این که زاویه دیدش اول شخصه چطوری لباسشو دیدید؟نقل قول:
Printable View
این که زاویه دیدش اول شخصه چطوری لباسشو دیدید؟نقل قول:
اولا سر استینش معلومه که لباس نظامیه و همون لباسیه که باهاش اول بازی بود . دوما اخر بازی هم نشون میده اش بالاخره .نقل قول:
واقعا چرا توی پوسترها و یا توی خود بازی عکسش با لباس و کلاه اساسینه اما توی بازی اینطوری نیست . در ضمن یه چیز دیگه هم امروز دیدم .
داشتم تریلر E3 بازی رو نگاه میکردم دیدم ایکون blink اونجا فرق داره با اینی که ما داریم . یا حتی یه سلاح دیگه هم توی سلاحهاش بود که علامت الکتریسیته داشت توش . همچین چیزی ما توی بازی ندیدیم . کسی دیده ؟
احتمالا برای این ها باید dlc هاشو نصب کنیدنقل قول:
من تازه این دختر ملکه رو نجات دادم:31:
مرحله قبل رو بعد 5 ساعت بازی ghost کردم:46:
این مرحله نجات دادن رو دیگه اصلا حالشو نداشتم همه رو از دم کشتم
یه جا شنیدم شکل بازیمون بعدا تو روند بازی تاثیر میذاره درسته؟ مثلا چه اتفاقی میفته اگه همه رو بکشی البته به غیر از اون که Weeper و .... زیاد میشند
نقل قول:محتوای مخفی: اسپویلر گنده درباره حالات پایان بازی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
چند نکته
- سبک بازی فقط محدود به مخفی کاری نیست.
انجام بازی به صورت اکشن و کشت و کشتار به اندازه ی مخفی کاری لذت بخشه.
- کشتن، عالی درست شده.
وقتی شمشیر رو فرو می کنی تو شکم دشمن نگون بخت، وقتی با تپانچه مغزش رو متلاشی می کنی، وقتی سرش رو جدا می کنی و وقتی منفجرش می کنی، همه ی اینها حال میده!
- توجه به جزییات بی نظیره.
جزییات اکشن، مخفی کاری، محیط اطراف، اتفاق ها و داستانک ها و ماجراها و چیزهای مخفی ای که در هر مرحله وجود داره، فوق العادست.
- تو هر مرحله، کلی چیز جالب وجود داره برای دیدن، برای کشف کردن.
- اکتشاف و گردش، روش بازی کردن منه.
تو هر مرحله، مهم ترین کاری که انجام می دم ، کشف کردن و گردشه.
این نکات رو خوب اومدی . من هر از چندگاهی واسه شوخیش هم که شده از حالت مخفی در میومدم و یه کم کشت و کشتار راه میانداختم . بعد دوباره از سیو قبلی میاوردم . کلا کشتن توی بازی حالی میده . اینکه بخوای تیک dont kill anyone رو بزنی یه کم روی اعصابه . گوست رو من همه رو گرفتم اما فقط یه مرحله کلا نکشتم .نقل قول:
یه روش کشتن باحالی که طرف رو میخوام اعدام کنم اینه . زمان رو نگه میدارم و سریع تیرکمون رو در میارم . از سرتاپا طرف رو تیر بارون میکنم . منتهی تیرها همه روی هواست . بعد وایمیستم زمان دوباره ادامه پیدا کنه . نمیدونم دردی که اونموقع طرف میکشه در چه حده .
اولین DLC بازی Dishonored با نام Dunwall City Trials عرضه می شود. Bethesda اعلام کرد که این DLC تعداد 10 نقشه برای قسمت Challengeها در بر خواهد داشت و میزان مهارت بازیکنان در مخفی-کاری را محک خواهد زد. قیمت این DLC که در دسامبر راهی بازار می شود، 400 پوینت یا 4.99 دلار اعلام شده است. همچنین اولین DLC داستانی بازی نیز در سال 2013 عرضه خواهد شد.
ولی از حق نگذریم مخفی کاری بازی خیلی اسونه . یعنی کافیه فقط یه ارتفاع چند متری از حریف فاصله داشته باشه حتی اگه روش هم به سمتت باشه نمیبینه .نقل قول:
خیلی تعریف این بازی رو شنیده بودم.
یه ربعی بازی کردم اصلا به دلم نچسبید.
نظر کساییکه بازی کردن چیه ؟
به نظر من این دو کلا مطابق با نوع بازیننقل قول:
آقا وحید نظرتون راجب گرافیک و موسیقی چیه ؟
+
نمیدونم بعضیا ب گرافیک بازی ایراد میگیرن ولی به نظر من گرافیکش عالیه مخصوصا از نظر هنری ! فقط تکسچرا بعضی جاها تو ذوقن !
گرافیک بازی شاید از نظر تکنیکی خیلی عالی نباشه ولی از نظر هنری واقعا زیباست و محیط ها شادابی خاصی دارن
موزیک های کوتاهی هم که تا حالا توی بازی گوش کردم خیلی خوب بودن
ولی نظر نهایی رو بعد از تموم کردن بازی می تونم بگم...
می تونید نظرات صفحات قبلی رو بخونیدنقل قول:
خیلی تعریف این بازی رو شنیده بودم.
یه ربعی بازی کردم اصلا به دلم نچسبید.
نظر کساییکه بازی کردن چیه ؟
ولی به طور خلاصه بازی فوق العاده ست
هر مرحله از بازی رو میشه با راه های مختلف رفت. میشه کلا همه رو قتل عام کرد که این راه غیر معقوله و یا میشه بدون کشتن حتی یه نفر یه مرحله رو تموم کرد. که برای همه اینا شخصیت اصلی قابلیت های مختلفی داره که بعضی هاشو به مرور می تونید بدست بیارید که واقعا قابلیت های کاربردی و جالبین...
در کل سبک بازی بیشتر شبیه بازی هایی مثل Thief و Hitman هستش و مخفی کاری در اون به شکل زیبائی از کار دراومده به اضافه اینکه میشه به جز سبک مخفی کاری سبک اکشن ماجرایی رو هم به اون نسبت داد...