من این حرفتون رو متوجه نشدم ، میشه یه مقدار بیشتر توضیح بدید ؟نقل قول:
مثلا رو چه قسمتی از دستگاه تاثیر میذاره ؟
Printable View
من این حرفتون رو متوجه نشدم ، میشه یه مقدار بیشتر توضیح بدید ؟نقل قول:
مثلا رو چه قسمتی از دستگاه تاثیر میذاره ؟
دوستان در ابتدا باید بگم قصد من از زدن این پیام اطلاع رسانی بوده ما اینجا نمیایم که فقط مدح و ستایش کنیم چون قدرت این دستگاه رو همه میدونیم و نیازی به تعریف نداره.به هر حال شاید به قول دوستمون خیلی سخت گرفتم پس از هواداراش عذر میخوام.شاید واقعا مشکل خاصی نباشه ولی اگر اینطوری هم باشه ایرادی نداره که به دوستان هشدار بدم.ولی من این مطلبو برای کسانی نوشتم که مثل خودم از گارانتی و علافیهاش فرارین.ما گارانتی رو واسه اطمینان از مشکلات آینده میگیریم نه اینکه اول بسمه الله و با اون شروع کنیم.در ضمن تعداد بیشتر از این حرفاست و من تو لینک آقای subliz نوشتم...
اقا منم این لپ تاپ را دارم نمیگم باطریش خیلی توپ کار میده ولی خوب به قطعاتشم نگاه کنید من روی باطری سیوینگ که میزارم قشنک حدود 2 ساعت بهم کار میده برای کارهای معمولی مثل فیلم و اینترنت گردی اما وقتی که یه بازی سنگین مثل mv3 کال او دیوتی را بازی میکنم خوب یه 30 تا 40 دقیقه را میکشه که به نظر من این یه چیز ادیه با همچین گرافیکی !!!!!
دوست عزیز من همچنان منتظر میمونم تا شما یک لطفی کنی و یه شماره از فروشندۀ لپ تاپت برام پ خ کنی. آقایی میکنی اگه ما رو هم دریابی.نقل قول:
من امرووووووووز خریوممممممم :دیییییییییی
صداش عالیه !!!!!
1580 خریدم
آقا ترو خدا يكي يه راهنمايي درست ودرمون به ما بكنه تقريبا دارم ديوونه ميشم امروز غلاوه بر اين 27 صفحه شايد 30 صفحه ديگه پست خوندم اما بازم نشد كه درست تصميم بگيرم!
نبال يه لب تاپم كه كارهاي سنگين مهندسي رو بشه باهاش انجام داد يعني catia- solid work -ansys -fluent و اينجور برنامه هاي مهندسي رو روش بريزم و كارم رو راه بندازه!
الان بين سري k مدل 53sv و دو سه مدل n از همه بيشتر n55sf دودلم!اين مدل N55 SF مشكل اسپيكر نداره؟مشكل باتري چطور؟من طولاني مدت ازلب تاپ استفاده ميكنم!كلا گرم كار ميكنه يا نه؟
در مورد k53sv هم يه عيب عمده داره كه usb3 نداره و ميگن بعضياش گرافيكش مشكل داره!
اگه ميشه چند تا دليل بياريد كه بتونم تصميم بگيرم!
بازم ممنون فقط تروخدا با تعصب جواب ندين و از رو دلسوزي بگين!
نقل قول:
راستش برادر، قضیۀ باطری برای فکر کنم 2 نفر از بچه های این فروم فقط اتفاق افتاده و کلاً خیلی بعیده
در مورد اسپیکر هم مثل اینکه چند نفری می گفتن مشکل داره و تو صداهای بالا اسپیکر چپشون خر خر میکنه مقداری
ولی بزار از تجربۀ خودم بگم
من برای خودم این لپ تاپ رو اواسط مهر خریدم، برای یکی از دوستانم هم اوایل آبان یدونه خریدم
هیچکدوم از این دو تا لپ تاپ تا حالا مشکلی نداشتن، کیفیت تصویرش واقعاً خوبه و راضی خواهی بود ( مگر اینکه انتظار فول اچ دی های سونی رو داشته باشی) کیفیت صدا هم واقعاً خوبه
گرافیکشم که واقعاً جز نقاط قوتشه، بقیشم که خودت بهتر میدونی
من توی روز معمولاً بیشتر از 10 ساعت روشنه ولی خب کار سنگینی باهاش نمی کنم، لپ تاپ توی این مدت کاملاً آروم کار می کنه ( چون یا تو کتابخونم یا توی اتاق، اگر صدای زیاد یا ناهنجاری داشته باشه راحت متوجه می شم ) و دماش پایینه
فقط گرفتی صدای اسپیکراش رو تا ته ببر بالا، اگر مشکلی داشته باشه همون لحظه اول نشون میده ( هرچند که من نمی دونم واقعاً باری چند نفر این مشکل اسپیکر وجود داره، ولی کلاً بعیده واقعاً)
دوست عزیز اولین کسی که مشکل اسپیکر داشت بنده بودم بعد متوجه شدم اصلا از اسپیکر نیست مشکل از صفحه کلیده دکمه های سمت چپ به دلیل صدای زیاد(تا الان تو هیچ لپ تاپی ندیدم اینقدر صدا)یه مقدار لرزش دارن!
هیچ مشکلی نداره بدون شک یکی از بهترین لپ تاپ های تو بازاره!
---------- Post added at 11:03 PM ---------- Previous post was at 11:02 PM ----------
راستی باید خیلی حساس بشی تا متوجه اون صدا بشی به هیچ عنوان کسی متوجه صدا نخواهد شد!
من شهرستان با گارانتی سازگار حدود1680 قیمت گرفتم تا آخر هفته میرم میگیرم. اگه کسی از بچه هایی که این لبتابو دارن راهنمایی به ذهنش میرسه ممنون میشم. چون اولین لبتابمه و میخام بدونم چطوری میتونم بهترین استفاده رو ازش ببرم.
من هم اون صدای نویزی که وقتی صداش 100% میشه رو من هم دارم ولی اصلا" مهم نیس چون خیلی ضعیفه و وقتی ساب وصل می کنم اصلا" شنیده نمیشه . فقط من بازی nfs run ریختم هر چند دقیقه آهسته میشه و بعد از چند مرحله هنگ میکنه میشه راهنمهییم کنین ؟!!
من خودم راحت 1 سال دنبال لپ تاپ می گشتم تا اینو با کلی 2دلی و مکث خریدم . واقعا" عالیه ( البته 3 روزه خریدم) . دوستان به نظر من اگه پول دارین شک نکنین و این مدل بخرین . n53 sv new خیلی دودلم کرد ولی امکانات این به 60 تومن اختلاف می ارزید