سلام.
در مورد غیر قابل دسترس شدن چندتا از فولدر هام دچار مشکل شدم؛ کجا سوالم رو مطرح کنم؟
تو قسمت properties -> securityپیغام میده که: you must have read permission to view the properties of this object :(((
i need your help plz
Printable View
سلام.
در مورد غیر قابل دسترس شدن چندتا از فولدر هام دچار مشکل شدم؛ کجا سوالم رو مطرح کنم؟
تو قسمت properties -> securityپیغام میده که: you must have read permission to view the properties of this object :(((
i need your help plz
سلامنقل قول:
به انجمن p30world خوش اومدین
میتونید مشکلتون در بخش ویندوز مطرح کنید
بسته به نوع ویندوزتون در زیرمجموعه مربوطه تاپیک جدید ایجاد کنید
با سلام ، چگونه میتوان از اکسل تعداد زیادی از دیتا را هر زوزه بطور خودکار از یک پایگاه داده در اینترنت دریافت و سیو کرد وهمچنین در برنامه نویسی ++C باکدام تابع میتوان نتایج حاصل را بطور خودکار سیو نمود با تشکر فراوان از اینکه راهنمایی می کنید که این سوالها در کدام قسمت مطرح شود
ببخشید برای درج تبلیغات در انجمن با کدوم دوستی باید صحبت کرد ؟
صفحه ی تبلیغات که اینه : ads.p30world.comنقل قول:
ظاهراً باید اول فرم پر کنید ولی فکر کنم بهتره با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] صحبت کنید.
تماس با مدیریت وب سایت : p30world.com/contact
سلام من در مورد مسائل کشاورزی سوال دارم درکدام قسمت وارد کنم؟
سلام
مدیران محترم بنده میخوام نام کاربریم از اینی که هست به abbas_mt تغییر کنه....کجا باید درخواست کنم؟
این امکان قبلا وجود داشت ولی الان دیگه برداشتن. ( به خاطر این که عوض کردن نام کاربری به سرور فشار زیادی وارد میکرد )نقل قول: