دوستان چجوري ميتونم بازيكنان زير 18 سالي كه تو تيم اصليه رو بفرستم تو تيم زير 18 سال ؟
Printable View
دوستان چجوري ميتونم بازيكنان زير 18 سالي كه تو تيم اصليه رو بفرستم تو تيم زير 18 سال ؟
سلام،نقل قول:
نمیتونید...
بازیکنی که تو تیم اصلیه (که میتونه حداقل 16 سال سن داشته باشه) قرارداد حرفه ای (pro contract) با باشگاه امضا کرده و دیگه شما نمیتونین بفرستینش تو تیم های پایه...
بعد از این همه مدت تحلیلتون چیه راجع به این بازی...من زیاد که با فوتبال منجیر حال نکردم...این چطوره؟
امکان نداره با تیم رزرو تو جام حذفی شرکت کرد شما چطور این کارو کردی؟نقل قول:
خوبه دوست عزیز، نسبت به 11 خیلی بهتر شده، مخصوصا تو بخش club facilitiesنقل قول:
کلا من با فیفا بیشتر حال میکنم ولی فوتبال هم خوبه!
تو بخش ادیت منیجر بازی اینکار رو کردمنقل قول:
فیفا منجیر امکاناتش کمتره؟
دوستان کسی نبود جواب مارو بده؟؟:jealous::hmm:
دوستانی که نمیدونن الکی از خودشون نظر ندن خواهشا حالا یکیشون فلسفه بافی هم کرده که نمیدونم قرارداد pro contracte و از این حرفا.....رو بازیکنت کلیک راست میکنی از گزینه action باید send to reserve team رو انتخاب کنی بعدش هم از بین گزینه هایی که میاد اگه permanently رو انتخاب کنی بصورت دائم میره و اگه گزینه های دیگه رو هم بزنی مدت دارش میکنی ..البته نگران دائم بودنش نباش چون بلعکس میتونی برش گردونی....
دوستانی که نمیدونن الکی از خودشون نظر ندن خواهشا حالا یکیشون فلسفه بافی هم کرده که نمیدونم قرارداد pro contracte و از این حرفا.....رو بازیکنت کلیک راست میکنی از گزینه action باید send to reserve team رو انتخاب کنی بعدش هم از بین گزینه هایی که میاد اگه permanently رو انتخاب کنی بصورت دائم میره و اگه گزینه های دیگه رو هم بزنی مدت دارش میکنی ..البته نگران دائم بودنش نباش چون بلعکس میتونی برش گردونی....نقل قول: