روز به روز آشغال بودنش آشکار میشه
Printable View
صرفا تولید گوشی که آندروید باشه رو نمیشه رقابت با نمونه های خارجی دونست ،نقل قول:
هرچند که برای چدمین بار تاکید میکنم این گوشی ساخت ایران نیست
توی این گوشی چیزی به اسم GPU و چیپست گرافیکی وجود نداره :27:نقل قول:
( جالبه تو این ویدئو تو بازی Angry Birds هم به شدت لگ داره ! )
باورتون میشه قیمت گوشی توی بازار الان شده 420 هزار تومن ؟؟؟؟نقل قول:
و متاسفانه عامه ی مردم بی خبر از این که چه چیزی رو دارن میخرن فقط برای اینکه کالای ایرانی خریده باشن پول پای این گوشی میدن
گوشیش 400 تومنه؟
ارزش واقعیش چند هست؟
{درسته زیاد مربوظ به موضوع تاپیک نیست}
بابا اینا چی فکر کردن به خدا....
مستقیم <جسارتا> به مردم بگن الاغ ادم کمتر دلش میسوزه
مشخصات این تبلت ایرانی رو نگاه کنید
معرفی سخت افزار تبلت های اسپین Espin(Nick Model) ME-501
سیستم عامل: Android Froyo(آخرین آپدیت 2011)<نگاه کنید چطور از بی اطلاعی مردم سو استفاده میکنن.اگه منظورش اخرین اپدیت 2011 اندروید هست که اخرینیش این نیست . اگه منظورش اخرین اپدیت froyo هست که باید با عدد مینوشت مثلا 2.2.2 نه اینکه با ابهام مینوشت.بیچاره کسایی که اطلاعاتشون کمه در مورد اندرویید:41:.فکر کنید یکی که اطلاعاتش در مورد اندرویید کمه بیاد اینو ببینه/به نظرتون در مورد آخرین آپدیت 2011 چی فکر میکنه؟؟؟>
CPU: 800 MHz+300MHz DSP
RAM:256MB DDR II
حافظه داخلی: 2GB(قابلیت ارتقا تا 32 GB)
صفحه نمایش:2/7 اینچ واید (مولتی تاچ)
Wi-Fi جهت اتصال به اینترنت از طریق اینترنت وایرلس،وایمکس و... اتصال LANجهت استفاده از اینترنت ADSL و اتصال به شبکه ها کامپیوتری قابلیت اتصال EXTERNAL 3Gجهت استفاده از اینترنت همراه از طریق سیم کارت ایرانسل،همراه اول و اپراتورها آینده تلفن همراه در ایران و سراسر جهان اتصال USB 2.0 (برای اولین بار در تبلت ها )
دوربین جهت ارتباط تصویری،چت و ویدئو کنفرانس به همراه نرم افزارهای جانبی از جمله Skype
امکان اتصال حافظه خارجی وحافظه تلفن های همراه جهت افزایش حافظه تا 32 GB
دارای میکروفن ،بلندگو استریو و امکان اتصال گوشی،هدفون و...
دارای G-Sensor جهت چرخش صفحه به هر سمت دلخواه و دیگر نرم افزارهای کاربردی با سرعت و عملکرد سریع
و بسیاری از امکانات دیگر
کد:http://www.meco.ir/Espin.php
رم 256 :||||||||| سی پی یو 800 :|||||||||||||| یو اس بی برای اولین بار :|||||||||||||||| اصــــن :|||||||||||
جالب ترین قسمت قضیه اینجا هست که در سایت همین شرکت کامنت های جالبی برای این گوشی گذاشتن
تمام کامنت ها نشون از تایید 100% و به به و چه چه کردن هست
کاملا هم مشخصه کامنت ها رو از قصد نوشتن ، شیوه نگارشش نشون میده یک یا دو نفر نشستن پشت سر هم این کامنت ها رو برای جلب حمایت گذاشتن !
میرم میخرمش پیام=)))))))))
خیلی سوژست!
فکر کن Gpu نداشته باشه!
آندروید جدید (فرویو ! فقط یک سوال به فرویو میگن جدید به ICS چی میگن ؟!)
تبلت ؟:دی
به قول مهران مدیری :
میخندییییییییییییییییییم :دی
نقل قول:
دوستان ای نودیو رویوی فارسی من بوده تو موبایلستان هم گزاشتم .
باید خدمتتون عرض کنم من این گوشی رو نمایشگاه تلکام دیدم . فیلم گرفته شدههم با گوشی x6 بوده
این گوشی به شدت زیباست . و خوش دست
اما انقدر کنده و خلی لگ داره تو ابتدایی ترین بازی هم لگ داره انگری برید و فروت نینجا
از اخرین نخسه سیستم عامل اندروید بهره میبره
اصلا حال نکردم.
:31::18::31:نقل قول: