سلام دوستان خوشحالم که سایت شما رو پیدا کردم و ازش استفاده میکنم.چند تا سوالی در باره این تلوزیون برام پیش اومد اونم اینکه:من دوماه پیش 47LW5700 خریدم فارسی رو ساپورت میکنه یعنی منوی تلوزیون فارسی هم میشه ولی نوع گرافیک و فونت خیلی افتضاحه خیلی درشت نشون میده و با فونت اریا که من اصلا خوشم نمیاد.حالا سوالم اینه که چطوری میتونم این مشکل رو حل کنم ایا با اپدیت نرم افزارش مشکل حل میشه؟ شما چه نظری درباره اپدیت دارید؟ ایا با اپدیت مشکلی پیش میاد؟سوال بعدیم در باره اینترنت این تلوزیونه.من وقتی که خریدم توی کارتون تی وی دانگل و کنترل جادویی مجیک موشن موجود بود. و الان هم بدون هیچ مشکلی ازشون استفاده میکنم.حالا سوالم اینه که: من مودم وایرلس دارم و از اون دارم توی کامپیوتر استفاده میکنم و با کامپیوتر به اینترنت متصل میشم.من گوشی ایفون ۴اس دارم و با اون هم میتونم راحت از همون مودم استفاده کنم. حالا میخوام بببنم که چطور میتونم از ابنترنت این مودم همونطور که با گوشی استفاده میکنم با تلوزیون هم به همون مودم وصل بشم و بتونم اینتر نت رو توی تلوزیون هم داشته باشم؟ببخشید که سوالم طولانی بود ولی خواهش میکنم به سوال من هم پاسخ بدین.ممنون از هم