توی این لینک توضیح مفصل داده واسه تک تک Skill ها:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
توی این لینک توضیح مفصل داده واسه تک تک Skill ها:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه انگلیسی میخواستم که اون ادرس شما هم لازم نبود و میشد از روی خودشون هم فهمید .
اگه کسی میتونه فارسی توضیحشون بده . این کار خیلی کمک میکنه برا انتخاب درستشون . این مشکل خیلیهارو حل میکنه
یعنی اگر اکانتو منتقل کنیم باید از صفر شروع کرد؟نقل قول:
ممنون به خاطر توضیحات.
اون اکانت توی سرور اروپاتونو نمیشه انتقال داد اگر تصمیم دارید بیایید آمریکا باید اکانت جدید بسازید.نقل قول:
يعني نيمخواد بازي رو از اول دانلود كرد ؟؟؟نقل قول:
کسی بلد نیست توضیح فارسی اونایی که خواستم رو ؟؟؟
لااقل چند تایی رو به انتخاب خودش
ضمنا اون قضیه اکانت تست چیه . دانلودیه ؟ با اینیکه بازی میکنیم نمیشه؟ بیشتر توضیح بدید . چقدر حجمشه ...
چرا باید بازی مربوط به سرور NA رو دانلود کنید نمیشه با فایل بازی سرور اروپا توی سرور آمریکا لاگین کنید.نقل قول:
بله اکانت تست دانلودیه و حدودا 4 گیگ حجمشه و با اینی که دارید بازی میکنید نمیشهنقل قول:
سعی میکنم براتون بنویسم منتها وقت نمیکنم ولی حتما اینکارو میکنم.
1:برای تعمیر به کار میره منتها با درصد خیلی کم و بیشتر روی تانکهای Light و Medium کاربرد داره که برای زنده موندن نیاز به حرکت مداوم و در صورت Track شدن تعمیر زودتر رو دارننقل قول:
2:درصد مخفی موندن تانک از دید دشمن رو زیادتر میکنه و بیشتر رو تانکهای Arty کاربرد داره
3:وقتی تانک آتیش میگیره به نسبت هر تانک مدت زمان معینی طول میکشه که تانک خاموش بشه با نصب این میتونید اون مدت زمان رو کم کنید و بیشتر رو تانکهایی کاربرد داره که زود آتیش میگیرن
4:وقتی روی همه ی خدمه های یک تانک قرار بگیره وبعد از 100% شدن همه ی Skill ها رو 5% کاراییشونو بیشتر میکنه
5:رو کماندر سوار میشه و با اپگرید خودش دیگر اسکیل ها رو هم به نسبت مشخص آپگرید میکنه
6:---------------
7:این اسکیل وقتی کاربرد داره که یکی از خدمه هات بمیره اونوقت Commander جاشو پر میکنه و به جای اون کار انجام میده
8:وقتی روی تانک دشمن Zoom میکنی اون تانک اگر مثلا موتورش خورده با عکس بهت نشون میده که موتورش خورده یا مثلا اگر گانش خورده عکس گان نشون میده و متوجه میشی که اون تانک چشه
9:وقتی 100% بشه و وقتی تانکتون واسه دشمن روشن بشه یه چراغ بالا سرتون روشن میشه که شما رو آگاه میکنه
10:بالا بردن قدرت سیگنال برای زودتر روشن شدن تانکهای دشمن
12:سیگنال رادیویی تانک رو افزایش میده
13:کمک میکنه که شما دوستاتون رو در تمامی نقاط نقشه ببینید و کسی رو گم نکنید
14:خیلی جالبه این اسکیل کارش اینجوریه که تانکی که دوتا لودر داشته باشه مثلا شما تیر AP رو شلیک میکنید بعد بلافاصله میایید کلید 2 رو میزنید همون لحظه تیر گلدیتون لود شده .
15:کمک میکنه که کمتر ammo rack بشید
16:قدرت مانور تانکهای سنگین رو بیشتر میکنه
17:کمک میکنه که تانک های دیگه ای رو که در حال حرکت هستن رو با دقت بیشتری بزنید
18:کمک میکنه تانکتون به میزان معینی کمتر دچار آتش سوزی بشه
19:دور درجای تانکتون رو بیشتر میکنه مخصوصا T34 و تانکهای ARTY
20:کمک میکنه که تانکهای دشمن رو به میزان مدت معینی زودتر از اونها ببینید
21:کمک میکنه که Gun تانکتون مقاومت بیشتری داشته باشه و کمتر دمیج بخوره
22:سرعت چرخش turet تانکتون رو بیشتر میکنه
خیلی خیلی ممنون داداش . خیلی کمکم کرد .
فقط یه سوال در مورد brothers in arms : اگه اینو فقط برای یکی از خدمه انتخاب بکنم و برا بقیه چیزای دیگه اونوقت یعنی اون یدونه به باد رفت و تاثیر نداره . ضمنا اگه یکی رو اشتباهی انتخاب کنیم نمیشه عوض کنیم . من یادمه خیلی وقت پیش عوض کردم و بعد دیگه نتونستم . نمیدونم شانسی کردم یا چیز دیگه