خیلی ممنون از حمایت شما :20:
بله اگه کمکی از دستم بر میاد در خدمتم
خیلی ممنون از مطالب مفید شما :20: اصولا جریان DC در های فای جایگاه ویژه ای داره، به دلیل خطی بودن و نداشتن ریپل های ناگهانی و ازینرو کمترین تاثیر منفی بر صدا اعمال میشه. ولی مساله اصلی اینه که لامپها مایکروفونیک دارند. خازن ها پیزوالکتریک :41: اصولا یه لامپ وقتی لرزش داشته باشه، سازمانش بهم میریزه و مایکروفونیک روی صدا تاثیر منفی میزاره، حالا دلیل اینکه این آمپ های فول لامپ یا هایبرید ساخته میشه، اینه که شما میتونی در حالیکه نشستی از آمپ استفاده کنی. یا براحتی با خودت حمل کنی . ولی بهترین بازده بصورت ثابت و دستکتاپ خواهد بود :20:
امروز رفتم و Mosfet IRF510 و رگولاتور LM317 پیدا کردم و گرفتم. خوشبختانه یه نقشه خیلی خوب از این ماسفت در
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هست... یه سری مقاومت و خازن و مولتی ترن هم گرفتم و امد خونه و مونتاژش کردم. تقریبا 1 ساعت کار داشت مونتاژش. هنوز صدا نگرفتم (هدفون دم دست نیست، فردا احتمال داره تست کنم) :20:
نکته خیلی مهم: کیفیت صدای نهایی ارتباط مستقیم داره با کیفیت خازن ها و ارتباط بین قطعات و از همه مهمتر یه جریان 12 ولت تمیز و بدون ریپل. صرف ساخت یه همچین آمپی نمیشه انتظار داشت بهترین صدارو ازش بگیرید، باید روش کار کنید و مودیفای کنید و از قطعات بهتر استفاده کنید، بایاس کنید... مدار رگوله جریان سر راهش قرار بدین یا از همه بهتر از باطری استفاده کنید ... ورودی و خروجی های با کیفیت تر استفاده کنید تا به بهترین نتیجه برسید :20:
عکس ها: (گزارش کامل تر و جامع تر رو بعدا سر فرصت میزارم با توضیح واضحات)
قطعات:
ظاهر کلی:
نمای پشتی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در تاریکی:
یه LED بنفش گذاشتم پشت لامپ برای زیبایی که میشه همون رو از داخل تعبیه کرد که زیبایی بیشتری به لامپ میده: