شلام من کد بازی دزدان دریایی کارائیب ( در انتهای دنیا ) نسخه ی پال برای گیم شارک 2 ورژن 4 می خوام .
هیشکی نبود ؟
ماشالاه چقدر می رسید به اینجا !
پیر شدیم هیچکی توانایی جواب دادن به ما رو نداره ؟
اگه نمی تونستید چرا تاپیک زدید ؟
Printable View
شلام من کد بازی دزدان دریایی کارائیب ( در انتهای دنیا ) نسخه ی پال برای گیم شارک 2 ورژن 4 می خوام .
هیشکی نبود ؟
ماشالاه چقدر می رسید به اینجا !
پیر شدیم هیچکی توانایی جواب دادن به ما رو نداره ؟
اگه نمی تونستید چرا تاپیک زدید ؟
نه ، کدی برای رد کردن مرحله نیست.نقل قول:
redblood عزیز شما دیگه چرا؟؟؟نقل قول:
برای چه برنامه ای؟ و چه ورژنی؟
آقا حمید خیلی وقت هستش که نیست و فعلا من اینجا رو اداره می کنم. مشکل شما هم به خاطر این هستش که بازی شما یا PAL هستش یا آسیایی.نقل قول:
صبر............نقل قول:
نقل قول:نقل قول:1.سلام.نقل قول:
2.چند صفحه قبل نوشتم که درخواست صحیح چه جوریه!!!:13:
3.صبر..............
4.ما می تونیم و کارمون رو هم خیلی خوب بلدیم ، این شما هستید که نمی دونید!!!:5:
در ضمن اینجا هیچ کسی تعهدی نداره که جواب همه رو بده. بهتره بری و قوانین انجمن رو کامل بخونی. چون:
1.پست های پشت سرهم و بیهوده
2.توجه نکردن به قوانین این تایپیک
3.بی احترامی به اعضا
اگر هم از اینجا و قوانینش خوشتون نمیاد می تونید از مدیران مشاوره بگیری تا راهنماییت کنن.
من فوت و فن هاي بازي تيكن رو واسه ps1 مي خوام (گيم شارك نه!)
سلام من رمزهاي درايو3 پلي استيشن 2 روميخوام
ممنون
سلام دوستان من سوالي در مورد Ace Combat Zero Belkan War داشتم . من هركاري ميكنم نميتونم خود هواپيما رو در هنگام و حين بازي ببينم !! در بازي Ace Combat2 كه با دكمه سلكت هواپيما ديده ميشد اينجا ديده نميشه . انگار داري از داخل كابين خلببان بيرون رو نگاه ميكني و خود هواپيما رو به هيچ وجه نميشه ديد مگر با شستي هاي آنالوگ كه اونا هم در حين بازي به درد نميخورن . از شروع بازي هم اينطوريه . فقط يك بار در مرحله اول باختم و هواپيماررو نشون داد ديگه هركاري ميكنم نميشه هواپيما رو هم ديد . در قسمت تنظيمات هم هيچ گزينه اي وجود نداره . با هر نوع دسته بازي هم امتحان كردم نشد . لطفا راهنمايي كنيد . ممنون . PS2 خواهش ميكنم كمكم كنيد من تو صد فوروم ديگه تاپيك زدم جواب نگرفتم . ممنونم
ممنون که سریع جواب میدید !!
ببخشيد من رمزاي سيمز 2 براي پلي 2 رو ميخواستم
bebakhshid ke dobare fonte engelisi minevisam pas chera hich kas hemat nemikone ke be man komak kone man az kasi ke m komakam kone khali mamnon misham be man ke ozve jadid hastam kasi khosh amad gooie nemikone ? ramz haye the sims 2 ra baraye ps 2 be man bedahid montazeram hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaa
سلام به عضو جديد:11:نقل قول:
فكر نميكنم براي پلي 2 اونم سيمز رمز داشته باشه چون من كه رفتم گشتم چيزي گير نياوردم:10:
سلام .من رمز اگه نشد كد گيمشارك بازي Onimusha Dawn of Dreams رو ميخوام . ممنون .