سلام
دوستان من این مدلو گرفتم که هاردش7200هست ولی تو ریتینگ ویندوز 5.9بش میده واسه هارد 5400هم همین امتیازو میده
پس فرقشون چیه؟هم رو کارتنش نوشته هم باSiSoftware Sandra Business تست کردم
2670/8/750/win org/B-D
Printable View
سلام
دوستان من این مدلو گرفتم که هاردش7200هست ولی تو ریتینگ ویندوز 5.9بش میده واسه هارد 5400هم همین امتیازو میده
پس فرقشون چیه؟هم رو کارتنش نوشته هم باSiSoftware Sandra Business تست کردم
2670/8/750/win org/B-D
چون هر دوتاشون سرعت sata II دارن (3 Gbs).سرعت چرخش پلات هارد تاثیر توی واکنش read , write نداره.تاثیرش توی seek time ,latency time هستش.اگه میخوای رتبه هاردت بیشتر بشه باید از هارد های SSD.اسکازی ترجیحا sata III یا USB3 استفاده کنی :40::10:.نقل قول:
---------- Post added at 10:56 PM ---------- Previous post was at 10:53 PM ----------
اون لبتابها هم همون بازی باهمون تنظیمات گرافیک را اجرا میکنند که لب تاب خودت اجرا میکنه؟ولی داغ نمیشن؟؟؟نقل قول:
مال من هم داغ میشه ولی نه اینقدر که میگی.به فروشنده یا نمایندگی گارانتی مراجعه کردی؟
---------- Post added at 10:59 PM ---------- Previous post was at 10:56 PM ----------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
CPU: INTEL i7-2630QM (2.00 Ghz ) / CACHE: 6.0 MB / RAM: 4GB DDR3 / HDD: 750 GB SATA / LCD: 15.6" Diagonal High Definition - LED / DRIVE: DVD+RW DoubleLayer / VGA: GEFORCE GT 555 - 2GB/ PORTS: LAN + WiFi + CARD READER + WebCam + Bluetooth + HDMI / 2.6 Kg / DOS / USB3 + HD camera + subwoofer
1990,000 Toman
ولی اینجا 1726000 تومنه تازه با این مشخصات و گارانتی ویستانقل قول:
مشخصات کلی:
لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.7 کیلوگرم
پردازنده:
Intel 2670QM 2.2.GHz Core i7 3.1 GHz - Cache 6 MB - BUS 1333 MHz
حافظه:
8 GB DDR3
هارد دیسک:
750 GB 7200 RPM
کارت گرافیک:
Nvidia GeForce GT 555M DDR3 VRAM 1024 MB UpTo 4096 MB
صفحه نمایش:
15.6" - Bright LED
امکانات:
BlueRay - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات:
باتری 6 سلولی - Microsoft Windows 7
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به جای نقطه چین ها digikala
احتمالا برای کاهش قیمت دلار به 1581 تومن این قدر ارزون شده
قیمت شما مال چند روز پیشه؟
آخه امتیاز ویندوز که نمیشه معیار سنجش.نقل قول:
شما هاردتون رو با برنامه ای که برای تست هارد ساخته شده تست کنین. مثل Hd Tune
بعد میتونی با تست هارد لپتاپ من که 5400 دور هست مقایسه کنی. (البته دور زیاد روی سرعت تاثیر نداره)کد:http://www.s o ftgozar.com/WebPage/Download.aspx?SoftwareId=880&Title=HD-Tune-Pro-5.0-Retail
محتوای مخفی: عکس
sata II تا (300 MB/s) ظرفیت داره، پس هنوز هاردهای HDD با همون sata II خیلی جای پیشرفت دارن.نقل قول:
آره اون لپ تاپ ها mw3 رو تو های اجرا میکردن...بدونه لگ..به راحتی...اما ماله من بعضی وقتا یه گیر کوچولو میکنه...من از این ناراحتم که گرافیک من از ماله هر دوتاش قویتره..یکیش 610 بود اون یکی هم 540 بودش...ولی از ماله من روون باز میکرد...دغ که نمیشد گفت ولی گرم میشد اونم خیلی کم..نه نرفتم..فکر میکردم که ماله اکثر بچه ها اینطوریه...به نظرتون مشکلی داره؟نقل قول:
اون لبتابها هم همون بازی باهمون تنظیمات گرافیک را اجرا میکنند که لب تاب خودت اجرا میکنه؟ولی داغ نمیشن؟؟؟
مال من هم داغ میشه ولی نه اینقدر که میگی.به فروشنده یا نمایندگی گارانتی مراجعه کردی؟
این قیمتی که شما دیدی درسته اما 2 تا اختلاف داره اول اینکه کارت گرافیکی که دوستمون گفتن 2 گیگ هستش و این که شما معرفی کردی یک گیگ و دوم مطمئن باش سیستمی که شما دیدی Full HD نیست و احتمالا HD یا HD+ هستنقل قول:
سلام مال 23.2.91 rayansaba با یک سال گارانتی.البته گرافیک 2 گیگ 120 الی 130 تومن گرون تر میکنه قیمت را..رم 4 گیگ هم 45 تومن تاثیر داره..صفحه نمایششون هم 3 مدل داره/-FULL HD-HD pluse-HD backliteنقل قول:
که روی قیمت فوق العاده تاثیر داره.
بلاخره مال شما روون باز میکنه یا مال دوستات؟؟؟:31::31::31::31:نقل قول:
اگه شارژر را وصل کنی بازی هات روون میشن .باتری را در بیار و با شارژر بازی کن.من بازیهام تیک میزد ،کارت گرافیکشو update کردم .خوب شد.
رم 4 گیگ 45 تومن ؟ مطمئنی؟نقل قول:
صفخه نمایشش hd ه درضمن چیپ گرافیکی مهمه که هردو یکیه ولی این در عوض ویندوز اورجینال داره بلوری ریدر داره cpu قویتری داره و 4 گیگ رم اضافه قیمتش هم تقریبا 270 تومن کمتره به نظر شما این همه امتیاز رو بی خیال بشییم فقط به خاطر فول اچ دی بودن
از کجا میدونید 1990 تومنیه فول اچ دی باشه؟
بله مطمئنم چون خودم خریدم patriot واضافه کردم به سیستم.نقل قول:
ببین درمورد رم و سیپی یودرست میگی ولی من باشم ویندوز اوریجنال نمیگیرم چوندیر یا زود خراب میشه وارزش پولی که برای ویندوزش دادی را نداره.
بلوری ریدر هم شنیدم چون دوتا لنز داره یک برای dvd و یکی برای bluray زود یکیشون خراب میشه .ولی اگه bluray writer باشه که کلا یک لنز داره بهتره. ولی خب قیمتش خیلی بالا میره.میتونی بعد از ارزون شدن بلوری یه دونه اکسترنال رایترش را بگیری وصل کنی:31:.
در مورد گرافیک هم چیپشون یکی هست و لی 2گیگش مشخصات سخت افزاری بالا تری داره که میتونی با سرچ ،عکس gpuz بگیری و مقایسه کنی.مثلا 1 گیگ نمره 5.9 میده تو ویندوز و 2گیگ 6.9 میده. مانیتورشم نمیدونم فول هست یا نه.