سلام دوستان...
یه مشکلی دارم...اونم اینه که یه چند وقتیه(امسال) دوستام رو من حساس شدن و هر دفعه منو میکنن سوژه خنده از این بابت که جلو دوست و آشنا و غریبه و خودی اصلا ملاحظه نمیکنن و سریع تا 7 جد ادمو مسخره میکنن...
من فک میکنم این جبهه گیری علیه من به این علت باشه که من از نظر درسی و موقعیت اجتماعی پدرم و وضعیت مالی از اونا بهترم(در مقایسه با اونها میگم نه کلی) طوری که این موضوع کاملا به چشم اونا میاد و خواه نا خواه عنوان میکنن....
یا اینکه من پدربزرگم تا 7-8 سال پیش کله گنده ی شهر بوده و برو بیایی داشته،الانم اینطوریه که کلی آشنا داره همه جا فک میکنم این موضوع باعث شده که اینا رو من حساس بشن و دم به دقیقه جلو همه با پدربزرگم و با اوردن اسمش شوخی کنن...تو جمع خودمونی مشکلی نیس ولی جلو افراد غریبه خیلی برام گرون تموم میشه مخصوصا این که اگه یه مطابقت بدن فامیلیمو میفهمن دارن با پدریزرگم شوخی میکنن....من هم جوابشونو میدم و در قبالشون کم نمیارم...اما بنظرم دیگه این رفتار ها کم کم واسه ما داره بد میشه...تا قبلش محیط مدرسه بود،حالا 4 نفر مارو میشناسن تو شهر فک کن اینا میان یه دفه با خونواده شوخی میکنن...آدم میمونه جوابشونو چی بده!
کلا خیلی شوخی بدی شده بین ما که تا یه چیز میشه بحث خونواده میاد وسط،یعنی تا طرف تو کل کل (کل کل حرفی منظورمه) ممیونه یه تیکه به مامان یا بابا میندازه!
بنظر شما چطور میشه با این طور افراد رفتار کرد تا دیگه این کارا رو نکنن؟!
من دیگه واقعا خجالت میشکم جلو بعضیا!
ممنون...