاری می کنم له میشم چجوری تند برم آخه شیفت رو میگیرم آخرش هم کنترل رو میزنم ولی رد نمیشه!
مگه اون تیغ ها رو نمیتونی اهسته کنی . نشونه بگیر روشون و C رو بزن .نقل قول:
دمت گرم:n06: آدم وقتی مخش کار نکنه دیگه همینه:n02:نقل قول:
دوستانی که تموم کردند چپتر 15 ترتیب اعضای بدن اون فضاییه چطوریه؟یه ربعی کار کردم اتفاقی نیفتاد.توضیح خاصیم نداده.فقط گفته سر و دمش رو پیدا کن و بعد به وسطش برس.هر پارتیم سر جاش بداری چیزی نمی گه که درسته یا نه
ولی چقدر گیم پلی خسته کننده ای داره.اصلا حال نکردم باهاش.چقدرم زیاده گیم پلیش.اقلا مثل کرایسیس و ... کم بود زود تموم می شد شاید بهتر بود!گرافیکشم که اصلا مالی نیست.من موندم با تنظیمات very high چجوری با لپتاپ 80-90 فری ممی گیرم من!البته بیشتر رو 55-60 هست.ولی تا 100 هم اومده!Devil may cry5 رو با تنظیمات آخر بالای 31-2 نمی داد به من!
آره بازیش بیش از حد طولانی هست...و خسته کننده میشه..چند تا پست قبل هم نظرم رو درباره بازی گفته بودم..نقل قول:
در مورد اون اعضای بدن باید بگم..منم یه ذره گیر کرده بودم توش..
باید به ترتیب از سر تا دمش رو بذاری کنار هم...تنها راهنمات هم اینه که انتهای هر قسمت رو نگاه کنی که با ابتدای قسمت بعدی با هم تقارن داشته باشن...یعنی اول و آخر هر پارت روی همدیگه قرار بگیرن...
وقتی آخرین پارت رو درست بذاری خودش اتوماتیک وصل میشه..
ممنون.همون دیشب یه نیم ساعت ور رفتم درست شد.ولی یه جاهایی از بازی به نظرم سازنده می خواد بره رو اعصاب بازیکن انگار!مثلا همینجا خیلی راحت می تونست یه سری چراغ سبز و قرمز بذاره و هر پارت رو که درست می ذاری مثلا سبز بشه که بفهمی درسته.اخه تو کدوم بازی 7-8 تا پارت رو بدون اینکه بهت بگه کدوم درسته کدوم غلطه می گه کنار هم بچینی!اصلا از کجا معلوم شکل اون alien چه جوریه و سر و دمش چه شکلیه!مگه عکس نشون داده تو بازی!منم حال کردم.ولی خیلی مسخره بود.الکی یه ساعت از وقتم تلف شد.اعصابم هم خورد شد.اینا همه امتیاز منفی و ضعف بازیه به نظرم.خیلی از این چیزای مسخره تو بازی هست.مثلا بعضی جاها معلوم نیست اون دکمه ای که نشون می ده رو باید نگه داری یا تند تند بزنی.اصلا این چیزاش معقول نیست.خیلی اعصاب خورد کنه.من دانلودش کردم.تموم شه حتی dvd ش هم نمی کنم.پاکش می کنم بره.همین یه بارم به زور تمومش کردم.کرایسیس 3 با اینکه خیلی هم مالی نبود 2 بار تمومش کردم.این واقعا ارزشش رو نداره به نظرم.اصلا نه شوتر درست و حسابیه.نه معلومه چیه.داستانش هم اصلا دلچسب نیست.گیم پلی مسخره ای هم داره.عین این فیلمهای ترکیه ای و مکزیکیه که توش آب می گیرن.این هم دقیقا هم تو داستان هم تو گیم پلی شلنگ گرفتن که اصلا منو جذب نکرد.می تونست کوتاهتر و جذاب تر باشه.کلا فقط از دو سه تا مرحله اش خوشم اومد.بیشتر اونایی که تو فضا بود.محیط جالبی داشت.ولی الان زورم میاد یه ربع هم بازی کنم!می خوام زود تموم شه پاکش کنم tomb rider رو برم
به هر حال ممنون از راهنمایی
این نسخه از بازی به نظرم تنها نکته جذابش که داشت این بود که سلاح هات رو خودت درست میکردی . وگرنه منم حوصله دو بار رفتن رو نداشتم . هر چند خواستم برم دیگه نرفتم . کرایسیس 3 رو هم گرفتم ولی نرفتمش . ولی فکر نمیکنم اونم ارزش دوبار رفتن رو داشته باشه . بازی های این دور و زمونه دیگه کم پیدا میشه که بخوای بیشتر از یه بار بریش . بستگی به سلیقه ات داره . مثلا من DMC رو یه بارشو به زور رفتم و در حالی که نسخه 4 رو یه 10 باری تا اخر رفتم . حتی کرایسیس 1 و دو . خیلی از بازی ها دارن از هم تقلید میکنن یا نو اوری خیلی کمی دارن تو نسخه های جدیدشون . شاید با اومدن نسل جدید بازی ها این قضایا کمتر بشه .نقل قول:
یه سوال نسخه ۱ و دو.... ایزاک با یه دختری بود که دوستش داشت ؟؟ که یادم نیست درست فهمید مرده؟؟ اسمش چی بود؟؟؟ بازیش یادم نیست نسخه شماره دو اخرش تونست دوست دخترشو بیدا کنه یا نه؟؟؟